Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Deebo
@Visit
Det vanvittige er jo at man kunne have brugt mange flere :) Måden de overtog klubben på er jo noget af det mest groteske os almindelige borgere næsten har hørt om. Optage kæmpe lån, købe klubben for de lånte penge og derefter påføre klubben alt gælden fra lånet. Glazers skal dog også have “ros” for at lave klubben til en kommerciel maskine i første ombæring, men desværre var det på bygget på SAFs storhedstid og intet tyder på at det sportslige betyder noget som helst for dem så længe man genererer overskud. 2 sæsoner i træk uden CL kommer dog til at mærkes på pengepungen.

@Gshock
Ja forhåbentlig men som sagt vil der altid være idioter når så mange vrede mennesker samles. Som sagt ville jeg som Liverpool fan og spiller ikke frygte noget da vreden er rettet andetsteds men du har ret i at hvis nogle danske fans har billetter til kampen uanset om det er Liverpool eller United bør man måske lige holde sig opdateret og måske holde sig i en gruppe. Jeg kunne godt forestille mig at de United fans der bare gerne vil ind og se kampen måske kan opleve noget ballade fra medfans.

Nu er det jo også bare min egen dommedagsprofeti bygget på begivenhederne sidste sæson og den vrede der lige nu er på sociale medier, men det kan jo også ende helt roligt uden problemer. Der var jo også en protest inden Brighton kampen og den hørte andres fans nok ikke meget til :)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af D.B.R. ©
Skulle United fansene få held til at forhindre kampen i at blive spillet, tænker jeg United skal taberdømmes.

Fair nok man er utilfredse med Glazers osv., men at forhindre kampe i at blive spillet bør koste.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(101631231501)
Enig. Man United bør taberdømmes, hvis deres fans forsager, at kampen ikke kan spilles. Hvorfor er det i øvrigt altid mod Liverpool, at de hiver det stunt frem?

I øvrigt har jeg heller ikke meget indsigt i, hvor slemme Glazers er, men jeg finder det altså også en smule "komisk", at der ikke rasles med sabler, når det lykkes at hente navne som Sancho og Varane. I øvrigt kunne det objektivt set være spændende at finde beviser på, at Glazers ikke investerer i klubben, men kun hiver penge ud af den. Som andre skriver, er der da hvert fald blevet investeret massivt i nye indkøb og managers. Jeg betvivler ikke, at du har ret Deebo og helt sikkert mere indsigt end alle os herinde, men jeg gad godt læse mere omkring det, for det lyder da rigtig nok betændt og noget som klubben kan slå sig alvorligt på i fremtiden, hvis den bliver forgældet til op over begge ører. Måske er situationen sammenlignelig med Liverpools tidligere "ejere" Hicks og Gillett?

Men selvfølgelig er det business. Det er det også i Liverpool med FSG. Det kan godt være, at de har mere sportslig interesse i FSG (det ved jeg nu ikke om jeg kan forstå belæget for at påstå Deebo?). Der arbejdes jo også under tydelige rammer i LFC, f.eks. med et stringent lønbudget, salg før indkøb osv., hvor man ikke snyder og bedrager som UAE City gør, når de koger lønbøgerne m.m.. Men de har i hvert fald også interesse i kommercielt succes hos FSG, især i USA, og det ser ud til at virke. Ratings viser, at Liverpool angiveligt har vippet Man United af pinden som den mest populære Premier League fodboldklub blandt USAs befolkning:
https://twitter.com/ESPNFC/status/1558030532587429890
Skrevet af Slettet(310640222610)
Selvfølgelig bliver de taberdømt hvis de forhindrer kampen i at blive afviklet, men det er vel også det de gerne vil have ud af det.

Jeg har en underlig fornemmelse lige nu om at Gomez eller Vvd får en skade der holder dem ude i noget tid. Det er totalt flashback til forrige Freaksæsonen. Gud forbyde det :D
Skrevet af Deebo
@Kapslock
Gå ind under Swiss ramble på twitter og søg på “Glazers”. Der findes massere af tråde derinde hvor du kan udvide horisonten, men jeg er desværre ikke økonomisk kyndig nok til at give et sammendrag herinde. Ellers tænker jeg at YNWA96 nok gerne hjælper dig med at finde et par gode steder.

Forskellen på at ejerne “lader” klubben bruge nogle af sine egne optjente penge på nye spillere og en ejer der direkte skyder egne penge efter spillere har jeg netop forklaret ovenfor.
Jeg gider egentlig ikke gå ind i en større diskussion omkring Uniteds ejere i en Liverpool tråd, men kort sagt så klinger Liverpool fans brokkeri over FSG noget hult hos en United fan når i samtidig påpeger at United har brugt en masse penge.

Mht. om FSG går mere op i det sportslige synes jeg da den ligger lige til højrebenet. De har så vidt jeg er orienteret ikke hevet en eneste krone ud af klubben, men derimod forøget værdien og de kommercielle indtægter drastisk via den nylige sportslige succes. Modsat fortsætter Glazers med at hive dividends mm. ud af United sæson efter sæson uanset om man vinder kampe eller ej. Glazer modellen har længe ikke haft behov for trofæer og sportslige succes da sponsorerne og fanbasen betalte gildet uanset om man ender 1’er eller 7’er. Hvis de reelt havde fokus på det sportslige kunne de jo bare kigge over på Merseyside hvor ejerne har hyret kompetente folk i lederstillingerne omkring det sportslige mens United de sidste 9 år kørte med en revisor som sportslig ansvarlig. Selv nu hvor man endelig har fået en sportsdirektør er det en Glazers kender utrolig godt og som aldrig før har været sportslig ansvarlig i en fodboldklub. Det da alt om hvor de to ejeres fokus ligger synes jeg.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Slettet(101631231501)
Jeg ser forsvindende få Liverpool fans brokke sig over FSG og jeg er bestemt heller ikke en af de få. Så ved ikke lige, hvor og hvorfor du hæfter dig i, at Liverpools fans brokker sig over ejerskabet.

Men FSG er omvendt ikke hellige. De har også begået brølere og de viste jo blandt andet med deres opbakning til European Super League projektet, at de også har kommerciel og økonomisk succes tæt for øje, ligesom de gjorde med forsøget på forhøjede billetpriser og behovet for Corona-hjælpepakke. Men ja, de har da hentet kompetente folk ind, som kunne sætte en rød tråd i hele Liverpool projektet, lige fra da man prøvede moneyball-projektet med Rodgers i spidsen og til nu, hvor man med Klopp har fundet en gylden mellemvej mellem moneyball, gode investeringer og succes på banen.
Skrevet af Deebo
Jeg synes nu ellers jeg har læst massere af frustration over manglende indkøb specielt til midtbanen i denne sæson men også generelt. Det er måske ikke rettet mod ejerne men Klopp og Edwards/Ward i stedet? Men fred være med det.

Nej FSG er selvsagt i klubben for at tjene penge og et forsigtigt bud vil også være at de via den sportslige succes også netop har forøget værdien markant når de en gang skulle beslutte sig for at sælge. Det har de endda gjort uden at forgælde klubben til over halsen og hive penge fra overskuddet ud 1-2 gange om året. Sammenlignet med Uniteds ejere fremstår de fantastisk også selvom de sikkert heller ikke inderst inde giver en fuck for hvilke trofæer spillerne på banen hiver hjem. De forstår dog bare at sportslig succes = penge.

Ligesom der er forskel på “olieklubberne” og deres ejere der indskyder egne penge i klubben på lovlig og ulovlig vis (hvor især PSG er helt ude i ekstremerne) er der det også på de amerikansk ejede klubber. Her ligger FSG noget mere neutralt i midten mens Glazers igen er ude i ekstremerne. Som et måske lidt dårligt eksempel så var Newcastles Mike Ashley ikke i nærheden af at være lige så slem en igle som Glazers er det. Det var bare på en proportionelt noget mindre størrelse at han sugede klubben for alt hvad der hed økonomi og klubfølelse.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Klopptimist

@ Deebo
Enig - selvfølgelig er FSG også i det for pengene, fremfor "en af drengene" - vi skal heller ikke være blåøjede (eller rødøjede), når det gælder big business med milliardinvesteringer.

Jeg håber og tror dog, at FSG skeler lidt mere til det sportslige end kun som et værktøj til værdiskabelse, men skide også være med motivet - bare de driver klubben, så der sker en holdbar udvikling uden at pisse vi fans alt for meget af (bortset fra deres andel af bøffer som andre har nævnt).

Det skal måske heller ikke gøres med indviklet end nødvendigt: Hvis ikke god sportslig udvikling er den langsigtede vej frem en fodboldklub - med en stærk kommerciel udvikling som en funktion af det - hvad skulle så egentlig gøre det i oplevelsesindustrien?

I Uniteds tilfælde har der selvfølgelig været nogle store laurbær at hvile på, som du selv er inde på, så de har kunnet malke koen kommercielt gennem mange år - måske har det også været en sovepude.

Her vælger vi så den sikre løsning hos Liverpool - at vinde tilpas sjældent, så vi ikke falder i søvn...;-)

Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Deebo
@Klopptimist
Helt enig. Hvis man igen skal rose Glazers og Woodward for noget så er det nemlig at de ikke gik med på den der med at sende medarbejdere hjem på statens regning eller hvad det var Pool fik gjort. Billetpriserne er vist også blevet fastholdt i en lang årrække mens andre klubber malker deres fans noget mere den vej.

Det skal heller ikke blive en eller anden pikmåling i hvem der har de dårligste ejere, men jeg må bare konstatere at jeg er rimelig meget jaloux på FSG. Ham Boehly fra Chelsea virker også meget ambitiøs med det pengeforbrug og der går jo også rygter om at man henter ham Edwards ind som sportslig ansvarlig. Jeg sukker dybt bare ved tanken om at jeg skal se endnu en amerikansk ejet klub blive ledet ambitiøst.

Her vælger vi så den sikre løsning hos Liverpool - at vinde tilpas sjældent, så vi ikke falder i søvn

Hehe ja City er da god for en ting da og skud ud til Real Madrid også! Mon ikke i tænkte det samme om Barcelona og Chelsea der stjal en masse trofæer fra Sir Alex i Uniteds sidste storhedstid :)

Edit:
Og så for en god ordens skyld så tror jeg ikke kampen på Old Trafford bliver aflyst selvom jeg da næsten ville foretrække det :) De må alt andet lige være godt forberedte efter det der skete sidst (spillere møder tidligere og ekstra bemanding), men derfor har jeg stadig en fornemmelse af at det godt kan blive hedt ude foran inden kampen. Det bliver spændende at se hvor mange tomme pladser der ender med at blive og hvordan de utilfredse fans ellers vil prøve at få opmærksomheden fra Florida. Som sagt tvivler jeg på det får nogen konsekvenser for Liverpool spillere og fans.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Klopptimist

Det skal heller ikke blive en eller anden pikmåling i hvem der har de dårligste ejere


Nej, for hulen - det bliver vist en no contest, og jeg vil sgu heller ikke bytte... ;-)

Og jeps - det ville være en skandale af rang, hvis ikke Old Trafford-teamet af klar til "kamp" denne gang...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Slettet(310640222610)
Håbet om at lukke hullet op til City bliver da noget større ved at en af de absolut bedste midtbanespiller i PL ser ud til at skifte til Barcelona. Ham kommer de til at mangle længere fremme i turneringen.
Statistisk set er chancen for en CL titel jo større i Barca, så må er det derfor han tager skiftet ;)
Skrevet af ANFIELD_YNWA
God optakt til United kampen den 22.
Det er 7 PL away kamp i træk United taber samt den dårligste PL start siden 92/93.
We are Liverpool
Skrevet af Trent66
Ja, vi skal da kunne slå bundproppen i PL hvis vi vil have håb om at følge CIty i denne sæson. Det er da i øvrigt tidligt at Tuchel er presset ....... Conte er også en nar men Tuchel hopper i med begge ben. Sikke en børnehave opførsel.
Skrevet af badazz
Det er da i øvrigt tidligt at Tuchel er presset ....... Conte er også en nar men Tuchel hopper i med begge ben. Sikke en børnehave opførsel.

Mon ikke Klopp og mange andre kunne have fundet på noget lignende :-)
Ham og Arteta var da ved at komme i infight tidligere.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af D.B.R. ©
Klopp har jeg nu kun set en enkelt gang gå i "infight" med modstanderens træner, og det var Arteta, men jeg har nu stadig til gode at se ham ikke sige pænt tak for kampen efter sidste fløjt, og en "dans" som den Tuchel leverede efter 2-1 scoringen erindrer jeg nu heller ikke Klopp har haft gang i før, men jeg husker måske forkert.

Tuchel og Conte opførte sig pinligt i går.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Trent66
Arteta er også en nar og det kan Klopp også være når det ikke går hans vej. Det får vi også ofte at vide ........ men hvad har det med Tuchel og Conte at gøre :-)
Skrevet af Slettet(310640222610)
Jeg har tit undret mig over hvorfor Arteta får lov til at tilbringe en stor af en kamp uden for hans zone. Han farer tit rundt og fægter med armene langt ved siden af.
Skrevet af badazz
men hvad har det med Tuchel og Conte at gøre :-)

Pointen var, at alle trænere inkl Klopp, kan finde på at opføre sig som børnehavebørn :-)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Slettet(310640222610)
Jeg har lige smidt 300,- på Darwin hattrick i aften (Eller minimum 3 mål). IT WILL HAPPEN!!! :D
Skrevet af Gshock
Jeg har lige smidt 300,- på Darwin hattrick i aften (Eller minimum 3 mål). IT WILL HAPPEN!!! :D
det var nok bedre hvis du havde gjort det på Salah. Hans statistik imod CP er vanvittig. :)
Men held og lykke.:)
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
annonce
0