Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(310640222610)

Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
Bayern are getting closer to securing a deal for Sadio Mané. Personal terms to be agreed soon. New, fresh bid ready to be submitted to reach full agreement with Liverpool: talks ongoing.🇸🇳 #FCBayern

Darwin Núñez will join #LFC, Mané wants to leave - Bayern, his priority.
Skrevet af YNWA"96"
Fra Romano :

Bayern are getting closer to securing a deal for Sadio Mané. Personal terms to be agreed soon. New, fresh bid ready to be submitted to reach full agreement with Liverpool: talks ongoing. #FCBayern

Darwin Núñez will join #LFC, Mané wants to leave - Bayern, his priority.

Spændende hvor meget Ward kan få presset ud af Bayern M. Man må sige han har fået sin ilddåb som sportsdirektør :) Det kan godt gå hen og blive et meget travlt vindue for os. Det lugter lidt af, at man nok har et tilbud på Nico el giver Ramsey indkøbet ( hvis han kommer) ikke rigtig så meget mening. Man må gå udfra, han skal være backup for Trent.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(310640222610)
Det var den her jeg læste ang. hans 3 operationer. Men hvis lægestaben ingen problemer har, så har jeg heller ikke :D

https://www.liverpool.com/liverpool-fc-news/transfer-news/darwin-nunez-liverpool-transfer-diaz-24201420
Skrevet af Slettet(310640222610)
Og den næste transfer er da også på trapperne:

#Liverpool are set to reach an agreement with Calvin Ramsay on personal terms.

Club confident on an agreement between clubs - but Aberdeen want around €10m with add-ons included.

Source:
@FabrizioRomano
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Med Nunez bliver det 6 gang en angriber er klubbens dyreste transfer.
Kun 2 ud af 5 gange har det været en ubetinget succes: Torres og Salah.

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-transfer-record-broke-striker-24193945
We are Liverpool
Skrevet af Lynild
Man må sige han har fået sin ilddåb som sportsdirektør


Mané, Ox, Nico, Phillips, Rhys Williams, Minamino samt nogle unge ud på leje plus de par stykker der skal ind. Godt vi er i gang tidligt på sommeren :)
Skrevet af Slettet(310640222610)
Vi har alle vidst at det ville blive dyrt at erstatte Mané, Bobby og Mo når det var tid. 910 mill upfront indtil nu for Diaz og Nunez som jeg kunne læse det og så kommer der løbende diverse bonusordninger. Mané er væk, Bobby og Mo formentlig nok næste sæson. Og så tror jeg også Carvalho kan få en stor rolle allerede næste sæson.

Tror de fleste kan huske hvordan nationen råbte op da vi betalte stort for Ali og Vvd, men her ramte vi i den grad plet, når man sammenligner med vores konkurrenter gjorde med Kepa og Maguire.

Uanset om man kan lide det eller ej så er markedet bare sådan.

Skrevet af Slettet(310640222610)
Og noget andet...

Ved nogen hvor Edwards endte henne efter han stoppede? og ved nogen hvordan det går man jagten på trøjesponsoren?
Skrevet af wai41660
Det er mange penge, men hvis han bliver et hit, så har vi jo en klasseangriber i mange år.

Jeg så en video af hans ligamål i denne sæson og der var ret stor variation: hovedstød, mål i boksen, mål udefra osv og med både højre og venstre. Og en del mål hvor han afsluttede første gang.

Så med de indlæg der kan komme fra kanterne, så skal det nok blive godt.
Skrevet af Vincent Gigante
Uanset om man kan lide det eller ej så er markedet bare sådan.


Jeg læser på nogle andre fora - at Neco Williams og Nat Phillips forventes at blives solgt og indbringe nogle gode skillinger. Dertil selvfølgelig også salget af Mané. Oxelade skibes nok også videre.

Der bliver med andre ord bragt nogle penge ind, der bruges på en stor transfer - og så frigøres der også nogle lønmidler.

Det er imo super arbejde hidtil - og fedt, at man er så tidligt ude, så man ikke presses ud i budkrige, tid osv. Nunez er hypet navn, men et lidt ubeskrevet glad - ser frem til at blive positivt overrasket. Fedt med én fra Uruguay i angrebet igen.
Edge lord
Skrevet af Slettet(310640222610)
Selvfølgelig bliver det en svækkelse at miste Mané, men jeg er slet ikke bange for at vi kommer til at mangle mål. Diaz, Darwin, Jota, Firmino, Salah og måske Carvalho.
Det er ikke en offensiv jeg er nervøs for skuffer.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Er jeg den eneste der er lidt nervøs ved signingen af Nunez?

Det skal lige siges, at jeg har en meget stor tiltro til hele vores scoutingapparat. Det er virkelig ikke mange missere der har været gennem møllen de sidste sæsoner. Hitraten har været formidabel.

Det der gør mig lidt nervøs er dog prisen, Nunez som type og så hans relativt korte track record som målscorer.

Er jeg den eneste der har det på samme måde? Da Liverpool købte Diaz kunne jeg meget tydeligt se, at han vil være plug and play i forhold til Liverpools system. Jeg har lidt sværere ved at se Nunez som type i det nuværende system.

Der er dog visse ting jeg virkelig godt kan lide ved ham; han arbejder stenhårdt og han er god i luften og med de mange indlæg som Robertson og Trent hælder ind i boksen hver kamp, så bringer han en ny dimension til kampe, hvor modstanderen står med en lav block.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af YNWA"96"
@Former

Edwards kontrakt udløber vidst først D.1/7, så må man jo gå udfra at han har noget på hånden og der så kommer noget frem, hvor fremtiden ligger.

Ikke andet at klubben snakker med forskellige firmaer. Standart udløber jo først efter næste sæson.


Intet varer jo evigt og selvfølgelig bliver det vemodig at sige farvel til Mane. Men jeg mener osse, at tidspunktet egentlig ikke er så dårligt. Forhåbentlig får vi en god skilling for ham og det er trods alt bedre end at lade ham gå gratis til næste sommer.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(310640222610)
Er jeg den eneste der er lidt nervøs ved signingen af Nunez?


Tror mange er lidt nervøse, men jeg tror ikke på at Klopp køber en spiller han ikke er tæt på 100% sikker på passer ind i hans planer.

Det jeg er mest nervøs for pt. er om vi forstærker os på midtbanen. Jeg synes vi er voldsomt sårbare lige præcis der.
Skrevet af Slettet(310640222610)
Edwards kontrakt udløber vidst først D.1/7, så må man jo gå udfra at han har noget på hånden og der så kommer noget frem, hvor fremtiden ligger.


Ok tak, så giver det bedre mening om hvorfor jeg ikke kunne finde noget om hvor han nu var ansat. Spændende om Klopp/Ward kan køre samme stil videre.
Skrevet af SønAfKlopp
Hvad jeg mere frygter, er Salah og vores højre side. Diaz og Nunez er Bobby og Mané´s afløsere, ligesom Jota også kan spille på de positioner. Men hvorfor har man ikke tænkt på at få en afløser til Salah ind? Tænk, hvis hans slet ikke gider i den kommende sæson, og kun har sit fokus på ballon d´Or og en ny kontrakt. Derudover har jeg også min frygt omkring, hvor lang tid det vil tage Nunez at komme igang, nu når man har været vant til en Mané, der har hakket mål ind på samlebånd sæson efter sæson. Skulle ikke undre mig, hvis Jota startede sæsonen ud med at spille som starter, da han jo kender til spillestilen. Og fra Mané til Jota, er der alligevel et stykke. Et lille stykke.
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af FalconLFC
Jeg er lidt trist over at skulle sige farvel til Mane, han har virkelig været fantastisk for os. Når det er sagt, så synes jeg det er helt rigtigt af klubben at tage hul på generationsskiftet inden spillerne bliver alt for gamle og man stadig kan få en pæn transfer ud af dem.

Jeg er ikke bekymret for, om Salah vil yde sit bedste, han er så ærgerrig at det giver sig selv. Men der skal falde en afgørelse om, hvad der skal ske snart, så der er god tid til at hente en evt afløser.

Med de afgange af trup/breddespillere der er linet op, tyder det på at de hjemlige pokalturneringer næppe bliver prioriteret særligt højt næste sæson.
Skrevet af Gshock
der er jo stadig mulighed for at forlænge med Salah. Vi kommer aldrig til at erstatte Mo 1 til 1, det er han alt for god til.
Men selv hvis det bliver Salahs sidste sæson, så tror jeg stadig at han kommer til at leverer 100%.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Fionn mac Cumhaill
@ScouserTommy

Der er vel altid en iboende frygt for fiasko forbundet med store handler, særligt når prisen rammer et niveau som tilfældet eftersigende er med Núñez handlen.

Personligt finder jeg en smule tryghed i erfaringen med tidligere større handler i Klopp æraen, hvor man imo kun kan betegne 1-2 af disse som under par. De resterende er ramt indenfor skiven.

10. Sadio Mané - £34 millioner
9. Alex Oxlade-Chamberlain - £35 millioner
8. Ibrahima Konaté - £36 millioner
7. Mohamed Salah - £36,5 millioner
6: Luis Diaz - £37,5 millioner
5. Fabinho - £39 millioner
4. Diogo Jota - £41 millioner
3. Naby Keita - £52,75 mllioner
2. Alisson - £66,8 millioner
1. Virgil van Dijk - £75 millioner
Skrevet af Slettet(310640222610)
Salah spillede nærmest en halv sæson under hans normale niveau og alligevel ender han som topscorer og assist topscorer i ligaen. Tror ikke man skal være nervøs for hans indstilling.
annonce
0