Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pnadwe
Hvis folk ikke er overbeviste om Allisons kvaliteter eller bare vil hypes yderligere, så er der ret interessant information og stats omkring ham på følgende link: https://twitter.com/WC_LFC_Torres/status/1018690630992658432?s=09
Skrevet af Clynedoc
A deal for Liverpool to sign Nabil Fekir has been resurrected and talks are progressing well, says @DeanJonesBR https://t.co/9klQYX7zLg

Lad os bare slutte vinduet med ham.
Skrevet af YNWA"96"
Tak for link, gode iagttagelser og stats.

Klopp har i sin tid i LFC nu brugt flere penge på spillere end hvad der er solgt for. Tallene skulle være som følger :

Alisson will take Klopp´s spending to £392m since taking over in October 2015. He´s sold £255m worth of players in that time.

So, £147m spent in nearly three years.

Fact.

Så sådan ca.£50 M. om året. Det er da mange penge, men det er jo ikke fuldstændig på månen når man tænker på den trup han er ved at få samlet og hvor meget priserne er steget de sidste par år. Klubbens omsætning stiger jo osse voldsomt i disse år og med CL igen i år ser det ikke ud til at omsætningen vil falde væsentligt selvom vi ikke kan forvente at komme så langt igen.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg forstår ikke helt det her med at gøre op i netspend medmindre man er økonom eller sidder i bestyrelsen. Som fan er bundlinjen vel, at manageren nu har haft mulighed for at forme sin spillertrup for et par milliarder. Med andre ord skal han vel efterhånden have den trup, han gerne vil have. Nøjagtigt som man siger om Pep og Mourinho, hvis klubber har langt større problemer med at sælge fra overskudslageret og derfor er langt foran på net spend (eller efter om man vil).
Skrevet af Clynedoc
Ox misser åbenbart hele næste sæson. Fandme surt for knægten, som virkelig var en lys på midtbanen.

Øv med øv på

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/liverpool-dealt-massive-alex-oxlade-14925294.amp?__twitter_impression=true
Skrevet af Fribytter
Hvorfor udelukkende gøre nettoforbruget til et spørgsmål om salg af overskudsspillere? Det er jo netop ikke tilfældet for Liverpoool. Og så eksisterer der jo ikke en fast grænse for, hvornår de økonomiske vilkår er irrelevante. Den økonomiske formåen er relativ til de direkte konkurrenters.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af flotfyr_17
Med nyheden om Ox´s skade, så giver det vel egentlig meget god mening, at man stadig prøver at få fat i Fekir.
Klopp har hele tiden været klar over Ox´s tilstand, så han har selvfølgelig holdt et vågent øje med Fekir, som minder om Ox på nogle parametre. Det vil i hvert fald være Ox´s plads som han vil overtage, hvis han bliver købt.
At han så kan bruges på stort set samtlige offensive positioner er jo bare et stort plus - og samtidig noget, der kendetegner en Klopp-spiller.
Liverpool
Skrevet af YNWA"96"
@LaPioche

Den her artikel er virkelig god og forklare forskellen på Brutto og netto i fodboldverden.

https://tomkinstimes.com/2018/06/gross-spend-vs-net-spend-vs-xi-liverpool-united-city-and-more/
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Fribytter
Hvorfor udelukkende gøre nettoforbruget til et spørgsmål om salg af overskudsspillere? Det er jo netop ikke tilfældet for Liverpoool. Og så eksisterer der jo ikke en fast grænse for, hvornår de økonomiske vilkår er irrelevante. Den økonomiske formåen er relativ til de direkte konkurrenters.

Bevares, overskudsspillere + Coutinho. Klopp har måttet sælge én spiller, som han ikke havde vejet og fundet for let, men ellers er det da udelukkende tale om overskudsspillere. Synes du det ændrer på pointen om, at han efterhånden må forventes at have samlet sit hold - et hold, der må forventes at spille med om titlerne?

De fleste hold i PL kan efterhånden brænde i omegnen af £60 mio. af pr. sæson - bare se på West Ham. Liverpool er selvfølgelig et pænt trin over dét med CL-penge og generelt et af de stærkeste brands i England. Det er muligt man ikke har Emiraterne i ryggen eller er verdens rigeste klub som United, men I er jo godt på vej mod at bruge 2 mia. denne sommer, hvis Fekir eller en anden i samme prisklasse også kommer ind, og det er trods alt sjældent United har brugt mere end det. I år ligger vi indtil videre på £70 mio. (£42 mio. i net spend ;-) ;-) ). Umiddelbart ligner det ikke, at Liverpool er begrænset ift. konkurrenterne længere, når man er i stand til at sætte to transferrekorder på 6 måneder.


@YNWA
Jeg kender godt Tomkins Times og jeg synes det er noget af det værste fan-sprøjt, man kan finde på det store internet. I det indlæg du linker til tager han laveste fællesnævner som grundlag for sin analyse: "While I try to avoid running into such arguments, I see that some Man United fans began claiming that Jürgen Klopp had spent more than Jose Mourinho". Det er jo rimeligt åbenlyst, at United har brugt flere penge end Liverpool siden Klopp kom til. Jeg kan også finde fladpander på Twitter, der tilfældigvis holder med Liverpool og kommer med åndssvage påstande, men jeg laver trods alt ikke en blog for at modbevise de påstande.

Han siger ikke ret meget, som man ikke allerede ved. Det er selvfølgelig afgørende hvilket nedslagspunkt, du vælger og selvfølgelig er der forskel på netto og brutto.

Jeg synes du deler mange skønne artikler, som jeg ikke selv var stødt på og som jeg læser med stor glæde, men Paul Tomkins har jeg ikke meget til overs for.

Jeg har aldrig set nogen så bitter som da I tabte 2-1 på Old Trafford i foråret: https://tomkinstimes.com/2018/03/you-can-keep-joses-long-ball-bollocks-homer-ref-and-flukey-bullshit/
Her lægger han i øvrigt ud med at påstå, at Uniteds hold kostede det dobbelte af Liverpools, selvom Liverpool faktisk havde den dyreste start-11´er den dag.
Skrevet af YNWA"96"
@LaPioche

Jeg er enig med dig i, at Paul Thomkins kan skrive på en måde, så hvis man ikke er enig med ham så er man “dum”. Jeg er osse med på, at han ikke lige frem elsker United og derfor var det nok et dårlig valg fra min side af, at lige vælge den artikel. Men den første del af artiklen om net/brutto var det jeg ville have dig til at læse. Jeg synes ikke at det er det værste fan sprøjt el hvad ord du nu brugte, synes der er mange interessante artikler. Så kan man være enig el uenig med dem, men de forholder sig til mange spændende områder i fodboldverden og har en mening om tingene. Så kan man være uenige med dem om meget, men synes ikke det er noget sprøjt....-:)

Takker og Ilm !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
HVIS vi ender mee en underskrift fra Alisson og evt også Fekir, så kan jeg sagtens se argumenterne for, at vi for alvor bør dyste med om titlerne, selvom konkurrenterne har tid endnu til at forstærke sig på lige vis.
Keita, Fabinho, Alisson og Fekir er alle spillere, som må antages at besidde et vis niveau med tanke på deres priser, men der er jo ingen garanti for, at de fra dag 1 har fundet rytme på holdet.
Jeg vil derfor nærmere mene, at vi fra 19/20 sæsonen bør regnes som seriøse udfordrere, hvis ovennævnte har fundet fodfæste i klubben.
Uanset hvad, så er vi på papiret stærkere end i MANGE år, og vi går en spændene tid i møde.

2 milliarder i et vindue forpligter i en eller anden grad, men i pokal turneringer skal der én fejlkendelse til, at det stærkeste hold ryger på røv og albuer. Kritikerne skal nok stå på lur:)... men det har vi jo også gjort mod andre:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
@ LaPioche

Jeg synes, at salget af Coutinho er særdeles relevant, når man sammenligner de forskellige træneres vilkår. Han var på det tidspunkt, han blev solgt, klubbens bedste spiller. Den slags spillere er det utrolig svært at erstatte direkte. Selv med £150 mio. i lommen. Sandheden er jo stadig, at Liverpool ikke er i toppen af fødekæden. Liverpool kan ikke gøre som Chelsea i 2011, da Torres blev hentet for, hvad der vel svarer til Coutinho-penge dengang. Eller som Man. City i 2015, da Sterling blev købl, eller som Man. Utd. gjorde i januar, hvor Sanchez kom til. Det er jo ikke Liverpool, der ender med at slå kløerne i Hazard. Det er ikke Liverpool, der har været tæt på at købe Griezmann. Det er ikke Liverpool, der bliver Dybalas næste destination.

Lemar, Fekir og Lanzini er ikke på niveau med Coutinho eller PL-profiler som De Bruyne og Hazard. Når Liverpool sælger en spiller af Coutinhos kaliber, må klubben berede sig på, at erstatningen er af lavere kvalitet. Man tager £150 mio. kvalitet ud af holdet og forsøger at erstatte det direkte med en spiller til en tredjedel af den pris.

Det er en væsentlig begrænsning at skulle klare den manøvre samtidig med, at man skal overhale tre hold i tabellen, hvoraf to hold har brugt langt flere penge end Liverpool i de to foregående sæsoner. At præstere et vindue, hvor man matcher to direkte konkurrenters tidligere nettoforbrug, betyder ikke, at man pludselig befinder sig på deres niveau. Tavlen hviskes ikke ren efter hver sæson, selvom tabellen bliver nulstillet. De direkte konkurrenter har stadig de dyrt indkøbte spillere fra de foregående vinduer og et nyt vindue til at bygge videre på det fundament. Jeg er overbevist om, at Klopp ikke finder det ideelt at foretage så mange højtprofilerede indkøb i et og samme vindue, men salget af Coutinho, Cans afgang, Karius’ svingende præstationer, Chambos alvorlige skade og Leipzigs modvilje imod at slippe Keita sidste sommer betyder en masse nye ansigter på Melwood.

Ret beset er det kun Karius, Klopp har valgt at erstatte helt frivilligt, hvor Shaqiri så kommer til som en ekstra breddespiller. Resten hænger helt eller delvist sammen med afgange og skader.

Og så er der løndelen. Salah er klubbens bedst betalte spiller. Han tjener ca. det samme som Kane. Men det er stadig et godt stykke fra de bedst betalte spillere i PL. Det er endda ikke engang på niveau med, hvad tidligere profiler som Rooney og Toure tjente. Kontrakter, der blev indgået før Neymar-handlen og de vanvittige tv-aftaler.

At Klopp har foretaget rekordindkøb isoleret til bestemte positioner, bør ikke skygge for det samlede billede. Jeg medgiver dog gerne, at PL’s økonomi har gjort det lettere at gå på rov i de andre ligaer, og at det styrker de klubber, der gerne vil udfordre de allerigeste i PL, men det betyder ikke, at økonomien er blevet irrelevant.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
@ LaPioche

Tomkins’ transfer price index er der ikke meget bias i. Jeg har endda set en Man. Utd.-fan tage udgangspunkt i det. Indekset er ikke den fuldkomne sandhed, og en svaghed er, at det er begrænset til PL-indkøb. Ifølge indekset er Allison i øvrigt ikke meget dyrere end De Gea, og jeg har set et forsøg på at strække det ud til også at gælde europæiske handler, hvor Buffon endte med at være ca. dobbelt så dur som Allison.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Alisson is set to be the Reds´ last major signing of the window with interest in Lyon´s Nabil Fekir unlikely to be revived following the collapse of his £53million move to Anfield on medical grounds last month, says @JamesPearceEcho ⬇️


Noget tyder på, at vi er færdige med indkøb. Havde gerne set Fekir i LFC, men sådan skulle det ikke være. Nå men det skal ikke tage glæden ved dette vindue. På papiret et af de bedste vinduer i min tid som LFC fan, måske det bedste. Alison er forøvrigt en 6 årige aftale og ikke 5 som der blev skrevet igår. Lægetjek idag og hvis div. papirer kommer i orden, så kunne han jo godt blive præsenteret idag. Truppen skal slankes nu og resten af vinduet vil blive brugt på at finde ud af hvem man kan komme af med og hvem der skal lejes ud.

Som jeg ser det, spillere der burde kunne sælges sådan uden de store problemer :

Migs og Ings

De svære og nok næsten umuligt for klubben at komme af med :

Sturridge og Markovic

Så er spørsmålet hvad der sker med Origi, tror ikke det bliver et problem at sælge ham, men da jeg har svært ved at se, at Sturridge vil nogen steder hen med den kontrakt han har i LFC. Så kan det jo betyde at man sælger Origi, selvom man nok hellere vil beholde ham end Sturridge.

Grujic vil jo formentlig blive lejet ud igen og et par af de unge ryger jo nok osse på lån.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Sgu da ærgerligt, hvis ikke der handles mere. Coutinho erstattes så heller ikke i dette vindue.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af This is Anfield
Jeg tror simpelthen ikke på at der ikke hentes en offensiv forstærkning ind - specielt efter det er kommet frem at ox nok ikke spiller i denne sæson.

Fekir kan ikke rigtig spille 9´er, så det her har ikke så meget med ham at gøre, men holdet er ko helt fucked hvis Firmino bliver skadet. Det skal der altså findes en løsning på. Lallana vil kunne dække for mane og Salah hvis de bliver skadede, men vil være en væsentlig nedgradering. Her ville fekir være perfekt i min optik. Fekir + gardering for Firmino er mit ønskescenarie. Man kan dog ikke være utilfreds med dette vindue, hvis det stopper ved allison. Så krydser jeg bare fingre for at Sturridge finder formen og holder sig skadesfri. Det virker dog desværre usandsynligt.
Skrevet af Clynedoc
Der betyder så at Klopp ser Shaqiri som alternativet til Fekir. Det er svært tro på omend meget modigt hvis det er tilfældet
Skrevet af YNWA"96"
Jeg tror at skulle uheldet være ude med Bobby, rykker Klopp Mane ind som 9. Han spillede en del der i sin Southampton tid, et andet alternativt kunne være at Salah blev rykket derind med Mane og XS på kanterne.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af 0Bruger
Læste at Lyons præsident ville have et højere beløb end først aftalt, da Fekir nu var verdensmester... Håber de kan finde en løsning og vi ser Fekir i den røde trøje snart.
Skrevet af Hasse1983
At prisen på Fekir stiger fordi han er verdensmester er sgu sjovt når man tænker på, at han stort set ikke spillede, men fred være med det. Det er jo nok ikke £10M ekstra. I forvejen var prisen høj på Fekir. Men få ham endelig købt NU.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0