Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Khankar
Fornyelse. Kun det kan få holdet op i gear igen.
Skrevet af Bobbymo05
Van Dijk har godt nok kostet på de dødboldssituationer.
Skrevet af Hasse1983
Nå… der var sgu en fesen omgang.
Det er mærkeligt som Fabinho er blevet så ordinær.
Elliot er dog fremragende på den bold, og fortsætter udviklingen. Det er fedt.
Godt at have Ox tilbage.
VVD skylder mål idag og Henderson må være MOM.

Kom frisk med en ny kamp…
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Mainy
Det er jo ikke "for vildt" at det ikke lykkedes. Noget drastisk må snart ske.

Det er så vanvittigt pinligt... når man ikke kan score, så skal man fandme lukke mål ind i en kamp hvor man har 120 % boldbesiddelse. Fuck det lortehold!
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Gshock
Så tabte vi simpelthen til bundproppen
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af This is Anfield
Elliot er dog fremragende på den bold, og fortsætter udviklingen. Det er fedt.


Han skal bare ikke være én af de bærende kræfter. Det havde været fint at spille med ham på en midtbane med Thiago og Fabinho. Men ikke sammen med Jones. Når Carvalho så samtidigt også starter, så bliver det for tyndbenet.

Det er fint at udvikle på talenterne - de skal bare ikke være så mange på banen samtidigt.
Skrevet af D.B.R. ©
Fortjent nok nederlag.

Vi møder jo slet ikke op. En alt for ukoncentreret indsats, der blot understreger, at top 4 er højeste sæsonmål. Men nok ikke opnås.

Skaderne har forlængst ødelagt sæsonen.

Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af SLarsen71
På et eller andet tidspunkt må trænerteam og sundhedssektor sætte sig ned og overveje, om man måske kunne gøre noget anderledes.

Det er jo helt uhørt at en klub har så mange skader.

Når det er sagt fejler vi igen, det er simpelthen for let at stille sig 11 mand bag bold og vente på, at Liverpool laver en personlig fejl.

Ali eneste lyspunkt, og hvordan VvD kan undgå at score overgår min fantasi.

De gode resultater den seneste uge er helt ubrugelige.
Skrevet af Mainy
Det er ikke skadernes skyld...
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Fionn mac Cumhaill
I dag er der ingen undskyldninger, ikke engang skader. Flere af de bærende spillere, som burde gå forrest, er totalt anonyme, i bedste fald helt idé- og energiforladte. Fabinho og Firmino på to badebilletter og Gomez med flere hjerneblødninger for bare at nævne et par stykker. De kan ganske enkelt ikke være det bekendt.
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg vil nu tro, at Diaz, Jota og Nunez havde pyntet på holdlisten, og nok kunne have gjort en forskel.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af This is Anfield
Det er ikke skadernes skyld...


Jeg synes nu at energien er vendt lidt tilbage. Det er eneste trøst for mig lige nu. Jeg synes ikke at holder tabte fordi viljen manglede. Og med lidt held havde det da også set anderledes ud. Van Dijk burde have scoret nærmest tre, mens Forests mål komme fra en ripost på stolpen der lige akkurat ryger tilbage til eneste forest spiller i feltet. Marginalerne var der ikke i dag, men det var evnerne desværre heller ikke. Havde Van Dijk scoret tre mål havde snakken været en anden.

Med det sagt bør man kunne vinde komfortabelt over Forest, så marginaler burde ikke være nødvendige.
Skrevet af El Guapo
Une catastrophe
Skrevet af SLarsen71
Uagtet skader burde det her mandskab præstere langt bedre. Det er ingen undskyldninger.

Men indirekte har skaderne jo betydning, da der ikke er reelle indskiftninger der kan forbedre holdet og vende en kamp.

At vi tager topscorer Firmino ud og sætter midtbane Ox ind (der vel at mærke igen igen har været langtidsskadet) taler sit eget sprog.

Der er INGEN af de øvrige klubber, der bare nærmer sig mht til skader, og det tyder altså på at der er noget i træning/organisation der fejler. Det kan ikke være en tilfældighed, at vi står her igen.
Skrevet af Bobbymo05
Det er i hvert fald vildt, at en spiller med Van Dijks teknik ikke formår at score et par mål på de chancer. Hvad tænkte han dog på i situationen med at sætte den på tværs til Bobby? Eller den sidste chance, altså ja en god redning, men fandme heller ikke særligt godt headet når man står så fri tættere på målet end straffesparkspletten uden pres på sig.. gud, hvor er jeg frustreret.

Den mindste håb, jeg havde før kampstart for en god sæson, er væk nu. Jeg tror ikke på det her hold, og jeg bliver sgu træt af at læse flere positive kommentarer om Elliot Elliot og rend mig i r****.

Vi snakker et hold der gerne vil vinde trofæer, ikke en udviklingsklub for ungdomsspillere og selvfølgelig skal Elliot, Carvalho, Jones m.fl. ikke have så stort ansvar og så meget spilletid, hvis vi gerne vil kæmpe med de allerbedste. Så god er Elliot heller ikke, som jeg føler, mange herinde gør ham til. Hvis han var 24 år gammel, havde vi ikke skænket ham en tanke, jeg kan virkelig ikke se det specielle i ham.
Skrevet af Mainy
Det kan jo ikke passe at vi skal være afhængige af, at en midtstopper skal vinde kampen for os mod den absolutte bundprop. Jeg køber ikke ind på at viljen er der i denne kamp, vi skaber tæt på intet i åbent spil.

Men tak for at ødelægge weekenden endnu en gang, Liverpool. Men det kan vel fejres med at se Håland score hattrick om lidt.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af This is Anfield
https://twitter.com/theanfieldtalk/status/1583770705786966018?s=46&t=WGZlmJI6fvMFcHgjOHwX-w

Det her stinker simpelthen langt væk af at man har undervurderet Forest og ladet Thiago tage i sauna. Utilgiveligt at han i det mindste ikke sad på bænken hvis han kunne have været i stand til at spille.
Skrevet af Gshock
Skaderne har meget og sige. ,
5 udskiftninger pr kamp er jo grotesk, og så med en elendig bænk ved siden af.
Rørte Ox overhovedet bolden. ?
Men vi har også fået et udebane kompleks

FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Mainy
Jeg er ved at være træt af at høre om skader. Det virker til at det er forbeholdt os at kunne bruge det som undskyldning. Hvis man gang på gang er i en situation hvor man er så påvirket af skader, må man også gerne begynde at kigge på, om der kan være andre årsager end bare uheld.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Bobbymo05
Jeg så Ox røre bolden én gang, og der slog han et katastrofalt indlæg lige i favnen på Henderson. Han sigtede åbenbart efter Salah, som var alene i Forrest-feltet med 4-5 forsvarsspillere.
annonce
0