Snak

Mere indhold efter annoncen
Sådanne rygter starter gerne et sted, og så spreder det sig ud i alle mulige andre medier, gerne de medier, der blot kopierer hvad andre skriver.

Der er også medier der beretter, at der intet er i sagen.
Y. N. W. A. #JFT97
Okay, Sander Berge-rygtet fra sidste sommer er i den grad blevet vækket fra de døde og kører på fuld udblæsning på diverse underlødige medier (igen nemt job).

Som spillertype er Berge ikke helt uinteressant (def midt), men det er nok mere et spørgsmål om han har den fornødne niveau. Han satte ikke ligaen i brand sidst, men Klopp var angiveligt varm på ham, fornoder det drejer sig om at Berge har et stort løbepensum og er disciplineret.
Jeg er personligt i syv sind over, hvem pokker klubben kan hente af den fornødne kvalitet til midtbanen. Håber inderligt man skiller sig af med Keita - jeg synes virkelig ikke han ligner en mand, der på noget tidspunkt har ville knokle for trøjen.

Berge? Jeg har ikke set ham siden Sheffield var oppe senest.
Håber for Guds skyld ikke det bliver sådan en som Tielemans. Mon ikke endnu en lottokupon fra den portugisiske liga er et bud, HVIS man synes man skal hente nogen ind.
Jeg læser vi måske er interesserede i Ismael Bennacer fra Milan...kender ham ikke, og det er fra Sky Sports...så deeeeet....
YNWA
Nogen som også har hørt, at Nunez karantæne kan blive forlænget, fordi det er voldelig adfærd at nikke en skalde. Det kan muligvis blive op til 5 spilledages karantæne.
Ja, selvom det ikke har noget med en skalle at gøre så skal han selvfølgelig have sin straf. 3 dage for direkte rødt og videre ....... det er blæst helt ud af proportioner. Samme med de halvhjerner der sidder og skriver til Joakim Andersen bagefter .... vorherre bevares.
Klubben forventer ham klar til derbyet, så de regner da ikke med mere end de 3 dage.
Y. N. W. A. #JFT97
Det skal han naturligvis heller ikke ...... tidligere episoder med "rigtige" skaller har heller ikke givet mere end 3 dage.
Skulle Keita smutte, så ville jeg være svært begejstret, hvis klubben kiggede mod Paqueta fra Lyon. Han har den rigtige alder og det virker som om, at udviklingen er hæsblæsende.

Ønsketænkning, bevares.
annonce