Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NotYetUnknown
Det er sjovt hvordan vi er så forskellige mht. trøjer :) - Jeg har i mine 25 år som fan måske ejet 2-3 Liverpool trøjer, jeg køber egentlig aldrig noget merchandise herunder trøjer, det siger mig ikke så meget.

Jeg er til gengæld på Anfield 3-5 gange om året og oplevelsen er lige speciel hver gang.

Og hvor er det bare vildt den stemning der er i byen i disse år, man kan tydeligt mærke at vi har gang i noget der tænder en ekstra glød i alle vores fans.
Skrevet af Hasse1983
Jeg ærgrer mig også over, at jeg tog min signerede trøje i brug, men sket er sket:)
- fedt med en engelsk trøje med Beckham på - også selvom det er med yderligere en United spiller på;-)

Jeg køber sjældent bluser, og har "kun" gjort det 3 gange når jeg har været på Anfield. Men den nye er fin i farven synes jeg, så måske den skal købes:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Jeg køber hjemmetrøjen hver sæson med nyt navn og nummer, udebanetrøjen hver anden sæson cirka + andet, træningstrøjer, træningsbukser, hættetrøjer(med lynlås!), shorts osv. Havde lige en periode, hvor jeg købte nye Liverpool poloer og t-shirts hele tiden - da jeg i mit sabbatår arbejde som ungarbejder på deltid i Kiwi, så var der lige pludselig penge på kontoen, som så blev brugt på alt mulig Liverpool merchandise.

Den første ægte trøje - jeg havde et par kopitrøjer inden, som jeg havde fået/købt sydpå, da jeg var ung - jeg købte var i 2010/2011, hjemmetrøjen som var for både 10/11 og 11/12 sæsonerne. Det var med Suarez bagpå. Og så købte jeg også udebanetrøjen for 11/12 sæsonen med Charlie Adam bagpå, det valg af navn blev ret hurtigt fortrudt.. :)

12/13 hjemmebanetrøjen med Sterling bagpå, 13/14 hjemmebanetrøjen med Sturridge bagpå, 14/15 hjemmebanetrøjen med Moreno bagpå, 14/15 tredjetrøje uden navn eller nummer bagpå. 15/16 hjemmebanetrøjen med Klopp bagpå, 16/17 hjemmebanetrøjen med Lallana bagpå, 17/18 hjemmebanetrøjen med Mane bagpå og 17/18 udebanetrøje uden navn eller nummer bagpå.

Nu venter jeg til transfervinduet lukker, og så skal jeg have fundet ud af, hvem der skal bag på den nye hjemmebanetrøje.
YNWA
Skrevet af Thy87
Jeg har ikke investeret I en Liverpool trøje I mange år nu - den jeg har er med Gerrard. I år skal det dog være og ungerne vil have deres første trøje også (de er 5). Har endnu ikke besluttet mig for nummer eller navn. Som AHUJ venter jeg til transfer vinduet lukker før jeg beslutter mig.
Glæder mig helt vildt til sæsonen.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af 0Bruger
Jurgen Klopp is reportedly ready to offload both Simon Mignolet and Loris Karius.

Spændende hvem der skal være reserve, hvis Klopp sælger 3 målmænd dette vindue.
Skrevet af Sule12
Rygterne sender en målfarlig landsholdskeeper fra Non-League til Liverpool. Han scorede (som eneste keeper i historien) i sin landsholdsdebut og måler over 2 meter.

https://youtu.be/eIpLHZa-zhg
Skrevet af This is Anfield
@Thy87. Hvad med at køre uden navn?

Jeg købte min sidste trøje i sidste sæson på Anfield i 3-1 kampen mod Everton. Jeg havde sagt at jeg ville få matchvinder på trøjen. Da coutinho scorede til 2-1, var det vel reelt ham. Jeg er sgu glad for at den trøje er navnløs ;)
Skrevet af UnluckyImp
Nu har jeg endelig fået tid til at samle alle stemmer :)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TM1vDQrhBvjVuqa5_Yr_oF3b_p6Hc18rm_dYprSS_Hg/edit?usp=sharing

Gerrard vandt med en stor margin.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af YNWA"96"
Lidt fra Bossen part 3 og sidste del af interwiet :

https://t.co/kHveHlpnDD?amp=1


Endnu engang tak for hjælpen Unlucky ! 👏

Hvad med en : Forventninger til PL sæsonen 18/19 ? Top6 og de 3 nedrykkere ?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af This is Anfield
Nedrykkere tænker jeg bliver:

18. Huddersfield
19. Cardiff
20. Fulham

Top 6:

1. City
2. Liverpool
3. United
4. Chelsea
5. Tottenham
6. Arsenal

Jeg håber på lidt spænding om mesterskabet i år, menjeg tvivler. Jeg vil være tilfreds med top 3 i år. Sålænge der er fortsat fremgang.

Skrevet af This is Anfield
Jeg kunne evt også se watford eller southhampton rykke ned. Jeg håber dog at southhampton klarer den.
Skrevet af Hasse1983
Har gået hele dagen og ærgrer mig over, at jeg ikke har købt en trøje med nyt navn hver år i bare 10 år... kæft der havde været klasse med en samling af trøjer med Hyypia, Agger, Carragher, Alonso, Kuyt, Suarez, Coutinho, Gerrard, Torres, Bobby osv osv...
Kunne være man skulle starte nu, hvor man lige har fået en knægt:)

Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Ja det kan jeg da godt se D.B.R. Men det er vel mere en tipstråd over 38 runder ikk ?

Lidt fra Raphael Honingstein om Pulisic :

https://mobile.twitter.com/ESPNFC/status/1024190034797383680/video/1

Held og lykke til Woodburn i Sheffield United forøvrigt. Umiddelbart virker det til en fornuftig løsning.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Men det er vel mere en tipstråd over 38 runder ikk ?

Jo jo, men den er nu meget hyggelig at deltage i.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Endnu en fremragende artikel fra Melissa pigen, denne gang med Brewster :

https://t.co/oY4AdISAvu?amp=1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Zacha
Har en del trøjer efterhånden - de fleste er godt slidte.

Udebanetrøjen fra 94/95 (Den hvide med grønne ærmer.. købte den i London, hvor vi var på studietur.. fik desværre ikke set Mølbys hattrick mod Crystal Palace i 6-1 sejren, da de andre i klassen heller ville se boring, borin Arsenal)

En grøn udebanetrøje fra ca. 00, med Murphy på ryggen - min all time favorite spiller!

Et par nyere hjemmebanetrøjer med Henderson på ryggen - og har købt dragter til ungerne også, så de tidligt kan holde med det rigtige hold!! De er heldigvis bidt på - så de vil KUN se Liverpools (og FCKs) kampe i fjernsynet.

Da jeg arbejdede for Chelsea, der fik jeg en engelsk landsholdstrøje med Owens autograf i afskedsgave - det var sgu en fin gave.

Skrevet af YNWA"96"
Der er nok ikke noget i det, LFC er jo kendt for, at have lange forhold til deres samarbejdspartnere. Men nu vi lige har gang i lidt trøje debat...-:)

It is most likely that either Adidas or Nike will make the Liverpool kits from 2019-2020 - The Anfield’s side deal with New Balance is due to expire after the current season. [@Footy_Headlines]“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Mathews
Nike, please. Ville være fantastisk, selvom denne sæsons hjemmebanetrøje har den helt rigtige røde farve.
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, snup Nike.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0