Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg synes nu, at der manglede et flow. Afleveringerne manglede en smule præcision, og der var ikke en indbyrdes forståelse for, hvornår sådan noget som indlæg skulle slås. Og så blev det som nævnt lidt karakterløst i visse situationer. Og dødboldene var tandløse - de var ellers særdeles velfungerende i sidste sæson. Men det er ikke alarmerende, og noget af det er sikkert bare rust, der skal bankes af, og andet handler nok om, at der er en masse nye spillere i truppen.


Fair nok. Sammenlignet med kampen mod Southampton synes jeg der var langt mere flow, men jeg vil da give dig ret i at det godt kunne have været skarpere.

Dødboldene var meget skuffende. Men det tager jeg så heller ikke med i min vurdering af spilflow.
Tjasper, jo, det kan gøre mig bekymret. Nu giver EL-sejr også direkte CL-plads næste år, og sidst havde vi et fint run. Dog med smallere trup.

Egentlig skal jeg nok håbe på hurtig Liga cup og FA cup exit.

Jeg synes spillet og truppen er til top 4-5, men EL bliver en svær størrelse, og hvad den vil tære af kræfter. Hvis der bliv roteret rigtigt, så kan den jo også give selvtillid og kamp til flere. Så man er mere parat, når mulighederne byder sig.

Kan man ikke håntere, at spille i top 4-6 i PL plus EL, jamen så er holde bare ikke bedre. Og det vil da være en hård erkendelse. Det jo det der kræves af et tophold, det må ikke blive en undskyldning.

Jeg er med på, at min selvopfattelse, og med et lidt tricky bet, for alvor kommer på prøve. Min stolthed for Everton. Og det ville gøre mere ondt, at det hold jeg kender bedst i PL, skulle jeg virkelig tage så meget fejl af dem, det hold jeg vælger at se i TV over 30 kampe hvert sæson?
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Tjasper, nåh ja, selvfølgelig som højre vil være mere oplagt. Men sådan som i er efter Johnson. Var det så ikke næsten mere fair han fik chancen der? Altså Flanaghan.

Enrique havde jeg faktisk lige glemt. Det jo også en god spiller. Og det vel mere sandsynligt, at han vil kunne ramme et godt niveau igen, så han og så presser på til venstre back.

Johnson var vel for ca. 2 år siden blandt de 2-3 bedste højre backs og et par sæsoner inden.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Min stolthed for Everton. Og det ville gøre mere ondt, at det hold jeg kender bedst i PL, skulle jeg virkelig tage så meget fejl af dem, det hold jeg vælger at se i TV over 30 kampe hvert sæson?


Der er mange ting der skal klappe for at Everton kommer i top-4, det er min opfattelse. Og det er ikke fordi at Everton ikke har en stærk trup, men den er bare ikke så stærk som Tottenhams, Arsenals, Liverpools, Citys og Chelseas imo. Jeg er ret sikker på at de 5 hold er at finde i top 6 i slutningen af sæsonen.
I løbet af pre-season blev jeg meget bekymret over hvordan Man Utd præsterede, men de er heldigvis kommet rigtig dårlig fra start, hvilket kan få en selvforstærkende effekt, fordi de i øjeblikket lader til at være en ret skrøbelig gruppe rent mentalt. Men kan de få lavet nogle heftige signinger inden på mandag, så skal de da som minimum regnes som en stor trussel til top-6 og såmænd også top-4. Jeg har en klar forventning om at LvG får vendt skuden og vi får dem at se som seriøse kandidater til top-4.
Jo, det ville det måske nok. Man er i hvert fald altid garanteret en dedikeret 100% indsats fra hans side. Men nu skal han så også lige blive sin skade kvit inden han kan indtage den højreback :-)
Der er nu også kæmpe forskel på at blive 4 eller nr. 6. Men det kræver meget held, dygtighed og mod skal Everton i top-4. Men jeg vil blive yderst skuffet komme vi ikke i top-6.

Martinez plan er helt sikkert top-4. Og derfor gik han all-in på Lukaku bl.a. Men som Frbytter var efter, jamen ku´ man ikke havde brugt de penge anderledes og mere bredt. Jeg har hele tiden håbet og troet på Lukaku. Og mener det er det rigtige sats. Igen, så det kun noget som tiden vil gøre os klogere på. Lukaku skal lave mimimum 15 mål ca. i PL for at det er godkendt og for Everton overhovedet kan presse på til top-4.

Jeg vil godt give jer ret, der påstår at han så lidt tung ud. til trods for sin black power performance ved 2-0 målet. Men man skal også huske på, han er kun 21 år og har været til VM.

Og nu vil jeg også finde sengen. :)
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Mine umiddelbare opfattelser:

ok første halvleg.

Ringe anden halvleg.

Forventeligt resultat.

Dårligt forsvar. Særligt i venstre side, hvor der retfærdigvis også blev lagt mest pres på. Måske naivt at spille med to af de nye.

Savner Skrlt/Agger, der stadig burde få chancen fra start antal clean sheets taget in mente. Sahko bør starte inde næste gang jf. Aggers skade (Sahko-Agger bør vi stadig få at se).

Vi bør spille med to angribere, hvis de holder niveau, hvad de bør.

Coutinho bør starte ude. Desværre.

Fint indhob af Markovic.

Håber, Lambert kan sparke på mål næste gang.
-
moderator
@Bosse og Toffees

Vildt væddemål. Mine 500 sikre mod Mugesh blegner ved siden af. Men jeg står gerne som vidne. Og skulle der være behov for at overføre via omveje må i sige til.
https://kortlink.dk/sudv
Jeg tager gerne en split på det væddemål Bosse, så kan vi tag en bytur i Oslo sammen. :)
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Tillykke med de 15k, Bosse! Euro League trækker tænder ud når man ikke har bredden og Martinez valgte som bekendt at smide stort set alle sine æg i én kurv..
annonce