Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Klopp blev ikke fyrede i Dortmund. Watzke har jo beskrevet i sin biografi, at man prøvede at få ham til at blive.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Rozzer, det var en god kommentar synes jeg. Det er uhyre sjældenhed, at man kan ride på en succesrig bølge 3-4-5 el flere år uden modgang. Særligt ikke i PL.
Klopp har i øvrigt også udviklet spillet gennem de sidste 2-3 sæsoner. Vi har noget der har virket, og som også ville have virket med et andet skadeomfang end det vi har i denne sæson.
Vi kommer tilbage i næste sæson. Det er jeg slet ikke i tvivl om.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af rozzer
Helt enig Hasse. Der er ikke bare den mindste grund til at tvivle på det overordnede projekt under Klopp. Under alle omstændigheder kommer han til at aflevere den her klub i en stand, som kun de færreste turde drømme da han tiltrådte, når han engang stopper.
From doubters to achievers.
Skrevet af YNWA"96"
Nu var Al syg og det var jo ikke derfor vi tabte igår. Men prøv lige at se hold, vi kunne stille med de 8 vi har ude :)

Ali
Gomez - Matip - Virgil -
Keita - Fabinho
Jota - Mane

Det er jo ikke sådan man sidder og tænker, prop 3 ind på det hold og det ikke ville kunne spille med om mesterskabet. Lidt hypotetisk, men alligevel.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Du kunne Tsimkas, Milner og Shaq ind, og det ville stadig være et tophold.

Det er jo også pointen, at sæsonen er præget af den her absurde mængde skader. Målet må for alt i verden være chl-kvalifikation, enten gennem ligaen eller via en finaleplads.
Skrevet af Lynild
Ja og sorry for min galde i går, men jeg kommer ikke til at rose hold der nærmest ikke kan spille sig frem af banen.

Brighton havde umådelig svært ved at sammensætte 2-3 pasninger, selv målet var der en Liverpool-fod på, og de andre chancer bliver skabt pga. opspilsfejl, ikke fordi Maupay eller Trossard er dygtige til at skabe og søge rum.

Brighton blev på ingen måde udfordret og tager selvfølgelig imod de gaver der gives, men leverer minimalt selv. Burnley og WBA havde i det mindste noget at se til. I går var jo ren apati fra vores side. Det var i hvert fald den følelse jeg sad med efter kampen.
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg er helt enig, Lynild.

Det gør det ikke mindre frustrerende, når man så sidder og ser kampen, og kommentatorerne roser fx Brighton til skyerne for den perfekte taktik, og som i går endda sidder og roser deres angrebsspil, alt i mens der kun er kritik (berettiget dog) af LFC´s gøren og laden. Brightons kludemål blev endda omtalt som en flot scoring.

Da vi tabte til Burnley var det nærmest guddommeligt flot af Burnley det de præsterede.

Proportionerne i det hele har de kære kommentatorer sgu svært ved at holde styr på indimellem.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hasse1983
Jeg går lidt imod, for jeg synes faktisk Brighton havde flere gode opspil, hvor de flot spillede sig igennem vores pres?
- de kunne ikke holde den kørende, som vi kunne, men de havde altså håndfuld gode opspil, hvoraf flere var lige så farlige som vores bedste muligheder.

Deres kompakte spil er dog det der fylder mest efterfølgende.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Sikke en skuffelse i går. Ned på jorden igen meget hurtigt.
YNWA
Skrevet af Baslund
Øv med øv på…
Det fungerer bare ikke i øjeblikket når modstanderen stiller sig ned
Vi er utrolig nemme at neutralisere, og det er jo ikke noget nyt at hold stiller sig ned og lukker af, men vi skaber ikke nogle chancer af flere årsager.
1) Det opbyggende spil er for ensformigt. Ingen variation i lange bolde og korte opspil. Hvis vi laver en lang, ligger de bare ikke godt nok.
2) Backsene er en skygge af sig selv. Taktikken har ikke ændret sig for de hold som stiller sig ned ift. førhen. Før lå Trent/Robbos indlæg bare så knivskarpt at der ikke var noget at gøre ved det som forsvarsspiller.
3) Vi har ingen dygtige smårums spillere, der kan blive farlige mod så kompakte hold.
Det er hamrende nemt at spille mod os, og når vores forsvar ikke er 100% afstemt så kan vi altså godt lukke 1 mål ind i ny og næ mod sådan hold.

Til dem som synes Klopp agerer dårlig. Hvad skal han helt ærligt gøre? Han mangler utrolig mange spillere. Hans midtbane talisman i form af Hendo, er tvunget til at spille forsvar. Vores backs kan ikke slå et ordentlig indlæg. Firmino er en skygge af sig selv. Salah er ikke noget værd når der ikke er fart i vores spil, og han er ikke nogen dygtig 1v1 spiller i øjeblikket. Halvdelen af de spillere han brugere er ind og ud af holdet og har ingen rytme, og så bliver det altså svært at gøre noget som træner.

Så efterspørger i en plan B nogen af jer. Men hvad skal det være? Skal vi hente en boksangriber som vi kan slå indlæg til? Skal vi stille os ned og spille pindsvins fodbold?
Synes ikke rigtig Klopp har ret mange andre muligheder end at spille som vi gør nu, når modstanderen står så kompakt som de gør. Forskellen fra før og nu er simpelthen de enkeltes spilleres præstationer. Om det skyldes fysisk eller mental træthed eller en kombination, så må vi acceptere det. Der er stadig ChL at spille for.

Er sikker på Klopp og drengene får det vendt, men som fan er det svært at acceptere oven på to succesfulde sæsoner.
LFC
Skrevet af Lynild
Det behøver ikke være plan b, men måske ikke både Gini og Milner mod et hold der ikke ville have bolden.

Og Shaq var fejlplaceret, han kunne evt. have spillet den ene midt, med Jones på kant og Robbo i overlab. Venstre side fungerede slet ikke.

Og aner ikke hvad Origi og Ox skulle på banen for? Hvad var ideen bag? Så giv dig Tsimkas venstre kant?

De valg ser jeg ikke gøre noget godt overhovedet. Og det har været samme billede af Origi og Ox de seneste gange, så hvad de har tænkt på skulle ske, må stå i det uvisse.
Skrevet af Baslund
Synes det giver fin mening med Milner og Gini. De er ikke på banen for at skabe chancerne til at score. Det har vi de tre forreste, backsene og Thiago til imo., og der skal være en balance på holdet.

Shaq fejlplaceret, enig. Savnede lidt mere flow i bevægelserne mellem de forreste.

Ingen af siderne fungerer. Hele ideen med vores spil på kant er netop skarpe præcise indlæg.

Origi og Ox gør intet godt, enig. Tsimikas på en kant? Nej, ellers tak.

Synes stadig at Klopp er rimelig begrænset i hvad han kan foretage sig ændringer som tingene er lige nu. Havde flere af spillerne ramt niveau havde vi nok ikke siddet her og diskutere hvad der går galt.

I min optik er ligger problemet ved en mental/fysisk træthed og manglende rytme hos en lang række spillere.
LFC
Skrevet af Lynild
Jeg mener bare at der var alternativer i går. Men fair at Klopp holder sig til sin plan. Der er nok en grund til at han er der og jeg er her ;)
Skrevet af Hasse1983
Lynild lige præcis hehe... Klopp og trænerteamet har sgu nok gjort sig nogle tanker forud for den enkelte kamp:-)
Men forstår frustrationen når det ikke lykkedes.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af NotYetUnknown
Som kampen skrider frem igår savner jeg respons fra Klopp, det fungerede jo tydeligvis ikke og da vi kommer bagud er der alt at vinde ved at ændre noget.

Han kunne smide Davies ind og rykke Hendo frem, det ville give mere tryk på Brighton og vi ville være lide mere farlige på hjørne.

Vi var allerede bagud og skulle bruge min. 2 mål. Fint han prøver at skifte Jones ind, men behold da Firmino inde, vi manglede jo folk i feltet.

Savner noget alternativt hos ham når tingene ikke fungerer. Phillips kunne vi også smide frem de sidste 10 min og prøve at få lidt kaos i feltet, vi pressede jo ikke engang på for at få udlignet.
Skrevet af YNWA"96"
Der er problemer med CL kampen i Tyskland og nu er det blevet bekræftet, at vi ikke må rejse til Tyskland. Så nu skal man finde et andet sted og spille. Hvis det ikke lykkedes, kan det blive aktuelt, at kampen bliver afgjort i 1 kamp.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Akula
Man skal i hvert fald ikke opgive hjemmebanefordelen i returkampen, som der også skrives om. Så må kamp 1 spilles i London -det er vel egentlig også næsten en hjemmebane pt...
Tabte mit hjerte til Liverpool på Anfield den 30.03.2008, inden oplevelsen af Anfield live havde jeg ikke et PL hold. Siden har der kun været ét.
Skrevet af Gshock
Ja London er der hvor vi har størst succes.

Vores hold er nok p.t. bedre egnet til CL fodbold, hvor vi møder hold som vil frem på banen og spille fodbold. Medmindre selvfølgelig at vi støder ind i Atletico Madrid.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af rozzer
"Som kampen skrider frem igår savner jeg respons fra Klopp, det fungerede jo tydeligvis ikke og da vi kommer bagud er der alt at vinde ved at ændre noget.

Han kunne smide Davies ind og rykke Hendo frem, det ville give mere tryk på Brighton og vi ville være lide mere farlige på hjørne."

Altså kaste en spiller der 1 1/2 dag forinden havde spillet i Preston North End og kun har haft en dag til at træne med holdet ind i en kamp med henblik på at han skal være redningskransen. Man kender ualmindeligt lidt til Klopps mandskabsbehandling, ledelses - og trænerfilosofi hvis man foreslår det som løsning.

Blot det at Klopp tvinges til at købe to spillere, hvis niveau han grundlæggende er usikker på, men hvis potentiale han tydeligvis kan se, uden den tid han normalt har til at inkludere dem i spillestil - og mønstre, er et kompromis han vægrer sig ved at begå.

Det er selvsagt acceptabelt at stille spørgsmålstegn ved dispositioner. Både sportslige og ledelsesmæssige. Jeg gør det selv. Men kan vi ikke gøre det på et oplyst grundlag og ikke forfalde til at være et kommentarspor på Daily Mail.
From doubters to achievers.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Som kampen skrider frem igår savner jeg respons fra Klopp, det fungerede jo tydeligvis ikke og da vi kommer bagud er der alt at vinde ved at ændre noget.


Jeg vil nærmere sige, at jeg lider med Klopp. Han kan se holdet underpræstere, og når han ser ud på bænken, er der ikke meget håb at hente der... Vi er bare ekstremt hårdt ramt for tiden, og det koster selvfølgelig.

Klopp får det vendt. Det er jeg sikker på.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
annonce
0