Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mathews
Der SKAL en erstatning ind for Chambo. Han manglede i dén grad sidst på sæsonen, hvor bindeleddet mellem midtbanen og de tre forreste tydeligvis manglede.

Er utroligt ærgelig over nyheden om, at han formentlig ikke kommer til at kunne bidrage denne sæson. Sikke en udvikling han var i. Må han komme styrket tilbage.
Skrevet af This is Anfield
Jeg havde ærlig talt glemt Shaqiri. Han styrker selvfølgelig bredden. Jeg tror bare ikke man ser ham som erstatning for fekir. Jeg synes netop at de sidste vinduer viser at man ikke længere vil gå på kompromis. Shaqiri er udelukkende købt til bredden. Liverpool er heldigvis kommet langt siden man hybede et køb som steward downing - det er sgu fedt at se.
Skrevet af YNWA"96"
Man kan vel i den sammenhæng osse nævne sommervinduet i 2014 hvor vi hentet Balotelli og Lambert ....-:) !
( selvom der selvfølgelig er mange følelser omkring Lambert )

Der er sket noget siden den tid...-:)BREAKING: Leicester City in talks to sign Danny Ward. [@neiljonesgoal]
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af 0Bruger
Mon det er erstatning, hvis Schmeichel skal videre?
Skrevet af Slettet(432058202410)
Sky sports skriver en handel er på plads til £10M.

Nu mangler de personlige ting.

Håber det er et tegn på Schmeichel sendes til London.
Captain America. FCM
Skrevet af Mathews
Mon ikke det er som backup, efter man sendte Ron-Robert Zieler tilbage til Tyskland? Tænker ikke Jakupovic er tilstrækkeligt for Leicester City.

Uden at have set forfærdeligt meget til Ward er det noget af en downgrade ift. Schmeichel IMO.
Skrevet af YNWA"96"

Liverpool are in talks with Leicester over a £12M deal for goalkeeper Danny Ward. Burnley & Bournemouth also made enquiries about Ward. Leicester face the prospect of losing their current number 1 keeper, Kasper Schmeichel, with Chelsea & Roma interested. [@neiljonesgoal] #LFC

John has confirmed that Ward will come to Leicester to compete with Schmeichel & not replace him.

Jeg tror ikke på at Roma har en chance her. Kasper S er en af de lønførende spillere i Leicester. Sportsligt er Roma et skridt op med CL, men tror ikke det er nok. Hans børn går i skole i Danmark og selvom man kommer hurtig rundt idag, så tror jeg det er nemmere for ham at spille i England.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Det er absolut ikke et tamt vindue vi har gang i, men reelt er det kun tre nye spillere, der er købt i dette vindue:

Fabinho, Shaqiri og Becker (hvis den handel kommer i hus).

Keita blev købt sidste sommer, så han vidste alle jo var på vej.

Er ovenstående virkelig nok til at rykke os tættere på den titel vi hungrer så meget efter?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af KnoldSparkeren
Fedt vindue indtil nu, men jeg savner en offensiv midtbane, som erstatning for Coutinho. Handlerne giver rigtig god mening, og hjælper os lige der hvor vi har brug for den. Bare ikke på den off. midt. Shaqiri kan måske spille der, men jeg ville ikke have ham derinde. Han er ikke en dygtig nok pasningsspiller. Da det ikke ligner vi vil hente en til pladsen, selvom Ox der har spillet den er ude i hele sæsonen. Det efterlader os med Henderson, Milner, Gini og Lallana til den plads. Hvis man tager udgangpunkt i vi stiller med 3 midtbanespillere bliver det nok Fabinho på def. midt. Keita boks til boks og så med en lidt mere offensiv midt.

Henderson er for mig mere en defensiv midtbane spiller, og har ikke teknikken og det flair det kræver. Han skal benyttes som konkurrent til Fabinho i min optik.

Milner kan man muligvis sættes ind som endnu en boks til boks spiller eller lidt mere defensiv, som hjælp til backsne mod de store hold. Men han løser ikke de offensive problemer vi vil møde mod de mindre hold.

Gini kan heller ikke spille pladsen. En diesel motor, som har gjort det fint, men som jeg ikke ser som andet end en fin back up spiller.

Lallana tror jeg er færdig. Han er desværre faldet meget i niveau ovenpå sine skader. Han har ellers teknikken med sig og øjet for medspillerne. Synes jeg læste han ikke havde lavet et mål eller en assist i mere end to år - han er ikke en mand vi kan satse på eller bygge noget op omkring.

Det efterlader os med 4 muligheder, hvor ingen af dem rigtig udfylder den plads vi mangler. Håber vi når, at signe Fekir, selvom jeg tror vores spiller tilgange stopper ved Alisson. Vi kan heller ikke forvente flere efter det her vanvittig fede transfervindue!

Min startopstilling:
Alisson
Trent, Lovren, VvD, Robertson
Fabinho
Keita. Milner
Salah. Firmino. Mané
Skrevet af SAB4
Så længe holdet bliver stærkere fra sidste sæson ift. konkurrenterne, er det vel positivt? Nuvel skal de nye spillere lige bevise sit værd.
Men man kan næppe fortænke at alle udover Shaqiri går direkte ind i startopstillingen. Keita og Allison gør uden tvivl. Fabinho er jeg stadig lidt usikker ved. Han skal virkelig fylde noget uden bolden, og det er ikke fordi man har de gunstigste forhold som DM under Klopp. Han har ligeledes virket en smule tung i træningskampene. Bevægelserne minder mig meget om Gerrards i sine sidste sæsoner i klubben, men håber det primært skyldes manglende form.

Om det er nok til at vinde mesterskabet tror jeg ikke, men ligesom bookmakerne føler jeg vi pt står med størst chance for at ende som nummer 2, efter City. Derudover er det næsten umuligt at de gentager foregående sæson.

Det ser også ud til vi beholder alle profiler - så hvis Fekir bliver hentet har det været et transfervindue til UG.
Skrevet af YNWA"96"
Er helt enig med Knoldsparkeren og betragtningerne omkring truppen. Jeg har jo hele tiden haft som største ønske i dette vindue, at man hentet en playmaker. Fekir synes jeg er klart den mest realistiske at hente, de hænger ikke på træerne den type spiller. Nogen gange finder man bare først ud af, hvad man har brug for når sæsonen er igang. Puslespillet for en trup kan sagtens ændre sig, når en sæsonen først er startet. Som eksempel kan jo nævnes, at man prøvede at hente Dahoud. Det lykkedes ikke,da han jo valgte at tage til Dortmund. Nu synes jeg Dahoud er en utrolig god spiller, men jeg forventet så at LFC vil gå efter en spiller der mindet om ham, med hans kvaliteter. Men det har man på ingen måde gjort med købet af Keita, han er en helt anden type end Dahoud.

D.B.R.

Altså jeg betragter Keita, som ny LFC spiller...-:) ! Derudover glemmer du så ikke, at Virgil kom i januar ...-:) ? Det er 4 nye ansigter i den røde trøje og en der næsten lige er kommet til. Nu er der jo ingen garantier for, at en spiller slår igennem i en klub, men vi har købt en af de bedste CB der er i PL. Nu gider jeg ikke rigtig de her diskussioner om hvilken spiller der er bedst ( Messi/Ronaldo osv ), men jeg mener han er den bedste CB i PL. Vi har hentet et af de alllerstørste talenter der er i Europa til midtbanen og en spiller jeg har kæmpe forventninger til. Keita under Klopp det kan simpelhen ikke gå galt...-:) ! Så går jeg udfra at Alison består lægetjekket, så har vi efter min mening hentet en af de bedste målmand der har været mulig at hente. Forventer at alt målmandssnak hører fortiden til efter denne handel. Fabinho er bare god, men defensive midtbanespillere er jo mange gange ikke de mest “sexet spillere” , men vi bibeholder noget fysik og højde efter Can’s afgang med Fab. Shaqiri tror jeg faktisk bliver virkelig god i LFC med måden vi spiller på. Han er hentet til bredden og ikke til startelleveren, men han skal jo nok få rigelig med kampe næste sæson med det program der igen står for døren. Så ja jeg har forventinger om, at vi tager det næste skridt på at komme tættere på City. Jeg tror ikke vi bliver mestre, men mindre kan osse gøre det.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
@ YNWA

Nu kigger jeg udelukkende på indeværende transfervindue, og der har vi "kun" hentet 3 spillere (forudsat Becker kommer i hus).

Jeg tror ikke vi bliver mestre, men mindre kan osse gøre det.

Det tror jeg så heller ikke, der skal forstærkes yderligere. En pokal skal der dog snart hentes, hvis troen på projektet skal bibeholdes.

Hvor meget mindre kan egentlig gøre det? En sæson som den netop afsluttede er vel ikke godkendt endnu engang.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Jeg tror Klopp er meget bevidst om, hvad der skal til for at rykke klubben yderligere. Det mener jeg dette vindue er et godt eksempel på. Han er godt klar over, at man kan ikke blive ved med, at være “et projekt”. For mit vedkommene så kigger jeg selvfølgelig på præstationerne på banen, men antallet af point når sæsonen er ovre er det jeg har fokus på. Kommer vi op over 80 point, så er det fremgang efter min mening, om det så lige er en 2 el 3 plads er jeg ligeglad med. Pokaler er det mest målbare for langt de fleste brugere, men jeg har det bare ikke sådan. Ikke fordi jeg ikke ville synes det ville være fedt, at vinde FA Cuppen, men ikke på bekostning af en top4 placering. De bedste spillere vil spille CL og man er sårbar hvis man ender udenfor top4.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Selvfølgelig skal klubben ende i top 4 med de investeringer, der er foretaget. Men top 4 er ikke ens betydende med en succesfuld sæson længere i mine øjne. Der SKAL et trofæ på bordet og det skal være større end League Cuppen.
Skrevet af Fribytter
Keita er da en dynamisk otter med kvaliteter på bolden. Jeg har en forventning om, at Keitas gennembrudsspil som minimum er på højde med Chambos, når han er spillet ind.

Fekir er mere dribleglad og skydegal end en klassisk tier. Han er da kreativ, men han er et stykke fra spillere som James, Özil, De Bruyne og Eriksen. Til gengæld er han topscorer, hvad angår driblinger og afslutninger.

Han minder meget om Coutinho, hvis man ser bort fra det chanceskabende spil vurderet på tal.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Alison skulle være på plads nu. Lægetjek ok og kontrakten skulle osse være skrevet under nu. Vi møder jo Blackburn nu, så mon ikke det bliver annonceret efter kampen el i morgen formiddag. Velkommen til ! .....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Ikke fordi jeg ikke ville synes det ville være fedt, at vinde FA Cuppen, men ikke på bekostning af en top4 placering.

Hvorfor skulle en FA cupsejr være på bekostning af en top 4 placering? Er begge dele ikke muligt, er holdet sgu for tyndt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Så udtrykker jeg måske ikke klart nok. Jeg håber da, at LFC både kan komme i top4 og vinde FA-Cuppen. Men jeg vil aldrig bytte vores sæson med Chelsea ( vi glemmer lige CL her ), altså hvor de ender udenfor top4 og vinder FA-cuppen. Men jeg respekterer måske lidt mere end dig, at der osse er nogle stærke modstandere i kampen om top4. Der er jo 2 virkelig gode hold, der bliver sorteper i det regnskab, så derfor er jeg ikke på det hold der kalder det en kæmpe fiasko hvis det ikke lykkedes. Men laver man 60-65 point, ja så har det ikke været godt. Jeg har osse skrevet mange gange, at økonomi spiller en central rolle i om man kan få sportslig succes. Det er bestemt ikke alt, men det gør en kæmpe forskel om du har penge el ej. Nu bruger LFC mange penge i dette vindue, men der vil altid være vinduer hvor der bliver brugt mange penge og andre hvor behovet for at bruge penge ikke er så stort. Derfor kigger jeg på hvad er netspent i de sidste 5 år, når jeg sammenligner top6 klubberne. Det synes jeg giver det mest fair billede, når man skal bedømme om man som klub har succes el ej.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Men jeg respekterer måske lidt mere end dig, at der osse er nogle stærke modstandere i kampen om top4. Der er jo 2 virkelig gode hold, der bliver sorteper i det regnskab, så derfor er jeg ikke på det hold der kalder det en kæmpe fiasko hvis det ikke lykkedes

Jeg ved/respekterer skam godt at der er tæt i top 6, og at to altid vil blive sorteper. At kalde det en kæmpe fiasko ikke at slutte i top 4 vil jeg nu heller ikke kalde det, men trofætørken er immervæk en del værre end tørken i lille Danmark denne sommer, så imo skal der handles mere i dette vindue hvis vi skal rykke os yderligere.

En sæson uden en pokal og en fjerdeplads igen viser næppe fremgang.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Forudsætningen for at vinde noget er stabilitet. Det kan man ikke just sige, at LFC har været præget af. Det er der mange forklaringer på, men hvis man skal koge det ned, så har klubben i alt for mange år været for dårlig drevet ifht. konkurrenterne. Hvis udviklingen forsætter som den har været siden Klopp kom til, så kommer pokalerne osse før el siden. Det ultimative er selvfølgelig at vinde PL, men det er stadigvæk en virkelig svær opgave med de midler, som først og fremmest de 2 Manchester klubber har. Men denne sæson er speciel fordi det har været VM år og mange spillere har haft en ufattelig lang sæson og det kan blive svært for nogle spillere at finde de ressourcer frem der skal til, når først sæsonen kommer igang. Så truppernes bredde og skader på nøglespillerne får en kæmpe betydning i denne sæson.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0