Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(010947221308)
Mærkelig fornemmelse at gå ind til den sidste kamp, med spænding og håb, men uden tro. City bliver desværre nok mestre, og helt fortjent. De er sgu gode. Jeg håber ikke at når klokken bliver 17.15, at så kan vi liverpool supportere spørge fruen om vi skal støvsuge, pudse sølvtøjet eller se et afsnit af outlander. Lad spændingen og håbet holde, bare mere end 15 minutter. Men plasteret skal jo af..
Skrevet af BetterThanFigo
Sidder og lytter til Pep Guardiolas SkySports interview. Har kæmpe respekt for ham som træner, det er meget fascinerede at høre ham tale sådan...

men shit hvor er jeg glad for at vi har Klopp - synes det giver lidt meltdown-vibes ala Rafa´s FACTS for nogle år tilbage. Glæder mig fandme til i morgen!
Skrevet af Hasse1983
"Flere medier skriver, at franskmandens nye kontrakt indeholder en sign on fee på omkring 2,2 milliarder kroner. Hans månedsløn skulle være 4,7 millioner euro, hvilket svarer til 35 millioner danske kroner"

- da jeg var 23 år spillede jeg 2. division for 0,00 kr. om måneden. Den danske 2. division for 15 år siden og nuværende franske liga er ikke meget fra hinanden på niveau;-)

I øvrigt får det Salahs kontraktkrav til at ligne en flaske Liebfraumilch mod en Petrus haha… kæft en vanvittig kontrakt at lande sig.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Komplet håbløse summer. Ingen spillere er så meget værd.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(310640222610)
Måske Real Madrid forsøger fiskeriet i Liverpool med Mané eller Salah som fangst nu når de ikke fik hverken Haaland eller Mbappe. Måske er det slet ikke så attraktivt i Spanien som alle går og siger.
Nå men, skal jeg vælge lige nu så må de hellere tage Mo end Mané.
Skrevet af YNWA"96"
Money Talks længere er den jo ikke.

Selvfølgelig er LaLiga lidt bias i deres statement, men at de rammer jo tingene meget godt alligevel :

https://twitter.com/kieranmaguire/status/1528091620679340033?s=21


Med forlængelsen, har PSG nu, nr.1-2 og 3 på listen af de højeste betalte sportsudøvere i verden.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af BetterThanFigo
Jeg synes Mbappe situationen er mere nuanceret end den bliver lagt ud i diverse tråde. Manden er født i Paris, er kun 23 år og har kun signet en kontrakt på tre år. Han er 26 når den udløber, og har vel knapt nok ramt den bedste fodboldalder endnu. Samtidig får han lov at fortsætte i trygge rammer, hvor han bliver forgudet af fans og samtidig går til en helt latterlig løn. Vinder mesterskabet 4/5 sæsoner og har potentiale til at være del af det første PSG hold der vinder Champions League. Det er vel ikke ham, der skal kritiseres her?

Modsat, er det jo vanvittigt at vi har en klub, der kan takke nej til €200m i januar (eller hvor meget Madrid nu bød) for en spiller med et halvt år tilbage, for at give ham en sign on bonus på et lignende beløb kort tid efter. PSG blev tilmed dømt for brud på FFP for nogle år siden, men fik sig lusket ud af dommen via CAS. Der skal nok komme en ny FFP sag nu - som de også får fusket med, akkurat som City gjorde sidste år. Systemet har spillet komplet fallit og skal nytænkes. Det er jo vildt, når ikke engang klubber som Real Madrid, Manchester United og selvfølgelig os selv, kan være med på transfers længere. Hvilket håb skal Crystal Palace, Valencia, Ajax eller andre have for at konkurrere på den internationale scene? At de bliver opkøbt af Kina? Det er vel den her del der skal kritiseres, og ikke en 23 årig knægt der har underskrevet en meget lukrativ 3-årig kontrakt.
Skrevet af badazz
Jeg håber ikke at når klokken bliver 17.15, at så kan vi liverpool supportere spørge fruen om vi skal støvsuge, pudse sølvtøjet eller se et afsnit af outlander. Lad spændingen og håbet holde, bare mere end 15 minutter. Men plasteret skal jo af..

Hvis City alligevel bliver mestre, så kan vi lige så godt få hevet det plaster af med det samme :-)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af gandalf
Hvis City alligevel bliver mestre, så kan vi lige så godt få hevet det plaster af med det samme :-)


I hvert fald hellere, end at Cityzen får ret i at KdB afgør sagen i 93.20 ... det er simpelthen rædselsscenariet
OB siden ... altid Liverpool FC siden ... altid Saints, 49ers Liverpool Football Klopp
Skrevet af YNWA"96"
Den sidste dans !

Synes det er på sin plads, at skrive lidt om en af de største cult spillere i klubbens historie, her hvor sæsonen går på hæld.


Det er egentlig lidt svært at sætte ord på hvad Divock, har betydet for Liverpool FC og hvad han har betydet for undertegnende. Men jeg vil gøre forsøget.

Sjældent - om nogensinde - har vi set en spiller være sådan en gåde. Sjældent har vi set en spiller, der sidder på bænken i 85% af en sæson og så konsekvent dukke op, med nogle af de største mål i klubbens historie. Mål i Merseyside derbyerne - mål i CL semifinalerne - mål i CL finalen. Han har om nogen været nøglen, til nogle af de største comebacks på Anfield. . Divock Okoth Origi har givet mig så mange minder, at det føles rigtig at hylde ham.

Så lidt tilbageblik på nr.27 på ryggen.


Begyndelsen :

Liverpool og Div. historie startede i 2014. Divock kom ind på fodboldscenen ved VM i Brasilien, da han scorede det afgørende mål i slutminutterne i kampen mellem Belgien og Rusland. Ca. en måned efter, blev det bekræftet at klubben havde købt Div for ca. £10 M. i Lille. Aftalen med Lille var, at Div forblev i Lille i sæsonen 14/15 på udlån og som fan jeg lidt ekstra med i hans sæson i Lille. Det var ingen succes og den dengang kun 20 årige Div kom faktisk på L’Equipes værste XL i sæsonen.

Meget signende for Div gik der 4 måneder inden han scorede sit 1 mål for klubben og han scorede et hattrick i samme kamp mod The Saints. Det mål inspirerede i nogen grad belgieren, da han i den efterfølgende kamp hjemme mod West Bromwich scorede i de døende minutter til 2-2 og Klopp lod holdet hylde foran The Kop, for det resultat ! :)

Klopp’s første rigtige alvorlige test i klubben var 1/4 finalen ude mod Dortmund. Han havde overraskende nok valgt Div over Sturridge til kampen. Men det blev starten på smagsprøverne på Div kærlighedsaffære med de store europæiske kampe. Vi var underdogs i Klopp’s tilbagevenden til hans tidligere klub, hvor Dortmund bl.a bestod af spillere som Hummels - Reus og Aubameyang. Men Origi scorede “selvfølgelig” i kampen og vi kom afsted med et 1-1 resultat. Returkampen på Anfield behøver jeg nok ikke, at beskrive nærmere, hvilket comeback og Div scorede naturligvis osse i den kamp.


Skaden :

Kom egentlig på det værst tænkelige tidspukt, for selvom Div ikke høvlede kasser ind, var han i gang med sine bedste præstationer, sådan rent spillemæssigt i sin tid i klubben. Han bragte os foran 2-0 inden halvleg i Merseyside derbyet, men så ville Funes - Mori det jo anderledes med hans vanvidstakling og det stoppede egentlig Div momentum i klubben.


2 sæson :

16/17 sæsonen var uden de ikoniske Div øjeblikke, men rent faktisk blev det hans bedste sæson målt på mål i PL, det blev til 7 stk af slagsen. Selvfølgelig igen mål mod naboerne. Men trods de 7 mål, havde Div virkelig svært ved at finde tilbage til niveauet før skaden og da klubben om sommeren hentede Mo og Solanke, fik Div lov til at få et rejse til Wolfsburg på lån.


En ny start :

Jeg tror ikke mange forventede, at Div ville blive i klubben længe efter hans tilbagekomst fra Wolfsburg. Hans tid i Wolfsburg var ikke noget at skrive hjem om, det blev til 6 mål i 31 kampe. Han kom tilbage til klubben, hvor man lige havde tabt en CL finale og måske havde den farligste fronttrio i verden. De havde i hvert fald smadret både klubbens og CL for flest mål af en fronttrio på en sæson. Det lå ikke i kortene på det tidspunkt, at nogle af klubbens mest ikoniske mål ville komme fra Div. Vi skulle frem til december før Div fik sine første minutter i en PL kamp og det var selvfølge mod naboerne. Med 6 minutter tilbage kom Div på banen og scorede jo nok det mest ikoniske Merseyside derby mål nogensinde, dybt inde i overtid.


Corner taken quickly :

Div havde aldrig scorede i en CL kamp, men da Liverpool skulle møde Barca i returkampen i semifinalen i CL, var både Mo og Bobby skadet. Vi stod jo med et usædvanligt dårlig udgangspunkt efter et nederlaget på 3-0 på Camp Nou. Med 2 nøglespillere ude oppe foran og være bagud 3-0, var håbet alt andet en lyst. Men Div ville det selvfølgelig anderledes og allerede efter 6 minutter gav han os håb. Vi gik til pause med en 1-0 føring, der var stadigvæk langt til finalen i Madrid, men håbet levede stadigvæk. Men 2 hurtige mål fra Gini fik jo for alvor os til at tro på vi kunne gøre det umulige. Med 12 minutter tilbage af kampen, kom så måske klubbens mest ikonisk mål nogensinde. Selvfølgelig scorede af Div efter TAA hurtige hjørnespark. Vi sender stadigvæk varme tanker til bolddrengen Oakley Cannonier, for at opfatte tingene hurtigt ! Origi var den eneste røde trøje der var i feltet, da Trent sendte bolden afsted.

Selvfølgelig scorede Div osse i finalen mod Spurs, det var jo ligesom om det stod i stjernerne at han skulle definitiv afgøre finalen for os.

Vi er nok mange LFC fans der vil holde godt øje med Div hos Rossoneri, det vil jeg i hvert fald !

Tak for dansen Div !


“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af badazz
Super fint indlæg YNWA.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Paz
Tak for det, YNWA. Fede minder.

Håber sgu også at han får en lille opblomstring i Milan og kan være med omkring de bedste 11 dernede.
Skrevet af BetterThanFigo
For fanden, hvor vil Big Div blive savnet. Håber virkeligt han gør det godt i det italienske og får lov til at spille kontinuerligt... det har han sgu fortjent, en af mine absolut yndlings spillere gennem tiden!

Jeg tror desuden det bliver et farvel til the Ox, som har lidt en lignende historie i klubben som Divock (skade der ødelagde en virkeligt lovende karriere), dog uden de helt lige så store øjeblikke. To fantastiske mål mod City tilbage i 2018 må være højdepunktet på hans LFC karriere. Taki kan også have spillet sin sidste kamp, og selvom han ikke har spillet i LFC lige så længe som de andre, har han (specielt denne sæson) bidraget med vigtige mål. Milner´s kontrakt udløber også, men forhåbentligt bliver han. Jeg håber virkeligt at kampen er på et punkt, hvor vi kan få lov til at sende dem af sted med et stort brøl fra the Kop.
Skrevet af NotYetUnknown
Taki ryger da ingen steder, skal vi kun have 15 mand i truppen til +60 kampe næste sæson?
Skrevet af Paz
Vi har tilføjet to offensive spillere i forhold til indgangen af denne sæson, og så giver det vel mening at afskibe to i de kommende transfervindue: Taki og Origi.
Skrevet af NotYetUnknown
Hvem udover Diaz?
Skrevet af Hasse1983
For fanden @YNWA… så gjorde du det igen. Stærkt indlæg. Rent gætværk, men var Origi ikke blevet skadet mod Everton havde han udviklet sig til en klasseangriber og ikke "kun" en joker. Fart, teknik og fysik. Det er muligvis den skade, sammen med Gomez´ som indtil videre har irriteret/ærgret mig mest.

Håber sgu han finder rytmen i Milan.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Paz
Hvem udover Diaz?


Fábio Carvalho.
Skrevet af NotYetUnknown
Ok så ham hænger vi vores hat på hvis vi kommer til at mange 1-2 af de normale startere?

Tror han ryger på lån, der er et stort spring fra Championship til PRL.

Taki er guld værd, han skal ingen steder som jeg ser det.
Skrevet af Paz
Ok så ham hænger vi vores hat på hvis vi kommer til at mange 1-2 af de normale startere?


Taki og Origi er da ikke ligerfrem faste startere.
annonce
0