Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hasse1983
I forhold til Fekir, går historierne på, at Lyon vil vente til efter VM, så prisen kan skrues lidt i vejret. Det giver egentligt fint nok mening, men hvorfor spørger man ikke bare, hvad koster han NU, og så smider man 20M euro el lign oven i prisen, så man kan lande ham.
- hvis han er "manden", så er penge jo ligegyldigt. Det så vi med VVD.
Tror sgu den bliver svær, at hive hjem hvis der kommer klubber som Bayern ind i kapløbet også. Frygter ikke de engelske konkurrenter, men Bayern og de to spanske er sgu svære at slå.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Jeg er enig i at det er ærgerligt med de engelske spillere. Men skal være ærlige så er det ikke fordi der er så mange engelske kvalitetsspillere at vælge imellem. Og hvis man ser på de fore du nævner så tænker jeg følgende:

- Ox. Langtidsskadet og har tidligere kæmpet med skader. Han har haft et godt forår, men han er ikke verdensklasse. Han kan dog på dagen gøre en forskel, og er derfor en rigtig god rotationsspiller.
- Lallana. Han ligner desværre lidt en færdig mand, som bare vil fortsætte med at være skadet. Selv hvis han var 100% fit så mener jeg stadigvæk ikke han er god nok til start 11eren hvis man vil kæmpe med om mesterskabet. Han er dog ligesom ox en fremragende rotationsspiller. For både ox og Lallana tror jeg at de ville kunne gære en forskel hvis de ikke skal spille hver gang, og på den måde kan undgå skader.
- Milner. Han er altså klasse. Men han er også gammel, og skal ikke spille alle kampe. Spørgsmålet er om han kun har en enkelt sæson tilbage i sig. I så fald er det jo perfekt at bruge en sæson til at få kørt en ny midtbane ind.
Henderson. Jeg vil faktisk som med ox og Lallana mene at hans niveau ikke er helt højt nok til at være bærende mand på et hold der skal kæmpe med om mesterskabet i alle kampe. Han har dog et fint niveau og vil som de andre kunne fungere fint i rotation. Og hvis fekir kommer, er det jo ikke sikkert at man vil spille med fire offensive. I så fald vil Henderson stadigvæk have sin plads på holdkortet.

Jeg tror at hvis Henderson, ox og Lallana kan holdes skadesfri, så har man en super bredde på midten i tilfælde af at fekir kommer. Hvis han ikke kommer vil enten ox, Lallana eller Henderson stadigvæk have en plads i start 11eren. Derudover skal det også tænkes ind at både fekir og Lallana og til dels ox kam være back-ups for mane og Salah - omend de to engelske i hvert fald er af en hylde lavere. Præcis på de tre forreste er der virkelig behov for back ups. Hvis de får skader ser det altså skidt ud. Derudover virker alle andre end forsvaret til være løbet tær for batterier slut sæsonen, så det at kunne rotere noget mere, vil være super vigtigt, og vil efter min mening kunne give de ekstra point der skal til for at man kan kæmpe med om mesterskabet.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg tvivler osse på om Lallana får nogen stor rolle fremover i LFC. Selvom vi igen blev nr.4 og lavede nogenlunde det samme antal point i PL som sidste år. Så mener jeg, at holdet i år har lavet en væsentlig større præstation med det kampantal der har været denne sæson og det har været uden Lallana. Når man rammer de 30, så mister man meget af sin fart. LFC/Klopp’s identitet er jo fart og det er jo ikke just fart de nævnte spillere har. Hvis Fekir kommer til, så har vi en helt anden midtbane med langt mere fart end den vi kender til idag. Det er muligt at balancen på holdet ikke vil være så god som med “rugbrøds spillerne”, men vi vil få endnu flere spillere ind på holdet der kan score og lave assist. Det skriver man så ovenpå en sæson, der har været fuldstændig vanvittig offensivt....-;) det er hårdt at være LFC fan i disse år.....-:) Lidt tal på sæsonen fra Ged Rea, kun en gang tidligere i vores klubs levetid har LFC scorede flere mål på en sæson.

https://t.co/WuEggMPdFW
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Rygterne sender Fekirs agent til Liverpool i morgen for at få lukket handlen. Der bliver skrevet en helt masse for tiden, men det ville være stærkt at lukke handlen inden VM. Tror dog næppe det sker, desværre.
Skrevet af Hasse1983
Det er CanalPlus der melder den med Fekir her søndag. Savner nogle ECHO folk med nyheden hehe... men vil da gerne overraskes.
- Lallana uden en skade i denne sæson, havde givet ham langt større muligheder til næste sæson. Tror desværre at løbet er kørt for ham, selvom han vel er den mest kreative i gruppen med Milner, Ox, Gini og Hendo.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Det er den samme journalist som “breaket den” omkring D.10 maj.

https://t.co/9xhZFPbVDQ?amp=1

Nabil Fekir and his agent should be this Sunday in Liverpool to settle the final details of the transfer. If all terms are agree - a medical will be done the same day. [@RomainCG75]

Måske Fekir lige kan nå at se Brasilien - Kroatien nu ha er i byen.....! -:)

Kom så Michael Edwards få den handel på plads !...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Tror du på den?:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Hvis man ser bort fra den oplysning jeg havde omkring Ndidi og Mahrez, så er det faktisk den eneste jeg har delt, af alle de rygter der er dagligt af spillere til LFC. Så ja med Coutinho’s afgang, så giver handlen mening. Vi har jo nok alle forskellige ønsker hvor vi gerne ser truppen blive forstærket, min 1 priotet til dette sommervindue har været at finde en playmaker til truppen ala Coutinho - Eriksen - Silva. Kan vi lande Fekir vil jeg være ovenud lykkelig, da jeg som sagt mener det er en spiller der har mange af de kvaliteter som Coutinho osse besidder. “The Fab 4” mangler jo osse et medlem nu...-:) !

Vi har allerede haft et konge-vindue med tilgangen af Keita og Fabinho, så hvis Fekir osse kommer så ser truppen/ holdet endnu mere spændende ud, selvom der stadigvæk er lidt mangler.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Interessen er jeg også rimelig sikker på, men når Lyon melder ud de vil vente til efter VM, når der ikke har været troværdige meldinger om et bud fra Liverpools side, så synes jeg at nyheden om hans agent lander i Liverpool idag er underlig.
- det kan selvfølgelig være, at Lyon er opsatte på at sælge, og har givet grønt lys til, at agenten kan tage rundt og snakke med klubber.
Der mangler bare lidt til historien synes jeg.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Bøh!

Fabinho-handlen overraskede mig. Dels fordi pressen nærmest ikke vidste noget, før handlen var gennemført. Dels fordi det er meget sjældent, at Liverpool køber en ombejlet Mendes-klient. Og dels fordi jeg troede, at klubben kiggede efter en anden type til sekseren.

Holdet havde to problemer i finalen. Det opbyggende spil var for dårligt, og efter skaden til Salah var der for få muligheder at sigte efter, når bolden blev vundet i presspillet. Real Madrid styrede kampen.

En direkte erstatning for Salah eller mere kreative dynamiske ottere kunne have hjulpet på problemerne. Ingen af delene er åbenbaringer, og Klopp har da også forsøgt at tage sine forbehold, men i finalen skulle det åbenbart være sådan.

Keita kan være med til at sikre, at Klopp ikke står i den situation igen. Fabinho vil dog formentlig ikke. Dermed ikke skrevet, at han ikke kan noget med en bold - han lader især til at have et godt drive med bolden - men han er ikke en spilfordeler som eksempelvis Jorginho og Neves og ikke en dribler som Keita.

Jeg tror, klubben har stået ved en skillevej i forhold til, hvem der skulle erstatte Can. Spilleren har skullet tilbyde noget andet end Henderson - altså enten være en bedre pasningsspiller eller en bedre duelspiller uden at have åbenlyse svagheder eller mangler. Valget er så faldet på den fysiske duelspiller, og det skyldes måske dels, at Fabinho gerne ville til Liverpool modsat eksempelvis Jorginho, der nok foretrækker Man. City. Og måske dels at man regner med at kunne forbedre det opbyggende spil på holdet ved at forstærke andre positioner. Jeg tror, købet af Fabinho hænger sammen med, at klubben forventer at lande Fekir. Jeg har ikke set Fekir i aktion særlig tit. På youtube ligner han en dribleglad og skydegal type, men Paul Riley, statistiknørd og Everton-fan, har lavet sin egen model over afleveringer for at skabe statistiske profiler. Han skriver, at det tætteste, PL kommer på Fekir som type, er David Silva. Det er ikke helt det indtryk, jeg fik af diverse kompilationer. Og han skriver endvidere, at Fabinho er mere konservativ end Henderson, når det kommer til at aflevere bolden. Igen et noget andet indtryk end videoklip og diverse selvudnævnte eksperters vurdering af Fabinho som den mest komplette fodboldspiller nogensinde.

Nu har alle modeller svagheder, og Lyon og Monaco spiller ikke helt på samme måde som Liverpool, men umiddelbart burde købet af Fabinho og et eventuelt køb af Fekir give Klopp flere strenge at spille på taktisk. Fabinho kan fylde så meget defensivt, at en af otterne kan frigives endnu mere til offensiven, og det kan en type som Fekir måske nyde godt af. Den ubalance, som holdet led lidt under, når The Fab Four var på banen, kan Fabinho måske være med til at rette op på.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Der går så mange forskellige historier omkring Fekir. Igår var der en historie på twitter om Fekir ikke kommer til LFC, men til A.Madrid. Det er jo ikke sådan, at når vinduet åbner så begynder klubberne først at røre på sig. Det er ikke sådan det foregår, så hvis LFC har haft en interesse i Fekir så er henvendelsen sket for længe siden. Gerrard Houllier er jo ansat i Lyon og han er stadigvæk en hyppig gæst på Anfield, så mon ikke han har haft en hvis rolle i forløbet. Af det jeg har kunne læse mig frem til, så vil præsidenten af Lyon Jean-Michel Aulas ikke stille sig i vejen, hvis klubbens egne spillere vil videre på et tidspunkt. Han skulle være en hård hund at forhandle med. Men det skulle ikke være sådan at hvis en klub har givet et minimal bedre tilbud ifht. til en anden klub, så er det stadigvæk spillerens ønske der bliver opfyldt. Så hvis Fekir har sagt han vil videre til LFC og klubberne kan blive enige om en pris, så tror jeg ikke på den historie om at man først kigger på det efter VM.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Velkommen tilbage Fribytter ! Du har været savnet ! ...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Hasse, nu melder ECHO også historien om Fekirs agent omend de blot gengiver den franske kilde. Og hvad laver du dog oppe så tidligt på en søndag? ;)
Skrevet af bendixboogie
Selvom Fekir spillemæssigt nok vil passe rigtig godt ind, og umiddelbart ser ud til at have niveauet, er jeg altså stadig ret bekymret over de knæskader han har haft over de sidste 3-4 år.
Er jeg den eneste der har det sådan?

Iøvrigt ser jeg helst vi forstærker os på den position hvor vi har størst udfordringer, målmandspositionen.
Skrevet af Sule12
Bendix, jeg er enig. Jeg kender ikke så meget til skaderne, men det var også min første bekymring da der begyndte at svirre rygter om Boateng. Såfremt de typer skader Fekir har haft har tendens til at komme igen er det jo et kæmpe spørgsmålstegn ved manden.

Til gengæld ser jeg intet problem i at lande spillere som Fabinho & evt. Fekir før en keeper. Jeg ser også helst, at der bliver landet en keeper og en centerback men rækkefølgen er jeg lidt græsk-katolsk omkring.
Skrevet af Hasse1983
Jeg er i Sydkorea, og 7 timer foran DK, så jeg vågner til nyhederne fra eftermiddagen inden:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af SAB4
@Fribytter

Velkommen tilbage!

Nu er min Fekir-viden begrænset til artikler og youtube videoer - men han slår mig umiddelbart som Coutinho erstatningen. Gode driblinger, langskud, høj risiko på den sidste 3. del af banen (vil gerne slå den afgørende aflevering.) Playmaker på midtbanen, men kan ligeledes aflaste kanterne..

Er det retvisende at drage disse parallerer ?
Skrevet af Fribytter
Mange tak begge to!

Har Fekir ikke været skadesfri i stort set to sæsoner nu? Han har spillet 88 kampe for Lyon (og seks landskampe for Frankrig) siden. Det må da gøre risikoen betydeligt mindre.

Desuden tror jeg ikke, at man skal lægge så meget i Aulas´ krav om at vente til efter VM. Fekir kommer sandsynligvis ikke til at spille fast for Frankrig, og derfor burde et VM ikke kunne katapultere Fekir op i en helt anden prisklasse. Det handler mere om, at Aulas ved, at Liverpool nødigt vil handle sent i vinduet. tror jeg.

Jeg kender heller ikke meget til Fekir. Og jeg tror også, at jeg gør mig skyldig i at blive lidt revet med af klubbens træfsikkerhed i tidligere vinduer. Jeg aner faktisk ikke, om Fekir er tænkt som en meget offensiv otter (samme omskoling som Lallana), en mere eksplosiv kant end Coutinho (med med de samme færdigheder i forhold til at drible, aflevere og skyde på mål), eller om han er et alternativ til Firmino. Eller alle tre roller på én gang. Det kan også være, at klubben bare har identificeret en række færdigheder, som truppen mangler, og at det så er op til Klopp at finde ud af, hvordan de kvaliteter gavner holdet mest. Eller så overdriver fransk presse interessen en smule. Umiddelbart vil jeg dog regne Fekir for at være et alternativ til de tre forreste pladser.

Det efterlader dog stadig en del spillere til midtbanen. Men med Oxlade-Chamberlains alvorlige skade (genoptræningen vil også tage lang tid) er det ikke for mange. Fabinho og Henderson skal konkurrere om sekseren. Keita, Milner, WIjnaldum og Lallana skal konkurrere om de to ottere. Fraregnet Oxlade-Chamberlain er det seks spillere til tre positioner - præcis som i denne sæson.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Zosima99
Havde tidligere på fornemelsen, at Fekir rygterne kun eksisterede for at presse prisen på Lemar ned, men efterhånden virker det som om interessen er reel nok.

Jeg tror tilgengæld ikke, at interessen kommer ud fra en betragning om, at han skal være en direkte erstatning for Coutinho (som Lemar måske mere ville være). Selvom om Fekir virker som om, han har noget af det vi har manglet siden Coutinho (en trussel fra distancen samt en dødboldstrussel),tror jeg netop han er udset som en aflastning for Firmino. Uden at have set meget Lyon i år virker det som, at Fekir også har spillet den rolle i år i et eller andet omfang - selvom han måske har været brugt mere som en direkte 10´er.
Skrevet af YNWA"96"
Programmet for næste sæson skulle blive offentliggjort her D.14, men der florerer lidt om at 1 runde er blevet leaked. Men tag det med et gram salt i disse fake news tider....-:) Men hvis der er hold i det, starter vi hjemme mod The Hammers.

https://mobile.twitter.com/AnfieldExpress/status/1003209630452011008/photo/1


Som Fribytter osse er inde på, så får Fekir nok ikke ret meget spilletid under VM. Han var formentlig ikke kommet med i truppen, hvis ikke det havde været for Payet skade i EL finalen. Så ja prisen kan stige på en spiller under et VM, men der osse den risiko at prisen kan falde ved en alvorlig skade.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0