Snak

Mere indhold efter annoncen
Nej okay, det var dårlig formuleret, my bad.

Tænkte mere på en erfaren manager i den forstand, at det er en der ikke har været væk fra gamet i længere tid, men som har udviklet sig på lige fod med fodbolden. I forhold til en Dalglish der ikke havde trænet et "tophold" siden 91.

Vi startede sæsonen med at spille god fodbold med en masse chancer, men på det seneste har spillet set idé forladt og decideret dårligt ud. Om det er "daglish-effekten" der er forsvundet eller hvad det er, skal jeg ikke kunne sige.

“Winning trophies has made me put on weight.” - Rafael Benitez
Jeg kan ikke rigtig forestille mig at Dalglish bliver fyret, men mere at "han selv går af" efter sæsonen. Jeg tror simpelthen ikke de amerikanske ejere tør fyre den kære Dalglish.

Jeg har ikke rigtig selv taget stilling til hvad jeg synes, der bør ske. Vi har jo trods alt vundet MM-Cuppen og står med rimelig gode kort på hånden i FA-Cuppen.
I turneringen er vi dog alt alt for svingende. Den ene uge spiller vi en rigtig god gang fodbold og er direkte uheldige med at tabe til Arsenal og ugen efter spiller vi en håbløs gang bold, som jeg næsten ikke engang vil betegne som fodbold.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Han blev mester med Blackburn i 1995! FFS

Han var manager både for Newcastle og Celtic derefter.


Før vi bliver et nyt Chelsea. Så skal Kenny have mindst én sæson mere. Den her klub har været igennem så meget destabliserende udenfor banen, at man s... ikke skal underkende det faktum, at Kenny har formået samle klubben igen. Upåagtet at et meget lille utålmodigt og åndeligt underbemidlet mindretal, ikke kan se at det er en process - og en process hvor der også bliver begået fejl, i vores tilfælde dyre fejl - at få den her klub tilbage igen.

Vi har fået en pokal. Den første i 6 år. Og ja det er Dana Cuppen. Men trods alt en pokal. Og vi har spillet noget rigtig godt fodbold til tider, klasser over det vi under f.eks Woy. Vi har bare været så satans uskarpe! Og nogle af de nye spillere, har enten ikke slået til, eller kræver mere tid for at slå til. Tid der i denne day og age er meget svær at give.

At gå glip af 4 pladsen, med de ressourcer vi har brugt er ikke godt nok. Det tror jeg hverken Kenny eller Comolli underkender. Men der er altså 6 (7 hvis vi tager Toon med i det) hold der kæmper om 4 pladser. Og det kræver altså noget for at få vendt 2 sæsoner med halvdårlige ligaplaceringer, og få samlet de stumper op der blev smadret under det tidligere ejerregime.
From doubters to achievers.
Dalglish har så også fået en millard million at "lege" med modsat Hodgson. Dalglish er ikke manden som bringer Liverpool tilbage som en magtfaktor, så hvorfor ikke finde den rette mand allerede nu? Problemet er bare at det er ret svært at se hvem det skulle være. Villas Boas var en mulighed for et år siden men troen på ham i Liverpool-kredse er med garanti svundet og hans moderne tilgang til spillet går heller ikke just i spænd med stor-indkøb af typiske britter som Carroll og Henderson. Lambert har gjort det enestående i Norwich men tør man satse på en profil som hans? Jeg tror det ikke..
Det kræver dog også tid at få spillet et hold sammen. Dalglish har haft lidt over et år og spillemæssigt har der helt sikkert været fremgang at spore. Men lidt held havde vi heller ikke været langt fra 4.pladsen.

Min største bekymring er vores ageren på transfermarkedet. Jeg håber så sandelig at det bliver bedre til sommer. I det spil er det heller ikke udelukkende KK der skal klandres, men ligeså meget Comolli.

Der har dog, som Rozzer også er inde på, været alt for meget postyr udenfor fodboldbanen de senere år. Det ville ikke gøre mig noget, hvis der er ro på indtil videre.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
"Han blev mester med Blackburn i 1995! FFS"

Hé hé. Det var dengang med assimilerede spillere, ikke? Det forklarer de mange engelske spillere.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
http://www.kanalnordvest.dk/index.php livestreamer et sammendrag af Brønshøj-Liverpool 1987 lige om lidt. Just saying.
Er Ole Thestrup med?
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
@Scotty

Shhhhh ..... Lambert skal til Everton når Moyes skrider til Spurs :-|
-- COYB --
Meget enig rozzer. Jeg synes, at man på alt for kort tid, har vendt den ellers positive stemning i klubben til noget negativt. Resultaterne har gået mod os, men vi har trods alt vundet en pokal i år allerede, og spillet samt truppen ser meget bedre ud end det/den har gjort længe.

Jeg kunne som før nævnt godt tænke mig en angrebstræner, eller noget i den stil. Clarke har sammen med Kenny fået det til at fungere exceptionelt i back4, men angrebet mangler stadig et gear eller to. Jeg bebrejder dog ikke trænerteamet de få scoringer - vores angribere har været uskarpe. Men noget ala det som Bergkamp var for Suarez i Ajax, kunne vi trodsalt godt bruge. Om ikke andet Fowler i eneller anden løs rolle, han går jo klubløs for tiden alligevel ;-)

Jeg er ikke enig i alle Kennys beslutninger, men helt grundlæggende er beslutningen trænerens, og han har trodsalt kæmpe erfaring fra Liverpools tidligere storhedstider. Jeg er sikker på han kan få holdet på ret køl igen med lidt tålmodighed, og selvom jeg har bandet af ham og hans (sjældne) brug af Carroll, ser jeg ham stadig som Liverpools fremtid, for nu.

Jeg er træt, men blev lige nødt til at skrive et par få ord og tanker. Bær over med kvaliteten af det.
annonce