Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Det er spillere, som jeg har set mange kampe med - så nok ikke en rigtig all-time toptre. Og spillere, der har spillet en del sæsoner i klubben. Så Mascherano, Torres, Suarez, Sterling og Nunez er ikke i betragtning.

1. Gerrard
2. Alonso
3. Hyypia

4. Carragher
5. Kuyt

Bobler: Coutinho
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sandersen
Min alder gør, at jeg kun husker tilbage til starten af nullerne, men de klart største navne er for mig:

1. Carragher
2. Gerrard
3. Hyppia

Derefter er der en lang række spillere, bl.a. Agger, Kuyt, Biscan, Smicer og mange flere
Skrevet af YNWA"96"
Lidt fra bossen :

https://t.co/wNpIl7t2BH?amp=1


Goldie det er helt enig i. Jeg kan kun gentage det jeg har skrevet, nemlig at jeg gerne vil stå for optalte stemmer hvis det er top3 og ikke top5. Hvis en melder sig til top5 er det da super. Men som jeg osse skrev, så er vi forskellige aldre i debatten og dermed har os lidt ældre debattører nok nogle andre spillere på vores top3 end jer der er lidt yngre. Derfor kommer der en hulens masse spillere i spil og et kæmpe arbejde i at registrere stemmerne. Derfor tror jeg det vil hjælpe en hel del hvis man cuttet det ned til top3.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg begyndte at følge holdet i start 80´erne, så min top 3 ser således ud:

1. Gud (Fowler)
2. Rush
3. Mølby
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Jesse Pinkman
Jeg var ca 9 måneder gammel da Liverpool sidst vandt mesterskabet :)

7-8 år da jeg begyndte at spille Championship Manager 96/97 og jeg spillede udelukkende Liverpool.. Og Rochdale af en eller anden bizar årsag. En smule ansporet af en far, som ikke var fanatisk, men alligevel havde været en del af generation, som havde set Liverpool rydde bordet. Begyndte at følge dem tættere omkring skiftet fra Houllier til Benitez, og sådan for alvor da Agger kom til.

Jeg ignorer bevidst spillere i den nuværende trup
1. Fowler
2. Gerrard
3. Alonso

Fowler kan måske komme bag på nogen, da han ikke peakede da min interesse i Liverpool gjorde. Men man kan ikke ignorere gud.
DIAZ MIO!
Skrevet af Saviola7
Min all-time:

1. Djibril Cissé
2. Harry Kewell
3. Luis Garcia
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af IndMedMourinho
Selvom jeg holder med verdens bedste fodboldhold, så har jeg alligevel fulgt Liverpool lidt i løbet af mit liv

1. El Hadji Diouf
2. Peter Tanev
3. Balotelli
Glory glory Man United
Skrevet af repos , moderator
@ IndmedMourinho

Du er ét dumt indlæg fra et ban.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UnluckyImp
1. Agger
2. Gerrard
3. Torres

4. Alonso (hvis kun top 3 er det min bobler)
5. Kuyt

Bobler: Reina

Jeg begyndte at følge Liverpool omkring ´08-´09.
Det var mest af alt fordi min ven og jeg plejer at spille fifa turneringer på konsollen. Min ven plejer altid at vælge Man Utd og jeg valgte altid Liverpool, mest pga. Agger, Gerrard og Torres. Så begyndte jeg at følge med i alle kampe der spilles af Liverpool og indså at der var meget hjerte i klubben.

Idé til næste top 3/5: Manager/træner :)
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af KloppMania
All time:

1. Fowler
2. Rush
3. Carragher
4. Gerrard
5. Salah
Skrevet af YNWA"96"
Min top 3, det har ikke været nemt....-:) hold op nogle verdensklasse spillere man ikke har med og som har givet LFC så meget.

1.Gerrard
2.King Kenny
3.John Barnes

Det gør ondt ikke at have Emlyn Hughes med på min liste !!!!!!.......-:) -:) Klasse anfører da vi vandt det fineste trofæ i Europa i 77 & 78......-:)

Stillingen i All Time Best player i LFC efter 14 afgivne stemmer :

1.Fowler (3) - Gerrard (4) - King Kenny (3) - John Barnes (1) - Carragher (1) - Cisse (1) - Agger (1)


2. Ian Rush (3) - Maxi Rodriguez (1) - Gerrard (5) - Agger (1) - John Barnes (1) - Alonso (1) - Kewell (1) - King Kenny (1)


3.Mølby (1) - Heskey (1) - Fowler (1) - Rush (3) - Salah (1) - Hyypia (2) - Alonso (1) - Garcia (1) - Torres (1) - Carragher (1) - Barnes (1)


@6116
Jeg har ikke registeret dig endnu da du kun havde 2 navne på...-:) !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Thy87
Puha den er svær.

1 Gerrard
2 Fowler
3 Rush

Der har været så mange fremragende spillere I klubben.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Paz
Og det er dejligt at se Sturridge i den form. Hvis han kan holde kadencen og undgå skader, vil han være en verdenklasse reserve.


Folk må da have en helt utrolig kortidshuskommelse hvad angår Sturridge. Jeg har intet set fra ham i den her pre-season som jeg ikke har set før. Alle ved at han er en fremragende fodboldspiller, og han har også før leveret gode pre-seasons. Så sent som sidste år.
For mig vil det komme som en stor, men belejlig, overraskelse, hvis han skulle levere noget synderligt som reservespiller.

Det virker også på mig som om, at han har skruet ned for nogle ting og op for de sportslige.


Hvad? Hvor har du det fra? Hvad er det han har skruet ned for?
Skrevet af Lynild
Det er sgu´ lang tid siden, at Studge har scoret nærmest hver kamp i streg, så det er ikke korttidshukommelsen, jeg har haft fat i. Han har også haft lang tid til genoptræning og ikke blevet presset i kamp, hvilket kan have givet ham den fornødne ro til at komme sig helt.

Det var ofte et problem under Rodgers, at savnet af en målscorer pressede ham tilbage på banen og han så gik i stykker igen. Sturridge har måske heller ikke været så disciplineret ift. genoptræning, det synes jeg i hvert fald at have læst om ham før Klopp kom til.

Personligt vil jeg hellere have Sturridge på bænken end Ings, Origi eller Solanke.
Skrevet af NotYetUnknown
Spot on Lynild, det er også min opfattelse.
Skrevet af Paz
Jeg har heller ikke benægtet at Sturridge er en fremragende fodboldspiller, en notorisk målscorer - hvis han er fit og får spilletid.

Sidste pre-season gik meldingerne også på at han var fit og trænede bedre end nogensinde. Han gjorde det også ganske glimrende, men blev så skadet mod Bayern München i en af de sidste kampe.

Resten af efteråret så vi ikke meget til ham, selvom han da fik nogle minutter hist og pist som reserve.

Jeg siger bare: Jeg tror ikke på det. Men jeg vil gerne overraskes, for alt tyder jo på at det ender med at han bliver.
Skrevet af Sule12
1. Konchesky
2. Aspas
3. Bogdan

Hvis det passer, at vi får 32 mio. pund for Mignolet og Ings samt kan skrabe 20-25 mio. pund ind for Pedro Chirivella Markovic og Origi, så letter jeg sgu på hatten for Edwards & Co. Sturridge tror jeg ikke bliver solgt, men der snakkes om et muligt salg af Ojo for omkring 10 mio. pund. Potentielt set over 60 mio. pund for dødvægt, men jeg vil dog være ked af at se Ojo smutte.
Skrevet af Lynild
Paz,

Hvor kommer det andet citat fra? I dit indlæg?
Skrevet af YNWA"96"
Sule normalt kommentere jeg ikke på andres ønsker af spillere til LFC osv..! Men den top3 du har lavet, den kan jeg simpelhen ikke lade ligge....-:) ! Mener du i ramme alvor at det er din top3 ?.....🙈 -:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
@Lynild

Fra Hasse.
annonce
0