Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Trent66
Jeg synes det er brugen af VAR der er forkert i England og indtil man har fundet en god løsning på dette er det nok en god idé at lægge det på hylden.
I hvert fald indtil klubberne og fans kan få ordentlige plausible forklaringer på hvorfor der dømmes som der gør. Der er vel kommet flere spørgsmål nu end inden man indførte VAR?
Skrevet af Gshock
Ja væk med VAR. Det virker som om at det er et produkt der er sendt i markedet uden og være testet ordentlig igennem. Man kan vel sige at det skal tilbage kaldes ligesom hvis at man f.eks. finder en fejl på en bil. Så tilbage på værksted med VAR, og så kan det komme tilbage når fejlene er udbederet.

I aften møder vi et hold som har vundet de sidste 3 kampe i træk, og vi har tabt de sidste 3 kampe. Så nu må vi se hvordan styrkeforholdet er. Vi skal ihvertfald være klar mere end 70 minutter. Jeg er lidt bekymret for det mentale på vores hold. Selvtilliden må være nedadgående for vores spillere.FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af 6116
I starten kunne vi kalde det konspirationsteorier, men jeg begynder mere og mere at tro på at dommerne bevidst bruger det så dårligt som overhovedet muligt så vi kan få det afskaffet. Afskaf dommerne og behold VAR er min stemme.

EDIT:
Vi spiller en CL kamp idag og selvom RBL har bevist sig selv og deres hold, kommer vi til at være et helt andet hold end hvad vi har vist denne sæson i ligaen.
Skrevet af YNWA"96"
#LFC line up v Leipzig: Alisson, Alexander-Arnold, Kabak, Henderson, Robertson, Wijnaldum, Jones, Thiago, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Kelleher, Oxlade-Chamberlain, Tsimikas, Shaqiri, Origi, Davies, R. Williams, Phillips, Cain, Clarkson, N. Williams.

God kamp og lad os håbe vi ikke får flere skader og lidt stolpe ind :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
God “optakt” Sæby skal kommentere......:) Amen for helvede.....:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Frydendal
Fin start, og altid rart med to gule kort til Leipzig efter 5min. Det ligger nok en dæmper på defensiven, og gør det "nemmere" for os.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af wai41660
Kom igen Robbo
Skrevet af UnluckyImp
Selvfølgelig var linjedommeren sikker at bolden røg ud. Ingen VAR check? Hvorfor?
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af NotYetUnknown
Kan sagtens ske den er ude, men er det ikke en opgave for VAR?

Har ikke set billeder af at den var ude.
Skrevet af FatAsGragas
Ligner da han får VAR til at checke, men de ikke kan finde bevis for at bolden ikke var ude.
Skrevet af UnluckyImp
Alle mål situationer skal checkes af VAR.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af NotYetUnknown
Det er garanteret fordi han hæver flaget før den går i mål.
Skrevet af UnluckyImp
Det er garanteret fordi han hæver flaget før den går i mål.


Det er ikke ensbetydende med at bolden var ude. Hvis nu bolden var aldrig ude blev Liverpool snydt for scoring.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af NotYetUnknown
Nej det ved jeg godt, men så kan VAR ikke gå ind og tjekke om kendelsen var korrekt.

Så er det linjevogteren der laver en fejl.
Skrevet af flotfyr_17
Så længe dommeren ikke fløjter inden bolden er i mål, så kan den vel sagtens omstødes - uagtet at linjevogteren løfter flaget.
Liverpool
Skrevet af AHUJ
Bolden var ikke ude.
YNWA
Skrevet af Gshock
vi må formode at den blev tjekket af VAR. For ellers så stopper alt logik. !
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af FalconLFC
Det går lige en tand for hurtigt for Curtis Jones, ellers en absolut godkendt halvleg
Skrevet af Clwyd
sådan som jeg så det blev VAR nu brugt som det faktisk er skabt til. der vinkes af linjevogter, dommeren venter lige med at sætte spillet igang igen, VAR kigger og kan ikke klart og tydeligt se det var en fejl og sætter igang igen... havde det været i PL havde tjekket taget 5 min fordi det bruges helt forkert generelt i PL.
Skrevet af Hasse1983
Linjedommeren vinker fordi han ser den ude. Liverpool scorer, og dommeren vælger at følge sin linjedommer og fløjte for offside, uden først at have fløjtet for mål.

Det er vel der den lille detalje ligger. Der blev aldrig fløjtet for mål og derfor kan VAR ikke tjekke den?
- det er vel dommeren, som træffer forkert beslutning, når han ikke bare fløjter mål og lader VAR om sagerne. Dog en beslutning på minisekunder, så det får ikke mit pis i kog. Men det er da ærgerligt.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0