Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Trent66
Enig ... vi sluttede stærkt af sidste sæson og vi så at Fabinho på den defensive midt gør en kæmpe forskel for os.
Jeg kan læse rundt omkring vi er dark horse til en top placering i den kommende sæson og det kun er de to hold fra Manchester der kan vinde PL ...... sikke noget vrøvl. Vi skal nok udfordre City - det samme tror jeg også sagtens Chelsea kan.
Det handler ikke udelukkende om at købe ind - som nogle åbenbart mener .... vi har en stærk trup og en start 11´er der er top klasse.
Skrevet af Lynild
Ben Davies er ikke med i Frankrig. Exit?
Skrevet af Hasse1983
City er igen favoritter, og med rette. De har ikke bare en bred og slagstærk trup, de har også et stærkt og velfungerende koncept.
Jeg er helt enig i, at der i kommende sæson er flere hold, der for alvor bør kunne presse City.
Liverpool pga. et stærkt sammenspillet hold, gennem flere sæsoner.
United som har løftet sig gennem særligt sidste sæson, og som har fået nogle gode forstærkninger.
Chelsea oprustede voldsomt sidste år. Tuchel fik nogenlunde styr på tropperne, og mon ikke de kan tage endnu et skridt i kommende sæson.

Jeg tror der bliver kamp om andenpladsen, og et fornuftigt pres på City om førstepladsen, hvor en overraskelse er mulig.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
@Lynild

Han rejste osse hjem fra Østrig i nogle dage, grundet “private sager”. Det kan jo være alt muligt, ja måske et tilbud, men det kan jo osse være sygdom i den nærmeste familie. Tror stadigvæk plan A er at holde på ham og sælge Phillips, mens man kan få et ok beløb på ham.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Det handler ikke udelukkende om at købe ind - som nogle åbenbart mener .... vi har en stærk trup og en start 11´er der er top klasse.

Men en start 11´er, hvor Thiago er eneste ændring på vej ind i fjerde sæson. Man når også et punkt, hvor niveauet går den forkerte vej. Ja, vi sluttede sidste sæson godt af. Men det var ikke med sprudlende spil.

Fint at have optimisme. Men jeg ser bare ikke, at vi kommer tilbage på 18/19 niveauet igen. Ej hellere 19/20. Spillemæssigt var 18/19 på mange måder mere overbevisende end 19/20 sæsonen. Og derefter et meget stort fald til 20/21 sæsonen, delvist betinget af skader.

Virgil, Gomez og Matip var alle ude store dele af sidste sæson. Der er ingen garanti for, at de kommer tilbage og præsterer på samme niveau. Henderson var meget skadet sidste sæson, og har ramt de 31. Hvordan er hans niveau? Kan Keita følge med fysisk - intet har peget den vej endnu. Ox har været tenderende til ringe efter knæskaden mod Roma, og det vil være en overraskelse, hvis han kommer til at spille en betydelig rolle. Milner kæmper godt, men alderen har sat sit indtryk. Den afgørende aflevering eller afslutning rammer ikke destinationen længere.

Så er der Thiago. Han havde en fin afslutning på sæsonen, men ellers havde han en sæson med skader og halvskidt spil. Fabinho er eneste mand på midtbanen, som jeg er sikker på, vil præstere på ypperste niveau.

Det samme gælder i angrebet. Jota var klart bedste i første del af sæsonen, inden han blev skadet. Firmino og Mané havde begge deres dårligste sæson i Liverpool. Begge er 29, Firmino bliver snart 30. Skal man blindt tro på, at de finder tilbage på tidligere niveau igen? Hvor skal de presses fra? Minamino, Elliott, Ox, Origi. Det er ikke voldsomt kvalitet, der kan smides ind. Der er fire mand til de tre forreste pladser, som har kvalitet til at spille fast. Med Firmino kræver det dog, at han opper sig gevaldigt. De sidste to sæsoner har været kritisable.

Jeg ser en trup med rigtig mange spørgsmålstegn. Og behov for nye spillere og større konkurrence, som nævnt mange gange tidligere. En midtbane og en angriber.
YNWA
Skrevet af Hasse1983
AHUJ jeg kan godt følge din tankegang, men hvem fa… skulle vi kunne hente til vores start-11?
- målmand og forsvar kan ikke forbedres. Ihverfald ikke så det giver mening at bruge pengene på det.
- Fabinho giver heller ingen mening.
- så har vi de to øvrigt CM pladser, hvor Thiago er den ene nye. Keita kunne være den anden, men ja lige her kunne man finde nyt blod.
Er enig i, at Henderson, Ox og Milner af forskellige årsager står for udskiftning. Elliot og Jones er ikke gode nok endnu til at de skal være løsningen nu og her.
- Mane og Salah er heller ikke til at forbedre.
- angriberen er den største og mest logiske udskiftning. Men hvem i alverden skulle det være, som kan gå direkte ind i start-11?

Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Saul fra Atlético ;)
Skrevet af UnrankedCV
Liverpool har angiveligt budt £20 mio for Mathias Damsgaard. Spændende!
Jeg ser ham lidt som en light udgave af Mané, der også trækker ind i banen. Han mangler dog et slutprodukt.
Skrevet af Zacha
Snakker vi Mikkel Damsgaard?
Skrevet af flotfyr_17
Hvilken kilde melder det? ynwa96 plejer at være hurtigt ude med de troværdige kilder.
Liverpool
Skrevet af Trent66
Jeg er da enig i at spillet ikke altid var sprudlende AHUJ men det viser altså en del kvalitet at vi får resultaterne når der er brug for dem.
Samtidig giver det ro til holdet at Fabinho kommer på midten igen. Én af vores bedre kampe var immervæk på OT hvor Phillips of Rhys spillede centerforsvarer.
Vi bliver næppe så presset af skader igen i denne sæson.

Vores største udgift er lønninger og jeg kan ikke umiddelbart se vi kan hive ekstra ind på holdet uden at andre skal ud. Som markedet er lige nu er det bare ikke nemt at sende de ”overskuds” spillere videre
der får en del i løn. Vi er derudover i gang med kontrakt forlængelser til de bærende spillere og vi har et par unge spillere der skal have mere og mere spilletid hvis de skal udvikles.

Anfield er igen ved at blive udbygget, der er bygget nyt træningsanlæg og investeret massivt i hele organisationen. Jeg tager gerne en stille transfervindue nu med den udvikling klubben er i da
jeg mener truppen er stærk nok til at spille med om PL og CL. Men det er da klart at indenfor de næste par sæsoner skal vi have skiftet en del ud og det bliver ikke en nem opgave.
Skrevet af Hasse1983
Damsgaard tager jeg lige så seriøst som de 200 andre spillere henover sommeren.
Men lad os lege med tanken om der er hold i det så rykker det jo ikke på andet end bredden. Han er mere en Jota ene Mané i mine øjne, men også ligegyldigt.
Det er en and.

Lynild: jeg har hørt en del om han Saul, men aner ikke om han kan løfte vores hold.

Synes en angriber giver mest mening, og nærmest er et must. Kæft en langemand man kunne smide op, hvis man købte Haaland haha… og nej det sker aldrig, som min. pga. lønnen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Zacha
Jeg har også svært ved at se hvor start 11´eren skal forstærkes - især hvor det giver mening rent økonomisk.

Det der kostede rigtig mange point sidste år var på bredden - reservene var simpelthen ikke gode nok i forhold til det antal skader der regnede ned. Havde skaderne været mere jævnt fordelt ud over kæderne, så tror jeg vi var sluttet som 2´er.

Hele holdets organisation blev ramt af at vi ikke havde nogle CBs som Klopp stolede 100% på - hvorfor både Fab og Hendo skulle derned. det betød jo så igen at midtbanen manglende de to spillere, som vel er stærkest i presspillet. Når vi så ikke vinder bolden højt oppe på banen, så går lidt af ideen ud af Klopps spillestil.

Så det kan godt være at historien er at det var centerforsvaret der blev ramt, men det forplanter sig bare lynhurtigt længere fremme på banen.

Samtidig skal vi også huske på at omkring jul, der havde den samme trup jo spillet ret godt og lå nummer 1 i tabellen. Foråret var så til gengæld helt horribelt.

Mit håb er stadig at vi får solgt især Origi og Shaq. De har den seneste sæson bidragte med tæt på ingenting. Om der skal hentes en ny spiller ind er jo en smagssag, da jeg tror at Jones og Eliott er klar til at steppe op og få den spilletid, som ellers var tilfaldet Origi og Shaq. Synes Jones i perioder sidste år viste sit kæmpe potentiale - dog ville jeg gerne se ham hvor han ikke havde helt så mange defensive pligter som han af gode grunde havde sidste år. Han har et blik for spillet og kan lave de små afleveringer der splitter et forsvar totalt ad.Skrevet af UnrankedCV
Ja, jeg var lige lidt for hurtig. Mikkel Damsgaard.

Kilderne er folk tæt på klubben, der breaker nyheder før Paul Joyce, Dominic King, osv. :-)
Var bl.a. ude med nyheden omkring Trents forlængelse først.
Skrevet af Trent66
Jeg er helt enig mht. Jones. Jeg tror også han kan blive rigtig god men det kræver spilletid og det får han ikke hvis vi henter ny spiller til midtbanen der skal have £ 250.000 om ugen. Vi skal have udviklet Jones og Elliott.
Skrevet af Hasse1983
Jeg synes ikke vi skal stoppe med køb pga vi har nogle unge muligheder. Hvis den rette spiller er ledig, så skal han selvfølgelig hentes.
Det er svær balancegang med de unge, for det er sjældent der er de helt unikke, som bare kan spille med som 18 årige.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Hasse,

Saul er en altmuligmand på midtbanen, ofte usynlig men meget kompetent defensivt med en stor arbejdsradius og har et højt teknisk niveau, så han kan både spille den dybe fordeler og i pivoten (og egentlig også mere fremskudt men der har vi Thiago og Keita). Jeg ser Saul som en fin erstatning for Gini og fremtidig arvtager for Henderson.

Lidt stats:
https://www.whoscored.com/Players/112161/Show/Saúl-Ñ%C3%ADguez

Vi mangler ret beset en midtbanespiller med højt internationalt snit ift. sidste sæson, og her er han bestemt en mulighed.
Skrevet af Lynild
Og det er bestemt spændende med Jones og Elliot og skal bestemt udvikles på, men begge er meget unge, hvor Hendo, Milner og Thiago trækker noget i den anden vej.

Ret beset er der kun Fabinho vi kan se et langsigtet perspektiv i lige pt, Keitas skadeshistorik gør at han er et noget usikker kort. Der kunne jeg godt tænke mig, at man identificerede en mulig midtbanestyrmand for den næste fire-fem års periode.
Skrevet af Hasse1983
Lynild:

Saul lyder lidt som en Keita, der bare ikke har en skadeshistorik?:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Måske mere som en Milner/Henderson med højere teknisk niveau. Han er en tackler, en defensiv arbejdshest.
annonce
0