Snak

Mere indhold efter annoncen
Allen så god ud.
You'll Never Walk Alone
Det holdt hårdt i dag, men hvornår har LFC sidst leveret en overbevisende åbningskamp?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Bleacher Report er meget rosende omkring Rodgers:

http://bleacherreport.co…southampton

"He first shifted from 4-2-3-1 to 4-3-3 by swapping Lucas Leiva for Joe Allen. The switch allowed Henderson to move central and begin bombing forward in trademark fashion and gave Liverpool a more definitive wide presence.

After 13 minutes of it not yielding a goal, though, Rodgers switched again, introducing a 4-4-2 diamond by replacing Coutinho with new signing Rickie Lambert.

This was the golden ticket, and the Reds scored so quickly following the change that Southampton couldn´t re-assess and re-jig. Lambert and Sturridge, playing as true strikers, matched the centre-backs one vs. one and Sterling came inside to the No. 10 position.

With both CBs tied up in duels and Sterling free to roam in the middle, the pitch opened up considerably; the goal, created by Sterling and finished by Sturridge, was a just reward for Rodgers´ tinkering."
Southampton FC Aalborg BK
Det er da super at han formår at justere i løbet af kampen, men måske at han skulle prøve at starte med en formation der giver lidt mere mening. Der er mig en gåde hvordan han kan finde på at starte med Gerrard og Lucas på samme tid og endda i en formation hvor de så ud til at skulle udfylde noget nær den samme rolle. Det var jo decideret håbløst..

Spillet blev alt for stationært og idéforladt på samme tid. Og det er selvsagt
ikke nogen god cocktail.

Samtidig så vi igen at vi er sårbare i det defensive. Presspillet fungerede slet ikke. Southampton med alt for meget plads på midten af banen. De gjorde det også godt, men de havde sørme også gode betingelser. Jeg synes faktisk det var det tilbagevendende problem med at 4-back kæden havde en tendens til at falde for meget, kombineret med en helt utrolig passivitet hos midtbanefolkene, især Lucas og Gerrard.

Det eneste der er at tage med fra kampen er vel kynismen og de tre point. Og det er selvfølgelig også væsentligt, men hold fast en sløv omgang. Der er i hvert noget at arbejde med!
moderator
Dejligt at se Rodgers´ reaktion på Sturridges scoring: https://vine.co/v/M3JzTQJrKUP

Henderson ligeledes:
http://i.imgur.com/VTMQKvt.jpg

Hvis nogen skulle føle for at se MOTD fra kampen igår, kan det ses her:
http://www.lfc.vn/motd1/…on-s15-w01/
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Jeg kan supplere med hele kampen her:

http://www.footballtarge…ampton-epl/
Southampton FC Aalborg BK
Mange tak, sad i Bjæverskov til koncert. Så så desværre kun 1. Halvleg på mobilen.. Flot mål oplæg ved målet og så synes jeg at Manqiullos gule kort var en joke, det gule kort kan godt forsvares, men linen holder jo ikke når han blev sparket ned på samme måde to gange i kampen og så fik gult første gang han selv gjorde..

Har tilskuerne i Burnley ikke andet at gå op i end Stevie G?


https://www.facebook.com…e=1&theater
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Jeg lagde også mærke til det på fjernsynet igår. Det var ret højlydt.

Der er dele af CFC-fanskaren, der ser LFC som en eller anden rival. Der blev jo også delt flyers ud før FA-cup-finalen om JF96, og CFC-fans buede under det ene minuts stilhed for Hillsborough i semifinalen. Måske er det mange bække små. Et anstrengt forhold mellem London og de lidt nordligere egne, en rød arbejderklasse, som i visse øjne er lig militante kommunister, kontra småborgerlige tories og et firm, der i hvert fald historisk set har flirtet med den ekstreme højrefløj. Og så var der jo post-Roman-overtagelsen nogle drabelige kampe mellem CFC og LFC, da Mourinho første gang stod i spidsen for CFC.

Men det er stadig en smule mærkeligt. Det er jo kun Man. Utd.-fans, der plejer at hygge sig med den slags sange i kampe, som ikke har noget at gøre med LFC. Og Slippy G havde jo ingen indflydelse på CFC´s sæson som sådan. Og selvom mange har været hurtige til at udpege lige præcis den fejl som den altafgørende, så kan man jo meget meget sjældent pege på den slags altafgørende fejl i en liga. Men det er måske et forsøg på at fortrænge Terrys klodsede straffespark i CL-finalen - her kan man jo netop i langt højere grad tale om en altafgørende fejl.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Der er mange muligheder Fribytter, jeg studsede også over at sangen kørte på både St. James og Turf Moor. Men udover den generelle rivalisering, var det jo den hændelse der decideret afgjorde mesterskabet. Det er svært at spå om vi alligevel havde dummet os i London, såfremt Chelsea havde fedtet en 0-0´er på Anfield, hvis Gerrard havde haft længere knopper på støvlerne. Men nok om det.

For mig at se er det de forventede drillerier og så ellers et udtryk for at ingen rigtigt ønsker Liverpool tilbage på toppen. Jeg tror vi kom en anelse tættere på sidste år end de fleste havde ventet. Derfor gør man vel hvad der er muligt med sang og dans for at holde os nede i år, uden at jeg personligt har andre forhåbninger end top 4. Chelsea og City ser endnu bedre ud i år end sidste år.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
annonce