Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bobbymo05
Jeg vil hellere møde Madrid i en eventuel finale end City. Når jeg ser Madrid spille, sidder jeg med følelsen af, at vi har alle midler til at spille dem ud af banen, hvis vi rammer topformen. Den fornemmelse har jeg slet ikke med City, som i mine øjne er den sværeste modstander overhovedet i dagens fodbold. Derfor håber jeg mest på Madrid i en eventuel finale, og fordi vi stadig har en revanche tilgode efter finalen i Kiev.

Nu gælder det dog vores egen kamp mod Villarreal - lad os håbe, at vi efter dagens kamp står med det ene ben i finalen. Vi kan sagtens udklassere og slå Villarreal stort, især på Anfield, det er jeg ikke ét sekund i tvivl om. Om de så har det samme held, som de har haft hidtil, må vi vente og se. Jeg håber ikke, at Villarreal har den spanske tilgang til spillet som Atlético og nogle af de andre usympatiske hold fra Spanien - jeg har dog ikke rigtigt set Villarreal spille i denne sæson, så jeg aner intet om, hvorvidt de spiller svinsk eller ej.
Skrevet af Slettet(201525220405)
Er der nogen hold I England der før har stået i alle 3 Cup finaler og været med om titelslutspillet som vi har mulighed for?
Skrevet af Bobbymo05
@VisitAnfield

Ikke så vidt jeg kan se. Vi har dog selv stået i en gunstig position tidligere med mulighed for en Treble, hvor vi så tabte FA Cup-finalen til Manchester United tilbage i 1977.
Skrevet af Sule12
Jeg kunne godt overveje om ikke det var værd at smide Konate ind for Matip i denne kamp. Vi må forvente at stå højt og have svært ved at nedbryde Ubåden og der kan Konates fart og ikke mindst farlighed på dødbolde være nyttigt. På den anden side har Matip vist tårnhøjt niveau sæsonen igennem og er bedre på kuglen. Jeg elsker hans dribleture op gennem banen.

I front forventer jeg at Diaz afløser Jota ift. Merseyside derby. Håber vi holder fast i de tre på midten, hvis ellers fysikken er til det.
Skrevet af BetterThanFigo
Hold kæft jeg glæder mig til semi-finale i aften! Villareal er farlige og fortjener at stå her, men jeg har en fornemmelse af at vi kan knække dem, lidt ala Roma for nogle år tilbage. Ift line-up håber jeg på at vi ikke roterer, bortset fra måske Tsimi og Konaté. Ellers med den sædvanlige midtbane (Hendo spiller 100%, han fik sin pause i weekenden), og så Diaz, Mané og Salah oppe foran. Den konstellation fungerer bare bedst pt., selvom det selvfølgelig også er uhyggeligt at kunne smide en af dem ind efter 60 minutter.
Skrevet af BetterThanFigo
Spørgsmål til tråden:

Hvis vi antager at vores start XI er:
Ali; Robbo, van Dijk, Matip, Trent; Fabinho, Thiago, Henderson; Diaz, Mané, Salah

Og du skulle vælge en der var ude resten af sæsonen, men samtidigt ville den City spiller, der spiller samme position være ude resten af sæsonen, hvem skulle det så være?
Skrevet af YNWA"96"
Mane og for City Foden.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af NotYetUnknown
Henderson - KDB
Skrevet af YNWA"96"
Synes ikke man kan sige at Villareal er heldige med at stå i semi. Ja de spiller i perioder ultra defensivt, men ex mod Bayern var Xg ret lige over de 2 kampe.

Mega fed klub Villareal !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af wai41660
Hendo og KDB.
Skrevet af Jeppijay
Hendo - KDB
Skrevet af BetterThanFigo
Uh jeg vil ikke gerne undvære kaptajnen resten af sæsonen. Jeg havde overvejet Ali for Ederson - godt nok er Ali den bedre målmand, men deres reserve er langt fra Kelleher og må være lidt presset efter FA Cup semi´en, mens Kelleher´s seneste kamp vandt os en pokal. Alternativt Robbo for Cancelo, Cancelo er lige så vigtig for dem som Trent for os, og jeg er sikker på Tsimi ville gøre et godt stykke arbejde.
Skrevet af Slettet(201525220405)
Det skal bare være en smule bedre end de 2 sidste hjemmekampe i CL I aften
Skrevet af gandalf
Der er ingen som helst tvivl om at den City-spiller jeg helst ville "undvære", er Kevin de Bruyne. Han er simpelthen helt urimeligt god, og City med/uden ham er vel plus/minus 30%.

Til gengæld kunne jeg nok godt leve med at undvære Hendo. Han er i forvejen ikke disponibel i en del kampe, og som regel går det jo alligevel nogenlunde.
OB siden ... altid Liverpool FC siden ... altid Saints, 49ers Liverpool Football Klopp
Skrevet af GameOn
KDB for Henderson (sorry Henderson) og jeg smider gerne en udskifter eller to med i "handelen". KDB er så vanvittig.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Så er jeg landet i Liverpool og vil straks gå i gang med at smøre stemmen med noget væske, så jeg kan tage den i brug senere.

Håber drengene kan få skilt den gule ubåd ad. Emery ved godt hvordan han sætter sit hold op og de vil sikkert stå ultradybt og forsøge at frustrere Liverpool. Ser også frem til at se nærmere på Pau Torres, som virker pænt hypet.

He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Lynild
God kamp ST!
Skrevet af wai41660
God kamp Tommy!
Skrevet af Hasse1983
Henderson og Matip er de to jeg først ville give saven på holdet, og i den rækkefølge. Så det må blive Henderson for KDB. Det er en kæmpe win for os.

Mht finaler vandt vi FA Cup, League Cup og UEFA Cup i 2001 mener jeg. Det må være en lille Treble;)
… så tog vi vist efterfølgende SuperCup og Charity Shield.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Og rigtig god fornøjelse ScouserTommy!!:-)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0