Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af badazz
Jeg håber, at Matip snart er helt klar. Jeg er overhovedet ikke tryg ved Gomez.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af flotfyr_17
Flashback til Torres-dagene med den Nuñez-afslutning!
Liverpool
Skrevet af SLarsen71
Carvalho er åbenlyst skadet og skal ud. Gode chancer, men vi skal dominere det Everton hold langt mere. De er virkelig ikke særlig gode.
Skrevet af 6116
Ja jeg kom også i tanke om målet mod Blackburn
Skrevet af Slettet(101631231501)
Ja, det var som at se Torres mod Blackburn. Synd at hverken den eller Diaz efterfølgende skud på stolpen ikke gik ind. Det har været en rodet halvleg i et højt tempo med rigtig mange fejlafleveringer fra begge hold. Salah har været usynlig, Trent rammer sjældent en medspiller og Elliott og Carvalho har haft det svært under et fysisk hårdt kampbillede. Synd hvis Carvalho er skadet nu ovenpå det slag, han fik.
Skrevet af Bobbymo05
Vildt, at der stadig står 0-0 i kampen, begge hold kunne/burde nok have været på tavlen en enkelt gang hver, men træværket står i vejen.

Gomez skaber noget uro i forsvaret og tager fandme nogle mærkelige beslutninger i sin boldomgang. Det bliver godt at få Matip tilbage.
Carvalho og Elliot sammen fra start på midten fylder desværre ikke meget, især ikke i de fysiske dueller i et derby som i dag. Kunne heller ikke se, hvad der gjorde så ondt på Carvalho, jeg så det egentlig som et let frispark, men det virker i hvert fald til, at han ikke kan komme på banen igen i 2. halvleg.
Salah er blind passager, og som kommentatorerne påpeger det, har det desværre været tilfældet i en længere periode, svært at forstå..
Skrevet af Paz
Halvsløj halvleg igen. I det mindste er vi ikke bagud. Der er da også nogle gode momenter, hvor vi får spillet hurtigt og bringer Everton ud af balance. To klejne 19-årige på midten er ikke optimalt, men jeg synes nu de er sluppet nogenlunde fra det. Vi skal selvfølgelig være bedre til at få spillet over på vores præmisser, men nok ikke så underligt at rytmen stadigvæk ikke helt er der med de udskiftninger, der samtidig er. Van Dijk og Fabinho skal være bedre til at finde Elliott og Carvalho i gode positioner og videre skal vi være bedre til at finde Diaz og Salah i gode positioner. De har heller ikke været nok involveret.
Skrevet af Slettet(310640222610)
Det lugter fælt af at Everton bliver presset endnu længere baglæns i anden halvleg, og så på et tidspunkt så scorer de blå 1-0 sejrsmålet på en fejl i en høj forsvarlinje. Vi må have Milner ind til at slås lidt med deres dampbørn på midten. Elliott er for nem i skubbe væk.
Skrevet af Lynild
Salah skal bare ind efter pausen!!!
Skrevet af YNWA"96"
Synes Gomez har været god, fejlen var selvfølgelig ikke god, men derudover synes jeg han har været mere el mindre fejlfri.

De 3 oppe foran ligner dog fremmedlegemer i deres samspil. Mo har endnu ikke haft en boldberøring i feltet.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af SLarsen71
Vi spiller for langsomt og Everton har 10 mand bag bolden. Det er let at forsvare. Når vi endelig har mulighed for at slå kontra og fange dem i ubalance træder vi på bolden eller spiller en dårlig aflevering så Everton kommer på plads.

Virgils lange diagonalbolde er læst for længe siden, og det giver ingen mening at fortsætte med dem.

Vi skal have nogle flere indlæg med kvalitet, for Nunez ligger i feltet og skal nok arbejde på dem.
Skrevet af Paz
Dejligt at han så går til Bobby istedet for Milner.
Skrevet af Slettet(310640222610)
Jeg er ved at være træt af at Trent ikke kan lave en kort aflevering. De ligger jo kontant forkert.
Skrevet af SLarsen71
Det ser vildt shaky ud hver gang Gomez er involveret. Konate og Matip må meget gerne se at blive klar igen.

Trent trænger til en pause
Skrevet af Smör40
Satans!! Firmino er godt igang ellers

3 redninger på 1min fanden tage pickford
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Smör40
Tak Alison!😰
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af SLarsen71
Vi åbner jo fuldstændig op for kontra. Puuha, tak Alison
Skrevet af SLarsen71
Jeg har ikke ord for hvor hvor ringe det er
Skrevet af Slettet(101631231501)
Det føles som en kæmpe fejl af Klopp at skifte ud, lige da vi sad på det hele. I anden halvleg sad vi på alt og man tænkte, det er et spørgsmål om tid før vi scorer, men efter, at Klopp har sat Robbo og Milner ind, så har vi mistet lidt momentum. Havde været interessant, hvad det var blevet til, hvis Klopp havde holdt lidt is i maven i en 10 minutters tid mere.
Skrevet af Mc86
Ligner en offside
annonce
0