Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jesse Pinkman
Brandt
Werner
De Ligt

Så er der både ønsket og spået ;)
DIAZ MIO!
Skrevet af Slettet(152148200712)
Brandt
Werner
Lloyd Kelly
Skrevet af KnockOut
hehe Paz ja, jeg skal jo bruge City som det ene hold over jer, nu jeg nok ikke kan regne med Chelsea ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af AHUJ
@YNWA

Hvordan fungerer pointsystemet i konkurrencen?
YNWA
Skrevet af Baslund
Zaha
Brandt
Werner
LFC
Skrevet af YNWA"96"
@AHUJ

1. Man bedes starte med at skrive sit brugernavn øverst i tekstfeltet når man afgiver sine stemmer.

2. Top 6 - Gæt rækkefølgen for top 6 for sæsonen. Start med 1-2 osv Man må selvfølgelig gerne uddybe hvorfor man har valgt, som man har gjort....-:) !

Point er som følger :
Man får 10 point for hvert hold man har rigtig i top6 (uvilkårlig rækkefølge). Derudover kan man score ekstra point :
Gætter man 1 pladsen og dermed mestrene for sæsonen scorer man 20 point.
2. Pladsen giver 15 point
3. Pladsen giver 12 point
4.pladsen giver 10 point
5. Pladsen giver 8 point
6. Pladsen giver 6 point.

Har man et hold i top6 som ikke er LFC - United - City - Chelsea - Arsenal - Tottenham får man 40 point uanset hvad nr. holdet bliver i top6.

3. De 3 nedrykker :

Man får 10 point for hver rigtig nedrykker man har rigtig. Rækkefølge er altså ligegyldigt her !

4. Topscorer for LFC i PL :

10 point for rigtig svar

5. Flest assist for LFC i PL :

10 point for rigtig svar.

6. Player of the year for LFC :

15 point for rigtig svar.

7. Første røde kort for LFC i PL :

Rigtig svar 15 point

8. Første selvmål for LFC i PL

Rigtig svar 15 point


I kan selv tjekke efter i Unlucky ark, hvis i mener jeg har regnet forkert....-:)
Edit : jeg tror faktisk jeg har glemt, at give point hvis man har 5 og 6 pladsen rigtig i placering. Men da ingen kan hente Paz alligevel, lader jeg resultatet stå.

@Hasse

Skal man have “navn på “ for at få point, for jeg tror kun vi henter 1 el 2 spillere.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
YNWA96, den mulighed havde jeg ikke tænkt... hmm... altså hvis vi kun henter to, så kan man maks få 30 point synes jeg. Så man kan sige at hvis man skriver tre navne på og vi kun henter to, så har man haft en lille gardering:)

- havde i øvrigt ikke set vi kørte den gamle konkurrence igen, så beklager hvis jeg roder lidt herinde:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Vi kører den ikke endnu, det var bare pointsystemet til AHUJ.....-;)

Helt fint, det bliver en 1/2 gardering så...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af KnoldSparkeren
Det var jo fordi jeg troede jeg havde vundet den, at jeg spurgte ind til det ;-) Kan se jeg var en af de dårligste, så i må gerne pille den ned igen, haha. Synes ellers Mourinho som først fyrede manager var friskt og tæt på. Jeg smider mit bud til næste sæson lidt senere, når jeg lige har fået set holdene an!

Ynwa jeg synes du plejer at have meget godt styr på klubbens økonomiske situation. Kan det virkelig passe hvad BBC-journalisten siger, om at vi kun har 20£ til spillerkøb? Det er nu ikke fordi jeg tror det helt store, men det ser da ikke helt vildt godt ud, hvis vi ikke har mere end 20£ mio. til rådighed. Det tegner heller ikke godt for næste sommers transfervindue.
Skrevet af D.B.R. ©
Den med de 20 mio. pund tror jeg roligt du kan regne med render rundt på to ben og siger rap.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(152148200712)
Mon ikke der er de penge som Klopp finder det nødvendigt at bruge. Tror ihvertfald ikke en eller anden BBC journalist har indsigt i Liverpool´s økonomi.
Skrevet af AHUJ
@YNWA

Tak. :)

Nej, om pointene er rigtige eller forkerte, gør ikke det store. Var bare for at se, hvad der egentlig gav point, da jeg ikke kunne se mig ud af det på arket. :)
YNWA
Skrevet af Jesse Pinkman
Det må være "£20 million LEFT to spend".. Det er transferninjaer vi har med at gøre. Fabinho kom ud af det blå, poof, så løb han rundt i rødt.
DIAZ MIO!
Skrevet af YNWA"96"
Nu hørte jeg BBC radioprogram igår, hvor bl.a. Ornstein var gæst. Det var et fint program hvor man kom godt rundt om klubberne, Ornstein er jo en troværdig journalist, men han dækker jo ikke LFC dagligt. De 2 journalister jeg mener har størst insiderviden i LFC er Paul Joyce og Melissa Reddy. James Pearce er selvfølgelig osse god, men de 2 andre har oplysninger i deres artikler, som kun kan komme “indefra”. Nej jeg tror ikke på at Ornstein ved hvad beløbet er i LFC til spillerhandler. Det kan jeg kan sige sådan generelt om det jeg har læst, fra de kilder som jeg mener er troværdige. Det er at alle de penge som LFC tjente sidste år, er blevet geninvesteret og vores ejere trækker ingen penge ud til dem selv. Jo Tom Werner har en stor løn i LFC på omkring £3 M. om året, men igen han er en af ejerne i FSG og formand for klubben. Om man synes det er en for stor løn, er jo nok lidt hvad øjne man ser på det med. Det kan ikke bringe mit sind i kog. Det har jo ikke hemmelighed, at da FSG købte LFC meldte de ud, at der skulle være en bedre sammenhæng imellem køb/salg i klubben. Men der skal man jo så osse have med, at da de købte klubben overtog de osse gælden i klubben og den var jo voldsom. Under Hicks og Gillett var klubben tæt på at have en gæld på £400 M. Idag er situationen jo en anden, klubben er stadigvæk afhængig af gode spillersalg ift. ManU(og City), da ManU ikke er så afhængige af spillersalg som LFC, da deres omsætning jo er væsentlig større end LFC. Men det er klubben heldigvis osse gode til og det samme kan man sige om Chelsea. Klopp startet allerede i Dec/Jan på pressemøderne, at melde ud, at man ikke skulle forvente et travlt sommervindue. I den sammenhæng kan man jo osse nævne, at Klopp vil heller ikke have en for stor trup at arbejde med. 17-18 spillere som udgør kernen på holdet, resten talenter og “boblere”. Selvfølgelig vil der osse være lidt spillere til bredden. Nu skal man osse huske på, at sidste år brugte LFC voldsom mange penge, selvom Coutinho penge gik til at financierer Alisson og Virgil. Man hentet jo osse Keita - Fabinho og Shaq og man fik nok ikke helt solgt for det man havde drømt om, bl.a gik Origi i vasken, selvom man var blevet enige med Wolves. Jeg har på intet tidspunkt troede på nogen “marquee signings” denne sommer. Jeg tror man henter en ung VB ( HG) og måske en offensiv spiller. Klopp skulle være mere end tilfreds med truppen, så selvom pengene igen vælter ind, så tror jeg ikke man skal forvente det store til sommer. Så kan jeg nok osse nævne, at lige nu har klubben fokus på Kirkby og det kan jo være at man prioterer, at få betalt det ud med det samme. Eller man nedbringer gælden yderligere, med de penge der er tjent i år. Sidste regnskabsår nedbragte man gælden med 280 millioner, gammel gæld og afbetaling til FSG for det lån de har givet til klubben af bygningen af Main Stand.

Det blev et lidt langt indlæg, beklager hvis der er stavefejl osv.....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Nå, City spillerne viser sig fra deres sympatiske side - og klubben ligeså ved at afvise noget uacceptabelt ved sangen:

"All the way to Kiev, To end up in defeat, Crying in the stands, And battered on the streets, Kompany injured Salah, Victims of it all, Sterling won the double, The Scousers won f*** all, Allez, allez, allez."

https://www.youtube.com/watch?v=THXQFfvsSmI

Skræmmende at klubben ikke har format til at tage afstand fra, hvad deres eget personel synger.
YNWA
Skrevet af Hasse1983
Du skal ikke beklage en skid YNWA. Det er altid godt med en lille analyse fra din side:-)

Vil Brandt el Werner være en marquies (noget i den stil) signing? - for mig virker de ikke i den kaliber, selvom man selvfølgelig ikke kan tage noget fra deres kvaliteter.

I øvrigt må man da være tilfreds med man ikke solgte Origi, når man kigger på CL;) Everton og Newcastle fes jo så ud, men var også skønne mål:)

17-18 spillere giver god mening, hvis boblerne er stærke nok.
Allisson
Robertson
Van Dijk
Matip
Gomez
TAA
Fabinho
Henderson
Gini
Ox
Milner
Shaq
Mane
Salah
Firmino
Origi
---- 16 spillere.
Så mangler der en målmand og Sturridge som har udløb for at nå de 17-18.
Hov... Lovren sneg sig ikke ind på listen.

Grujic, Wilson og Kent er vel de udlånte spillere, som har mest at kunne byde ind med. At de så spiller på områder, hvor vi er rimelig robuste er uheldigt.
- kan godt forstå hvis de vil prøve noget andet.

Hvis vi holder på ovenstående stamme, som man må formodes, så er der ikke behov for mere end 1-2 spillere nej. Så bliver det nok først om 2 år, at der kommer en større rokade. Kan godt li´ projektet, og man kan jo se på Tottenham, at det godt kan lade sig gøre langt hen ad vejen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Når jeg skriver “marquee signing”, så er det ikke så meget et navn. Det er mere en handel på beløbet på en spiller, altså en spiller der koster +£35 M ( el hvad beløbet nu er i dagens fodbold). Personlig håber jeg på Julian Brandt, som angiveligt har en frikøbsklausul på €25 M. Det er efter min mening en No-brainer, som den handel vi så i sommers med Shaq. Selvom jeg mener, at vi idag må være en af de mest eftertragtet klubber at spille i, så kan man jo godt have sin tvivl om man kan lokke Brandt til klubben, da han ikke lige umiddelbart går ind i startelleveren. Men på den anden side, er der jo kampe nok og et par skader så er der rigeligt med kampe i næste sæson.

Lallana mangler osse på listen og vi ejer jo stadigvæk Clyne.


Spillere som forlader klubben til sommer og dem jeg forventer bliver solgt* :

Migs *
Clyne *
Moreno
Sturridge

Så er spørsmålet om man kunne finde på, at sælge Wilson hvis det rigtige tilbud kommer. Med alt respekt for hans sæson i Derby og hans vanvittige spark, så er der stadigvæk langt til spilletid i LFC, som jeg ser det.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(520335202712)
Tror den har været lidt oppe og vende her på tråden hvis jeg ikke husker forkert.

Men jeg håber vitterligt at vi går efter Y.Poulsen, har er sikkert ikke så dyr som mange af de andre der er blevet nævnt og selv om han ikke har samme teknik som Bobby,så syntes jeg hans arbejds raseri minder meget om hans.Spørgsmålet er dog om han vil være tilfreds med at være reserve?

Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af Hasse1983
Jeg synes jeg læste, at vi gik efter Brandt i samme vindue som vi købte Salah, og han afviste, da han vil have fast spilletid. Han skal tro på sig selv, hvis han vil starte foran Mane - Salah og Firmino.

Det er måske lidt det problem vi sidder over for, når vi skal hente spillere til offensiven. Det er jo tydeligt, hvad Klopp tænker.

Lallana glemte jeg selvfølgelig... mon ikke også, at hans dage er talte, hvis ikke han får en god preseason.

Clyne har jeg afskrevet... giver ikke mening, at hente ham hjem, hvis man kan finde en ny og yngre back et sted.

Yussuf P. kan jeg simpelthen ikke se fidus i til andet en rotation / backup. Kendskabet til ham er heller ikke stort for mit vedkommende.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Jesse Pinkman
Jeg har ihvertfald været fortaler for Poulsen tidligere i tråden. Det er det tætteste vi kan komme en reel backup til Firmino. Vi skal ikke lade os distrahere af landsholdet, for Hareide bruger ham "forkert". Eller også er det som i Bobbys tilfælde, fordi holdkammeraterne på landsholdet ikke har øjne for det.

Tror i Klopp & Co kunne blive fristet af Real Madrids overskudslager?
DIAZ MIO!
annonce
0