Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er ikke noget i ovenstående kommentar der skulle indikere at jeg føler mig ilde til mode. Det er selvfølgelig altid ærgerligt at gå glip af nogle millioner, men det er en fin gestus til vores vice-anfører, som altid har været loyal og givet alt for klubben.

Ja, det er også en fin aftale at sikre sig forkøbsret på talenterne. Nu ved jeg ikke om det betyder at vi bare kan gå og udpege dem vi vil have, tror nærmere det vil betyde at vi kan få lov til at købe dem foran andre klubber, hvis der skulle være andre interesserede i de givne spillere.
Det ligner, at det er en hel del skillinger som pool går glip af og skal betale i lønkompensation, da bif selvfølgelig ikke kan betale særligt meget.


Går der rygter om at vi også skulle betale noget af hans løn, eller hvad mener du...?
Det virker som en super handel at få Agger skippet videre. 130 mill i lønkroner over de næste 2 år. Hvis han ikke ville være skadet ville han formentlig kun komme til at spille i Carling Cup.
Kun 175 kampe siden 2006 vidner om en spiller der har været alt alt for meget skadet
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
2 angribere i dag, hvor Balotelli har erstattet Coutinho i startopstillingen. Også spændende med Sakho og Lovren sammen
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Så lige jeres overskrift. Hans tattoos har intet at gøre med hans spil.

Han var mega loyal mod LFC og så var han alligevel ikke god nok til jeres hold. Han får min fuldstændige opbakning når han tørner ud for BIF. Og tror at mange BIF-fans er enig i dette.
Brøndby IF Everton FC
Men hvad med Lallana? Han skulle have været i truppen.
Se lige vores bænk. Markovic, Coutinho, Can, Lambert, Toure, Enrique og Jones. Det er saftsuseme lang tid siden, jeg har set så stærk en bænk i den røde del af Liverpool.
Det er vel at mærke uden skadede spiller som Johnson (Lallana?) og Skrtel.
Liverpool
https://www.facebook.com…e=1&theater

Johnson på bænken ude, og Balo i startopstillingen og Sakho og Lovren som nye makkere! Det bliver godt det her.

En forsvarskæde med sammenlagt 22 PrL-kampe for LFC i bagagen. Det bliver yderst interessant at følge de fire sammen, men det er godt nok ikke mange kampe.
I må sgu være noget ilde til mode over den mulige Agger transfer til fucking bif.

Det ligner, at det er en hel del skillinger som pool går glip af og skal betale i lønkompensation, da bif selvfølgelig ikke kan betale særligt meget.

Men så kan i da plyndre masterclass projektet, hvis der kommer et par gode talenter derfra(Samtidigt kan man undre sig over bifs ageren i den forbindelse. Har de ikke lige skrevet det er masterclass der skal "drive" bif?).


Hvis Agger vil væk, men er kræsen, og LFC ikke har noget at bruge ham til, er det vel OK. Det er en hæderlig scrap-værdi ser man kynisk på det. Jeg antager at Agger, for at få sin vilje, også må frasige sig en del af kontrakten.

Mest synes jeg vel det er lidt slapt af Agger.

Hvad angår BIF´s masterclass projekt, kan et link til en klub som Liverpool, jo sagtens øge værdien. Hvis man kan sælge muligheden for at rykke videre til Liverpool, er man naturligvis mere attraktiv for talenter. Ud over det, er det jo, i al almindelighed, at opfatte som et kvalitetsstempel, som både andre klubber og sponsore bider mærke i.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
moderator
Hvad er det du synes er slapt, Bosse?

At Agger går ned i løn for at komme hjem til den klub hvor det hele startede?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
annonce