Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toffees
Tja, jeg lod mig rive lidt med efter at Suarez scorede og gav mig 5000 kr., at jeg fik spillet et par 100 på over 5,5 mål da der stod 3-0 også! Hehe
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Acheron 3
Mage til envejstrafik skal man lede længe efter. Hvis der skal gøres noget for måldifferencen skal det være i dag, for en dårligere modstander kommer i ikke til at møde igen i denne sæson.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af jomic...
Vi skulle eftersigende have smidt et €10m bud på Sneijder. Man har vel lov at håbe, det ville være en god spiller at få. Spørgsmålet er bare om han er motiveret, kunne godt lidt frygte en Joe Cole gentagelse...

Men han ender jo nok i United og bliver en succes der...
Skrevet af D.B.R. ©
Pligt sejr, og som forventet en 2. halvleg, hvor der ikke blevet ydet mere end allerhøjst nødvendigt.

Vel egentlig fornuftigt nok, så man kan give den en skalle på onsdag mod Black Cats.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af rozzer
Fin start på Carra`s manager karriere.

From doubters to achievers.
Skrevet af vestergarden
Jeg synes ikke man kan tillade sig at kalde BR for en fiasko. Ja, der har været tvivlsomme resultater. Ja, hans indkøb har ikke været spot on (Borini), men jeg hæfter mig ved en ting og det er at vi spiller god fodbold.

Reina har været svingende i denne sæson. Rygterne om Butland intensiveres, men jeg synes han hævet niveuaet efter sin skadespause.

Forsvaret har været stærke, og det er vel kun i Villa og Stoke kampene at det har set kritisk ud. Jeg synes Glen Johnson har vist skræmmende styrke og klart den HB i ligaen der har præsteret bedst i år. Agger og Skrtel har niveauet til toppen af Premier League, behøver ikke uddybes. Enrique startede skidt, men har de sidste måneder vist klasse. Specielt Chelsea kampen, hvor han jo nærmest ikke tabte en nærkamp!

Mange taler om Gerrard, som omdrejningspunktet på midten. Jeg er uenig. At se Lucas som den defensive ankermand kan ikke sammenlignes med nogle i truppen. Forskellen på ham og Allen er simpel: fysik! Hvilket bare er ufattelig vigtigt på den position i Premier League. Dog skal Allen også nævnes som en god afløser, hvilket vi senest så idag mod QPR, hvor han i 1. halvleg var blandt de bedste. Gerrard har i de sidste par kampe vist, at han stadig har niveauet. Spillet fungerer ikke med Lucas-Allen. De to minder for meget om hinanden og ingen af dem kan noget offensivt. På den offensive midt synes jeg Henderson bliver overset! Han fik chancen i slutningen af november/starten af december, men blev igen sat på bænken. Idag synes jeg han viser sikkerhed med bolden, løbevillighed og blik for at sætte de tre forreste i scene. Shelvey er en ok reserve, men har ikke niveauet (endnu. Synes også Suso har kvaliteterne til at spille den offensive midt, han mangler dog stadig fysik og fart, men har derimod blikket for spillet.

Det klart største problem kanterne. Sterling har kæmpe potentiale, men som en anden bruger herinde skrev tidligere: hans rolle på holdet er alt for stor sammenlignet med hans evner. Hans præstationer er for svingende. Downing lige så. Presset er derfor lagt over på Suarez; han skal lave målene! (hvilket vi fans kan prise os lykkelige over han har gjort!!!!!) Kanterne i det 4-3-3/4-2-3-1 system som Rogders praktiserer, skal kunne score mål. Se på Barcelona. Man skal passe på med at sammenligne sig med dem, men se hvor mange mål deres kanter scorer. Rygterne om sturrigde passer mig derfor perfekt, da han har evnen til at trække ind i banen og score.

Jeg håber på forstærkningerne til offensiven til januar; sturrigde må vi antage som reds spiller. Borini bliver skadesfri på et tidspunkt. Jeg ser dog ingen grund til at frygte for Rogders evner. Han er manden der kan føre os til storhed!
Skrevet af Carlsen81
Zinedine Zidanes søn, 17-årige Enzo Fernandez, skal mellem februar og april måned på et 2 måneders prøveophold i Liverpool. Den talentfulde venstrekant har optrådt 49 gange for Real Madrid B og har scoret 8 mål og lavet hele 38 assists.

(Kilde: Marca)
Skrevet af Kongen
Så kan det være, at de 10+ år gamle rygter om, at Zidane var blevet spottet i John Lennon Airport endelig viser sig sande.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Godt nytår til alle i tråden.

2013 byder for mit vedkommende på 2 kampe (indtil videre, jeg tager til Amsterdam hvis vi når finalen). Arsenal ude her i slutningen af januar og sidste hjemmekamp mod QPR.

Er der nogen her i tråden der skal afsted i 2013? Tilfældigvis til sidste hjemmekamp mod QPR? Det kan jo blive Carras sidste.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af rozzer
Spürs kampen hjemme. Men desværre fik min rejsemakker nyt arbejde, og kunne derfor ikke få fri.

Ser hvad EL og FA Cup evt tilbyder. Vil gerne afsted i foråret.

Skal dog helt sikkert af sted til efteråret.
From doubters to achievers.
Skrevet af NickRomano
Enzo Zidane har ikke kampe på Madrids B-hold, men spiller på Juvenil B, som er et ungdomshold.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Så du tager afsted alene eller hvordan rozzer?

Jeg overvejer også EL og FA cup, hvis drengene når langt.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af andib
Godt nytår allesammen.

Fodbold bliver det ikke til i det kommende år i England. Jeg forsøger at spare op til VM i Brasilien næste år.

Australien-turen er blevet lige dyr nok.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af rozzer
Tager ikke afsted Tommy. Med mindre vi når langt i EL eller FA.

Har linet den helt store efterårstur op.
From doubters to achievers.
Skrevet af Fribytter
VM i Brasilien er jo ikke ligefrem Britania Stadium en regnfuld tirsdag aften, Andib.

Jeg har selv en plan om at besøge en kammerat i Dundee i foråret og så tage til Liverpool et par dage.Sunderland-kampen skal vindes. Der er selvfølgelig snakken om stabilitet, men det er imø. også bekymrende, at LFC ikke rigtig har leveret noget, der minder om mindre overraskelser. Der har været en masse skuffelser, og ellers er der kun blevet hentet sejre i kampe mod modstandere, som har været svagt spillende pånær måske udekampen imod Wham. Villa-kampen er stadig den mest intetsigende præstation denne sæson.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Sunderland-kampen skal vindes. Der er selvfølgelig snakken om stabilitet, men det er imø. også bekymrende, at LFC ikke rigtig har leveret noget, der minder om mindre overraskelser. Der har været en masse skuffelser, og ellers er der kun blevet hentet sejre i kampe mod modstandere, som har været svagt spillende pånær måske udekampen imod Wham. Villa-kampen er stadig den mest intetsigende præstation denne sæson.


Enig. Men Rodgers går tydeligvis ikke på kompromis med sit koncept, på godt og ondt.


Skrevet af andib
@Fribytter
Så længe der ikke er andre stadionplaner end Anfield, så har jeg tid nok. VM i Brasilien kommer jeg nok ikke til lige at opleve igen, når nu det i 2014 er over 60 år siden det sidst var i Brasilien. Nu er det jo ikke nogen hemmelighed at jeg er glad for den del af verden, så VM er en kærkommen lejlighed til at tage derover. Jeg har så heller ikke oplevet VM tidligere.

Jeg var dum nok til at lade være med at tage til Tyskland i 2006 selvom jeg har familie i nærheden af Frankfurt.

Der skal spares penge efter denne Australien-tur, så ingen Anfield eller britania stadium i den kommende sæson.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af RedPoppy
LET THE (TRANSFER) MADNESS... BEGIN!

Håber satme vi signer noget guld over de næste par uger. Vi har brug for det.

EDIT: Godt nythår til jer alle selvfølgelig. :)
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af 61
Hold kæft hvor ville det være vildt hvis Sturridge har signet og skal spille i aften!
Ifølge Telegraph vil Rodgers gerne låne Gameiro, spændende spiller.
Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg tvivler nu på, at Sturridge spiller i aften. En debut på søndag ligger nok mere i kortene.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0