Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stolpesten
Det pinlige består sgu da i at folk bliver ved med at forsvare en spiller der har kostet tæt på 150 mill og er tilfredse med at han her 1.5 år efter har en opadgående formkurve :) .. Sådan en spiller skal være en profil i PL . Det er folk der sætter en lav stardard til vores hold ...
Jeg har ret med det meste af det jeg kommer ud med, og det får jeg også med det her ... Allen kommer ikke til at spille på det niveau Liverpool gerne skulle være på.
Ja, jeg er utilfreds med spilleren ... Slut på den diskussion
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af D.B.R. ©
Ovenpå en længerevarende skadespause er det vel helt naturligt at formkurven er opadgående.

At du hænger dig så meget i prisen, og ydermere elsker at lege spåkone er sgu ømt.

Allen skal naturligvis bruges hvis han er klar, og ikke sidde og krydre røv på bænken, som du åbenlyst foretrækker.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Sandersen
Han kommer jo netop aldrig til at bevise noget, hvis ikke han spiller. Jeg synes han har spillet fornuftigt i år, og ser ham slet ikke som værende i samme kategori som Carrol. Men er dog enig i at der skal købes kvalitet til midten, og det skal være i det her vindue.
Skrevet af Schleimann
Rodgers laver ikke om på hans "Gerrard som Pirlo rolle"


Heldigvis. Så er vi stadig med i kampen om fjerdepladsen.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ DBR

At du hænger dig så meget i prisen...


Normalt ville man vel også have forventninger om at en spiller der koster 150 mio. kr. leverer varen. Hvorvidt han gør eller ej, følger jeg ikke Liverpool nær tilstrækkeligt til at vurdere.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Fribytter
Men denne diskussion handler jo om, hvorvidt prisen diskvalificerer Allen. Prisen bruges som et argument imod, at Allen skal spille.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Lige præcis, Fribytter.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
"Heldigvis. Så er vi stadig med i kampen om fjerdepladsen."

Problemet på midtbanen er ikke, at Gerrard ligger dybt og fordeler spillet. Problemet er, at der for det første er for få midtbanespillere i truppen og for det andet, at Lucas ikke er bevægelig nok til at kompensere for Gerrards manglende fart. Pirlo har trods alt rimelig kompetente, løbestærke spillere omkring sig. Hvis Allen kan ryste skaderne af sig og fortsætte de gode takter, så er Gerrard bagved Allen og Henderson en udmærket midtbane, hvis Rodgers foretrækker trekanten på den måde.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af banansnask
http://www.liverpoolfc.c…uardiansaid

Nogen der har en ide mht. dette? Der har været snak om et nyt sponsorat, eftersom at det er et anagram.
Skrevet af Slettet(321402220608)
Så fik vi den værst tænkelige lodtrækning i FA cuppen, hmm men man skal vel også slå de bedste hvis man vil vinde den!!
Skrevet af No17
"Så fik vi den værst tænkelige lodtrækning i FA cuppen, hmm men man skal vel også slå de bedste hvis man vil vinde den!!"

Mourinho på Broen > Arse. Tror også de spiller United, Liverpool(x2), Bayern på 2 uger.
\"Soldado makes me realise i wasn\'t that sh*t\" - Gary Lineker
Skrevet af stolpesten
City ude eller Chelsea ude lyder lidt mere frygtindgydende ... Arsenal virker ikke stærkere end os på nuværende tidspunkt..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Slettet(321402220608)
jeg har in mente hvordan sidste kamp gik.

vi var langt tættere på uafgjort imod city og chelsea end arsenal
Skrevet af Mr. Spock
Arsenal virker ikke stærkere end os på nuværende tidspunkt..


Njaehhhh... seneste 6 kampe:

Newcastle United 0:1 Arsenal
Arsenal 2:0 Cardiff
Arsenal 2:0 Tottenham (FA Cup)
Aston Villa 1:2 Arsenal
Arsenal 2:0 Fulham
Arsenal 4:0 Coventry (MM Cup)
- 18 point, 13-1

Chelsea 2:1 Liverpool
Liverpool 2:0 Hull
Liverpool 2:0 Oldham (FA Cup)
Stoke 3:5 Liverpool
Liverpool 2:2 Aston Villa
Bournemouth 0:2 Liverpool (MM Cup)
- 13 point, 14-6

Men vi kan vel blive enige om at det var fint Chelsea og City trak hinanden.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af D.B.R. ©
Lad det bare blive endestationen, hvis vi klasker dem ugen før.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ScouserBoy
Bliver formentlig et skadesplaget derby. Hvis det ikke bare er spin fra Martinez side, er der åbenbart en hel del tvivlsomme hos Everton. Kan vi slippe for Barkley især og også gerne Coleman som jo er i en hyggelig form i øjeblikket, ville det ikke gøre mig noget...
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Carra-23
Lad os nu se om den lille tjener fra Halløj på badehotellet ikke bare laver en "Wenger" ?

Vi kan selv håbe på at Rodgers har lært af Villa kampen og stiller op med 3 centralt på midten. Den skal have fuld skrue og smølferne skal køres over.
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af vestergarden
Sakho meldes definitivt ude. Allen tvivlsom. Det tegner ikke godt...
Skrevet af rozzer
Dunno Carra, har en snigende fornemmelse af at dette kan blive kampen, hvor Evertonarn`twe tager 3 point med hjem over Stanley Park.

Den optimisme jeg havde juleaften, er blevet dæmpet betragteligt af en tynd trup plaget af skader på centrale positioner, samt hvad der virker til at være et yderst formålsløst transfervindue, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad FSG vil med LFC. Når de ikke tør satse benhårdt efter den 4 plads, der virker opnåelig hvis der tilføjes lige det ekstra kvalitet, på centrale pladser.
From doubters to achievers.
Skrevet af Fribytter
Ayre og Rodgers uenige om, hvorfor Salah ikke skiftede til LFC. Ayre siger, at Salah foretrak CFC fremfor LFC. Rodgers siger, at klubberne aldrig blev enige om en pris.

Det handler nok om, at Ayre forsøgte at løbe fra en mundtlig aftale og lowballe i håbet om, at Salahs ønske om at skifte til LFC ville være med til at sænke prisen. Ayre havde så ikke lige kalkuleret med, at det åbnede for, at andre klubber kunne byde på Salah, og det var det, der skete.

I Ayres øjne er det Salah, der ikke har presset nok på for et skifte. I Rodgers´ øjne er det Ayre, der ikke har lagt pengene. Det kan så godt være, at Ayre efterfølgende har budt det, som Basel og LFC havde aftalt mundtligt, men at Basel stadig har foretrukket CFC... Jeg tror dog ikke, at Salah på noget tidspunkt har haft en kontrakt fra LFC, som han kunne underskrive.

Ikke at jeg ser det som et stort tab, at Salah er skiftet til CFC. Jeg kendte meget lidt til spilleren inden rygtestormen, og jeg kender sådan set stadig ikke særlig meget til ham, og Salah spiller desuden en position, hvor LFC i forvejen har en række spændende talenter. Sterling, Coutinho, Suso, Ibe, Wilson og Peterson. Det er dog bekymrende, at klubben ikke har en deal breaker uanset om, Salah er det, som klubben har brug for pt..

Rygterne om Niguez er tilgengæld ret interessante. Jeg kender heller ikke meget til Niguez, men han er midtbanespiller, og det gør det i sig selv spændende.

I øvrigt forlyder det til, at det nye træningstøjsponsorat indbringer klubben £35 mio. over to år. Det er ok.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0