Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AHUJ
Liverpool valgte ikke Fekir fra. Lyon trak sig fra forhandlingerne, da vi ønskede et afslag i prisen pga. en forhøjet risiko med knæet. Hvis Fekir ikke forlænger med Lyon, så vil hans kontrakt udløbe i sommeren 2020. Vil de risikere at lade ham gå på en fri transfer i stedet for at få 3-400 millioner? Det tror jeg ikke.

Kan ikke se et større grundlag for, at Fekir ikke skulle gide Liverpool. Det var som sagt Lyon, der trak sig fra handlen, fordi de ikke var villige til at give afslag i prisen, da der blev opdaget en forhøjet risiko med knæet - vi var villige til at købe Fekir på trods af det.
YNWA
Skrevet af låggedvd
Lyons præsident er notorisk kendt for at være hård at handle med. Lidt ligesom ham tossen i Napoli.
Jeg tror det er ret almindelig i forretningsmæssige henseende, at man bliver fornærmet, når nogen pludselig sænker deres bud en del. Om det er berettiget eller ej. Jeg kan eller vil ikke modsige nogle af dine argumenter, for det er de samme ting som jeg har læst. Jeg kunne bare godt forestille mig, at vi er de sidste, som Lyon har lyst til at sælge til. Men det er ledet ud af intet andet end ren spekulation :-)

Hvor og hvordan ville du så spille Fekir? Hvordan ser du ham passe ind?
Skrevet af AHUJ
Vi må se, om det overhovedet kommer på tale til sommer, og om Lyon i så fald vil handle med os. :)

Jeg ser Fekir som en del af rotationen. Han kan gå ind på den centrale midtbane som 10´er, hvilket vi har manglet, siden Coutinho blev solgt. Nu ser jeg meget sjældent fransk fodbold, men jeg kunne forestille mig, at han også kunne gå ind som 9´er, hvis Firmino, Salah eller Mane er skadet eller har brug for en pause. Om han også kan spille på kanten, ved jeg ikke.

Men noget vi i den grad har manglet siden Coutinho, er en trussel fra midtbanen. Chamberlain gav os noget af det, med gode løb centralt og samtidig som trussel udenfor feltet. Keita kan forhåbentlig også gøre det næste sæson. Ser mest Fekir som en slags en til en erstatning for Coutinho, uden de nødvendigvis minder om hinanden.
YNWA
Skrevet af låggedvd
Jeg er helt enig og havde nøjagtig samme syn, da transferen var aktuel i sommer. Jeg må dog være ærligt at indrømme, at jeg kun har set 5-6 kampe med Fekir og at hele min forståelse af hans kunnen primært er baseret på læserier og football manager. Men så vidt jeg kan forstå, så kan han gøre sig som 10´er (tror faktisk det er hans fortrukne position), højrekant og som falsk ni´er.
For mig var han del helt ideelle transfer i sommer. Men at vi hentede Shaq i stedet og fik frigivet penge til Alisson har været en kanon løsning. Omend Shaqiri ikke får i nærheden af den spilletid, som Fekir ville have fået.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Min ønskespiller kan nok ikke erstatte nogen i startopstillingen pt. Men den som jeg allerhelst vil have Klopp kigger mod er James Maddison. Jeg tror han er en spiller der ville kunne lave en Robertson og hoppe direkte i start 11´eren på sigt.
Skrevet af UnluckyImp
Jeg ønsker mig en makker/aflastning til vvd der ikke går i stykker når man bare puster til den. Intet had mod Lovren, men han er bare ikke verdensklasse som vvd.
Er vild med Joe Gomez, men han holder ikke hele sæsonen og han har misset næsten 100 kampe siden han kom til Liverpool. https://www.transfermarkt.co.uk/joe-gomez/verletzungen/spieler/256178

Matip? Han er god nok som fjerde valg efter vvd, ny mand og Gomez.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Hasse1983
Der findes masser af spillere som kan slå vores spillere af. Det er vel kun Allison og Van Dijk, som kan se sig fri af hvilken som helst konkurrent.
Robertson, Mane og Salah er heller ikke nemme at slå af, men kan dog godt erstattes af få muligheder tænker jeg.
Mbappe og De Ligt ville jeg egentlig gerne have på holdet. Unge spillere der har bevist deres værd.
LaPorte kunne være alternativ til De Ligt. Men igen deg er urealistiske spillere, så synes det er lidt fjollet.

Jeg håber Ox kommer til fuld styrke, at Keita får en total opblomstring og der kommer en angriber a la Suarez (Evt. Suarez:) Lallana må også gerne fortsætte sin udvikling.
Så er jeg egentlig rimelig fortrøstningsfuld for næste sæson.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af låggedvd
@kanmandet

Fedt bud. Tror der er mange der er både overrasket og imponeret over hans debut sæson i PL. Han er bestemt ikke langt fra at kunne tilbyde topholdene noget, såfremt han skiftede til en større adresse.

@Unlyckyimp

Nogle kvalificerede bud?

@Hasse

Enig i dine betragtninger. Jeg har dog lidt svært ved hypen omkring De Ligt. De kampe jeg har set ham i, har han ikke imponeret ifht. det niveau medierne og fodboldtilhængere generelt tildeler ham.
Og hvis det ikke var for Gomez´ skadeshistorik, så ville han være længder foran De Ligt, imo.
Jeg er nemlig også ret fortrøstningsfuld omkring truppen i sin nuværende forfatning. Egentlig også det der motiverede mig til at åbne dette emne.
En erfaring angriber, der har formatet til at levere med højt bundniveau ville klæde truppen meget. Ligesom jeg også ønsker en mere erfaring spiller til at være 3. valg i forsvaret. Eller, hvis det kan lade sig gøre, en af høj kvalitet.
Skrevet af YNWA"96"
Du glemmer Bobby Hasse...!!!!:....-:)
Ja man kan finde mange spillere der scorer flere mål end Bobby, men måden vi spiller på er der ikke mange 9’ere jeg ser bedre end Bobby. Han har stort set alt det jeg forbinder med at være LFC spiller.

Men jeg forstår nu godt Klopp når han siger det er svært at forbedre startelleveren markant, klubben har jo ikke de midler som United og City har. Det er jo næsten umuligt at hente et etableret navn/stjerne i en af de store klubber idag. Ingen vil jo sælge deres bedste spillere idag, selvfølgelig er der undtagelser når spillernes kontrakt er ved at løbe ud og klubberne må cashe ind før spilleren går gratis.

Hvis vi tager vores målmand og forsvar :
Ali
Trent - Gomez - Virgil - Robbo

Trent er stadigvæk meget ung og har sine udsving. Men han er jo langt fra færdig udviklet og forventer præstationer bliver mere stabile med tiden. Men så mange HB er der jo heller ikke, hvor man vil tænke det vil være en markant forstærkning. Gomez skader er selvfølgelig et problem, men han er jo et vildt talent med en stor fremtid hvis han kan holde sig skadesfri. Jeg ser ingen CB være bedre i PL end Virgil, La Porte er efter min mening ham der har været tættest på Virgil i denne sæson. Vi kan ikke vinde PL uden en skotte, så Robbo giver sig selv...-:)

Midtbanen er jo den evige diskussion om vi er stærke nok her. Synes bestemt City er stærkere end os her, men jeg forventer da af Keita slår igennem på et el andet tidspunkt. Ox er jo det store spørsmål om han kan genfinde sit niveau inden han blev skadet, så det er jo nok her jeg ser vi måske kan styrke truppen, med en 8 el 10 type. Synes den unge Kai Havertz fra Bayern Leverkusen er utrolig spændende, men han ender jo nok i München. Balancespillere har vi rigeligt af og de har alle et fint niveau.

Angrebet må være svært at købe ind til, da spilleren der tager til klubben ved han kommer til at sidde på bænken. Ingen er selvfølgelig fredet, men vores fronttrio er topklasse. Men jeg forventer man gør et el andet her til sommer efter afgangen af Ings og Solanke. Brewster bliver selvfølgelig meget spændende at følge næste sæson, men han er altså stadigvæk bare “en knægt”.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af UnluckyImp
Jeg vil nødig sende Lovren væk fra Salah, de to er bedste venner og laver så mange bromances at det er lidt farligt at få Salah sin ven fjernet. Det kunne få Salah til at tænke på at skifte adresse. Men jeg kunne forestille mig Harry Maguire eller Koulibaly i den famøse trøje
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af YNWA"96"
Helt enig Lovren skal ingen steder !....:-)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af låggedvd
@Unlucky

Jeg vil også langt hellere undvære Matip end Lovren. Både niveaumæssigt og så er mit indtryk, at han har en bedre social plads i truppen.
Koulibaly ville være drømmescenariet, men helt umuligt, IMO. For satan det ville være godt med både ham og VVD, selvom jeg tror at begge spiller til venstre.
Maguire ville jeg ikke have om vi så fik ham gratis. Vi står virkelig højt på banen og derfor vil han blive udstillet på det groveste. Han er bygget som et køleskab... Hvis vi absolut skal have en langsom spiller så hellere Godin, IMO.

@YNWA96

Fine betragtninger. Jeg tror ikke det er usandsynligt, at der kommer en højreback ind for at skabe bredde og aflaste Trent. Gomez skal simpelthen bare spille central hver gang han er klar. Hvilken spiller han er og potentielt kan blive!
Ox (hvis han bliver klar) og Keita skal bruge resten af sæsonen på at vise, at der ikke skal hentes en 10´er type. Selvom det ville klæde truppen.
Jeg tror ligeledes også, at vi kan regne med at få Brewster at se den kommende sæson. Specielt, hvis der ikke bliver hentet et konkret alternativ til Firmino. Som nævnt førhen så ville Julian Brandt virkelig klæde vores trup. Om han bliver fast starter fra dag 1, ved jeg nu ikke, men han ville komme til at spille en rolle i 9/10 kampe, hvis han kan tage niveauet med fra BL
Skrevet af YNWA"96"
Tvivler på vi henter en HB, synes behovet er væsentlig større på VB når Moreno forlader klubben til sommer. Man kan jo håbe at Adam Lewis er god nok, men gode backer idag de hænger ikke på træerne. Possitionen er jo blevet enorm vigtig i dagens fodbold.

Jeg er meget enig i Julian Brandt, det er en handel jeg godt kunne se LFC gå efter hvis prisen er den der bliver skrevet om. Jeg ser hellere Brandt i LFC end Werner, ikke at Werner ikke vil styrke truppen. Men han har sine forcer i omstillingerne og da vi langt hovedparten af alle kampe har bolden mest og modstanderene står dybt, så ser jeg hellere Brandt i klubben, da jeg mener han er et væsentlig bedre tekniker end Werner og de forcer tror jeg er bedre.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af låggedvd
Tænker ikke umiddelbart, at det ene udelukker det andet. VB er nok af højere prioritet. Så vidt jeg kan forstå, så har man efterhånden besluttet, at der skal hentes ind udefra. Men det kan jo nå at ændre sig hundredvis af gange før vinduet åbner. Begge pladser mangler bredde/alternativer, men fordi Gomez kan dække HB glimrende og Fabinho sådan set også kan i nødstilfælde, så tror jeg, som sagt, at VB er vigtigere.

Og helt enig omkring Brandt vs. Werner. Nu er det så også væsentligt at huske, at Werner spiller angriber og flakker ekstremt rundt. Hvis man har set ham for tyskland, så ser man virkelig hans udfordringer i det etablerede spil. IMO, ville Brandt forstærke truppen klart, hvor Werner ikke rigtig tilbyder noget andet end, hvad vi allerede har.
Skrevet af Hasse1983
Glemmer ikke Bobby;-) men som jeg husker Suarez, vil han kunne give meget af det samme og mere til. Han er selvfølgelig 5 år ældre nu end 13/14 sæsonen, men hans arbejdsraseri på modstanderens forsvar var vanvittigt. De havde ikke lyst til at have bolden når han pressede, og fik han den scorede vi (overdrivelse fremmer forståelsen).

Så en video med to danske "eksperter" omkring vores bedste midtbane. De mente der "skulle" være en englænder på i enten Milner el Hendo.
Jeg tænker Fabinho giver sig selv. Gini er også svær at komme uden om, og så er der Ox, Lallana og Keita om den offensive. Tænker egentlig også at vi har set Henderson i den position med succes?

Nå vi kan mene meget, men Klopp sætter holdet, og han kan bruge hvem han vil så længe vi vinder kampene. Lad os starte med en sejr mod Tottenham:)

Er det i øvrigt kun mig der kan se det sjove i, at de skulle tabe deres første kamp på det nye stadion til Crystal Palace?:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Jeg skulle have været ovre til åbningskampen imod os, men den kamp var jo ikke i nærheden af at blive til noget...-:) Men Levy noget da at sælge sine sæsonkort....-:) Crystal Palace kan altid være drilske så med deres possition i mente, bliver det ikke en nem åbningskamp.

Måske bold bare skal “glemme”, at lave en artikel på søndag efter kampen...!....-:)

Når det er sagt, så har vi jo et ganske godt tag på Spurs. Vi skal helt tilbage til 11 under King Kenny, for at finde vores sidste nederlag i PL til Spurs. Altid lidt usikkert hvor man står efter pausen, vi plejer ikke at spille specielt godt. Atkinson skal dømme, så kan alt ske...-:), men mon ikke Anfield er klar til at det bliver mere end varmt for Tottenham på søndag.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Baslund
Kommer lige med mine betragtninger ift. sommervinduet.

1) Migno ryger muligvis. Spørgsmålet er så om Klopp vil ud og bruge lidt mønt på et godt anden valg eller om han satser på Grabara eller Kelleher.

2) Moreno skal erstattes. Med hvem ved jeg ærligt talt ikke. Var der ikke snakke om at man regnede med at satse på Adam Lewis som back-up?

3) Resten af forsvaret håber jeg vi beholder som det er. Gomez´ skader er ikke muskelskader eller lignende skader der plejer at genere i længere perioder. Det er korsbånd og en brækket fod. Matip og Lovren er rigtig gode back-ups, og de skal nok få spilletid i løbet af sæsonen.

4) Midten ville jeg ønske vi forstærker med en ekstra kreativ spiller. Brandt eller Fekir ville være nice, da de begge kan dække wingsene.

Så håber jeg lidt vi henter Wilfried Zaha. Mon ikke også han vil kunne acceptere en rotationsrolle?
LFC
Skrevet af låggedvd
Zaha er kongen i CP. Jeg tvivler på at han gider droppe det for at være breddespiller. Specielt bag en af verdens bedste front trio´er. Han slår mig som en mand med et stort ego
Skrevet af AHUJ
Når det er sagt, så har vi jo et ganske godt tag på Spurs. Vi skal helt tilbage til 11 under King Kenny, for at finde vores sidste nederlag i PL til Spurs. Altid lidt usikkert hvor man står efter pausen, vi plejer ikke at spille specielt godt. Atkinson skal dømme, så kan alt ske...-:), men mon ikke Anfield er klar til at det bliver mere end varmt for Tottenham på søndag.

Siden 11 på Anfield?

Der var i hvert fald en kamp på Wembley sidste sæson, som jeg helst glemmer. :)
YNWA
Skrevet af YNWA"96"
Haha AHUJ ja der fik jeg formuleret mig forkert...-:) Ja sidste nederlag på Anfield var i 11....-:)

De sidste 12 opgør i PL hedder 7V - 4U - 1N.

Man kan osse nævne, at hvis vi ikke taber vil LFC tangere City’s “2 plads” i PL-æraen for flest kampe på hjemmebane uden nederlag (37 kampe). Der er dog et godt stykke vej til Chelsea “1 plads” fra 04-08, hvor man var ubesejret i 86 kampe.

LFC rekord uden nederlag på Anfield i den bedste række er 63 kampe i perioden 1978-80 under Paisley.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0