Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Jeg tænkte præcis det samme flere gange i går Hasse. Det var sådan Cavani fik en tap-in mod Fulham.
Skrevet af Paz
Den måske største chance han skaber, Arnold, er et mislykket skudforsøg der rammer Bobby, der desværre ikke har marginalerne på sin side i afslutningen. Eller er han bare ikke skarp nok? Måske en meget sigende situation.

Mon ikke jeg lige kan få flettet Jota ind i diskussionen igen. Han var den der var den mest kliniske af vores angriberen inden skaden, var han ikke? Man kunne ikke forvente at han ikke også ville blive ramt af et formdyk i løbet af sæsonen, det ville alligevel være voldsomt skridt at tage og levere som verdens bedste fodboldspiller over en hel sæson, selvom vi jo har set noget lignende med en vis Salah...
Skrevet af Baslund
@Paz

Helt enig i at Matip gør det godt med at finde de små kanaler op igennem banen.
Jeg synes bare det bliver for nemt at læse. De ved Matip ikke kommer med diagonalen, så de skal ikke bekymre sig om mane/salah, og hvis den kommer er den uden fart og præcision. Så der kan de nå at lukke det rum en god diagonal kan skabe.

Van Dijk kan spille både op i banen og tværs over banen. Der skal modstanderne tage stilling til hele tiden om de vil lukke centralt eller står lidt mere bredt og få lukket kanterne ned. Derfor jeg synes Van Dijks pasningsspil er hamrende nødvendigt for at vi ikke bliver for lukket i det opbyggende spil.
LFC
Skrevet af Klopptimist
Hvis han så bare tyrede lortet ind i knæhøjde kunne det måske kaste et selvmål af sig:)


He-he, good one, Hasse!

Det er sgu nok dét, vi efterhånden har at satse på...;-)
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Hasse1983
Landskinka jeg synes det igår var fint nok for det handler om dommerens skøn og clear and obvious, hvor jeg har forstået det korrekt.

Noget siger mig, at han dømmer straffesparket fordi han tror kontakten er på benet der har kontakt med jorden. Det er dog ikke, men der ER kontakt og dermed ikke nogen clear and obvious fejl.
Jeg synes også at kontakten kommer hurtigere end i situationen med Mané.

Havde han fløjtet til Mané var den heller ikke ændret efterfølgende. Det handler om skøn fra dommeren og jeg synes ikke det var forkert i nogle af situationerne, men det kunne sagtens have været anderledes.

VAR snyder ikke nogle hold, men det kan efterlade fornemmelsen af, at man bliver uretfærdig behandlet:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Helt enig Hasse. Det kan ikke siges meget bedre
Skrevet af Paz
@Baslund

Men så er det vel også lidt paradoksalt, at vi har Fabinho til at ligge der nu, der burde have bedre overblik og en mindst ligeså god pasningsfod som Van Dijk. Hvorfor kan han ikke gøre noget tilsvarende?
Skrevet af Baslund
@Paz

Kan ikke se hvorfor han grundet hans position som DM dermed også skal være bedre i pasningsspillet?

Van Dijks lange bolde bedre end Fabinho. Grunden til Fabinho har den succes i forsvaret er en succes dernede er hans fantastisk egenskaber som 1v1 spiller.
LFC
Skrevet af Frydendal
Jeg tror bare at få VvD tilbage, giver noget stabilitet og ro nede i forsvaret. Jeg tror der er spillere der har flere defensive opgaver end normalt pga. hans fravær.

Og så kan vi komme til at bruge spillere til positioner som de faktisk var tiltænkt. Er enig med Mølby at Thiago på en 6er, skal laves om. Flere offensive aktioner til ham, tak!
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af Paz
@Baslund

Jeg tror nu som hovedregel at centrale midtbanespillere skal være nogen af dem med de bedste pasningsfødder på et hold. Og her er Fabinho ikke nogen undtagelse som jeg ser det. Men derfor kan det da også undre, at Fabinho ikke gør brug af det, til at slå nogle flere diagonaler, på samme måde som Van Dijk gør.
Skrevet af Paz
Jeg tror bare at få VvD tilbage, giver noget stabilitet og ro nede i forsvaret. Jeg tror der er spillere der har flere defensive opgaver end normalt pga. hans fravær.


Uden tvivl. Hans tilstedeværelse giver også ro til at frigive ekstra kræfter til offensiven, men det er altså stadigvæk ikke den primære årsag til at offensiven ikke fungerer for tiden. Det ville i så fald også være en noget forsinket konsekvens.
Skrevet af This is Anfield
Der mangler generelt bare tro på at man kan score. Det sidste stykke tid har der skulle mange chancer til at score. Når så modstanderne begrænser antallet sf chancer, så skal man være mere kynisk, hvilket Liverpool vel reelt ikke har været siden februar.

Nu skal Thiago lige i gang, men jeg synes ikke at han har skabt så meget sol F.eks. Henderson plejer. Det kommer forhåbentligt. Og min forventning er da også at han vil skabe meget mere end Henderson.

Men han skal lige i gang.

Men med alt det der skal på plads: Thiago, vvd og selvtillid i de forreste. Så taler vi efterhåndenen snart "next season". Havde man ikke skulle møde United allerede i morgen, ville jeg gå benhårdt efter FA-cuppen og så med håb om at kunne tage CL igen. Det kan stadigvæk lade sig gøre. Jeg har ikke givet helt op på denne sæson - hvilket nok er naivt. Jeg mener stadigvæk at Liverpools trup er for smal til det tætte program desværre. Det kræver en del held at blive relevant i ligaen igen.
Skrevet af Baslund
@Paz
Helt enig, midtbanespillere er generelt bedre på fødderne.
Jeg prøvede også bare at fremhæve at jeg synes VvD er eminent pasningsspiller og at han sagtens kunne være bedre end mange midtbanespillere ift pasningsspillet.

Og ja, Fabinho burde være dygtig, men forstår heller ikke hvorfor han ikke prøver noget oftere med diagonalen
LFC
Skrevet af AHUJ
Skal ikke blæses op til noget større, men tror i Klopps frustration over manglende indkøb, kan udvikle sig? Måske har han udtalt sig, som han har for at lægge et pres på FSG.

Jeg synes i hvert fald, det er bekymrende, at FSG ikke er villige til at bruge et par håndøre, når det kan være afgørende for top-4. Det økonomiske tab ved at misse top-4, vil være langt større, end hvis de går ud og henter ind nu. Hvad enten det er på en lejekontrakt eller et permanent køb. Katastrofalt håndtering og prioritering af FSG, i mine øjne - som en frustreret fan. Hvad med til sommer - skal vi også lade stå til der? Hvis vi misser top-4, skal vi så ligefrem sælge ud i truppen for at få det til at køre rundt?
YNWA
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Liverpool har oplevet meget værre kriser og er kommet igen hver gang. Husker stadig skiltet i John Lennon Air Port med teksten "Above us only sky" - efter en elendig sæsonstart i 2012 havde en eller anden med en sprittusch tilføjet: "Below us only QPR and Reading." :-)

Klopp og drengene har brug for fuld støtte og opbakning, og den fortjener de. YNWA.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af AHUJ
Absolut, selvfølgelig skal de have fuld opbakning. Men derfor kan FSG da med rette kritiseres for ikke at handle, når situation er så kritisk, som det er tilfældet. En lejeaftale bør altså være muligt, så vi kan få Fabinho op på midten af og til, og ikke skal spille med to centrale midtbanespillere i forsvaret på ny, når Matip bliver skadet igen. Det er hovedrystende, at FSG gambler med sæsonen på den måde.
YNWA
Skrevet af tue69
Enig PST. Også når det kommer til målscoringen har vi tidligere haltet.

Jeg husker da vi mønstrede Englands vel nok grimmeste angreb med Bellamy, Crouch og Kuyt. De havde en død periode hvor intet gik i nettet. Det fik klubben til at udvide det meget lidt kønne angrebsboyband med Fowler, hvilket gav lidt fut i det men ikke meget.

Men vigtigst af alt gav det dette skønne photoshoppede billede.

https://amp.reddit.com/r/soccer/comments/cuabf/fucking_shoot/
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Åh ja... det var hverken særlig smukt eller særlig effektivt på toppen i de dage :-) Tilføjelsen af Voronin hjalp ikke på nogen parametre. Det var lige til at få lange løg af. Men vi kunne sgu godt bruge en type som Kuyt lige nu. Der var sateme dømt 100 pct. indsats fra ham hver gang. En af mine all time favoritter.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af tue69
Ha, Voronin. Hold nu kæft et fisset garn. Den østeuropæiske Samson.

Så vidt jeg lige husker scorede han et fuldstændigt fantastisk mål og satte så ikke en fod rigtigt resten af tiden. Sæt på spidsen, bevares.

Helt enig med Kuyt i øvrigt. Han var ikke verdens største elegantier og det var ikke alt der lykkedes lige godt, men når han havde det svært, så sled han sig altid igennem kampene. Den slags går jo altid lige i hjertekulen hos fansene, inklusiv mig selv.
annonce
0