Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(101631231501)
En kæmpe brøler, at Klopp har sat Fabinho på bænken. Er det for at sende FSG et statement eller hvad har rationalet været? Ja, Fabinho var ikke god mod Palace, men det er useriøst det her.
Skrevet af Khankar
Er Luiz Diaz egentlig så god, som vi tror han er? Han ligner mere en reservespiller, det er godt nok ikke meget han kommer med heller, og han spiller ikke lige så godt sammen med Robertson.
Skrevet af Slettet(310640222610)
Det fortæller vel alt at man som et af verdens bedste fodboldhold er nødt til at spille med Milner, som ikke engang ville være fast mand på noget hold i PL.
Skrevet af wai41660
Milner er så langsom, at vi ligeså godt kunne stille med Jan Mølby
Skrevet af Smör40
Lige nu er der jo ingen der er gode, de spiller jo os underligt,, og hvor blev vores presspil af??
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Paz
Nogen der ved om Milner er 56? Og om vi har en af verdens bedste midtbanespillere til at sidde på bænken?
Skrevet af tue69
Det er meget sigende, at Bruno har haft vores eneste skud på mål.
Skrevet af El Guapo
Vi mangler Fab, i form. Men jeg havde nok vovet svinepelsen og startet med Fab på trods af at han som mange andre ikke ligner en der er i kampform
Skrevet af D.B.R. ©
Vi viser da lidt fornuftige takter, men mon det er nok til at hente en uafgjort hjem.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(101631231501)
Nu har vi i alle de tre første Premier League kampe i sæsonen, set os lægge mærkværdigt ladt og nærmest arrogant fra land. Det kan ikke være rigtigt, at der skal et mål til modstanderen til hver gang, for at vi kommer i omdrejninger og sætter os på et opgør. Som en anden skriver, er det simpelthen uacceptabelt, at vi kommer bagud hver gang. Det skal der ændres på. Indstillingen er bestemt ikke som mentality monsters for tiden.
Skrevet af Smör40
Firmino gør er godt job med at være totalt anonym indtil videre, ka vi få lidt hurtigt spil på kanterne og noget mere bevægelse uden bolden.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af This is Anfield
United var klart bedst i første halvdel af halvlegen. Liverpool kunne dog godt have scoret. Jeg tror at Fabinho kunne have gjort en stor forskel.
Skrevet af flotfyr_17
Synes det er for nemt at give Firmino skylden. Han søger konstant ned i banen for at binde midtbanen sammen med angrebet.

Salah er til gengæld fuldstændig anonym.
Det kan dog ikke diskuteres, at Milner har været vores ringeste mand i dag. Selv hans touch på bolden er helt væk.
Liverpool
Skrevet af This is Anfield
Helt smadret. Hvis ikke ledelsen har fattet fra 20/21 sæsonen, at man ikke kan sidde i USA og glo, mens det halve af holdet falder fra hinanden, så har vi pisset en af vores mål væk allerede nu. Ideforladt, uden pres og gejst. United er længder bedre lige nu.


Det er sat lidt på spidsen? Det er en virkelig skidt måde at starte sæsonen på - med så mange skader. Hvis nu Thiago og Nuñez havde været klar i dag havde det jo set meget anderledes ud.

Det lugter dig af at der var fir mange kampe i sidste sæson. Pg så skal truppen pludselig være meget bred, hvis man skal være med hvert år. Det kræver i hvert fald mere rotation end vi har set.
Skrevet af Smör40
Jeg er med på at Firmino arbejder meget med tilbage i banen i det opbyggende men han må nu os gerne befinde sig i boksen bare lidt hvor han ka være farligere.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Kastrup191
Som udefra stående observatør står Firminho og Elliot stærkest efter første halvleg.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Skrevet af This is Anfield
Synes det er for nemt at give Firmino skylden.


Enig. Det er Milner og til dels Elliott der er fejlcastet til dagens kamp.
Skrevet af Slettet(101631231501)
Ingen udskiftninger??
Skrevet af Mathews
Lader endeligt til at folk herinde er ved at få øjnene op for realiteterne.

Enhver idiot bør efterhånden kunne se, vi kun er blevet ringere med tiden. Den her gruppe er færdig på så mange parametre, og det har været tydeligt længe. Udbrændt, mættet, læst.

Få nu bare klubben afhændet til nogle ejere, der rent faktisk har midlerne til at drive en klub af Liverpools statur, så vi kan få trykket på reset-knappen og bygge et nyt hold op.
Skrevet af Gshock
så er jeg hjemme og klar til anden halvleg. Så er vi bagud igen for 7ende gang i træk, sikke noget lort.
Det er godt nok en tynd bænk, hvad laver Keita ?
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
annonce
0