Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(201525220405)
Er der nogen der kender den oprigtige grund til at Salah endnu ikke har forlænget kontrakten. Kan læse i interviewet fra fourfourtwo at det intet har med penge at gøre. Rent sportsligt fås det vel ikke meget bedre end Liverpool I øjeblikket og nok også de næste sæsoner. Så er det mangel på marquee signings, Klopp eller andre han er utilfreds med. Jeg har ihvertfald svært ved at finde hoved og hale i sagaen
Skrevet af BetterThanFigo
Det er der desværre ingen der gør. Har set folk gætte på kontraktlængde (som jo bare en anden måde at sige penge på), uvished omkring Klopp´s fremtid og mangel på signings. Realistisk set er det dog penge, der skiller de to parter, uanset hvad Mo eller klubben siger - for som du siger, er der ikke mange bedre sportslige projekter end Liverpool i disse år.

Jeg er ovre det, i mit hoved forlader Mo os på en fri næste sommer. Hvis han når at forlænge før, er det en bonus, men jeg er træt af at høre om det i medierne. Der bliver ikke forlænget med nogen før til sommer, så vi kan lige så godt ligge det på hylden indtil - fuld fokus på banen.
Skrevet af OneLove
I bund og grund er der vel ingen der ved, hvad der er årsagen til den manglende kontraktforlængelse. Men jeg tror det bedste bud er løn og/eller kontraktlængde. Selvfølgelig siger han ikke offentligt, at det er lønnen der adskiller de to parter.

Som du selv skriver, så er det svært at se at udfordringerne skulle ligge i det sportslige eller trænerteamet.
Skrevet af NotYetUnknown
Ja eller måske luftforandring?

Nå, men nu vil jeg rejse til Liverpool og se mit første Derby, det er faktisk underligt når man tænker på at det er 32 gang jeg er derovre.

Drømmer stadig om at kunne se os løfte pokalen og derfor har jeg også hvert år holdt fast i min billet til sidste hjemmekamp i sæsonen. (fingers crossed)
Skrevet af Chelsea Football Club 1905
Nu kan man vel også sige det handler om at Liverpool viser hvem der er stjerne nr 1, og hvordan gør man det jo den klart størst løncheck der er på højde med andre stjerne spiller, syndes tit det lyder dumt når folk siger det ikke er om penge men lige ham her tror jeg faktisk ikke det betyder så meget om det er 300k eller 400k han får men det betyder ret meget at man værdsætter at han længe har været en af verdens bedste målskytte og oplægger.

Men ja man kunne jo også ønske at prøve dig af i det spanske med lidt mindre defensive pligter og måske en lidt bedre mulighed for at slå flere rekorder.

Men jeg tror faktisk hvis Liverpool vil så bliver MO i Liverpool men tror på samme tid man skal forstå det kommer til at betyde man skal bryde op i lønstruktur.

Vil man så det er det store spørgsmål så.

Jeg tror 100% på den mand kommer ikke til at blive til under 300k+
- Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Raul / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makelele / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / C.Ronaldo / P.Cech / N.Kanté / L.Modric
Skrevet af badazz
Jeg er lidt splittet.
Ingen tvivl om, at han har været den bedste Liverpool spiller de senere par år, men på den anden side fylder han 30 lige om lidt, og ingen ved hvilket niveau han har om 2, 3 eller 4 år, og så er det meget at give ham en ny kontrakt på 300-400k om måneden.
Og det er jo ikke fordi at han har manglet penge siden han kom til Liverpool, for der har svjv været lønsomme bonusordninger udover hans ´lave´ grundløn.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Slettet(201525220405)
Men Salah er med bonusordninger, blandt de 5 bedst lønnede spillere i verden. Det synes jeg bestemt jeg har læst et sted. Liverpool har tilbudt ham den klart bedst løn i klubben, men vil og skal heller ikke bryde den struktur de har.

Men som skrevet så er det svært at finde hoved og hale i.
Skrevet af YNWA"96"
De tal jeg har læst og hørt fra Joyce og Maddock, er at klubben har tilbudt ham £250.000 om ugen ( uden bonusser) og han vil have £400.000. Så er der satme langt imellem, hvis det er sandt.

Han skal selvfølgelig have den bedste kontrakt i klubben, men han skal ikke have en kontrakt, hvor gabet til de næst bedste betalte spillere, er næsten der dobbelte. Han siger jo indirekte han gerne vil blive i klubben, så selvfølgelig er pengene det springende punkt og måske osse kontraktens længde.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Håbet om en forlængelse har da lidt et stort knæk, desværre. Jeg synes fortsat ikke at man skal gå på kompromis med lønstrukturen. Det kan bare starte en spiral. Hvis der er om to år er flere spillere der er bedre end Salah, så vil de nok kræve det samme - og då er barren pludselig løftet.
Skrevet af Guldfugl
Såfremt at tallene fra Joyce og Maddock er korrekte er det bare at få sendt MO godt afsted til sommer. Bonusser i Liverpool er (og skal) være en stor del af lønnen når det går godt.
250.000 pund per uge som grundløn, virker i dette tilfælde mere end rimeligt.
Din moar!
Skrevet af Gshock
det handler også om hvor lang kontrakten skal være. Mo vil have en lang tids kontrakt, og Liverpool ønsker en kortere så vidt jeg lige kan forstå.
Jeg tror at de får enderne til at hænge sammen. Det skal nok komme.

Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Sule12
This is Anfield

Hvis der om et par år er et par spillere, der er bedre end Salah, så har vi også et hold der vinder rub og stub gang på gang og dermed råd til de lønninger. Så højt har Salahs niveau været. I det første år i klubben lå han på Ronaldo/Messi niveau og han har holdt flotte scorings og assistniveau siden.

Jeg forstår ikke, at Mo ikke stiller sig tilfreds med en forbedret grundløn og så evt. nogle heftige bonusser for mål/assist og vundne trofæer. Hvis han gerne vil væk, så håber jeg han ryger til sommer så der trods alt kommer lidt penge indenbords. Men jeg egentligt kun Newcastle, PSG og Real som realistiske destinationer med tanke på evt. transferfee og de meldte lønninger.
Men altså, agenten må jo kende markedet og vide hvad han evt. ville kunne få andetsteds og det er ikke sikkert, at vi kan eller vil være med der.
Skrevet af This is Anfield
@Sule.

Min pointe er at Salah kan blive dårligere de kommende år. Sandsynligheden for at han daler i niveau snart er i hvert fald til stede. Så der kan godt være spillere der er bedre end Salah til den tid, men ikke har samme niveau som da Salah var på sit højeste.

Manden skal jo ikke have sin fremtidige løn for noget han har præsteret før - af samme årsag synes jeg også at en præstationsbaseret løn giver rigtig god mening.
Skrevet af Sule12
This is Anfield

Jeg er sgu glad for at du ikke forhandler min løn ;) Hvis ikke løn skulle baseres på kvalifikationer, så ville vi alle blive fuldt ud provisionslønnede.

Du har da ret i at Salah forventelig må dale i niveau om nogle år, men for at andre med rette skal kunne kræve hans løn til den tid, så må de jo fremvise resultater lignende dem Salah havde da hans kontrakt blev indgået. Skulle der være andre spillere, der kan det, så tror jeg også kassen er åben, men det er måske også en anelse optimistisk at tro, at vi har en ny Farao, Cæsar eller Djengis Khan på vej.
Skrevet af This is Anfield
@Sule.

Men du skriver det jo selv ift bonusser;

Jeg forstår ikke, at Mo ikke stiller sig tilfreds med en forbedret grundløn og så evt. nogle heftige bonusser for mål/assist og vundne trofæer.


Og det giver vel ret god mening for netop sportsfolk. Man peaker vel omkring de 30 typisk. Det er den alder han har nu. Hvis han så via præstationer har fået en tårnhøj løn i de år, så er han jo netop lønnet som fortjent. Jeg siger ikke at han skal have en lavere grundløn, men ret beset burde man som sportsmand på 30 år ikke forvente en stor lønstigning sammen med en lang kontrakt. For då vil løn ret sikkert overgå præstationerne på banen på et tidspunkt.

Og det kan ikke sammenlignes med de fleste almindelige jobs, hvor man i store træk bliver bedre med tiden og dermed lønnes højere og højere :)
Skrevet af Hasse1983
God tur NotYetUnknown - det er sgu en kamp jeg også drømmer om at opleve på et tidspunkt:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Vincent Gigante
Så er det nu, at Man. City glider I bananskrællen og smider det hele mod Watford.

Sarr med sejrsmålet.
Edge lord
Skrevet af FalconLFC
Det vil være årtusindets overraskelse. Det bliver 5-0 til City
Skrevet af bruger
Mindst....
Skrevet af FalconLFC
4 minutter gik der...
annonce
0