Snak

Mere indhold efter annoncen
@Toffees

Det er kun anden kamp og det er med masser af nye spillere, så jeg forventede bestemt heller ikke at vi ville tage point fra City på udebane. Jeg havde gerne set starten havde været lidt mere Chelsea-agtig i stedet for den hed/hedder Southampton (h), Man City (a) og Tottenham (a) i de tre første kampe. Klubben var jo nødsaget til at hente spillere ind, når vi nu igen er tilbage i det fornemme selskab.

Jeg er faktisk overrasket over hvor godt vi klarede det i første halvleg.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
BR er jo en taktisk novice. Man skal ikke ud og dominere de første 30 minutter. Lad dem komme. Man kan jo se at den taktik virkede for Man C.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Ingen skam at blive udraderet af City. Det kan ske for alle.. Bare trist at det sker på en dag hvor de ikke engang er på toppen.

Det har sikkert været drøftet herinde tidligere, men... Noget bud på hvorfor Milan sælger Balotelli så "billigt"? Økonomiske problemer og manglende interesse i et af deres få aktiver? Jeg har aldrig oplevet en spiller med en værre attitude men talentet er uomtvisteligt..
Spar os nu for de tåbelige profetier. Det er 2. kamp af betydning imod City på udebane. Suarez ville ikke kunne have givet os point alligevel, så at komme med den profeti baseret på aftenens kamp er tåbeligt.

Synes Liverpool har spillet okay, men det er klart at der skal skrues ned for de defensive hjerneblødninger. Offensiven ser ud som om den nok skal fungere. Presspillet er godt og Sterling, tildels Coutinho, ser farlige ud hver gang de har den. Der skal nok blive scoret mål uden Suarez.

Johnson skal have en pause fra den back. Der må simpelthen være bedre alternativer, når hans form er som den efterhånden har været længe. Dårlig.
Skæbnen er også hård. Kampen har i mine øjne været meget mere lige end hvad cifrene viser. Synes absolut Liverpool var bedst i første og har også haft muligheder i anden.

Toffees

Jeg tror de fleste er udmærket klar over at tabet af suarez er stort, så ingen grund til at fremsætte det som det modsatte.
Ja der burde jo nærmest have stået 3-2 nu. Irriterende med den skade til Johnson, selvom det var ham jeg helst ville miste, hvis vi skulle miste en, men er jo kun 10 mand nu.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
KOM BARE MED SKADERNE, TAK!
Det er sjældent et hold rammes af flere skader, end mål imod sig på Etihad, som gæstende hold.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
3/4 forsvarer skadet på 10 minutter...
andib, når sæsonen skal gøres op, så har man heldigvis mødt alle ude som hjemme.

Nogle transfer var dog ikke sket, hvis man havde beholdt Suarez.

1 ½ mins efter mit indlæg, så nævnte Mølby jo netop, at man savner Suarez tilstedeværelse. Og det er det jeg mener i kommer til at lide under.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
annonce