Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(310640222610)
Jeg forstår stadig ikke hvorfor man ikke henter en relativ billig Tielemans. Klopp har jo været efter ham før han kom til Leicester. Nu er han så bare mere erfaren, PL i benene, sjældent skadet og stadig kun 25 år. plus det at han er "billig" fordi han udløber næste sommer.
Det er en No-brainer i mine øjne. Han kan alt det Keita og Ox også kan og lidt til.
Skrevet af Klopptimist
Har man fra trænerstaben simpelthen mistimet træningen, eller hvordan skal den energiforladte indsats forklares?


Tjae - der er jo desværre noget, der tyder på, at man har kørt dem for hårdt med så mange "soloulykker", for mig bekendt har de ikke flækket hinanden til træning.
Men det kan måske også til dels være senfølger efter endnu en hård sæson, der rækker helt tilbage til kalenderskubberierne fra første corona-bølge.

Og jfr. sidste sæsons få skader peger det som tidligere nævnt ikke på et strukturelt problem med forkert træning - så skulle vi jo have problemet hele tiden.

Meen - hovedet betyder jo også rigtig meget - måske alt for nogle - når det gælder energien. Bare se f.eks. Rashford, som jo (desværre for os) viste glimt af sit go´e gamle jeg i mandags.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Mathews
Hvor har du løbe-data fra? Jeg har ikke på fornemmelsen at han dækker færre meter end andre på banen. Måske Diaz ligger over, og Henderson gør nok også. Ellers føler jeg egentligt at han er blandt dem, der får flest meter i benene. Jeg kan dog tage fejl.

Det påstår jeg heller ikke, men i forhold til det kæmpe rum han efterlader bagude i stort set hver kamp efterhånden, så er han jo ikke i nærheden af at være aggressiv nok i returløbene, for ikke at nævne hans mangel på defensiv awareness. Hvor mange gange er han ikke blevet sat fuldstændigt, når vi har mødt modstandere med bare en smule kvalitet offensivt? Vinicius Jr. kørte ham rundt, ikke blot i CHL-finalen, men i begge kampe i 20/21 sæsonen, og der var mange kampe sidste år, også i Europa, hvor billedet var det samme. Selv Elanga fik ham til at ligne en seriespiller forleden, og så er det sgu skidt.

Ret beset spiller han som om, at han har en højre back bag sig, og det har så også fungeret okay indtil nu. Men Van Dijk er bare ikke i nærheden af sit vante niveau, vi har konstant skiftet rundt på den anden CB plads og både Fabinho og Henderson er ligeledes gået kraftigt ned i kadence. Så nu ender det tilfældigvist bare med at koste, hvor det før hen har været risikoen værd qua det tocifrede antal assists han leverer sæson efter sæson. Et risk/reward scenarie, hvor udbyttet førhen har været risikoen værd, men bare ikke er det længere. "Problemet" har så at sige hele tiden været der, det har bare været godt camoufleret, og det er så bare ikke tilfældet længere. Og præcis derfor gad jeg godt se ham som RWB i en 3-4-3. Alternativet er, hvis man ikke vil gå væk fra 4-3-3, at køre med to 6´ere og én 8´er for derved at give tilstrækkeligt cover defensivt, til at det igen giver mening at have en RWB forklædt som RB på holdkortet.
Skrevet af Tipzy
Synes faktisk også det var ret tydeligt i nedtagt efter kampen, hvor de highlightede Trent står oppe på deres banehalvdel ved andet mål og han løber ikke engang med hjem
Skrevet af Trent66
Er Trent overhovedet i nærheden af situationen da Rashford bliver spillet fri?
Det er dog blevet diskuteret til hudløshed efterhånden …….. fordele kontra ulemper ved at have en så offensiv back.
Måske tiden er til at prøve ham på midten når Ramsay er klar …….. i øjeblikket kan det da kun være bedre?
Skrevet af Vincent Gigante
Tjae - der er jo desværre noget, der tyder på, at man har kørt dem for hårdt med så mange "soloulykker", for mig bekendt har de ikke flækket hinanden til træning.


Hvis man ser Klopps interviews fra pre-season, kan man se, at han er lidt gnaven over - at han og trænerstaben ikke helt kan arbejde på det program, de har lagt og få holdet i form - fordi der er en del rejsen rundt og show-kampe, der skal overståes.

Det var først i lejren i Østrig Inden/efter Salzburg-kampen, at holdet for alvor kunne ´gi den gas´ med høj intensitet, siger Klopp. Det er forholds tæt på sæsonstart.

Det er svært at pege på, hvad der præcist gør - at truppen ikke er helt så fokuseret og kører med en høj intensitet i kampene fra start.
Edge lord
Skrevet af Paz
Udover det åbenlyse omkring skadessituationen, så tror jeg at det er en kombination af manglende fokus og manglende marginaler - hvor det første jo kan være en del af årsagen til det sidste - der har resulteret i en virkelig sløj sæsonstart, snarere end et eller andet større strukturelt problem. Bedst eksemplificeret ved Van Dijk, som rigtig mange jo også påpeger, har set virkelig skidt ud her i starten. Men jeg tror netop at det er udtryk for manglende fokus, snarere end at han skulle være faldet i niveau mere permanent. Han har været forholdsvis god til at skjule det i sin Liverpool-tid - eller formået at bruge det positivt - men han har jo den der arrogance over sig, som nogle gange udvikler sig til at han tager lidt for let på tingene. Og det er måske især i forhold til sådan noget, at det er uvurderligt at have Milner i truppen, fordi han som regel sørger for at der ikke bliver slækket på koncentrationen. Og Milners primære rolle skal jo netop være at stå og råbe Van Dijk (og andre) op i hovedet, når de ikke leverer det som de selv og alle andre ved de kan. At starte et derby på Old Trafford burde så ikke være en del af Milners rolle. Og så er vi tilbage ved skadessituationen. Manglende fokus og skader, kan jo dels skyldes mental og fysisk træthed fra den lange sæson i fjor kombineret med en relativ kort pause. Men desto vigtigere var det jo så også at få købt et par ´friske´ spillere yderligere. At få skiftet lidt ud i truppen.

En større formationsændring ser jeg ikke noget behov for, men jeg kan sagtens se meningen i at snakke om lidt mere defensive alternativer til midtbanen - såsom Tchouamaní og RIce, der kan være med til at dække Trent mere effektivt af, når han glider fremad. Og som måske samtidig kunne tillade os at spille med en lidt mere offensiv 8´er, når Thiago ikke er klar eller skal erstattes.
Vigtigst er det dog at midtbanen sørger for at presspillet sidder i skabet, så vi ikke bliver alt for sårbare med den høje baglinje. Det er måske især det der er et problem for tiden, og som en ny midtbanespiller eller to ville kunne hjælpe med at forbedre.
Skrevet af Vincent Gigante
manglende marginaler


I de første to spillerunder - mener jeg - at Liverpool var det hold, der havde skabt flest chancer og havde den højeste xG score ift. målchancer. Så det HAR også bare været stolpe ud.

Man skal nok passe på med at læse alt for meget ind i den nuværende situation (problemstillingen omkring midtbanen er dog reel nok).

Men det er da bekyrmende, at anføreren - og en af mest rutienerede ud over Milner - skal råbes an for at finde fokus frem. Den gamle garde er nok lidt slidteaf at præstere på absolut højeste niveaue i 5-6 år i streg i samtlige turneringer - med +50 kampe i hver sæson.

Nå - man skal ´bare´ lige tilbage på sporet mod Bournemouth hjemme på lørdag, så kommer der også lidt ro på bagsmækken - og der bliver tid til at få nogle af de skadede tilbage.
Edge lord
Skrevet af D.B.R. ©
så kommer der også lidt ro på bagsmækken - og der bliver tid til at få nogle af de skadede tilbage.

Vi spiller allerede igen næste onsdag den 31/8 - måske der er håb for Jota og Jones. Hvem ved.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(310640222610)
Nå - man skal ´bare´ lige tilbage på sporet mod Bournemouth hjemme på lørdag, så kommer der også lidt ro på bagsmækken - og der bliver tid til at få nogle af de skadede tilbage.


Jeg tror også den kamp kommer til definere hvor vi står. Kører vi den komfortabelt hjem så er vi i gang igen, men taber vi igen point så kan man kalde det for en alvorlig krise.
I princippet kunne vi have stået med maksimum point lige nu, uden at det havde været ufortjent og så havde vi rost bredden på holdet. Men ja, det ser noget kritisk ud på midtbanen. Vi har en eneste spiller lige nu som jeg føler mig helt tryg med, nemlig Fabinho. Elliott er dog på vej til samme status hos mig. Thiago selvfølgelig også når han er klar igen.
Jeg ville ikke være overrasket hvis de tre kommer til at stå for vores stærkeste bud på en midtbane senere hen i sæsonen.
Skrevet af Paz
Det optimale havde jo været at købe Rice denne sommer og Bellingham næste. Så var generationsskiftet ligesom gennemført med to marquee-signings. Prisen for de to, er vel nogenlunde ens, særligt hvis Rice´ status som ´ikke til salg´ skulle udløse en lille overpris. Noget af købet af Rice skulle man have forsøgt at finansiere med Ox og Keita. 2-300 mio samlet? Det ville være et ambitionsniveau, der var til at forstå.

Næste sommer kunne man måske forsøge at afhænde Thiago og så stå med et generationsskifte der efterlader os med Rice, Bellingham, Fabinho, Harvey Elliott, Henderson, Carvalho, Curtis Jones(salg?), og eventuelt Milner.
Skrevet af Paz
Og så er det jo heller ikke sikkert at vi behøver at erstatte Milner, Keita og Ox (Thiago, Jones) direkte, hvis vi kan erstatte dem med et par stykker, der er noget mere pålidelige.

Manchester City har Gündogan, Rodri, De Bruyne, Bernardo Silva og Kalvin Philips. Og Cole Palmer. Og Foden. Det er 6-7 stykker. Det er sikkert et fint antal, hvis halvdelen ikke render og er skadet hele tiden.
Skrevet af YNWA"96"
Rice er jo ikke realistisk. Moyes har sagt at han ikke er til salg og hvis de skulle sælge, skal man op med 200 af de lange. Du mener vel ikke seriøst, at det er en handel, der bare er i nærheden af være realistisk ?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Det har nok ikke været det mest sandsynlige scenarie. Har de sagt at han koster £200 mio? Jeg kan se at han stadigvæk figurere i Chelsea tråden som et emne. Jeg ved ikke hvad man forestiller sig der, om man så regner med at han er ledig næste sommer? West Ham håber sikkert at holde på ham, men er det realistisk? Jeg kan se at han har afvist en kontraktforlængelse her til sommer.
Skrevet af Gshock
Der kommer ikke noget nyt til den midtbane i år
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af YNWA"96"
Hvis jeg husker rigtig mener jeg, at han har udløb i 24. Men WH har option på yderligere et år. De har næsten lige tilbudt ham en 8 årige kontrakt til £200.000 om ugen, som han rigtig nok har sagt nej til. Det ændre bare ikke på, at han næste sommer, osse bliver meget svær at få fingrene i. Altså medmindre man vil betale “Crazy Money”.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Tipzy
Kontrakt på 8 år? Holy…
Så havde han da også bare været fængslet resten af karrieren
Skrevet af Paz
Tja, det kan være. Mon ikke også at man evaluere løbende hos West Ham. Det kan nogle gange gå hurtigt i fodboldverdenen.
West Ham har formentlig ambitioner om at klemme sig i top-4. Hvor realistisk det er, ved jeg ikke... Rice har formentlig også Champions League ambitioner, så det har nok også en betydning om han presser på i den ene eller anden retning. Rice virker rimelig loyal, så hvis han presser på, kommer det nok ikke til at foregå i fuld offentlighed.
Skrevet af Hasse1983
@YNWA96 og Lynild, skal vi ikke snart have et krus øl og se en kamp?💪🏻
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0