Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gshock
Alisson
Trent - Gomez - Virgil - Robbo
Henderson - Fabinho - Keita
Elliott - Salah - Diaz
den er købt :)
og så ved jeg ikke hvordan det går med Bobby, for han kunne selvfølgelig også være en mulighed oppe foran.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af tue69
Det sidste jeg læste var, at Bobby er klar til kamp, så hvis ikke han har skavanker bliver han nok foretrukket.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg er ikke meget for, at Mo skal spille centralt. Vi mister meget kreativitet når han ikke spiller på kanten. Så hellere Diaz, Robbo giver ham ikke skid at arbejde med pt alligevel. Men håbet er selvfølgelig Bobby når at blive klar.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Der går rygter om, at Keita kan være på vej videre (det er ikke svært at være fodboldjournalist). Det er jo nogle brugeres våde drøm haha, og hvis det sker skal der handles.
Skrevet af tue69
Det virker da meget lidt sandsynligt, når nu Klopp mere eller mindre har udtalt, at de rigtige spillere ganske enkelt ikke er tilgængelige.

Jeg tvivler, men er nysgerrig. Hvem smider rygtet? :)
Skrevet af Lynild
Tysk journalist, Plettenberg.
Skrevet af Lynild
Jeg kan ikke forestille, at man lader nogen gå på nuværende tidspunkt.
Skrevet af tue69
Modtaget, kender ham ikke. Men ja, det virker nogle gange som om, at de kære sportsjournalister bare kaster et par terninger og skriver rygtet ud fra resultatet.

Kan man finde en eller anden connection med en ny træner eller lignende, så er det guf.
Skrevet af Gshock
der blvier da også skrevet hist og her at forhandlingerne med Keita om en ny kotrakt er gået i baglås.
Så kan man jo som gammel bold.dk.konspirations teoretiker tænke at han ikke har været syg, men at han mentalt ikke er til stede. ;) (når jeg skriver på PC så kan jeg ikke finde ud af og ligge de rette smileys ind.)
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af tue69
Det behøver du virkeligt heller ikke, Gshock, det er meget bedre uden de små smilende gule sataner.
Skrevet af D.B.R. ©
Sådanne rygter starter gerne et sted, og så spreder det sig ud i alle mulige andre medier, gerne de medier, der blot kopierer hvad andre skriver.

Der er også medier der beretter, at der intet er i sagen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Okay, Sander Berge-rygtet fra sidste sommer er i den grad blevet vækket fra de døde og kører på fuld udblæsning på diverse underlødige medier (igen nemt job).

Som spillertype er Berge ikke helt uinteressant (def midt), men det er nok mere et spørgsmål om han har den fornødne niveau. Han satte ikke ligaen i brand sidst, men Klopp var angiveligt varm på ham, fornoder det drejer sig om at Berge har et stort løbepensum og er disciplineret.
Skrevet af Zug
Jeg er personligt i syv sind over, hvem pokker klubben kan hente af den fornødne kvalitet til midtbanen. Håber inderligt man skiller sig af med Keita - jeg synes virkelig ikke han ligner en mand, der på noget tidspunkt har ville knokle for trøjen.

Berge? Jeg har ikke set ham siden Sheffield var oppe senest.
Håber for Guds skyld ikke det bliver sådan en som Tielemans. Mon ikke endnu en lottokupon fra den portugisiske liga er et bud, HVIS man synes man skal hente nogen ind.
Skrevet af 2-0sværføring
Jeg læser vi måske er interesserede i Ismael Bennacer fra Milan...kender ham ikke, og det er fra Sky Sports...så deeeeet....
YNWA
Skrevet af ANFIELD_YNWA
We are Liverpool
Skrevet af Khankar
Nogen som også har hørt, at Nunez karantæne kan blive forlænget, fordi det er voldelig adfærd at nikke en skalde. Det kan muligvis blive op til 5 spilledages karantæne.
Skrevet af Trent66
Ja, selvom det ikke har noget med en skalle at gøre så skal han selvfølgelig have sin straf. 3 dage for direkte rødt og videre ....... det er blæst helt ud af proportioner. Samme med de halvhjerner der sidder og skriver til Joakim Andersen bagefter .... vorherre bevares.
Skrevet af D.B.R. ©
Klubben forventer ham klar til derbyet, så de regner da ikke med mere end de 3 dage.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Trent66
Det skal han naturligvis heller ikke ...... tidligere episoder med "rigtige" skaller har heller ikke givet mere end 3 dage.
Skrevet af tue69
Skulle Keita smutte, så ville jeg være svært begejstret, hvis klubben kiggede mod Paqueta fra Lyon. Han har den rigtige alder og det virker som om, at udviklingen er hæsblæsende.

Ønsketænkning, bevares.
annonce
0