Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er umiddelbart kun to grupper fra gruppespillet, der kommer til at have at have begge kvalificerede hold i kvartfinalen. Så måske var lodtrækningen i sin tid ikke så let igen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Manchester City
Juventus
Real Madrid
Roma
Sevilla
Bayern
Barcelona/Chelsea

Det er de modstandere, der kan trækkes i kvartfinalen. For historiens skyld kunne det være sjovt med Barcelona, men på kvaliteten må Roma og Sevilla være at foretrække. Umiddelbart vil begge nok være 60/40 i vores favør, mens de fem andre hold nok nærmere er 65/35 - 70/30 i deres favør.

Barcelona, Roma eller Sevilla er, hvad jeg håber på - helst en af de to sidstnævnte. Barcelona skal selvfølgelig lige videre først.

Chelsea kunne også være en ok modstander i kvartfinalen, selvom jeg synes, det er mere charmerende med et hold fra et andet land.
YNWA
Det bliver spændende på fredag. Et eller andet sted vel ikke ærgerligt at Mou blev udspillet af Sevilla.
Y. N. W. A. #JFT97
Vildt at det forsvar vi så i lørdags spiller sådan der i dag? Havde en af fab three fået lov at løbe mod målet, puha.
Hehe, Mourinho er da helt væk - hvad fanden er det dog for en sørgelig indstilling efter kampen. United er åbenbart vant til at ryge ud, nu hvor han selv har smidt dem ud to gange før - og nu igen som træner for dem. United out, United out, United out. Han er i hvert fald ligeglad med klubben, virker det som om.
YNWA
Hvor er det dog skønt, at vågne op til nyheden om United er ude af CL!:)

Sevilla er vel lidt vores onde ond, og skal bare holde sig langt væk i lodtrækningen.
Kom med Juventus, Barcelona el Real Madrid og lad os få en seriøs modstander.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Jeg siger også nej tak til Sevilla: de er et godt hold, og Montella har vist, hvor dygtig og taktisk en træner han er. Juventus og Bayern bliver også et nej tak!
Håber at trække en klub, som vil tag einitiativet i de to kampe. Det vil være ren guf for vores offensiv. :D

Jeg har efter kampen i går endnu sværere ved at acceptere, at vi tabte kampen i lørdags. Jo, United vandt fortjent, men de viser også, at de i den grad er til at tale med. Jeg må bare konkludere, at Liverpool mandskabet havde en off-day.

Og så kan jeg ikke lade vær med at tænke, hvor ovenud glad jeg er for, at vi har Klopp i steder for fx Mourinho. En mand der hellere går efter ar vinde end at undgå at tabe, og som ikke bare parkerer bussen på hjemmebane, når man møder et mindre hold. Flere gange i går valgte United (Mourinho) simpelthen at stille 11 mand bag bolden, alle på egen banehalvdel - og så endda på hjemmebane i en knockout-kamp mod Sevilla.
Tak Klopp! Og tak Sevilla!:-)
Lad dem da gerne få en ordentlig sæk, Chelsea.
Roma eller Real må være mine ønske modstandere ;)
Chelsea ville vi formentlig have en bedre chance mod, men det er også lidt mere eksklusivt hvis kun City og Liverpool går videre. Ligeledes vil Liverpool blive tildelt en væsentligt støtte tv-penge sum desto færre engelske hold, der er med.

Omvendt vil Chelsea og United have mere energi i ligaen når de ikke længere er med i CHL. Mourinho er ligeglad - han er jo med i FA Cuppen ;)

Stik os Real eller Roma, så er jeg en glad mand. Vi skal alligevel forbi Real for at vinde hele baduljen som 40+% af læserne på Liverpool Echo har forudsagt vi gør.
annonce