Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paz
Synes det er ret forunderligt at tænke på at Milner har været en offensiv, kreativ spiller i sine yngre dage, når man nu ser hvor stift og forkrampet hans spil virker idag. Han er bestemt ikke nogen elegantier, men han har jo været fin effektiv i eksekveringen af de roller han har blevet tildelt på midtbanen de sidste par sæsoner. Offensivt kan han jo også stadigvæk bidrage med bevægelighed og intelligent positionering.

Meget enig omkring Robertson. Nogen elegantier er han heller ikke. Synes dog alligevel godt jeg vil svinge mig op til at sige at han har en fremragende teknik og sparketeknik. Jeg kunne faktisk også godt tænke mig at se ham sparke nogle flere frispark/dødbolde. Han vil med garanti kunne gøre det bedre end Salah.

Roberson helt store force er dog, som du også skriver, hans blik for spillet. Han er virkelig dygtige til at time sine løb og opsøge de gode kombinationsmuligheder, ligesom han slår både gode bolde i bagrum og knivskarpe indlæg med den rigtige føling (ofte i hvert fald).

Skrevet af Jesse Pinkman
^ Sagt det før og gentager gerne. Kommer Keita igang, så gider ikke engang den mest optimistiske teen-journalist/blogger tale om Coutinho.

Og så er jeg også rigtig spændt på Grujic næste sommer - Han kommer med al sandsynlighed til at erstatte Milner i truppen. Klubben har ihvertfald ikke forlænget med Milner endnu. Jeg har et stille håb om, at Milner bliver i klubben som staff. Han er nok den englænder, som ikke er scouser, som bedst har kunne lide i min tid som fan af klubben.

Der hvor jeg synes truppen er svagest, er den manglende teknik på midtbanen. Det de mangler i teknik, har de tilgengæld i vilje, styrke og masser af kilometer.

edit: Mht. milner plejede at være mere teknisk, skal nok findes i hans fysiske træning, manden vokser kun og det ligner store vægtløft. Kig på C. Ronaldos overkrop, kontra Milners - Fordelingen af muskler er væsentligt anderledes og det er der vi finder forskellene i bevægelighed mm. For objektivt set, er de begge træningsmonstre - Har bare på fornemmelsen, at Cronaldo gør det "klogere".
DIAZ MIO!
Skrevet af MR. Buur
Milner er IMO en meget værdig Liverpool spiller, han accepterer den rolle han har og han ved at han ikke er en spillertype som Messi og istedet kæmper han som en sindsyg - en rigtig kriger. Desværre er han ikke 25 år og jeg tror han kan klare max. 2 sæsoner mere på højeste plan og med den spillestil Klopp praktiserer.

Jeg mener ikke Grujic har niveauet til at erstatte Milner, vi bør istedet kigge efter en spiller som Declan Rice.

Den seneste journalist spind om Coutinho har været skide irreterende, hvad skal vi med en spiller som ikke ville være i klubben og som nu er faldet voldsomt i niveau... han skal IMO aldrig have den røde trøje på igen.

Bayern er på jagt efter Kai Havertz og det er en spiller som jeg mener Klopp skal gøre alt for at hente næste sæson, især hvis det viser sig at Keita ikke kommer op i niveau.

Nu venter der en spændende kamp lige om hjørnet mod Gunners, her får vi virkelig brug for at få styr på defensiven hvis vi skal holde dem fra point - de har en giftig midtbane og et heftigt angreb og med de blundere der har været i de seneste kampe så skal Klopp have justeret nu hvor vi møder en af holdene i top 6.

Pt er vores midtbane for tandløs og jeg mener vi skal have Shaqiri i spil i kampen mod Gunners.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af Paz
Declan Rice ville være nice. Men nok også en tand for dyr. Han var for dyr for City, var han ikke?

Skrevet af YNWA"96"
@MR. Buur

Lad os nu lige se hvor “giftig” Arsenals midtbane er i løbet af sæsonen. Sidste år på Anfield blev deres midtbane revet fra hinanden. Der var decideret klasseforskel i den kamp og jeg er stor fan af Ceballos, men er han osse dygtig nok defensiv til den kamp der venter i morgen, det må tiden vise.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Kan godt love dig at Shaq ikke kommer i spil som en del af midtbanen mod Arsenal. Klopp vil selvfølgelig prioritere disciplin, genpres og kompakthed i den kamp.

Gini, Hendo og Fabinho er det mest sandsynlige. Alternativt Ox i stedet for Gini.
Skrevet af YNWA"96"
Synes holdet mere el mindre giver sig selv, det eneste der kan være lidt tvivl om er om Matip el Gomez starter ved siden af Virgil.

Adrian
TAA - ? - Virgil - Robbo
Hendo - Fab - Gini
The Fab3
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Forventer også, at det bliver Fabinho, Gini og Hendo centralt.

Mon ikke Matip spiller igen? Han gjorde det fint mod Southampton, og er vel lidt foran Gomez.
YNWA
Skrevet af MR. Buur
Er meget i tvivl om det skal være Gomez eller Matip, Matip er altså indimellem meget ukoncentreret og virker noget klodset, især mod modspillere der er hurtig på fødderne og det vil vi møde imorgen, omvendt så er Gomez pt ikke i nærheden af niveauet fra sidste sæson..... men back skal han bare ikke spille.

Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af YNWA"96"
Hælder nok osse til Matip, medmindre Klopp vil have Gomez fart ind i bagkæden.

Naboerne må være glade for at se Jack Grealish i Aston Villa startellever, han har den kedelige rekord at have tabt 20 kampe i træk i PL....:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Baslund
Matip har været dårlig med bolden de sidste par kampe og smider unødige bolde væk.
LFC
Skrevet af YNWA"96"
Husk lyd :)

https://twitter.com/empireofthekop/status/1164983270540554242

Scorer Bobby idag, bliver han den første brasilianer der runder 50 mål i PL.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Jeg har lidt et blødt punkt for de uelegante taktisk kloge spillere. Selvfølgelig er nogle stadig mere elegante at se på end andre. Den hollandske Adonis, Kuyt, er vel kvintessen på den uelegante spiller, der bare forstår at gøre arbejdet og tilmed på allerhøjeste niveau. Det er ikke bare hjernedødt knokleri, hvor man forsøger at stresse og irritere modstanderen (selvom det også i sig selv nærmest kan være en kunst).

Men jeg tror også, at der er et mønster i manglen på verdensklasseteknikkere på holdet. Den sublime teknik er dyr. Det er den, alle de store klubber vil have. Coutinho er jo et godt eksempel. Barcelona har nok, når alt kommer til alt, overvurderet betydningen af sublim teknik.

Edwards og Klopp har hentet en masse spillere, som jeg ikke umiddelbart vil mene, er de bedste teknikere i en ren øjetest. Jeg har nævnt Robertson, som jeg synes, ser mere primitiv ud end spillere som Marcelo, Alaba og Alba. Jeg kan også huske, at jeg var lidt betænkelig ved Salahs teknik. Salahs boldbehandling så ofte lidt sløset ud, men hans hurtighed havde imø. de fleste gange kompenseret for lidt halvsløje boldberøringer. Jeg var også i vildrede i forhold til, hvordan Wijnaldum ville blive brugt. For mig at se var han som kant/offensiv spiller en lidt middelmådig tekniker i forhold til at begå sig i toppen af PL, men han havde ok fart og en god evne til at dukke op i feltet på de rigtige tidspunkter.

Jeg tror, at klubben opererer ud fra en antagelse om, at teknik er en smule overvurderet. Dels tror jeg, at der er øget bevidsthed om, hvor god teknik rollerne og spillestilen kræver i forhold til andre kvaliteter. Og dels tror jeg, at man forsøger at se teknik som andet end bare en stiløvelse. Det kan godt være, at en spiller ser lidt uortodoks eller aparte ud i sin boldbehandling, men hvis det fungerer, så er det vel ligeså god teknik som den, der ser pænere ud.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Paz
Hehe. Jeg havde sjovt nok også Kuyt i baghovedet, mens jeg prøvede at rationalisere mit forhold til Milner. Kuyt var jeg paradoksalt nok svært begejstret for.

Har jo også en forkærlighed for Henderson. Han er heller ikke ligefrem elegant.

Hvis man ser på Robbos kvaliteter i afleveringsspil og førsteberøring, mener jeg ikke han er langt efter de andre venstrebacks du nævner. Men teknik og elegance er jo ikke nødvendigvis det samme. Robbo bevæger sig anderledes end Marcelo og co., knap så elegant, og det kan være med til at farve det overordnede indtryk af hans evner på bolden, tænker jeg.
Skrevet af Fribytter
Ja, det gør det i hvert fald til tider for mit vedkommende.

Og jeg kunne også forestille mig, at det spiller ind, når klubber overvejer at tage en chance med en spiller fra en nedrykkerklub. Robertson er jo svær at putte i en kasse. Egentlig en ret offensiv spiller, men meget ved ham udstråler bare klassisk britisk tonserbold.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Matchday !

Lidt optakt :

Spændende kamp idag, Arsenal har måske ikke sprudlet så meget i de første par kampe, men de har fået kampene over målstregen. De ser rigtig spændende ud i denne sæson offensivt, så er spørsmålet jo om de får bedre styr på defensive. Men mener de har en væsentlig stærkere trup end i sidste sæson. Det skal nok blive underholdende idag. Klopp’s 8 kamp i spidsen for LFC mod The Gunners, det er blevet til 4 sejre og 3 uafgjorte inden dagens match. Arsenal har det svært på udebane og specielt mod The Big6, man skal helt tilbage til 2015 for at finde deres sidste sejr på udebane og det var mod City.

De sidste 3 sæsoner har de tabt 11 og spillede 4 uafgjorte og specielt Anfield besøgene har været onde ved dem, målscorer 12-2 i vores favør.

Bobby kan blive den første brasilianer til at nå 50 mål i PL, med en scoring idag. Scorer han 2 vil han blive den mest scorende LFC spiller nogensinde mod Arsenal.

God kamp og lad os få noget Allez - Allez - Allez Ball :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af TheGunner
Ja der er virkelig noget statistik, der taler for en Liverpool-sejr. Og en kamp med mål.

Go’ kamp!
Skrevet af YNWA"96"
Som forventet :

#LFC starting XI v #Arsenal: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Henderson, Mane, Salah, Firmino

Subs: Kelleher, Milner, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Shaqiri, Origi
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(421605202909)
God kamp til jer.. Jeg frygter lidt vi bliver kørt over af Liverpool. Ikke desto mindre plejer det at være underholdende kampe.
Skrevet af Bosse1983
God kamp, røvhuller.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0