Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af This is Anfield
Jeg synes det er fint at man ikke bare høvlet penge i. Men et tæt program er ikke til Liverpools fordel. Hold der spiller mere på fysik vil have en fordel, og så vil hold med stor bredde (såsom City) have en fordel. Det ville være fjollet at lave tilpasninger for én sæson. Men det betyder desværre at sæsonen så kan ryge direkte i skraldespanden, og det var ellers en rigtig gid mulighed for at vinde et ekstra mesterskab. Det er bittert, men corona er ikke belejligt for nogen. Så lad os håbe at det snart er ovre.
Skrevet af Lehrer
Hvilken spillere på de positioner har været dyrere end Becker og VD ?
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af D.B.R. ©
@ Lehrer

Kepa fra Chelsea blev købt for flere penge, og så er der noget med Maguire i United ligeledes var dyrere end VVD.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Frydendal
Nogen nyheder om hvornår VvD vil være tilbage?
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af Hasse1983
Dyreste spiller el ej, så har vi brugt mange penge på den her trup.
@Tue69 jeg er enig i, at vores spil er hæmmet af, at vi har spillere der vikarierer ude af position. Det ændre dog ikke på, at vi har haft 87 afslutninger uden at score. Og af de 87 kan jeg næsten kun huske Origis som værende en chance, hvor der bør scores hver gang. (Mon hukommelse er dog ikke så detaljeret;)

Men chancerne er der uanset hvor elendig TAA har været, hvor mærkelig vores opstilling har været og hvor langsomt vores spil har været. Hvis man ikke laver ér mål ud af 87 chancer fordelt på 5 kampe, så er der noget galt med offensiven. Et forsigtigt gæt er, at Mané, Salah og Firmino står for mindst 50 af de afslutninger.

Angiveligt satte TAA ny rekord, da han formåede at slå sin rekord med 38 boldtab. Igår havde han 39, hvoraf de 18 var indlæg direkte i en modstander. Normalt ville 5-8 af de indlæg vel ramme en medspiller, og så har vi de store chancer. Kæft det er frustrerende altså.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af tue69
Absolut, det kan der ikke herske tvivl om.

Jeg synes dog at vi for en del af kampene ikke får spillet chancerne store nok. De var der bestemt i går, men i de forrige kampe bliver det ofte halvlunkne langskudsforsøg eller afslutninger under pres.

Dem skal man også kunne score på, men jeg tillægger det en del af det manglende flow, at vi ikke kommer til samme store chancer som tidligere.

Men målformen er under alle omstændigheder elendig. Ingen tvivl om det.
Skrevet af Vincent Gigante
Er den nuværende formkrise en af de værste i nyere tid?

Det ved jeg ikke - men Klopp havde også et elendigt run i starten af 2017.

Da vi indledte 2017 lå vi ganske lunt på en anden plads i ligaen - men rutsjede ned efter 0 sejre i 5 ligakmape. Vi mødte de tre hold, der lå i bunde - hvilket kun kastede 1 point af sig!! En enkelt sejr i hele periode i en F**** FA omkamp mod f*** Plymouth.

02.01.2017 - AFC Sunderland (18.) - 2:2
08.01.2017 - Plymouth Argyle - 0:0 - FA CUP
15.01.2017 - Manchester Utd. (6.) - 1:1
11.01.2017 - FC Southampton - 1:0 - Carabo
18.01.2017 - Plymouth Argyle - 0:1 - FA CUP omkamp - eneste sejr
21.01.2017 - Swansea City (20.) - 2:3
25.01.2017 FC Southampton - 0:1 - Carabo returkamp
31.01.2017 - FC Chelsea (1.) - 1:1
04.02.2017 - Hull City (19. - 2:0

Klopp har også i sine tidligere klubber haft sådanne negative runs. Den nuværende er hans tredje i Liverpool. De skal nok få vendt skuden - men det ser helt forfærdeligt ud p.t.

Edge lord
Skrevet af T-United
Jeg har et generelt spørgsmål om jeres hold til alle I Liverpool-fans.

I har jo haft et af Europas bedste hold de sidste 3 sæsoner, og i denne sæson ser det lige nu lidt mere stramt ud. Bl.a. pga. et par alvorlige skader.

Set udefra - og selvfølgelig med enorm bias - synes jeg, jeres trup lige nu ser noget udfordret ud ift. de kommende sæsoner.

Jeres kerne af spillere, der har drevet holdet frem til de højder, I har nået, nærmer sig efterhånden bagsiden af deres peak. Spillere som Salah, Mané, Firmino, Henderson, Thiago (godt nok ny), Wijnaldum - kan de holde det energiniveau, Klopps spillestil kræver?

Derudover har I to centrale forsvarsspillere, der begge har haft alvorlige knæskader. VVD er tilbage omkring sin 30-års fødselsdag - det er set før, at spillere med den slags skade ikke når sit tidligere niveau. Gomez er ung, men to alvorlige skader allerede må stille spørgsmålstegn. Matip er jo ofte skadet. Så jeg ser en ret stor usikkerhed omkring jeres forsvar.

Wijnaldum er måske på vej væk, Milner er ved at nå pensionsalderen.

Og hvad med jeres tre forreste - er de der alle efter sommerferien?

Føler I, at jeres hold/trup er klar til at være med næste år og om to år?
Skrevet af D.B.R. ©
Føler I, at jeres hold/trup er klar til at være med næste år og om to år?

Det er jo rent gætteri, men ja jeg tænker vi vil kunne være med de næste sæsoner også.

Der er planlagt indkøb til sommer, bla. på CB, så den plads bliver mindre sårbar.

Jeg tænker en yderligere gardering for fronttrioen, evt. en afløser for Firmino også kunne ligge i kortene.

Derudover er denne sæson jo på mange måder atypisk for flere hold. For os specielt grundet de mange skader, men også grundet det tætpakkede program, hvor der ikke er meget tid mellem kampene.

Bliver næste sæson mere normal med opstart primo august, mere luft mellem runderne osv. så får vi alt andet end lige noget andet spil at se.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af rozzer
Føler I, at jeres hold/trup er klar til at være med næste år og om to år?

Det er jo selvskrevet, at der skal langtidsplanlægges, da flere af de bærende kræfter, der har opnået så stor succes, nærmer sig en alder, hvor man må formode at deres niveau vil dale. Hvis det ikke allerede er sket, i nogles tilfælde.

Så derfor giver det mening med Liverpools indkøb/salg/forlængelses politik in mente, at man ikke forlænger med Gini. eksempelvis. Da det givetvis vurderes at det er økonomisk og på sigt mere sporsligt rentabelt, hvis man lader "hans ben fordufte" på en andens klub vagt.

Noget af det Ferguson var bedst til hos United, var ikke tårevædet sentimentalitet. Men at sige farvel til spillere. Store profiler endda. På det helt rette tidspunkt. Han byggede så mange succesfulde hold op, at det er hans største bedrift.

Det skal Liverpool og Klopp også. Samt Klopp skal spekulere i at efterlade hans afløser i 2024 med et hold, der er konkurrencedygtigt. Noget Ferguson bestemt ikke gjorde.

Så hvis ikke den kommende sæson, så næste sæson, vil der ske en udfasning og et farvel til front trioen. Der vil ske en udfasning og udskiftning af centerforsvaret. For det er bydende nødvendigt at der kommer spillere der både har niveau, men også en skadesfrekvens der gør at de kan regnes med.

Samt er der en midtbane, hvor man med Thiago og Fabinho er i al fald har nogle profiler man kan regne med i al fald 2-3 år mere endnu. Curtis Jones er der også - og må forvente at fortsætte sin udvikling. Men klart at Keita og Chamberlain er et usikkert sted på grund af skadesfrekvens - og biddrag. Der skal forstærkning ind her.
Men jeg ser dog ikke med en gradvis udfasning - og udskiftning med rette spillere - og profiler ind, hvorfor der ikke er grobund for at Liverpool ikke fortsat er konkurrencedygtige både under - og efter Klopp. Fordi den sportslige sektor til netop at gøre det stykke arbejde er på plads. Hvad enten man er enige i visse af beslutningerne eller ej.
From doubters to achievers.
Skrevet af Hasse1983
Tue69 der er jeg enig med dig. Hurtigere spil / mere flow gør det sværere for modstanderen at organisere sig. Vi spiller for langsomt, og det er nok grunden til chancer alt for sjældent bliver reelt farlige. Det giver jeg dig ret i.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Trent66
I hvilken alder dratter man om på bagsiden af ens peak ?
Skrevet af T-United
@Trent
Jeg går ud fra, dit spørgsmål er til mig :-)
Det varierer jo fra spiller til spiller, men det sker jo typisk fra 30 år og frem. Jeg synes, der er en særlig udfordring med den måde, Klopp gerne vil spille på, fordi den kræver tempo og energi. Det er jo unægteligt noget, der bliver vanskeligere med alderen over en hel sæson.
Der er snak om, at Klopp har drevet rovdrift på sine spillere, men det er jeg ikke enig i. Jeg tror bare, at det er svært at mønstre den energi, han kræver, i så lang tid. Og kombineret med at spillerne har vundet nogle titler, så er det måske et hold, der har peaket.
Og når jeg nu har skrevet det, så vinder I sikkert resten af jeres kampe :-)
Skrevet af Hasse1983
Klopp justerer sæson for sæson. Ikke de store omvæltninger, men små ting. For tre sæsoner siden så du Liverpool lave mange kontramål, hvilket man ikke gjorde i sidste sæson. Det moste man stille og roligt på, og var boldbesiddende på modstanderens banehalvdel.

Jeg ved ikke om vi har peaket, men vi spiller anderledes og er pt. i en scoringsmæssig krise. Vi dominerer dog fortsat alle modstanderne vi spiller imod.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Baslund
Mit syn på VvD´s fravær.

Efter Van Dijks skade er det gået op for mig hvor stor en betydning i det opbyggende spil han havde. Jeg savner at der kommer de diagonaler som Van Dijk kan slå. Det gælder både fra egen banehalvdel, men også på modstanderen banehalvdel.

Hvor tit ser man en Fabinho, Matip, Rhys eller hvem der nu spiller dernede slå en tværaflevering der bare ligger milimeter præcist? Det er meget lidt vi ser det.

De afleveringer er savnet, da de kan få sat (oftest Salah) i spil i en 1v1. Generelt savner jeg (som flere og har nævnt) mere direkthed og fart. Vi stopper alt for meget op, og jeg synes ærligt, at Thiago hæmmer os meget. Synes vores CB efterlader for meget ansvar til ham ifb. det opbyggende spil.

Vi lykkedes nemlig med at vinde kampene inden jul, ved at have fart i sekvenser af kampene, selvom det langt fra var flot fodbold som i sidste sæson, og stadig meget uinspirende.

Jeg tror Van Dijk tilbagekomst kommer til at hjælpe en del ift. offensiven. Hans pasningspil er uvurderligt og jeg ser ham som en af de absolut bedste boldspillende forsvarsspillere. Med hans direkte afleveringer han vi fange modstanderen oftere ude af balance.
LFC
Skrevet af Klopptimist

Fy føj da, hvor det rev i kråsen at sluge den kamp i går... :-(

Men lad os da se på det positive:

1) Matip gjorde et konge come back
2) Vi fik ikke flere skader (touch wood for senere meldinger)
3) Klopp slap for tæsk i tunnellen i pausen
4) Det var vist dét...

I forhold til indkøb, skader, trup osv. er der skrevet mange fornuftige ting efter kampen, men som jeg ser det, er der tre hovedgrunde til scoringskrisen:

1) Det mentale
2) De satans marginaler
3) + sandsynligvis noget af Kjærs pointe fra pre-match analysen
(som mange også er inde på her i tråden - de kreative er/føler sig bundet af for mange defensive pligter)

Ad 1)
I forhold til slid osv. i den her sæson må vi jo bare sige, at vi faktisk har haft et nogenlunde nådigt program ift. så mange andre hold på det seneste - altså rent fysisk. Men mental mæthed og træthed - og manglende tilskuere på Anfield - gør selvfølgelig meget. Bare se, hvad det betød med et par tusinde på lægterne i en periode.
Jeg er ikke psykolog og aner ikke, hvad der skal til - udover mål selvfølgelig, men hvordan? Desværre ser det ud til, at Klopp heller ikke aner det, men han prøvede i det mindste i går.

Ad 2)
Nej - jeg orker det sgu ikke. Men her må pives, for jo - vi er ramt.

Ad 3)
Det må være åbenbart - i hvert fald ift. Fabinho. Men jeg vil tillade mig at tvivle på, at det skulle være forskellen, f.eks. ift. Thiago (hans skadesrust ufortalt). Og spørgsmålet er, om det f.eks. også tynger Trent? For mig at se er han bare pivringe p.t. for some reason.

Kan et hurtigt panikkøb eller leje af CB hjælpe på det? Jeg tvivler sgu.

Det vender selvfølgelig - måske når vi mindst venter det, men har mest brug for det med de tunge kampe i februar. Intet er tabt endnu - bare husk på, hvor City lå og rodede rundt for relativt kort tid siden.

Tror jeg stadig på det? Mjaarh - men fuck det, bare spillerne tror på det...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Hasse1983
Thiago spiller anderledes end de øvrige på midten. Keita, i topform, er vel det der kommet tættest på, men det har vi til gode at se.
- det kræver nok tilvænning, men for mig er Thiago selvskrevet på holdkortet med hans kvaliteter.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Paz
Meget enig med Klopptimisten.

De to mest afgørende faktorer er det mentale og marginaler. Det er i hvert fald den helt store forskel fra sidste sæson og ikke i hvor høj grad holdet svigter spillemæssigt. Der var også en hel del kampe sidste sæson, hvor spillet ikke var til at score 3-4-5 mål, men hvor man fik kørt de smalle sejre hjem på ren mental styrke. Vi kværnede modstanderen med et vedvarende pres og en stor tiltro til at det nok skulle lykkedes på et tidspunkt. Den tiltro synes ikke at være der for tiden og derfor er skarpheden også forsvundet, hvilket Kuhn også påpegede igen og igen i kommenteringen: der bliver ikke spillet nok på intuitionen og derfor bliver det ofte stift og forkrampet.
Skrevet af Paz
Jeg tror Van Dijk tilbagekomst kommer til at hjælpe en del ift. offensiven. Hans pasningspil er uvurderligt og jeg ser ham som en af de absolut bedste boldspillende forsvarsspillere. Med hans direkte afleveringer han vi fange modstanderen oftere ude af balance.


Jeg ser ikke det som noget stort problem. Det er da rigtigt at han slår et par fine diagonaler i løbet af en kamp som åbner modstanderen op, men i det store billede, er det altså ikke det der gør den store forskel. Vi havde masser af situationer i kampen mod Burnley, hvor vi får sat Arnold i gode positioner, men hvor den sidste skarphed mangler i hans pasning - eller løbet foran mål.
Faktisk har jeg også ofte været mindst ligeså imponeret over Matips pasningsspil, fordi han, i modsætning til Van Dijk, der måske bliver skærmet mere, er god til at søge den flade bold op gennem banen, der også er med til at bryde linjen og bringe modstanderen i ubalance. Desværre var han ikke så skarp i den del i mod Burnley, jeg talte i hvert fald et par fejlafleveringer.
Skrevet af Hasse1983
Angiveligt lykkedes det TAA at smide 18 bolde ind i feltet til en modstander. Hvis han så bare tyrede lortet ind i knæhøjde kunne det måske kaste et selvmål af sig:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0