Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hasse1983
Det er ekstremt bittert at få et mål imod sig pga af en kvart skostørrelse. Hvordan man kan sammenligne det med, at et straffespark blev ændret til frispark forstår jeg ikke. VAR gjorde sit arbejde i kampen. Slut prut.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@bendixboogie

Hvilket sprækker tænker du på?

Nederlaget mod Aston Villa? De nederlag vi fik efter genåbningen?


Nederlaget mod Aston Villa var helt skørt, men den efterfølgende respons var fin.

Jeg så ikke nogen særlige sprækker før skadeshelvedet udover det sædvanlige. I sidste sæson tabte vi også pludselig 3-0 til Watford ud af det blå.

Men uanset hvad havde ingen vel forventet, at vi bare ville fortsætte i al evighed med at være stort set uovervindelige?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Baslund
@Poor Scouser Tommy

Netop, synes heller ikke der har været indikationer på vi skulle ramme et sådan formdyk som vi er i ligenu.

Og selvfølgelig ville vi ikke fortsætte vores enorme dominans år ind og ud. Tror bare mange havde forventet vi havde spillet med om mesterskabet til det sidste, men skadeshelvedet har bare gjort der umuligt.
LFC
Skrevet af 6116
Ikke for at sparke alt for meget til flammen, men I blev jo selv i første omgang "reddet" af VAR da Tierney havde peget på pletten og dømt straffe...Altså VAR bliver brugt 2 gange, og 1 af dem var korrekt ift denne sæson. Det skal vi juble over.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Baslund

Og selvfølgelig ville vi ikke fortsætte vores enorme dominans år ind og ud. Tror bare mange havde forventet vi havde spillet med om mesterskabet til det sidste, men skadeshelvedet har bare gjort der umuligt.


Det var også en helt fair forventning ovenpå de to seneste sæsoner, som på mange måder har været historiske selv for Liverpool.

Men jeg synes, der blandt nogle fans er en tendens til at negligere den realitet, at Klopp har mistet hele sit midterforsvar. Vi så i sidste sæson, hvor meget det påvirkede City bare at mangle Laporte og også KdB i en længere periode, og det var jo vand ved siden af, hvad Liverpool har igennem i denne sæson.

De seneste måneder har Klopp opereret med et lazaret, som ikke har gjort det muligt at blande kortene meget mere, end han har gjort, hvile trætte spillere og give spillere, der er vendt tilbage fra skader/ude af form den nødvendige tid.

En ny og urutineret spiller som Kabak må sættes i startelleveren alt for hurtigt, i forhold til hvad der en hensigtsmæssigt osv.

Det hele skaber en masse uro og usikkerhed, som forplanter sig, hvilket blandt andet kan være en årsag til Allisons fejl på det seneste.

Liverpool har de seneste sæsoner fungeret som en ekstremt velsmurt maskine, hvor automatismerne i presspillet, løbemønstrene og organisation mv. har siddet lige i skabet. Det kan kun lade sig gøre med en rimelig kontinuitet i tingene.

Alt det arbejde, der er lagt i det, er blevet rykket fra hinanden nu, hvor vores forsvar er udraderet og vores foretrukne midtbane er i centerforsvaret (Fabinho pt. skadet), mens nye midtbanespillere som Curtis og Thiago har måttet overtage den ekstremt vigtig funktion som presmotor nærmest ´over night´.

At enkelte allerede er begyndt at debattere Klopps position, efter det gigantiske løft og den massive succes, han har bragt til LFC (sammen med andre dygtige mennesker, bevares), er i mine øjne ekstremt skuffende og utidigt.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Trent66
Helt enig Tommy.
Klopp har løftet hele klubben enormt over de sidste 4-5 sæsoner hvilket har udmøntet sig i CL og PL titler. Nu er der en smule modgang til dels grundet en helt absurd skades situation og så hagler kritikken ned over ham ....... der har endda været noget sammenligning med Lampard. Kan det bliver mere jammerligt.
Jeg er ikke i tvivl om at hvis vores skadede spillere kommer tilbage i samme stand som sidste sæson så spiller vi med om PL titlen igen i 2021/22 sæsonen.
Skrevet af Hasse1983
Klopp din kæmpe legende!:-)
"But it´s the Premier League and we are Liverpool and nobody is happy with being fourth and 40 points and only level on points with Everton and all these kind of things"
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Så er vi officielt røget ud af top 4, og ligger på en flot 6. plads.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Emil-LFC
Har lige hørt fra en ven i England at der går rygter om at Klopp er fyringstruet. Det lyder jo fuldstændig vanvittigt. Det kan sgu da ikke passe.
Skrevet af medc
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af wai41660
Jo, ifølge visse bookmakere.

Jeg er enig i, at det er vanvittigt.
Skrevet af Frydendal
Det kommer ikke til at ske. Det har været en af de værste sæsoner skadesmæssig I Liverpools historie, og Liverpool kunne trods alt holde sig i top 4 indtil nu.

Kan ikke se hvilken anden træner, der skulle kunne gøre det bedre, med det materiale han nu har til rådighed.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af D.B.R. ©
Flere pålidelige kilder melder, at det er noget forbandet ævl. Hvis i lytter godt efter, kan i høre det siger "rap rap rap".

Alene det, at der ikke kom en stor melding i går, som nettet også buzzede med viser, hvor lidt finger på pulsen mange af disse kilder har på pulsen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Gshock
Det er klart at der starter rygter når det lige pludselig går så skidt. Men det er useriøs rygter om Klopp.
Det er Klopps skyld at vi er blevet så forvent, og det er positivt ment. Siden 2018 har vi bare buldret derudaf, og nu er vi desværre gået i stå. Vi skal nok komme igang igen. Men det kommer til at kræve at vi får nogen flere spillere tilbage fra skader. Så vi skal have tålmodighed.
Vi er med som de sidste 16 i champions leaugue, og nu håber jeg at vi kan vise uniteds banemænd hvordan man skal slå dem. Der går iøvrigt snak om at vi skal finde en anden bane til den anden kamp, da ellers skal tyskerne hjem i 14 dages karantæne.

FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Genne
At snakke fyring af Klopp er noget nær det mest idiotiske jeg har hørt. Folk skal seriøst lige trække luft ind og træde et skridt tilbage når de vurderer situationen.

Det er fodbold det her, tingene går op og ned. Nu har der været 3 år med progression (CL-finale, CL-vinder, PL vinder) og en sult efter trofæer, kulminerende med PL-titlen sidste år. Det er helt og aldeles almindeligt i fodbold at man bliver mentalt træt og er nødt til at ændre noget for at holde kadencen. Der er en grund til at det er vanvittigt svært at genvinde et mesterskab.

Kan man så pege fingre af, at man ikke har været forudseende på den front, og klar til at omstille sig både i udtryk og spillermateriale? Det synes jeg ikke, med signings af både Jota og Thiago, hvor ingen vel havde regnet med at førstnævnte ville være så god som han viste sig at være. Minamino og Tsmikas er svære at blive kloge på fortsat, fordi de simpelthen har spillet så lidt. Vi kan da godt blive enige om at det havde set bedre ud nu med en ekstra CB, men det havde ingen jo talt om hvis ikke situationen var så absurd som den er, med de 3 første valg til pladsen ude med lange skader.

Min overordnede pointe er egentlig, at jeg synes man har gjort det meste rigtigt inden for de rammer der nu engang er i klubben. Man har signet Thiago og givet sig selv muligheden for at spille på flere måder, og man har signet Jota der kan spille alle 3 pladser oppe foran og som startede som lyn og torden. Men når man kører nye spillere ind på holdet så skal de jo helst ikke starte med at have et kæmpe ansvar, men at kunne læne sig op ad dem der kender systemet, og så køres ind langsomt. Liverpool har så mange skader at det ikke på noget tidspunkt har været en mulighed. Hvis vi tager midtbanen, så vil den stærkeste konstellation på papiret være Fabinho, Henderson og Thiago, og jeg er sikker på at det er den man gerne har villet køre ind. Vi har spillet med de 3 EN gang i sæsonen indtil videre, og ellers har Henderson og Fabinho enten været skadede eller vikarieret i midterforsvaret, hvis ikke Thiago selv har været skadet.

Kig på City sidste år, og begyndelsen af denne sæson. Der var satme mange der nærmest allerede havde afskrevet dem og Guardiola, og se hvordan de spiller nu. Det går bare ufatteligt stærkt i fodbold, både den ene og den anden vej, og det skal man altså huske sig selv på, også når Liverpool spiller en på papiret god kamp, men taber alligevel. Mesterskabet er væk i år, men top 4 og en godkendt indsats i CL kan sagtens gøre det for mig, de 3 forrige sæsoner i mente. Der er så mange spændende spillere i den trup at vi slet ikke er færdige endnu, føler jeg mig ganske overbevist om. Men det kræver at spillerne er klar og at de nye spillere i truppen får tid og rum til at falde på plads.
Skrevet af Hasse1983
Kan man spille på at Klopp IKKE er den næste til at blive fyret? - hvis der er odds på 1.8 for fyring, må man kunne tjene godt på at spille imod det.

Hvis ikke Pearce, Reddy, Ornstein el Romano nævner noget om Liverpool, så er det i 99% af tilfældene ævl og bævl.

Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af T-United
Som udenforstående vil jeg bare sige, at det vil være helt og aldeles vanvittigt, hvis Klopp rent faktisk blev fyret.
Jeg tror ikke et sekund på den historie. Hvorfor skulle man skille sig af med en af verdens absolut bedste managere, bare fordi man er inde i en svær periode? Enhver klub ville holde fast på Klopp med næb og kløer, det er jeg ikke i tvivl om.
I har en svær periode lige nu, men jeg har svært ved at se, at Klopp eller andre kunne have forudset det og dermed planlagt imod det. I har en trup, der har givet alt i tre sæsoner, og det er naturligt med et dyk nu - skader eller ej. Skaderne har ikke hjulpet, men jeg tror stadig, City var løbet med titlen, hvis I havde haft fuld trup.

Jeg ville blive mere nervøs som Liverpool-fan, hvis ikke holdet leverer godt igen næste sæson, for så stikker det dybere end blot mentalt træthed. Udfordringen lige nu for jer til næste sæson er, at I har tre midterforsvarere, der alle kommer tilbage fra slemme skader (Gomez for anden gang). Rammer de niveauet igen?
Og generelt har I jo ikke en ung trup, og Thiago, som er en fantastisk spiller, er heller ikke ung længere.

Og ender I uden for top 4, kan økonomien ramme jer hårdt.

Men bortset fra det har I jo stadig en fantastisk trup og en af de bedste managere på markedet. Også næste sæson.
Skrevet af Trent66
Jeg er ikke i tvivl om vi ville have nappet endnu en PL titel hvis vi ikke var ramt af de langtidsskader ……. men det er rent gætteri.
Og ja – meget afhænger af hvilken forfatning de tre forsvarer kommer tilbage i mht. næste sæson. Hvor skiller en ung og gammel trup ?
Vi har i øvrigt en del gode unge spillere der nok skal forme Liverpool i fremtiden – så jeg er ikke så nervøs mht. alder. De fleste Liverpool
spillere går vel ind i deres bedste alder nu?
Skrevet af Vincent Gigante
Nej Klopp, bliver selvfølgelig ikke fyret. Ikke som det er lige nu.

Men jeg er ret sikker på, at bølgerne er gået højt på de indre linjer. Nærmere bestemt mellem ejerne/ledelse og trænerteam.

Man fornemmede det allerede i sommers, da Klopp stod ret stejlt på indkøbet af Thiago - og hvor ledelsen var lidt lorne (pga. alder, corona, økonomi osv.).

Det så vi også her i vinters, hvor der nok ej heller har været helt stor enighed ift. hvorvidt der skulle hentes en forsvarsspiller og hvilken kaliber denne så givet fald skulle være af. Indtil Matips og Fabinhos skader tvang klubbens hånd.

Klopp er en helt helt fantastisk træner, der har transformeret klubben. Han er dog mindre stærk i modgang, hvor han nårmest kan virke rådvild. Dårlige resultater, skadeshelvede og ting på den personlige front har trukket hårde veksler på den kære Klopp, hvorfor rygterne svirrede i går og han måtte komme med en udmeldning.

En af nøglerne til at vende skuden er, hvor koldt Klopp kan holde sit hoved og bevare roen - og fx ikke komme i det røde felt i medierne over VAR, dommere, modstandere osv.
Edge lord
Skrevet af D.B.R. ©
Den gode Dale Johnson, der normalt ved en masse om de kære VAR-kendelser er ikke helt sikker på, at udligningen i weekenden var helt korrekt.

https://www.liverpool.no/nyheter/2021/2/saar-tvil-om-kontroversiell-leicester-scoring/?fbclid=IwAR1GAb4oIfaVi4qoGqMSVt04KRCM7Oui1JmxezACSmdTsK850cN8d4xAEys

Afskaf nu det VAR-lort.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0