Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paz
Hvis jeg kunne vælge én fejlkendelse som jeg kunne få omstødt nogensinde, så tror jeg, at jeg var gået med Kompany´s manglende røde kort. Det er svært med det kontrafaktiske, og især med så lang tid tilbage af sæsonen, men der kan ikke være meget tvivl om at der skete et momentumskifte med City´s sejr over os, og havde vi fået minimum et point på Etihad, som vi faktisk fortjente ud fra det faktiske kampforløb, så havde det sandsynligvis også været en helt anden situation nu, hvor vi formentlig stadigvæk havde været foran med nogle point, og måske endda en god portion, hvis City ikke havde opbygget det samme momentum som efter den kamp og vi omvendt ikke var røget ned i en mindre bølgedal.
Skrevet af Lynild
Gini Wijnaldum
@GWijnaldum
I’ve got something special coming up for y’all, stay tuned


Umiddelbart er det hvad jeg vil tro der skrives lige før et dick pic.
Skrevet af Slettet(520335202712)
Alex Telles fra Porto, rygtes til vores venstreback,jeg syntes han vil være en rigtig god backup hvis det er korrekt,han er også angrebsivrig.

Hvad syntes i?
Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af Slettet(152148200712)
Hvis Telles er indforstået med at skulle sidde på bænken det meste af en sæson, så gå for it. Lige nu har vi PL´s bedste VB og en top 3-5 i verden. Han er ung, aldrig skadet , enormt topniveau og højt bundniveau. Og der er intet der tyder på at det ændrer sig. Så alt vi har behov for på VB er en der skal finde sig i at være bænkevarmer. Hvis bare Moreno kunne finde sig i det, så har vi en fantastisk en der.
Ellers vil det passe mig fint hvis man hev en af de unge op for at agere backup for Robertson. Ved bare ikke lige hvem der står på spring.
Skrevet af Slettet(520335202712)
Kanmandet : Ja jeg tror det bliver svært at få ham, nu når jeg tænker mig om, er han jo ikke særlig gammel(26) , så tror sku den bliver svær, især med henblik på at han nok skal være reserve.

Vi må enten finde en "halv gammel" eller tage en af de unge fra akadamiet.
Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af YNWA"96"
Angående “held”..:

OptaJoe
@OptaJoe
·
1. apr.
31 - Only Man Utd (34) have scored more offside goals than Chelsea in Premier League history. Margins.

OptaJoe
@OptaJoe
·
1. apr.
13 - Liverpool have conceded the highest number of unlucky goals in Premier League history. Fortune.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
@kanmandet

Chelsea håber jeg aldrig noget godt for. Det har jeg aldrig gjort og vil aldrig gøre. Jeg håber personligt at Man U og Arsenal tager de 2 sidste CL pladser.

Hver sin smag.

United er dog det sidste hold, som jeg håber på i top-4 - det ændrer et par bold.dk diskussioner med Tottenham og Chelsea fans ikke på.
YNWA
Skrevet af Slettet(152148200712)
Hver sin smag.

United er dog det sidste hold, som jeg håber på i top-4 - det ændrer et par bold.dk diskussioner med Tottenham og Chelsea fans ikke på.


Mit "dislike" med Chelsea går dog tilbage til skoletiden for over 30 år siden. Hvad et par af deres fans siger af tåbeligheder her på bold.dk har intet med det at gøre.
United har historie som Liverpool, og sammen de absolut 2 største i England. Jeg savner de dueller hvor begge mere eller mindre var toppen af poppen.
Hvis ikke Liverpool kan nuppe titlen, så må det gerne for min skyld være United.
Men som du skriver, hver sin smag :)
Skrevet af AHUJ
Fair - og så langt tilbage kan jeg ikke være med. :)
YNWA
Skrevet af Thy87
Generelt har jeg egentlig ikke en modvilje mod nogen hold. Jeg kan sagtens nyde en kamp hvor en af de andre big six kører et hold over (så længe det ikke er os). I sidste ende handler det om Liverpool for mig, og så må resten sådan set passe sig selv. Min weekend kan fx ikke ´reddes´ af at de andre I toppen taber point hvis vi taber. Jeg glædes ikke over andres ulykke, som visse brugere herinde gør. Hvem end der vinder titlen I år vil det være fortjent, det er bare at lette på hatten for både Liverpool og City I år synes jeg.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Paz
Jeg er die hard kæmpe hader på især United, men også lidt Chelsea. Arsenal og Tottenham er fede nok, synes jeg, så det er ikke storslemt, skulle de nappe et trofæ i ny og næ. Man City er bare mæh. De er trælse for tiden, fordi de er så gode. De må gerne stjæle titler fra United og Chelsea, men ikke os...
Skrevet af YNWA"96"
Jeg har det på samme måde som Thy, jeg hader heller ikke andre klubber. Jeg har det dog meget svært med City og PSG, men det er en længere debat hvorfor. Jeg håber aldrig LFC får sådan et ejerskab, så er jeg helt ligeglad om vi vinder noget el ej.
De 2 klubber jeg respektere mest af vores konkurrenter er Arsenal og Man United. Desværre har LFC og United aldrig sådan rigtig haft det det “race for the titel”, som man man ser imellem Barca og Real Madrid. Ingen tvivl om de bedste sejre er mod United, men jeg mener at det bedste for PL er at først og fremmest at LFC - Arsenal - ManUnited og man kan nok osse nævne Chelsea, at de klubber som kæmper om titlen. Desværre frygter jeg lidt at PL kan udvikle sig lidt som det man ser i SerieA - Bundesligaen - Lique1. Selvfølgelig stopper Pep på et tidspunkt, men man er oppe imod “en klub” der har adgang til alt den kapital den har brug for. Selvom United er ærkerivalerne så ser jeg faktisk hellere de vinder PL end City som tingene er lige nu.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af låggedvd
Så er det bare med at krydse fingre for at Matip ikke spiller i aften. Og så har fabinho forhåbentlig fundet vej tilbage i startelleveren! Fantastisk med sådan en fredagskamp :o)
Skrevet af Slettet(152148200712)
Tvivler lidt på at Gomez bare starter en kamp allerede. En kamp som potentielt er den sværeste vi har tilbage.
Hvis VVD er klar så håber jeg på den her i aften.

Alisson
TAA - Matip/Lovren - VVD - Robertson
Fabinho
Gini - Keita
Salah - Bobby - Mane

Helst Lovren med VVD, men Matip har nok bedre forståelse med ham pt.
Skrevet af låggedvd
Jeg håber inderligt på Lovren. Selvom han udviser samme tendenser som Matip i form af at fare hovedløst frem i dueller, så håber jeg, at han spiller mere velovervejet, da han skal kæmpe sig tilbage i startelleveren. Men ellers håber jeg at se den startopstilling, som du opstiller der @kanmandet.
Skrevet af Baslund
Hvorfor ikke fortsætte med Matip?
Synes han har gjort det godt.
LFC
Skrevet af Liverdrengen
ER jeg den eneste som har en rigtig dårlig fornemmelse omkring iaften?
\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
Skrevet af D.B.R. ©
Nej, jeg sidder også med fornemmelsen af, at sæsonens 2. nederlag kommer i aften.

Det kan blive både fugl og fisk.

Salah er uhyggelig uskarp, og meget (for meget?) afhænger af Fab. 3, der ikke præsterer på top niveau for tiden.

Vinder vi i aften, tror jeg den sværeste hurdle er overstået, men man ved aldrig, det er jo Liverpool.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Liverdrengen
Med henblik på den drömme opstilling som var givet tidligere, så vil jeg sige at jeg håber på Origi starter i aften, i stedet for Salah, Origi har noget at bevise, og han er sulten.

\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
Skrevet af låggedvd
Nærstudér Matips præstationer. Mod Tottenham var det ham der skabte 2 mod 1 situationen som VVD dog afklarede. Det er ikke for sjov at modstanderne aldrig presser Matip når han er på bolden. De ved at han sjældent rammer en medspiller og når han endelig gør så er det til siden eller bagud. Matip har gjort det godkendt, men han har været direkte eller indirekte involveret i stort set alle mål vi har indkasseret siden Gomez og lovrens skader.
annonce
0