Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MAN_City666FAN
som Man City Fan, kan jeg kun være tilfreds med, at Liverpool og Chelsea deler i porten. Utroligt, at Liverpool ikke kan magte at score mod et Chelsea hold, der er i undertal.
Men efter at Man City afklapsede Arsenal 5-0, burde det give hold som Liverpool stof til eftertanke...Og for den sags skyld resten af Premie League...
Skrevet af Mathews
Hvem er den offensive tilknytning der skulle kunne knække en Chelsea defensiv, (næstbedste sidste sæson) som står dybt pga man i undertal.

Nu er håbet om en forstærkning offensivt jo ikke udelukkende baseret på denne kamp, men det må sgu da stå klart for enhver at vi er for tynde i bredden på de offensive pladser sammenlignet med hvem vi skal konkurrere med. Og behovet er jo blot endnu større, når Mané spiller så ringe, som han gør. Elliott er jo heller ikke dér endnu, hvor han for alvor kan gøre en forskel i kampe som disse.
Skrevet af tue69
Jeg kan allerede mærke, at du bliver et muntert bekendtskab, Man-City666fan
Skrevet af Slettet(010947221308)
Synes det er lidt en tilsnigelse når der påstås at Chelsea havde godt styr på sagerne i første halvleg. De kunne godt have scoret flere, men det kunne vi dog også. Hendo/ Elliott himmelflugter. Chelsea mål var et træls mål. Nå Fuck det. Chelsea kæmpede sig til et point, og vi var ikke ikke gode nok.
Skrevet af Frydendal
5-0 over et Arsenal mandskab i krise, er ikke imponerende. Men det er en anden diskussion.

Jeg tror Liverpool og City kommer til at kæmpe om mesterskabet i år. Vi dominerede Chelsea, også før det røde kort, og mange så Chelsea som en mulig vinder, foruden City, efter handlen af Lukaku.

Ham havde vi fuldstændig styr på idag.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af AHUJ
Skuffende vi ikke vinder i dag. Vi får et point, videre.
YNWA
Skrevet af Lynild
. Jeg kan allerede mærke, at du bliver et muntert bekendtskab, Man-City666fan


Ja jeg må hellere trække min trolling-kommentar. Den tråd skal han nok selv få has på.
Skrevet af MølBarRu
Bobby skulle være ramt af en muskelskade. Godt vi har Minamino og Origi som backup hvis han er ude i længere tid.
Skrevet af Fox@Mulder
@MAN_City666FAN

Jeg er sikker på hele PL allerede har tisset i bukser og opgivet mesterskabet efter jeres sejr over et 10 mands Arsenal hold som ALLE slår...... Eller noget.

Næsten lige så imponerende som jeres udekamp mod Tottenham.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Slettet(101631231501)
@ MølBarRu

Og Jota. Jeg er straks mere bekymret over manglende konkurrence til Mané. Synes virkelig, at han har været skidt spillende længe efterhånden, men der er ikke rigtig noget konkurrence til ham, der kan få ham til at steppe op. Jeg havde nu gerne set, at man gik ud og henter en eller to nye spillere, inden vinduet lukker. En konkurrent til Mané og en erstatning for Wijnaldum, selvom man rent beset hentede Thiago sidste sommer. Jeg tror dog ikke på, at det kommer til at ske. Ligner at Liverpool går ud af sommerens vindue med én enkel handel, men det er heldigvis en god og vigtig handel.
Skrevet af YNWA"96"
Vi har da fået Elliott ind i truppen og han har da vist han sagtens kan være med, vi behøver da ikke 2 signings. Elliott er da vanvittig spændende, utrolig god på bolden og spiller en rigtig fin kamp idag, selvom modstanderen var top klasse.

Ja Mane og i det hele taget var venstre siden ufarlig idag. Men giv nu lige manden lidt mere snor. Måske det havde været bedre, at lade Nabylad komme ind idag, han er vores bedste dribler af midtbanespillerne. Det kunne måske have givet os bedre muligheder i 2.halvleg. Hendo er ikke i kampform endnu og gjorde hverken fra el til idag.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af flotfyr_17
Jeg er enig omkring Elliot. Han har givetvis nogle fejlafleveringer, men hvem havde ikke det i dag?
Han falder på ingen måde i gennem, og det er dybt imponerende, når vi spiller mod et af ligaens bedste hold.

Han kan gå hen og blive en rigtig stor gevinst på midtbanen.
WMen jeg synes stadig, at vi mangler en spiller til fronten. Kvantitativt set er vi på plads, men slet ikke kvalitativt.
Liverpool
Skrevet af flotfyr_17
… især taget Firminos formodede harmstring-skade i betragtning. Øv…
Liverpool
Skrevet af Slettet(101631231501)
Giv Mané lidt mere snor?


Altså nu er det jo ikke alene baseret på dette ene opgør, at jeg ønsker en konkurrent til Mané, men snarere baseret på, at han længe nu efterhånden ikke har spillet på det niveau vi ved han kan og håber han finder tilbage på.
Og ja, Elliott ser spændende og lovende ud, men han ligner først og fremmest en tilføjelse til midtbanen og ikke angrebet og så er han også kun 18 år. Hvis Firmino er langtidsskadet, så ser jeg endnu mere en grund til at udnytte vinduets sidste dage til at hente en offensiv forstærkning, helst en som kan konkurrere med Mané, da jeg synes Jota er en fin suppleant for Firmino og rendyrket angribere er dyre.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg er ikke uenig i, at vi mangler en spiller mere til angrebet. Jeg er dog ikke enig i, at Jota er løsningen som 9´er, der mener jeg ikke han er teknisk dygtig nok. Synes Jota er bedst når han er på kanten og han var jo fuldstændig usynlig idag da han skulle spille 9´er.

Men det var nu mere det, at der var brug for 2 nye spillere, det mener jeg ikke der er behov for. Jeg er tosset med Elliott og hvis der ikke investeres minutter i ham, udvikler han sig ikke hurtig nok.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(101631231501)
Klopp spiller ikke med en 9´er, han spiller med en falsk 9´er.

At Jota ikke er teknisk dygtig nok er jeg lodret uenig i. Han er teknisk en af de bedste spillere på holdet. At han var usynlig i dag, er jeg også uenig i, men det er klart, at betingelserne bliver svære for ham og Salah og Mané, når Chelsea stiller sig tilbage.

Så i følge dig, så investeres der ikke minutter i Elliott, hvis man henter to nye spillere, som slet ikke er samme type som Elliott?

Nu skal man i øvrigt også passe lidt på mht. at tro, at en spiller bare skal udvikles så hurtigt som muligt. I den alder skal de også have tid til at samle kræfter igen, begå fejl og lære fra sidelinjen og dermed ikke altid bare skal smides i vælten, især i en liga som Premier League. Vi så også med Owen, hvor skadesplaget han i en ung alder blev af at blive overbelastet med kampe, Rooney et andet eksempel. Men jeg vender lige tilbage til mit spørgsmål om du vitterligt mener, at det hæmmer Elliott at hente to nye spillere, der har en hel anden spillerprofil end Elliotts.
Skrevet af YNWA"96"
Kun Ali havde færre berøringer i 2.halvleg end Jota, du har set noget andet end hvad jeg så.

Hvis der hentes yderligere 2 spillere ind, ja så er jeg rimelig sikker på at Elliott vil spille færre minutter end hvad han ellers ville få. Så igen jeg ser ikke behovet for 2 signings, men kun 1.

Fair nok, vi ser forskelligt på Jota og det skal der naturligvis være plads til.


Hold kæft det er sjovt ! :)

x (@utdmurtaza_) Tweeted:
Arsenal fans to Man City "We lose every weeek.
https://t.co/AhfvVqOpH4
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Men efter at Man City afklapsede Arsenal 5-0, burde det give hold som Liverpool stof til eftertanke...Og for den sags skyld resten af Premie League...


Okay. Er det er indlæg kopieret fra City-tråden, fordi ingen svarede der? ;)
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Men efter at Man City afklapsede Arsenal 5-0, burde det give hold som Liverpool stof til eftertanke...Og for den sags skyld resten af Premie League...


Man C hører til i Championship, på samme måde som ejerskabet basalt set er nogle ørkenrøvere, der ville sidde i en hule og tygge khat dagen lang, var det ikke for olien. Ikke meget at være imponeret af der.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af MølBarRu
Det er godt katastrofalt hvis Bobby har fået en muskelskade i baglåret. Det tager jo sjældent under en måned at komme tilbage efter sådan en Hamstring injury.
annonce
0