Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Jeg synes virkelig også tit Peter Kjær er for pessimistisk. Som om han nærmest forsøger at jinxe Liverpool.

Hvis jeg sad og skulle vælge et hold af eksperter, så havde jeg lynhurtigt forsøgt at få shanghajet typer som Morten Bruun, Mikkel Bischoff, Francis Dickoh og Mads Junker.


He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Francis Dickoh har jeg ikke så megen kendskab til, men jeg er 100% enig i de 3 andre. Det er desværre længe siden jeg har set Bischoff på skærmen.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Mads Junker synes jeg nu heller ikke er en der værd at lytte ret meget til.
Y. N. W. A. #JFT97
Jeg ser sjældent optakter til kampene, uanset om det er i PL eller CL.

Så mit kendskab til Kjær og Mølby stammer primært fra kommentering under kampene.

Jeg hopper ikke helt med på den samme "kritik-vogn" omkring Kjær som mange er hoppet med på. Jeg undrer mig ofte over kritikken af ham, når han kommenterer kampe, hvor LFC ikke er en del af kampen.

Jeg har indimellem spurgt ind til, hvad han lige gjorde galt under kampen, men har endnu til gode at få svar, eller bare eksempler på det han sagde, der gjorde han lige skulle have et hug.

Det er åbenbart ofte bare rart at bruge kommentatorerne som "prügelknabe" hvis ikke det lige glider som det skal på banen.
Y. N. W. A. #JFT97
Spændene snak i har her inde, jeg er ret ligeglad med hvad der bliver sagt op til en kamp da jeg ikke ser det, men under en kamp så er det ofte viasat eksperter bare sådan generetalt er træls at høre på, jeg husker bedst tiden med jeres indkast træner som var med i ca hver program det var dog lige i overkanten for mig ;)

Vdr stemning syndes jeg den er lidt svær, jeg vil helst ikke holde med City da jeg ikke gider at se det samme hold vinde igen og igen, men på samme tid ønsker jeg heller ikke i vinder da det så får jer til at fremstå som en mere interessant klub for spiller Chelsea gerne vil have, at skift til og pt har i jo mange fordele over Chelsea, Klopp, fast system mange gode spiller og generelt et godt rygte, så det er svært at ønske i skal vinde alting også det "flytter" jo bare Chelsea længer bag i køen, så syndes den er svær.

Tror min konklusion er Chelsea skal vinde hver gang også længe i ikke er en trussels kan jeg godt leve med i gør det godt ;)
- Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Raul / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makelele / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / C.Ronaldo / P.Cech / N.Kanté / L.Modric
jeg husker bedst tiden med jeres indkast træner som var med i ca hver program det var dog lige i overkanten for mig ;)

Du ser ikke optakten, hvilket jeg også sjældent gør, men alligevel er du stødt på indkasttræneren. Han var vel ikke med under kampen.
Y. N. W. A. #JFT97
Jo snakken under kampen og på FORUM bag efter omkring indkast!
men ok der fik du mig i den forstand jeg ikke ser optakt men kan ofte høre dem mens jeg tilbereder mad.
- Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Raul / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makelele / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / C.Ronaldo / P.Cech / N.Kanté / L.Modric
https://twitter.com/AnfieldWatch/status/1523701180932710402

NEW: Bayern Munich want Sadio Mane this summer.

Mane is the desired ´statement transfer´ for the summer. There have been no negotiations between Bayern and Liverpool, so far. The director of Bayern, Hasan Salihamidžić, met Mane´s agent over the weekend and Mane was a topic of conversation, as per
@Plettigoal


Med et år tilbage ville i så sælge ham til Bayern? Tror 50-60 millioner pund ville være nok for os til at sælge.
Romano har skrevet here we go vedr. Haaland til City. Jeg kan simpelthen ikke se hvem der skal slå dem af tronen. Vi er tæt på, men alligevel ikke tæt nok. Andre hold er rigtig langt fra. City har et kanon hold, og så topper de lige med Haaland, og det skulle ikke undrer mig at andre topspillere kommer til. Den pengetank er utømmelig. Det er virkelig frustrerende, og sådan burde det også være for United, Chelsea, Arsenal, osv.
Nå men vi må kæmpe videre.
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Så må vi gå sammen om at slå dem.

Træner team: Klopp + Tuchel

Opstilling: 4-2-3-1

Mendy/Allison

Reece/Trent - Konate/Matip - VvD/Rudiger - Chilwell/Robertson
Kante/Fabinho - Thiago/Kovacic
Salah/Odoi - Mount/Kai - Diaz/Mane
Lukaku/Jota

Økonomi: USA.

Shortlist:
Rice
(resten må i lige hjælpe med)

I kommer bare City!

- Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Raul / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makelele / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / C.Ronaldo / P.Cech / N.Kanté / L.Modric
annonce