Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Amaoso
Man kan altid prøve igen næste år :) held og lykke
Skrevet af Bianchi
Uanset om city ender øverst, så er det en vanvittig sæson for Liverpool, og især med tanke på forskellen i økonomi! Flere point end Fergusons United nogensinde fik, og man sidder med følelsen af at Liverpool er endnu bedre næste år
Skrevet af Jpp
"og man sidder med følelsen af at Liverpool er endnu bedre næste år"

Gør man virkelig det? Jeg tænker det her er det højeste niveau, jeg kan huske Liverpool præstere i ligaen. Tror dårligt det bliver bedre end det her. Jeg kan tage fejl.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af AHUJ
Gør man virkelig det? Jeg tænker det her er det højeste niveau, jeg kan huske Liverpool præstere i ligaen. Tror dårligt det bliver bedre end det her. Jeg kan tage fejl.

Pointmæssigt vil det være utopisk at tro, vi kan nå eller overgå de 94-97 point. Spillet på banen kan til gengæld altid blive bedre.
YNWA
Skrevet af Klopptimist
Jeg synes da, det er svært at bevare pessimismen.

Der er styr på flerårige kontrakter med de fleste bærende kræfter, som har en god alder - og træneren har en plan.

Men eftersom ingen af de andre står stille, kan det jo i sidste ende betyde status quo - selvom vi lægger på...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Slettet(151927200403)
Det er ved at være en parodi med "Liverpool får intet trofæ" kommentarerne i samtlige artikler som bare perifert handler om Premier League. Samtlige Liverpool-fans jeg kender er enige om, at vi ikke kunne have ønsket en bedre sæson.
En pind hører til i skoven. En basse køber du hos bageren. YNWA!
Skrevet af Sule12
Ignorado, der må jeg erklære mig uenig. Selvfølgelig har præstationerne i Premier League samt på Anfield i CHL (plus kampen i München) været uhyre stærke, men vi ender formentlig endnu engang uden trofæer. Der skal pokaler i skabet om så det "bare" er Mickey Mouse Cup eller FA Cup.
Skrevet af This is Anfield
Pointmæssigt er det svært at se det blive bedre - hvilket er lidt frustrerende når det ikke er nok med de point der er skrabet sammmen. Men spilmæssigt er det blevet bedre i løbet af sæsonen synes jeg. De giver lidt håb for næste sæson. Bare se de to City kampe eksempelvis. Jeg synes st Liverpool blev en smule domineret på Anfield i starten af sæsonen, mens de spillede meget lige på etihad nogle måneder efter. At City så vandt på etihad er en anden sag. Ret beset havde det været mest "fair" at City havde vundet på Anfield og at kampen var endt uafgjort på etihad.
Skrevet af D.B.R. ©
Pokaler er altid rare at hive hjem, men når nu det ikke sker som i denne sæson, så synes jeg nu det er svært at være giga skuffede over manglen på sådanne.

Vi spiller den bedste sæson ever, men er oppe imod et City hold, der bare er lige de par procent eller 5 bedre, ærgerligt, men der er sgu meget positivt at tage med til næste sæson, hvor udviklingen jo skal fortsætte.

Forhåbentlig oplever vi næste sæson ikke en sæson som den efter 13/14 sæsonen, dertil bør holdet være for stærkt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(152148200712)
Der er vel forhåbentlig ingen der vil bytte vores nuværende sæson ud med en Carling Cup eller fa Cup, hvis det så samtidig betyder at vi skal rode rundt og kæmpe for top 4.
Jeg tager gerne mange flere sæsoner uden pokaler hvis det betyder at vi skal gentage denne sæson.
Det ender selvfølgelig med en Klopp fyring på et tidspunkt, men den tid, den sorg :)
Skrevet af Hasse1983
Jeg græder ikke over, at vi røg ud af Liga og FA Cup,h hvis det gav os mulighed for at spille med om PL trofæet. Det er det ENESTE der tæller for mig. CL er en lille bonus, men jeg vil aldrig bytte den for PL trofæet.
- jeg har set os vinde UEFA Cup, CL, FA Cup, Liga Cup mv.
Op et hvis sted med dem... jeg vil have PL trofæet.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Helt enig Hasse!
Skrevet af Slettet(152148200712)
Jeg har heldigvis også været fan under en mesterskabssæson.

Noget af det bedste denne sæson her også bringer er at alt hån og diverse mod Liverpool af rivaliserende klubbers fans vil klinge hult fremover. Vi vil have lavet en sæson bedre end nogle af nogensinde har gjort.
Fergusons United, Mourinhos Chelsea, Wengers Arsenal har alle lavet flotte sæsoner, men ikke som vores nu. Mesterskab eller ej så kan vi snart være det 3. bedste hold i historien.
Når alt kommer til alt så har vi flere titler end stort set alle (United har kun den titel til låns).
Så fra sæsonen er slut så vil hån af Liverpool kun være et forsøg på at trolle
Skrevet af Fields
Jeg har været fan af Liverpool i 15-16 år nu. Jeg må sige, jeg er overrasket over alt det had og trolleri, som klubben og fans af klubben udsættes for. Jeg vil tro, at det er en blanding mellem den vanvittige sæson (misundelse) og de sociale mediers udbredelse. Jeg mindes ikke at have set/læst/hørt noget på tilnærmelsesvis det niveau da Liverpool vandt CL eller såmænd bare sidste år.

Jeg ser den ene video efter den anden af små klip, hvor man kan få selv store frispark på Salah eller andre til at ligne et monsterdive af dimensioner, fordi klippene ikke spilles i sin helhed. Jeg ser fotos fra ´offside´-situationer, hvor forsvarsspillere er redigeret ud for at få Liverpool til at se ualmindeligt heldige ud. Det værste er, at det deles fuldstændigt ukritisk af det ene tågehorn efter det andet. Fake news har godt nok gjort sit indtog i sportens verden.

Jeg læser fans af andre klubber (ikke kun Manchester United eller Everton), der skriver, at Liverpool er et hold bestående af snydepelse, der ikke fortjener at vinde noget som helst, fordi de diver sig til sejre (fx det frispark Fabinho fik, der ledte til 3-2 målet i Newcastle). Hvor mange er ikke klar til at give sin venstre arm, for at Salah får 10 kampes karantæne for film?.. Jeg ser granvoksne mænd - ex Dan Sørensen, tidligere vært på "PL på 6´eren" - være useriøst usaglige i deres kritik af klubben, som ikke kan opfattes som andet end blindt had.. Jøsses..

Twitter er efter sigende et ekkokammer, og jeg er så tilsyneladende havnet i et, hvor det, som folk får stiv pik af, er at håne og trolle Liverpool.

Det er jo fandme ikke til at finde en ordentlig og saglig debat om fodbold nogen steder efterhånden.

Jeg er i øvrigt med på, at der selvfølgelig findes Liverpoolsupportere, der udøver samme bullshit mod andre klubber. Jeg ser det som et generelt problem, og det er sindssygt trættende.
Skrevet af D.B.R. ©
Trolleriet var der også i sidste sæson, men har taget mere og mere overhånd efterhånden som LFC bare har hentet den ene sejr efter den anden.

I tidligere sæsoner var det mest udpræget i tråde efter nederlag eller uafgjorte kampe, i denne er det i stort set alle, da det nye sorte er flueknepning af enhver dommerkendelse som kunne være gået i mod LFC i stedet for med.

Det er koldt på toppen kan man konstatere.

Ja, der er også brodne kar i LFC´s fanskare, og det kunne være godt at få ryddet op i geledderne, men jeg tror det er mere eller mindre umuligt, desværre.

Det er dejligt nemt, at sidde bag en anonym profil på nettet, og skrive lige det der passer én.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Positiv fodbold
Ignorado, Field og mange andre!

Det, I oplever, er den kedelige side af dansk mentalitet, hvor kun én ting overgår egen succes: Andres fiasko!

I kan vælge at argumentere med dem, men kunne I finde det samme overskud som Klopps tropper på banen, så ignorer dem. I kan ikke flytte deres had og der er formentlig ikke et bedre jeg at appellere til.

Personligt har jeg lidt ondt af dem ... og af de af jer, som måske sidder med samme had overfor Chelsea, City, United, Tottenham eller Arsenal. Jeg har nemlig ingen personlige interesser i andet end min barndomsklub i serie 4, så jeg kan nyde ethvert hold, som spiller flot fodbold. Og jeg har dælme nydt Liverpools kampe i denne sæson :-)

Men som sagt, desto bedre Liverpool spiller, desto mere had eller i virkeligheden misundelse kommer der fra de andre fangrupper. Så nyd hadet i det stille og lad dem trolle rundt i jeres kamptråde :-)

Varme hilsner og håbet om, at spillestilen også giver noget sølvtøj snart. For at bruge en floskel herinde: Det vil være en sejr for fodbolden, hvis en positiv spillestil også trofæer :-)
Skrevet af KnockOut
Syndes faktisk der er ret mange spændene ting at kommentere på her inde.

Fields:
Jeg vil medgive dig men ser en stigning i troll af diverse klubber og jo bedre (Liverpool) (eller dårligere (United, Arsenal, Chelsea) man klare sig jo mere kommer det til udtryk) men meget udspringer jo også af fans, og især her på bold man ser jo meget sjældent nogen der troller City(altså ud over små stik ord som shitty bla bla), det kommer jo tit ned til hvordan andre fans ser på jeres fans (her på siden bold bruger) og der er ikke ret mange City fans der poster så derfore er de ikke så sjove at stikke til, der ud over kan vi hvis godt være enig om at hold som Chelsea, Liverpool og til dels United har mange brus hoveder som kommer med mange ret så farvet udtalelser om andre hold/bruger spiller og her går der sport i at være så troll artig man kan.

men der er også en tendens her er hvordan jeg ser på det og det er MEGET generaliserene.

Chelsea, vi har mange undskyld jeg siger det poster som har meget travlt med hvad andre fans/klubber gør og poster tit og ofte uheldig, der ud over har vi i de senere år også blevet lidt forvent med mange penge og gode resultater, det gør nogen (kan også være mig) lidt mere offensiv end godt er.

Liverpool: dette er igen med tesen om stor generalisering, så virker nogen af jeres især bold posters som folk der elsker at være i offer rollen, syndes det er ret tit man har en tendens til at whine lige lovlig meget, der imod vil jeg også sige i er en af de mest aktive tråde med et par rigtig stærke posters som jeg som Chelsea mand elsker at læse.

United: Syndes altid man skal høre Fergusen dit og fergusen dat, DNA her og DNA mig her, mange af de her posters har fået et eller andet total forskruet billede af hvad stod fergusen endelig for og hvad er hans DNA, der var også i mange år den her med alle andre var ikke rigtig klubber de købte og købte og United brugt egen avl, de har vel måtte indse det nok lige var en dygtig årgang eller 2 (som barca)

Anyways burde nok snakke Arsenal og Tottenham også men pausen er slut ;)

Pointen er i har haders og mange af dem, hvorfor tjaa nok en blanding, misundelse, nogen bold bruger man er så træt af, og bare hele den der historie med en stor klub der har vundet så meget og bare ikke kan vinde noget mere, next season er jo altid en go to, og til i vinder PL kan i spille lige så flot i vil og vinde nok så mange points men kun et mesterskab vil dæmme op for dem.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Klopptimist
Gode pointer fra flere sider.

Der er selvfølgelig nogen trolls, der er udenfor enhver rækkevidde, men de er jo heldigvis nemme at kende på gangen - især i en relativt lille verden som bold.dk. Og det er jo cirka 100,0 pct. spild af tid at bruge energi på dem.

Derudover er der jo mange fornuftige fans, der - ligesom vi selv - kan slå en skæv skid i kampens hede. Men respekt avler respekt, herunder også at give dem lidt rum til at få prutten ud, når der er mest tryk på. Man behøver jo heller ikke svare på alt, selvom det klør i fingrene, men jeg skal ikke spille hellig.

Personligt har jeg dog f.eks. en noget højere smertetærskel overfor United-folk for tiden, for jeg ville også selv have brug for at rase ud, hvis jeg stod i den situation, og flere af de andre store PL-klubber hoster jo lige nu. Det er ikke mange år siden, vi selv stod i lortet, og det går op og ned i showbizz.

Lige nu peger rutchebanen opad for Liverpool - så det er vel fair nok, at mange er klar med kniven, hvis denne uge ender helt uden sølvtøj...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Sværdfisk
Vi får da minimum sølv. I svømning hedder det, at man har vundet sølv og bronze. I fodbold kan man kun vinde guld.
Skrevet af Pipper
Jeg er også flittig læser herinde på bold.dk.

Jeg syntes det kunne være sjovt hvis der kom en engelsk mester som Liverpool istedet for Man. C.

Men men men, når jeg så læser herinde på Liverpool F.C mister jeg fuldstændig
lysten til at håbe på Liverpool som mester.
Der er alt alt for mange dårlige tabere i Liverpools tilhængere.
Der er den ene undskyldning efter den anden. Så skal modstanderen have haft rødt istedet for gult, dommeren snyder os, de andre hold i PL spiller bedre mod os end de gør mod Man. C. og sådan kan jeg blive ved.

En ting er sikker.

Jeg ville ønske Liverpool som mestre for de har dæleme spillet godt, men gider ikke alle disse dårlige undskyldninger fra deres fans.

Så håber City tager den.
Everton F.C
annonce
0