Snak

Mere indhold efter annoncen
Woodburn spillede da kant og angriber på akademiet? Klopp har også udtalt, at Woodburn ikke allerede skal låses til en bestemt position, hvilket må indikere, at positionen er ny for ham.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Ah ok, jeg havde fået en ide om, at han spillede mest off. midt. Jeg så kun highlights i går, men han var involveret i nogle gode opspil og viste godt øje for at brede spillet ud. Spændende hvem Klopp beholder ift. spilletid i Prl. Grujic er vel selvskrevet og looks the part, men Woodburn, Kent og Solanke viste sig godt frem.
Kent bliver jo nok lejet ud, som med Ojo. Mon ikke både Woodburn og Solanke bliver skrevet ind i PL- Truppen.

Mange positive præstationer igår, først og fremmest fra de helt unge Woodburn og TTA, derudover spillede Hendo en fin halvleg når man tænker på hvor længe han har været ude. Salah viste igen igår, at han kommer til at give vores offensiv endnu flere strenge at spille på, for satan hvor er han god !! Når Mane igen kommer i gear, hold op et par kanter vi har !-:)

VvD skulle have bedt Southamton om transfear request, da han vil til LFC nu, første vigtige skridt !

Keita "saga´en" forsætter i bedste velgående....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Så ser det ud til at neymar skifter på en latterlig transfer til psg.
Det gør mig lidt nervøs i forhold til Barcas interesse for coitinho, da der nu er en plads han kunne udfylde.
Hvad tænker i, Hvis nu Barcas sender 700 mio vores vej? Jeg vil helst beholde ham, men det kan jo være han selv vil videre i det tilfælde.

Ps. D.B.R hvad står imø for?
Nu læser jeg i en West Ham artikel, at Chicarito koster 150 mio. i Leverkusen. Det ville være et helt fint køb til Liverpool og så er vi dækket ind selv hvis Sturridge smutter.
@ GudenJohn

Imø = i mine øjne.
Y. N. W. A. #JFT97
De afrikanske mesterskaber er rykket til juni/juli i 2019. Det er godt nyt, så vi ikke skal undvære Mane og Salah midt på sæsonen.
YNWA
Ifølge dailymail har vi afvist et bud på 72 mio pund på coutinho.
Det er lidt sjovt, at ledelsen i Liverpool melder klart ud, at Coutinho IKKE er til salg, og prompte afviser ?80M, men selv forsøger sig med Keita, som jf. RBL ledelsen IKKE er til salg:)

Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Men modsat Keita virker Coutinho til at være tilfreds med at blive i klubben. Hverken klubben eller Coutinho har det store ønske om et skifte.:-)
Uanset hvor mange penge man så end må have, så forstår jeg simpelthen ikke, hvorfor man afviser et så absurd stort beløb på en spiller, der ønsker at komme væk, og som kun har præsteret i én sæson...
annonce