Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af badazz
Fuck da en gang sjask og sjusk - for min skyld kunne vi have røget ud.

Med det skadeshelvede vi har (det kan selvfølgelig se bedre ud efter VM), og det tætte kampprogram, så havde det ikke været nogen katastrofe.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af BetterThanFigo
Det er fandme stærkt af Kelleher! Wow. Specielt sidste redning er da fænomenal. Kommentatoren runder også en fremragende præstation af ved at sige at Nunez´ sparker dårligt, haha!

Kæft nogle nosser der må sidde på Bajcetic, når han melder sig til at tage det første straffespark. Det skal han sgu have kredit for, også selvom han brænder den.

Hvad laver dommeren også, deres målmand er jo en halv meter ude af deres mål ved hvert spark! Heldigvis koster den ikke!
Skrevet af badazz
City er favorit

Det er mod City at vi spiller de bedste kampe. Det er værre mod de andre hold 😉
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af D.B.R. ©
Kelleher må absolut være MoM.

Fint indhop af Doak, og ellers var det vel næsten kun Ramsey og Phillips, der kunne være deres indsats bekendt.

Så får vi da en kamp mere før jul.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Klopptimist
Enig, Badazz - det er også mit take på den turnering (og det lyder sgu mere troværdigt nu, hvor vi sneget os videre...;-)

Al kraft og fokus på Top4 - og så selvfølgelig vinde den der store vase.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af YNWA"96"
Vi har ikke tabt til City de sidste 5 kampe ( måske er det 6), det er vores favorit modstander sammen med Spurs.

Så kun 2 halvleg, synes da de unge gjorde det fint. Doak er vild i Youth CL i de kampe hvor de har vist LFC, han var satme god da han kom ind.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
@ YNWA

Anden halvleg var også klart bedre end første.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Ok så ikke 1.halvleg.

Vores nye “Origi” :

Caoimhín Kelleher has now won more penalty shootouts than any Liverpool goalkeeper in the club´s entire history (4).

18th appearance tonight, crazy stuff from the young keeper

Vi mangler en Cult spiller efter Origi afgang.

Doak 6 yngste debutant i klubbens historie.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(101631231501)
Skuffelsen går for min del på, at ikke en eneste af de unge viste noget, der kune tyde på at vedkommende besidder noget særligt.

Man burde kunne se tegningen til noget, men nej

Præcis og det var også det Thygesen anfægtede. Derby er altså også blot et midterhold i League 1, så igen, jeg synes ikke altid vi behøver alt for indædt forsvare vores spillere (unge såvel som rutinerede). Indstillingen fejlede ikke noget, men teknik, overblik, koncentration og præcision, det var der mangel på. Der forventer og forlanger Klopp også mere. Det kunne man også se på ham.

MotM: Kelleher :D
Skrevet af Klopptimist
Der var jo ikke just voldsomt tempo i første halvleg, så jeg fik tid til at læse lidt update på dagens rygtebørser om potentielle købere af vor elskede klub.
Ifølge Echo skulle feltet p.t. se således ud:

Stephen Pagliuca med partnere
En 67-årig gut fra Boston og bl.a. bestyrelsesformand for Bain Capital og basketholdet Boston Celtics.
Sammen med andre amerikanere var han med i opløbet om at købe Chelsea, og tidligere i år købte han 55 pct. af Atalanta. En del af hans Chelsea-salgstale (eller rettere købstale) var at investere kraftigt i holdet, og The Athletic ser ham som en seriøs bejler til LFC.

David Blitzer og Josh Harris i ledtog med Martin Brougton
De to første ejer - udover milliarder af dollar og pund, ishockeyklubben New Jersey Devils og basketklubben Philadelphia 76ers - også 18 pct. af Crystal Palace, som de har en erklæret kærlighed til.
Den stikker dog ikke dybere, end de var klar til at sælge, hvis de fik lov at købe Chelsea, hvor de også var med i slutfeltet af bejlere.
Her gik de sammen med bl.a. Martin Broughton, som kender LFC ganske godt indefra. Da FSG i 2010 overtog klubben, var Sir Broughton overgangsfigur i formandsstolen for at få handlen i stand.

Dubai International Capital
Echo nævner en historie fra Arabian Business, men den originale artikel er endnu tyndere uden navngivne kilder. Fonden forsøgte også at købe LFC i 2007 - lad dem endelig fortsætte i samme spor og fokusere på at bygge sandslotte i ørkenen...

Outsider/joke
Conor McGregor - ja, ham der MMA-gutten har "requested information".
LFC kan nok sende ham en brochure eller link - det koster vel ikke noget, for han skulle kun være god for sølle 150 mio. pund.
Måske skulle vi lade hatten gå rundt.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Slettet(101631231501)
Figo:

Simo undskyldte altså også bagefter, da han så Darwins straffespark i slow og trak den udtalelse tilbage. Så var han heller ikke værre som kommentator i dag.

Skrevet af BetterThanFigo
Jeg synes sgu ikke der er noget galt med at give lang snor til et ungt hold af talenter. Hvis de skal performe, skal de have en anden slags hjælp end en (ligeledes) ung og ivrig Carvalho og Ox uden kamptræning. Tænker at det havde set anderledes ud hvis der var en ung med i hver kæde - f.eks. Bajcetic, Milner, Jones på midtbanen med Carvalho, Bobby, Frauendorf i angrebet. Ben Doak så pisse spændende ud, men kom også ind da Derby var godt møre og han havde Bobby og Nunez til at suge folk til sig og Elliott at lege bold med. Det er da heller ikke tilfældig at Bajcetic ser meget bedre ud inde ved siden af Thiago og Henderson og med van Dijk og Konaté bag ham. Der var vel ingen der forventede en sikker 3-0 da de så den holdopstilling?
Skrevet af Slettet(101631231501)
Haha, Conor McGregor - det er vist en and og ren fis. Det giver god omtale og det kan den tossede irer jo godt li´. xD

Broughton har jeg nu et lille sweet spot til, qua måden han håndterede sagen mod Hicks og Gillett. Mener dog, at han er Chelsea supporter. Eller var? Men ja, vi har da kortvarigt haft ham som chairman, så hvorfor ikke også ejer/medejer.

De venner jeg har, der har kendskab til Boston Celtics og følger NBA væsentligt tættere end jeg, siger, at Steve Pagliuca og den resterende ejerkreds er ret vellidt i Boston og af holdets fans. De er lidt en investeringsgruppe ligesom FSG. Pengekassen er ikke uudtømmelig. Celtics sluttede i øvrigt 2´er i NBA i den netop overståede sæson og er forhåndsfavorit til at vinde denne sæson. Det vil i så fald være holdets første World Championship siden 2008. Fik jeg sagt, at jeg synes, jeg ser mange ligheder med FSG (Red Sox der fik succes efter mange års kvaler)?
Synes i øvrigt også, at projektet i Atalanta har været og er spændende. Tror de færreste havde forestillet sig dem i Champions League lige foreløbig, men nu har vi selv haft dem på besøg i verdens bedste klubturneringer. Who would have thought.

Kronprinsen af Dubai skal vi ikke have. Han kaster om sig med penge, er ikke så meget værd som der ofte spekuleres i, og så er han før blevet redet ud af
økonomiske problemer af den royale familie af Abu Dhabi. I øvrigt er hans søster gift med Sheikh Mansour, der ejer Sportswashing City. Han er dog kendt for velgørende handlinger, men der spekuleres ofte i, at han mest gør det for at rode bod og vaske sit image ren på sine mange kontroverser. Vi skal ikke have flere af de typer ind i Premier League, bin Salman og Mansour er rigeligt!
Skrevet af Klopptimist
Det flugter fint med billedet af Pagliuca & Co. som ikke helt tosset, Kapslock.
Især hvis fansene også er glade. Happy fan - decent man...

Jeg kender ikke meget til, hvad de har gjort i Atalanta, men det må have virket!

Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Mathews
Forhåbentligt sælger FSG til nogle, der rent faktisk har midlerne til at konsolidere klubben blandt toppen og ikke bare efterlader den i status quo. Hvad er idéen i et salg, hvis vi alligevel blot træder et skridt til siden? Som Rozzer så rigtigt skriver, så er fremtidsperspektiverne langt mere dystre for LFC hvis den skulle ende med at stå på permanent EL-fodbold det næste årti, fordi vi ikke har det økonomiske råderum til at kunne konkurrere på lige fod med de andre tophold i ligaen.
Skrevet af Slettet(101631231501)
Hvad idéen ved et salg er? Øhm, kunne det være... profit. Værdiansættelsen af LFC er jo steget fra £300m. til £4bn. Jeg ved ikke, jeg synes nu, det er ret åbenlyst, hvad idéen ved et eventuelt salg er.

Idéen derimod ved at sælge en andel af klubben er at have mere finansiel firepower til at kunne kæmpe med om andet end EL-pladser, præcis som vi gør nu og har gjort i flere sæsoner under FSG.
Skrevet af Slettet(101631231501)
Klopptimist:

De virker glade for ham derovre, men NBA er jo også en lidt anderledes boldgade end fodbold. De arbejder jo med lønlofter, trades og draftings. Ting jeg gerne bød velkommen i fodbolden, mens de så omvendt kan få lov at beholde pauseshows osv. derovre.
Skrevet af Mathews
Hvad idéen ved et salg er? Øhm, kunne det være... profit. Værdiansættelsen af LFC er jo steget fra £300m. til £4bn. Jeg ved ikke, jeg synes nu, det er ret åbenlyst, hvad idéen ved et eventuelt salg er.

Nu mente jeg så heller ikke hvad idéen fra FSG´s side er, det er temmeligt åbentlyst (som jeg også har været inde på i tidligere indlæg). Jeg hentyder til perspektivet set fra fansenes synspunkt. Der kan det vel komme ud på ét om man bytter den ene ejer for den anden, hvis de økonomiske muskler er stort set identiske.
Skrevet af Hasse1983
Helt anden boldgade:
Hvor køber jeg, sikkert / med garanti, billetter til Liverpool - Leicester 30. december?😊
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af badazz
@Hasse, der er en FB gruppe der hedder ´Turen går til Anfield Road med Hr Staal´. Han skulle være god nok.
Der er et opslag fra d. 25/10 om netop den kamp.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
annonce
0