Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Liverbyrd
Så en lille sen række kommentarer fra mig.
Jeg ser jo ikke fodbold, generelt, og samler ikke fodboldudtryk op fra danske kommentatorer. Dem gider jeg ikke se på.
Darren Fletcher + McManaman er mit par :)

Aftryk på kampen igår: Matip, når vi sender den Flugzeugträger (I love that word) ind i feltet flyver bolden rundt :) Den måde han stille og roligt fører bolden op med sine lange ben :) Han ville et mål.
Thiago superb.
Kan bare rigtigt godt lide Kostas.
Darwin skal nok komme, godt blik han havde for medspiller i sidstningen af kampen. Målmand fik lige fisted den bag Diaz. Han er ivrig, men det kan der arbejdes med. Han sagde selv i start, at han var meget nervøs.
Jeg er enig med Trent66
Jeg synes det er tidligt at ”afskrive” Darwin …… han skal jo lige have lov at falde til inden vi dypper ham i tjære, ruller ham i fjer og kører ham rundt til offentlig skue.

Fin sejr og klar dominans mod et imponerende sammenspillet Ajax hold, der matchede LFC.
Never alone. We walk on.
Skrevet af SønAfKlopp
Alt for tidligt at dømme Nunéz ude. Han er stadig i gang med sin tilvænningsperiode. Og ift. sammenligningen med Haaland, så har førstnævnte ikke en far, der allerede kender til livet i England, og som kan hjælpe sønnike med at forberede sig på diverse problematikker deriblandt sproget, kulturen osv. Er sgu stadig optimistisk. Han tager nogle gode løb, og har et aggressivt pres.
Journey hunters, not glory hunters. https://www.youtube.com/watch?v=3Y5RY9vhph0
Skrevet af YNWA"96"
Han kommer i hvert fald frem til afslutninger :

There´s dozens of #lfc accounts right now tweeting about Nunez for "engagement".
He´s played a total of 260 (two hundred and sixty) minutes, and that´s including the community shield to boost the total!
Just the small matter of 22 (twenty two) shots in that time.

That´s a mere 7.6 p90 in new money.
If you want to make hot takes then that´s your prerogative but there´s so much to work with here
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Gshock
OK.
Jeg tager den optimistiske hat på i forhold til Darwin.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af SLarsen71
Darwin skal bare have lidt tid til at finde sig til rette og de andre skal lære at spille ham rigtigt.

Han bliver en kæmpe gevinst.
Skrevet af Trent66
Det er måske også en smule tidligt at sige han bliver en kæmpe gevinst. Jeg bifalder dog meget optimismen.
Vi har jo set tidligere hvordan Klopp langsomt integrerer nye spillere på holdet så lad os have tålmodighed
med den unge mand.
Skrevet af D.B.R. ©
Hele holdet har brug for at finde sig selv igen. Der var fine takter i går, og jeg tænker at Darwin, når holdet igen er oppe i gear får større udbytte af både holdet og egne aktioner.

Han virker absolut ikke ufarlig. Der gik også mange kampe før Storken kom i omdrejninger dengang.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Gshock
jeg kunne godt lide Peter Crouch, men jeg håber så sandelig at Darwin bliver bedre :)
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Slettet(310640222610)
Jeg tror egentlig planen med Darwin var at han skulle køres meget langsomt ind på holdet som Fab blev det. Men da Jota og Bobby blev skadet og Carvalho var for ung og ny, så blev han kastet hovedkulds ind på holdet. Det er desværre det vi dømmer ham på nu. Jeg tror ind indhop i ny og næ vil gøre ham godt.
Skrevet af BetterThanFigo
Selvfølgelig bliver Darwin en kæmpe gevinst for os. Han er med i så mange farlige situationer allerede, også selvom vi har været dårlige i sæsonen indtil videre. Han bliver stor - selvom han nok ikke er bedre end Jota og Firmino lige nu, da de begge kender systemet og er klasse spillere.
Skrevet af Hasse1983
Man kan jo sagtens bedømme en spiller oven på en kamp. Og hvis det er en angriber som brænder chancer han burde have scoret på er det vel fint at komme med kritik, uanset hvor ny han er.

Men er konkludere, oven på 260 min. hvorvidt manden er fiasko el succes er vanvittigt. Han har fem år endnu på kontrakten. Synes sgu det er fair at vente med at konkludere noget som helst.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Det er mere bekymrende, at vi igen giver store rigtig chancer væk i højre side.

Op til målet løber Bergwjin forbi tre (!) mand ind i boksen, og på (lynhurtige) Danny Blinds hovedstødschance reagerer Trent ikke hurtigt nok, men ender også at stå med to mand alene.

Tsimikas og Diaz kludrer selvfølgelig i opspillet til Ajax’ mål, men manglende aggression fra Elliot, Trent og Fabinho gør altså, at Ajax (der selvfølgelig gør det dygtigt) kan komme bagom i højre side.

Der sidder jeg med en noget bedre følelse af venstre side, hvor især Tsimikas leverede en flot defensiv præstation. Han og Diaz virker i højere grad til at have fundet melodien i presset, og det hjælper klart at have Thiago i nærheden også. Den mand kan pt. afdrible to hold i et fingerbøl.

Jeg håber lidt, at Melo kan komme i spil i højresiden med nogenlunde samme kvaliteter. Elliot har lidt vej endnu. En Hendo i form kan selvfølgelig også gøre det.
Skrevet af Lynild
Det er jo ikke et kæmpe problem, så længe vi scorer flere mål end modstanderen, og en del af taktikken er at backsne skal frem, men det er et af symptomerne på at holdet og spillet ikke er hvor det skal være.
Skrevet af SLarsen71
Elliott er uden tvivl et mega talent og han skal nok få en stor karriere.

Når det er sagt, så fylder han ikke meget i defensiven, og når Trent er så offensiv og relativt udisciplineret defensivt, så er vi meget afhængige af, at der bliver bakket op bag Trent. Det har Hendo været eminent til, men Elliott magter slet ikke den del af spillet endnu. Jeg er sikker på, at han nok skal få bygget den del på sit spil, men i øjeblikket er vores højre forsvarsside bestemt en akilleshæl. Og det har vores modstandere luret.
Skrevet af Lynild
Det har nok heller ikke været meningen, at Elliot skulle have så mange minutter, men han er den bedste lige nu indtil de andre er tilbage eller i form.

Alternativerne i forsvaret er jo heller ikke til stede, så Klopp har jo været tvunget nærmest.
Skrevet af Vincent Gigante
Elliot er også den Liverpool spiller, der er blevet sat/afdriblet flest gange denne sæson.

Og hans statistisk ift. interceptions, clearinger og nærkampe ser heller ikke alt for god ud.

Så det er klart, at Elliot desværre ikke fylder meget i den defensive del. Dét har måske udfordret Trent lige lovligt meget - ikke at have den afskærmning fra højre side af midtbanen (og at have Gomez ved siden af sig).

Men other than that - er Elliot er herlig og talentfuld spiller, der kan vokse med rolle - hvis han fortsat skal bruges dér.
Edge lord
Skrevet af YNWA"96"
Elliott fylder ikke meget og nu var Ajax kampen ikke hans bedste kamp. Ikke at det ikke er et problem, for det mener jeg det er, specielt når vi møder kvalificeret modstand. Men det ændre dog ikke på, at han har været en af vores bedste spillere i den her sæson. Ja - mange spillere har så været “under par” og derfor har han måske set “god ud”, fordi mange andre har været mindre gode. Men udviklingen siden Elliott’s er kommet tilbage fra hans alvorlige skade, ser rigtig godt ud. Knægten er altså kun 19 år og teknisk er han jo outstading, lad os håbe noget af det andet kommer med tiden. Carvalho mangler jo osse meget endnu, specielt fysisk er han jo stadigvæk meget dreng’et endnu i statur. Men ikke fordi, man sådan skal sammenligne spillere 1:1, men der er lidt Coutinho over ham.

Synes vi har rigtig meget talent i de unge. Så kampen i Youth CL mod Ajax. Nu er Gordon skadet, men ham den 16 årlige ( måske er han 17) Ben Doak, han ser rigtig spændende ud. Helt vanvittig hvor god han er med begge fødder. Ikke at han minder om Lallana, men han er jo osse vanvittig god med begge ben. Ham Bobby Clark kunne osse være en spiller der kom igennem nåleøjet.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Oakley Cannonier måtte også gerne komme igennem nåleøjet. Læste et sted, at han måske er den nye Fowler.

Den unge mand ved hvor målet står, og hvornår han skal skynde sig at aflevere bolden i forbindelse med hjørnespark.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af This is Anfield
@YNWA. Jeg er helt enig i at han ser rigtig god ud fremad banen. Lige nu er det dog primært evnen til at holde bolden ude af eget mål som holdet skal genfinde. Her ser jeg Elliotts defensive mangler som et muligt stort problem. For midtbanen har bare ikke fyldt så meget som den plejer. Det kan sagtens være fællesskabet der fejler, men det kan også godt skyldes at der er én der ikke fylder nok - og så kommer alle til at være lidt på hælene. Det er måske sat lidt på spidsen. Men når Elliott skal vurderes, bør hans defensive bidrag bestemt tages med. Og her han han rigtig meget arbejde foran sig efter min mening. Jeg håber derfor at han bruges lidt mere perifert end tilfældet er lige nu. Hans tid skal nok komme.

Jeg har sagt det før, men Coutinhos afgang var medvirkende til at Liverpools defensiv blev forbedret. Han var ligeledes fremragende fremad, men fyldte ikke så meget når modstanderen havde bolden.
Skrevet af badazz
Alternativerne i forsvaret er jo heller ikke til stede, så Klopp har jo været tvunget nærmest.

Nu hvor Matip er klar, så syntes jeg sagtens Gomez kan få minutter på højrebacken. Matip/VvD skal så bare ikke blive skadet i samme kamp :-)
Men OK, nu er Konate vel tilbage til næste kamp (efter landskampene).
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
annonce
0