Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SLarsen71
Sikke en kamp af Leeds. Chelsea er så sandelig til at ryste.
Skrevet af D.B.R. ©
Er der nogen der ved hvordan skadessituationen ser ud ift. kampen i morgen? Er Naby helt fit? Bobby? Gomez og Matip? Har van Dijk trænet på normal vis efter rygterne om et slag?

VVD rygterne sagde rap rap.

Bobby, Gomez og Naby er alle klar. Matip bliver ikke klar.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(101631231501)
Det er sjovt, hver gang Chelsea glider i bananskraldet, så begynder kommentatorer og fans at snakke om, at de skal handle ind. Føler tværtimod, de nærmest ikke laver andet end at handle ind og har gjort det i en årrække. Havde egentlig lidt troet, at de ikke rigtig ville handle ind under den nye ejer endnu, før denne fik fundet fodfæste og lagt en sportslig strategi for, hvilken retning han ønsker klubben. Nu nævnes i stedet Aubameyang eller Ronaldo til angrebet, som jeg slet ikke kan se perspektiv i, og Fofana til forsvaret, som der til gengæld er rigelig med perspektiv i, men troede lige de havde hentet Koulibaly og Cucurella til forsvaret. Det virker panikagtigt, især med de to førstnævnte navne.

Flot kamp af Leeds, der kunne have vundet med endnu mere. Det er vist kærkomment for Chelsea, at de møder et formsvagt Leicester på hjemmebane næste gang. I øvrigt troede jeg, at Tuchel havde karantæne, men den er så ikke trådt i kraft endnu?

Om lidt venter opgøret mellem Sportswashing City og Oil State FC. Den gider man ikke se. Det var bedre, den stod på Liverpool - Man United om lidt og så kunne de lægge de to politiske agendaer i morgen i stedet.

Den bliver en spændende kamp i morgen. Vi er jo heller ikke just kommet fejlfrit fra land, så der skal helst 3 point på kontoen og minimum en kamp, hvor vi ser den rigtige attitude og ærgerrighed. Hvis attitude og ærgerrighed til gengæld så også er til stede, så bør det være nok til at kunne få United i sækken og snøre den.
Skrevet af YNWA"96"
Maquire kommer vel og klare de defensive problemer. Gordon de manglende mål og Aubameyang arbejdsindsatsen.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Er der egentlig meldt noget ud om hvor mange dage Darwin har fået i karantæne?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(101631231501)
Tre kampes karantæne.
Skrevet af Smör40
Jeg tror det blir en lille “fordel” for os at vi mangler Nunez imorgen. Det offensive spil kommer til at virke mere flydende med en Salah og Diaz der konstant kommer til at udfordre deres direkte mand og vil ha nemmere ved at finde hindanden fordi de ikke er bundet op på at Nunez ska findes og spilles igang. Det sagt så tror jeg 100% på Nunez men ting tager tid og vi ska give dem lov til at blive vant til en ny måde at spille på.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af BetterThanFigo
Dejligt med uafgjort til City. Jeg tror Newcastle kommer til at drille mange denne sæson. Viser også, at det er helt tåbeligt at dømme os ude med to kampe spillet.
Skrevet af Trent66
Ja, fine resultater i går. Det har også fået Kong Fu kongen i druktråden en anelse ned i gear. Nu skal det satme følges op med en sejr på Old Trafford.
Skrevet af Geddar , moderator
"Det er sjovt, hver gang Chelsea glider i bananskraldet, så begynder kommentatorer og fans at snakke om, at de skal handle ind."

Det er da behov der har været fremhævet i lang tid nu. Der mangler minimum én angriber og i midterforsvaret er man også tyndt besat. Husk på de har sagt farvel til to angribere og tre midterforsvarere. Man har ikke helt dækket de afgange ind endnu.

På den centrale midtbane mangler der vel også noget, når man tænker på at Kante ofte er skadet og Jorginho ikke ligefrem shiner derinde.

Du mener måske ikke der er huller i truppen?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af 2-0sværføring
Der er i hvert fald rygter i dag om, at Chelsea skulle have spurgt på Maguire...held og lykke med det :-)

OT: Jeg er ikke helt tryg ved kampen i aften, mest af alt pga den start, vi selv har fået. Ja, United er rystede og spillede så ringe i sidste kamp, at det nærmest var uforståeligt, men med den start, vi selv har fået, så kan jeg godt frygte lidt for det. Det ville i hvert fald være en rar afveksling, hvis vi kunne lade være med at komme bagud fra start, som vi har fået for vane...og så håber jeg, at Bobby spiller fra start og får en god kamp :-)

YNWA
Skrevet af tue69
Mentalt bør holdet i al fald komme med en helt anden indstilling end mod Fulham. Crystal Palace kampen var bedre, men ikke i vanlig gear.

Men ja, den type kampe gør mig altid nervøs. Holdet bør være bedre, men United kommer til at slide for den her.

Og så en mandagskamp, ugh...
Skrevet af Geddar , moderator
"Der er i hvert fald rygter i dag om, at Chelsea skulle have spurgt på Maguire...held og lykke med det :-)"

Det ville være virkeligt kønt. Det lader dog til at Fofana er den klare førsteprioritet. Og han var ikke med for Leicester i weekenden. Så mon ikke han bliver landet?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af D.B.R. ©
Må indrømme, at jeg er noget nervøs før aftenens kamp.

De mange skader ser ud til, at have fucket det lige rigeligt op her fra start, men United er sgu startet endnu dårligere, så vi bør med bare den halve energi af hvad vi smed på bordet i disse kampe i sidste sæson kunne hente noget med hjem.

Det vil lune gevaldigt med sæsonens første sejr.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(310640222610)
Det er en kamp der kan ende hvad som helst. Liverpool kan vinde stort, Man. United kan vinde stort. Jeg tænker det ender med uafgjort, hvilket isoleret set er et fint resultat for begge. For underholdningens skyld så gerne 3-3 :D . Ud fra billeder fra træningsbanen ligner det vi starter med:

Ali
Trent - Gomez - Vvd - Robbo
Fab
Hendo - Elliott
Mo - Bobby - Diaz
Skrevet af Vincent Gigante
Sidst jeg tjekkede var næsten samtlige skader - muskelskader.

Det kunne tyde på efterdønninger fra en hård og opslidende sidste sæson med rekordmange kampe, kort ferie til restitution - og en hård preseason for at komme i form.

Ellers også er det tilfældigt. Det må godt lysne op på skadesfronten snart - så sæsonen kan komme i gang.

Ville være rart med en sejr i aften - nu hvor City har sat point til.
Edge lord
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, fine resultater i går. Det har også fået Kong Fu kongen i druktråden en anelse ned i gear. Nu skal det satme følges op med en sejr på Old Trafford.

Haha, ja en hel del faktisk kan jeg se, men udsvingene er dog stadig gigantiske. Sprutten må være hård.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(310640222610)
Er der egentlig meldt noget ud om hvor mange dage Darwin har fået i karantæne?


Han vender så lige tilbage til kampen på Goodison. En i forvejen håbløs fanfraktion skal nok give ham en grim velkomst. Håber han kan modstå.
Skrevet af Gshock
hvad med Jota, hvornår er han klar ?
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Gshock
det bliver garanteret en beskidt kamp i aften. Jeg forventer ikke at vi får det nemt. Det mest spændende er om Ten Hag allerede har opgivet og træne spillerne til Ajax bold, og vender tilbage til OGS bold ligesom at Rangnick også opgav og træne dem.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
annonce
0