Snak

Mere indhold efter annoncen
Hehe, ja priserne er dybt godnat denne sommer.
Y. N. W. A. #JFT97
YNWA"96"
Ja det kan jeg da godt se, der sker meget i sådan en sag udover bare snak mellem klubberne...

En anden ting:
Jeg så et sted at Barca overvejer at tilbyde os rakitic som en del af en handel. Kan egentlig godt lide ham som spiller, men jeg er i tvivl om vi har brug for ham. Han er jo i hvert fald ikke en erstatning for coutinho, nærmere bare endnu en konkurent til vores stærkeste besatte position.

Derudover virker det til at Cans agent har snakket med Juventus og har fået diskuteret Cans personlige vilkår for skiftet. Så må vi bare se om juve vil diske op med nok millioner.
Det ville da bare være fantastisk hvis vi fik solgt både Coutinho og Can. Sikke ambitioner vi har.
Y. N. W. A. #JFT97
Vi har da gjort det rimelig klart at hverken Phil eller Can forlader klubben. At der er rygter kan klubben ikke gøre noget ved. Desuden bliver Rakitic nævnt som en del af en byttehandel, hver gang Barca prøver at hente en spiller, så det skal, ligesom alle andre Liverpool relateret rygter som ikke fra vores egne journalister, tages med et gran salt.
I know - det er Silly Season. Gid den snart var ovre.
Y. N. W. A. #JFT97
Jaja sælg bare Can til £40 mio læg nogle penge oveni og køb Gylfi til £60 mio :)
Arena11 ( Keita´s agentbureau) havde angiveligt møde med RBL i forgårs og møde igår med LFC, det virker jo til at det simpelhen er blevet en "principsag" for RBL ikke at sælge Keita, men der går historie på, at Keita er på kollisionskurs med alle i RBL, specielt deres personale, det er "saga´en" uden ende....-:)-:) !!

Der er dog intet der tyder på, at Coutinho skulle forlade os denne sommer !! Alle spekulationer omkring Barca bliver skudt ned af alle journalister, der følger klubben tæt ( James Pearce, Melissa Reddy ect )
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Altså, hvem er det, der rapporterer om det møde mellem agenten og Liverpool? Det giver da ingen mening.

Hvis Leipzig under ingen omstændigheder vil sælge, giver de vel næppe Liverpool lov til at snakke med spilleren (uanset at det er gennem agenten). Liverpool er vel heller ikke dumme nok til at forsøge sig med ulovlig kontakt igen denne sommer.

Jeg synes det lyder mere plausibelt, at der er et par journalister, der forsøger at holde gryden i kog.
LaPioche:

Altså nu er det her kun ud fra min forståelse af hvordan det foregår, jeg har ikke nogen erfaring men here goes.

Det der var problemet med Van Dijk sagaen var at Klopp direkte havde kontaktet Van Dijk for at fortælle ham om hvordan han passede ind i systemet og fremtiden for klubben. Man må ikke bare snakke med en anden klubs spiller om sådan noget uden en transfer er på plads.
Det man dog godt må er at kontakte spillerens agent og høre om spillere overhovedet kunne være interesseret i et skifte til sin klub. Det er også i det tilfælde at agenten kan fortælle klubben om en række personlige vilkår for skiftet: f.eks. en mindste løn, en garanti for førsteholdsforbold eller en garanteret bestemt plads på holdet osv.
Man høre mere og mere at de personlige vilkår er blevet godkendt mellem agent og køber før de to klubber overhovedet har aftalt en transfersum. Det er egentlig smart nok sådan et køberen ikke bruger en masse energi på en spiller som alligevel ikke vil skifte.

Og i forhold til Keita sagen, så fortalte YNWA"96" at Keita og Mané har samme agent, så det burde være let for Liverpool lige og snakke med ham om hvad pokker der sker og hvad han og Keita siger til situationen.
Altså i henhold til reglerne må du hverken kontakte spilleren eller agenten om spilleren uden klubbens tilladelse. Jeg er godt klar over, at agenter næsten altid bliver kontaktet af scouts eller lignende for at høre, om der er interesse for et skifte, men det er altså ikke lovligt.

Men jeg kan selvfølgelig godt se, at det er nemmere at skjule Keita på dagsordenen, nu hvor det også er Manés agent, end det var med Van Dijks navn på en flybillet. Det virker bare stadig lidt som risky business med tanke på Liverpools knap så heldige episoder i det seneste år.
annonce