Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Ja Gerard i Rangers, det har jeg det osse “lidt svært med”....-:) Historisk er Celtic jo den klub, vi er mest forbundet med udenfor England. Så “sympatien” har for mit vedkommende altid ligget hos Celtic i Skotland pga de historiske bånd imellem klubberne. Gerrard har kontraktudløb i 2022 så kan han vende hjem igen, når Klopp stopper !......-:)


Hasse jeg har det lige “omvendt”. Havde håbet på at Wenger ville få en sidste triumf med Arsenal. Synes han har været en kæmpe gave for Arsenal og for PL. Jeg forstår godt, at det er tid til noget andet nu i Arsenal, men jeg havde gerne ondt ham et sidste trofæ. Tiltrods for at Arsenal ikke skal spille CL næste sæson, så kan jeg bare kun se et ganske få antal klubber på verdensplan der skulle være mere attraktive end dem. Men det er klart det kan have en betydning hvis de jagter en spiller som osse har tilbud fra andre klubber hvor der er CL på plakaten næste sæson. Men der er jo masser af spændende spillere, så mon ikke de nok skal “klare den”. Klopp & Co. har hentet spillere i :

Augsburg
Southampton ( 2 spillere naturligvis....-:) !
Mainz
Newcastle
Hull
Schalke04
Arsenal
Roma
Red Bull Leipzig og ( Solanke fra Chelsea )

Så mon ikke de osse kan finde spillere, når “vi kan”..-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Jeg er helt uenig omkring Gerrard og Rangers - jeg tror det kan blive et fantastisk match. Har lige sidde og set pressemødet, hvor han bliver præsenteret og Captain Stevie er helt kold. En anelse stram i betrækket, ikke de store smil som vi kender fra Klopp, men han virker oprigtigt beæret over at være i Rangers og som en mand med enorm tro på egne evner. Med gode resultater i starten kan han vinde tilskuernes gunst og i de indbydes opgør mod Celtic kan han bruge hans indgående kendskab til Brendan Rodgers. Gode resultater i de få Old Firms er vitale for at fastholde tilhængernes opbakning! Derudover bringer han en ny bølge ad optimisme og international mediebevågenhed til en sovende kæmpe, der virkelig har haft nogle sløje og hårde år.
Selv hvis det går skidt har Gerrard fået erfaring med et lede et gammelt storhold, hvor forventningerne er tårnhøje og byen summer af fodbold. Det skal nok klæde ham bedre på til fremtiden - næsten uanset hvordan det går... Pøj pøj til Stevie!
Skrevet af Mr Magoo
Gerrard topic: Gerrard virker meget fokuseret på at få karrieren som manager i gang. Cadou til det. Jeg forstår dog ikke valget af Rangers, som først kommende klub.
Gerrard har forholdvis lidt trænererfaring fra U-holdene i Liverpool. Det virker til, at Rangers, og Rangers fans, har store forventninger til projektet, men de har ingen penge (så vidt jeg er orienteret om).
Projektet virker svært, uden at få tilført yderligere midler. Spillertruppen er ikke speciel god. Ledelsen i Rangers har oplyst, at der ikke er yderligere midler til spillerindkøb. Ledelsen forventer meget af en forholdvis uprøvet trænerprofil.
Syntes valget af klub virker lidt utålmodigt af den kære Steven, da jeg tænker ledelsen i Rangers vurdere projektet "Rangers" alt for kortsigtet.
Min vurdering er, at Ledelsen i Rangers har set sig lun på navmet, da de profitere mere på navnet her og nu end, at Gerrard får noget karrieremæssigt godt ud af det.
Skrevet af Hasse1983
YNWA96, jeg under egentlig også Wenger en ordentligt afsked, men omvendt skal man også have holdet til det. Hvis han nu var stoppet efter sidste års FA Cup, så var han smuttet med 3 FA Cup sejre i træk.
De går en spændene tid i møde i London:)

Mht Gerrard er det fint at komme ud til en svær klub som Rangers må siges at være. Et midterhold i PL havde jo været en kedelig opgave, da det handler om ikke at rykke ned kun.
I Rangers skal han kæmpe med om toppen uanset hvor begrænsede midler de har. Han og Garry Macca får noget af en opgave, og skulle de fejle er der jo intet galt i det. Celtic er milevidt foran de øvrige klubber.
De får masser af erfaring, som kan bruges i måske Liverpool på et tidspunkt. Fedt for en ung træner allerede at komme ud.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af AlstrupLFC
Fra Twitter: "Jürgen Klopp has had two European campaigns with Liverpool and has reached the final in both of them.

The man is a genius."

Ja, Klopp er sgu noget specielt og en fantastisk manager! Nu mangler han bare det sidste skridt i finalerne for at bryde hans dårlige statistik i finaler.
Skrevet af andib
Vi skal nok ikke være helt utilfredse med at Brighton slog Man Utd i går.

Det bør trods alt gøre det noget lettere i den sidste kamp, hvis det skulle blive til 0 point mod Chelsea.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af YNWA"96"
Ja 3 finale i hans 2 1/2 år i klubben, ikke så ringe for “en dårlig taktisk træner”.....-:) !! Forhåbentlig er tredje gang lykkens gang. Se hvordan det ser ud “på skrift”:
Champions Leaque finalen 2018 Liverpool FC - Real Madrid ....-:) !!

Når man tænker tilbage til 2015 og den tid med Bredan Rodgers hvor rædselfuldt det stod til, både resultat mæssigt men specielt spillet var virkelig skidt. Så til idag hvor Klopp med sin kompromisløse tilgang til spillet, har sørget for at klubben idag, står som en af de klubber der spiller noget af det mest underholdende fodbold. Selvom man er et par år efter Tottenham i “genopbygningen af truppen”, så er han igang med at fremtidssikre klubben. Vi har den yngste trup i PL og mon ikke der er en hel del flere børn der idag køber en LFC trøje end der har været i en hel del år, det ville være mærkeligt andet ! Uanset om vi vinder el taber finalen, så kan man simpelhen ikke andet tage hatten af for det arbejde Klopp har lavet i klubben. Man kan godt forstå hvorfor han har opnået “gudestatus” i både Mainz og Dortmund, forhåbentlig vinder vi finalen så han opnår “Legende status” i LFC. Det fortjener han om nogen ( Jimmy Liddell håber jo nok vi taber, så han kan skrive sit Klopp out !.....-:)), spændende tid som LFC fan !

Nå kæmpe kamp igen i morgen på broen ! Håber drengene kan grave dybt, det bliver der brug for. Opgørerne plejer jo at være meget tætte og mon ikke det osse bliver det i morgen. Chelsea er begyndt at ligne dem selv igen, de har haft en meget urytmisk sæson og tabt flere kampe end hvad de “normalt gør” på en sæson. Men at der er rigtig meget kvalitet på deres hold er der jo ingen tvivl om, så “matchbolden” bliver ikke nem.


“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af trannel
"Hvis han nu var stoppet efter sidste års FA Cup, så var han smuttet med 3 FA Cup sejre i træk."

https://en.wikipedia.org/wiki/2016_FA_Cup_Final
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af 6116
@YNWA"96", jeg er nu ret sikker på at Jimmy vil skrive "KLOPP OUT" selv hvis Liverpool vinder den finale
Skrevet af YNWA"96"
Hehe ja mon ikke ....-:)
Der må osse være en del Tottenham fans der må være i et dilemma inden opgøret i morgen......-:) ! Uden at nævne navne, men der er en del der har ufattelig travlt med at kommentere på alt om Liverpool. Hvem mon de holder med i morgen.....?-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Har Klopp ikke tidligere udtalt sig rosende omkring Neil Redmond? En ringe sæson til trods så har han nogle spidskompetencer ift Klopps system.
Skrevet af Benzo
Mener du Nathan Redmond? Ved ikke hvem Neil Redmond er.
Hvis det er Nathan, så kunne jeg godt se ham i Liverpool som rotationsspiller, han er ikke god nok til start-11 som jeg ser det.
FCM Liverpool
Skrevet af Lynild
Ja ham. Jo bevares men det er bredden den halter med, og jeg ser hellere en af de unge bragt i spil, men han ser mere spændende ud end Solanke, Ings og Origi.
Skrevet af YNWA"96"
Der har været en del skriverier om, at Celtic ville leje Brewster næste sæson. Om der er hold i det ved jeg ikke og om Gerrard ansættelse i Rangers kan ændre på LFC holdning til at leje ud til Celtic ved jeg heller ikke. Man skulle jo ikke tro det, da båndende mellem Celtic og LFC jo er stærke. Omkring rygterne så er Pulicis jo endnu engang dukket op og det ville jo hjælpe en del hvis der hold i rygtet, omkring mulighederne for at kunne rotere mellem de forreste. Han kan jo osse spille 8 possitionen hvis der er behov for det. Vi ved at Klopp har prøvet at hente ham før og med amerikanske ejere og pre-season i bl.a. USA, så giver den handel rigtig meget mening. Men om Dormund vil sælge Pulisic og han vil spille i PL er jo så det åbne spørgsmål. Men jeg har meget svært ved ikke at se, at vi står i en utrolig stærk possition for at sikre hans underskrift.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Mathews
Jeg ser stort set aldrig kampe med Dortmund, men er Pulisic virkelig "all that"? 4 mål og 5 assists i denne sæson er ikke videre imponerende, selvom han godt nok kun fylder 20 i år. Så hellere Leon Bailey fra Leverkusen, ham håber jeg snart de får øjnene op for, hvis ikke allerede det er tilfældet. Hurtig, teknisk dygtig, godt spark med venstre og kun et år ældre. Ham, Firmino og Mané ville give betegnelsen ´flair´ en helt ny dimension.

Måske lige krydre den med Lemar til 10´eren og så kan vi koncentrere os hundrede procent om at styrke defensiven. Så har det været en god sommer efter min mening.
Skrevet af Hasse1983
Lemar´s stats for denne sæson er vist heller ikke hvad den var i sidste sæson. Man skal passe på med at dømme spillere på en enkelt sæson.
Der kan sagten være fornuft i både Lemar og Pulisic. Om de er Klopp spillere, og ikke bare nogle spillere som medierne sælger os er en anden sag.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Min tanke er med Redmond, at hvis Saints rykker ned, og han har haft en skidt sæson, kunne prisen måske afspejle det?

Skrevet af Sule12
Matthews,

Det lyder som en dyr sommmer. Hverken Bailey eller Lemar er billige - tilsammen nok minimum 100-120 mio. euro. Hvis vi først derefter skal kigge på en 6´er, en midterforsvarer og evt. keeper, så tror jeg Pep vil stå og savle over Klopps budget...

In other words, det lyder komplet urealistisk i mine øre, at vi bruger så mange penge til sommer.

Jeg håber på en enkelt offensiv forstærkning, der kan spille flere positioner. En ny keeper, en CB og hvis den rette spiller findes så også en ny CM. Afhængigt af prisen, så suppleres der forhåbentligt med talenter som f.eks. Sessognon og Madisson.
Jeg ser gerne at Origi, Markovic, Moreno, Mignolet, Bogdan, Ward og Sturridge sendes videre i karrieren. Så der skal selvsagt nye ind.
Desuden håber jeg, at Solanke udlejes. Han har brug for fast spilletid.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg tror ikke på at pengene i budgettet bliver brugt på en målmand el en midtstopper. En CB kan jeg slet ikke se for mig, så skal Matip jo sælges. Men Klopp har jo udtalt at Matip er klar igen til pre-season, så det lyder jo ikke umiddelbart som om man har planer med at sælge ham. Selv hvis Migs bliver solgt, tvivler jeg på man henter en målmand. Man har lige lavet en lang kontrakt (2022) med Grabara og han bliver jo rost til skyerne af alle omkring klubben. Selvom økonomien er “kommet på fode igen”, så skal Salah - Ox - Keita og VvD jo stadigvæk betales. Salget af Coutinho hjælper selvfølgelig med “financeringen” af de nævnte spillere. Men at Klopp lige pludselig skulle have et budget ala Pep og Mourinho, det tvivler jeg godt nok på !......-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Håber du tager fejl YNWA 96. Jeg ser os ikke vinde ligaen med Matip/Lovren som faste startere samt Karius+ et talent.

Hvis f.eks. Klopp henter De Vrij og Meyer på frie transfers (+sign on fees), så er både CB og bredden på midtbanen styrket uden at den store pengepung har været luftet.
annonce
0