Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gshock
fuck det er vigtigt. Så må vi arbejde på at få det til at fungere. Nu er der i det mindste ro.
Matip er nok den mest undervurderet forsvar spiller i verden.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Liverbyrd
Flytter kommentarerne over på et andet medie? Det går da skidt på Bold?
FEDT.
Never alone. We walk on.
Skrevet af This is Anfield
Vigtigt. Men stadigvæk bekymrende at det skal være så svært. Forhåbentligt giver det her et lille rygstød.
Skrevet af Mainy
Fortjent vi vinder set på spil og chancer, men det er virkelig ikke god fodbold.

Presset er langt fra de bedste dage og skarpheden er ikke eksisterende. Ajax kunne have stillet en sæk kartofler i midten af målet og det var stadig endt 2-1.

Havde vi ikke vundet, havde videre avancement set svært ud.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af bendixboogie
Fedt at vi får hevet de 3 point.

Det ville have været noget hø at gå på landskamppause med en fesen uafgjort, efter at have domineret stort.

Thiago min MotM.

En god reaktion på sidste uges nedsmeltning.

På minus siden må være Elliot. Han ligner ikke en spiller der er klar til at være en fast starter, hvilket sådan set er ok, alder og erfaring taget i betragtning.
Ham og TAA i højre side er en elendig kombination defensivt.
Skrevet af Mathews
Vigtigt. Robertson var i øvrigt ikke savnet i dag, Tsimikas er længder bedre pt.

Ift. Nuñez, var idéen med ham så netop ikke som decideret striker? Ved ikke hvad han konstant søger ud på fløjen for.
Skrevet af D.B.R. ©
Vigtig vigtig sejr i en kamp, hvor vi spillede os til en del, også selvom Schwartz og Mølby lød som om vi intet kom frem til.

24-3 i skud. Fortjent sejr.

Blå legestue kan slappe helt af og skylle det ned med noget Nordsø olie.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Mainy
Hvorfor spillede Rangers og Napoli ikke i dag?
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Lynild
Mainy,

Pga. politimangel angiveligt. De spiller i morgen.
Skrevet af Lynild
Vigtig vigtig sejr at gå til pause på

Problemerne er langt fra løst, og pausen kan forhåbentlig bruges til at få Melo i form, Hendo tilbage og hvem ved måske endda en Keita på træningsbanen?

Curtis Jones, Ramsay og Konate er der stadig spørgsmålstegn ved, hvornår de kan træne med. Det er satme underligt, men det tyder på overbelastningsskader.

Robbo er selvfølgelig også tilbage til den tid, men sådan som Tsimikas pt. spiller er han ikke selvskreven.

Edit: Konate er åbenbart tilbage efter landsholdspausen.
.
Skrevet af BetterThanFigo
Kaldte det jo før kampen - stensikker sejr ;-)

Det pyntede virkeligt med Matip, Thiago og Jota. Var faktisk overrasket over hvor godt Jota gik med i spillet, synes han var virkeligt god de første 30 minutter specielt. Kostas gør det i øvrigt også rigtig godt nede på VB. Synes ærligt han fortjener pladsen for nu - han virker bare skarpere end Robbo for tiden. Den bold han ligger ind til van Dijk, som får den dirigeret ned til Diaz er virkeligt klasse.

Meget bedre fornemmelse at gå til pause på, med mere skarphed scorer vi jo 3-4-5 mål mod et formstærkt Ajax hold i dag. Dejligt at hære at Konaté er tilbage efter pausen, forhåbentligt kan vi også få en af midtbanefolkene klar, så ser det jo fornuftigt ud.
Skrevet af Bobbymo05
Spillet var heldigvis meget bedre end de sidste par kampe, og vi kunne nok have scoret 3, 4 eller 5 mål, hvis vi havde den skarphed, vi tidligere har haft, når tingene kørte på skinner.
Tre points, opløftende spil og ingen skader - ja tak!

-Når det er sagt, begynder jeg mere og mere at indstille mig på, at Nunez ikke bliver den stjerne, som vi alle havde håbet på. Han virker lidt fejlcastet, og så er han teknisk på et ret lavt niveau, synes jeg. Mærkelige touches på bolden, ikke de bedste afslutninger so far og laver ret mange dumme frispark og andre dumme beslutninger.
Man kunne vel i virkeligheden have valgt enhver verdensklasse angriber/offensivspiller til den pris, hvis vi går ud fra, at den enkelte spiller gerne vil Klopp og Liverpool.
Måske ikke høj nok pris til enkelte spillere som Mbappe og Vincius, men når vi bare ser på størrelsen af beløbet (80-100m euro), kunne alle offensivspillere i Europas topklubber have været et reelt bud lige pånær de få spillere, som ville koste det hvide ud af øjnene.

Vi afskriver dog ikke Nunez helt endnu, men håbet er desværre blevet slået helt ned, og jeg sad på intet tidspunkt og tænkte, at nu kommer Nunez ind og drysser noget klasse på banen, som sørger for sejren. Dén fornemmelse SKAL man bare have omkring en spiller efter min mening, når han har kostet så store penge.
Skrevet af Trent66
Jeg synes det er tidligt at ”afskrive” Darwin …… han skal jo lige have lov at falde til inden vi dypper ham i tjære, ruller ham i fjer og kører ham rundt til offentlig skue.
Det minder lidt om Sikander i den anden tråd der tror liga og topscorer titel er afgjort på dette tidspunkt.

Fin sejr og klar dominans mod et godt sammenspillet Ajax hold.
Skrevet af Lynild
Hvis Nunez havde fået en assist på den Pasveer napper til sidst, havde det set anderledes ud. Det er satme godt angriberspil, perfekttimet løb i hullet og sender sin direkte oppasser ud efter pølser.

Og tæt på at score også. Han opfangede lidt sent Mo’s korte stikning men får alligevel en ok afslutning afsted.

Ja, lige ved og næsten og det skal selvfølgelig være bedre, især ift. den debut han fyrede af, men at gøre ham til en ny Aspas allerede er alligevel en hård dom.
Skrevet af This is Anfield
Selvfølgelig er det sæt for tidligt at afskrive ham. Men han har ikke efterladt et overbevisende aftryk endnu hos mig. Jeg synes at han virker for overivrig. Jeg fattede eksempelvis ikke hvorfor han hamrer et indlæg ind mod 0 medspillere med et minut igen i stedet for at drible mod hjørneflaget (ja, det er en lille ting, men det der lige kom i tankerne).

Jeg håber at han smider nerverne og bare scorer mål. Selvfølgelig skal han have tid. Hans start har dog ikke været lovende i mine øjne.
Skrevet af BetterThanFigo
Det tager bare noget tid for nogle spillere at tilpasse sig. Ingen panik ift. Nunez endnu, jeg havde ikke regnet med at han ville stå foran Jota i køen på det her tidspunkt af sæsonen alligevel. Vi har tre fine spillere til 9´er positionen, det er da super. Med lidt skarphed (rytme?) står han med et mål og en assist på en halv time, lad os se om det ikke kommer med tiden!
Skrevet af Joss
Angribere har også tidligere haft svært ved at tilpasse sig Klopps krævende spillestil. Lewandowskis start var decideret ringe og ligeledes startede Aubameyang også svagt i Dortmund. I Liverpool har han alligevel gjort Salah, Mane, Origi og Firmino bedre. Nunez skal køres stille og roligt ind på holdet og ligesom Robertson og Fabinho, skal han først dømmes efter et halvt år.
Skrevet af Klopptimist

Rolig nu med Nunez. Især i betragtning af den skæve start, han fik rodet sig ud i.

Vi har set i glimt, hvad han kan i feltet - der kommer mere, når han falder til.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af 2-0sværføring
Der var ikke blevet betalt de penge for ham, hvis han ikke havde potentialet til at blive en verdensklasse angriber, det tror jeg simpelthen ikke på. Giv ham tid, alle kan jo ikke være Haaland :-)
YNWA
Skrevet af Paz
Det er jo rigtigt at han ikke har fået den bedste start, men synes også det handler lige så meget om at vi ikke som hold er gode nok til at spille ham rigtigt. Vi må bare håbe, at det bliver bedre efterhånden som han bliver spillet ind.
Apropos Haaland, så synes jeg stadigvæk at de minder utrolig meget om hinanden - de har nogenlunde de samme styrker og svagheder. Spørgsmålet er dog om Nuñez har det samme killer-instinkt som Haaland - jeg er enig i at Nuñez virker lidt forhastet til tider, ivrig efter at bevise sig, og det fører nogle gange til nogle lidt mærkværdige aktioner.
annonce
0