Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af flotfyr_17
Fribytter:

Det har jeg også lige læst. Hvis det er tilfældet, så kan ejeren da ikke bare nægte at skrive under, kan han?

Kritikken bunder måske ikke så meget i denne handel isoleret set, men mere i det store hele billede. Man var simpelthen for dårlig til at strukturere arbejdet omkring spillerne. Man kom for sent i gang på transfermarkedet og bruge for lang tid på enkelte spillere.
Liverpool
Skrevet af Fribytter
Det sidste er jeg meget enig i. Eller man var jo sådan set ret tidligt ude i forhold til Salah, men hvis man skal tro diverse rygter, så forsøgte Ayre at byde under den mundtlig aftalte pris, og Basel blev forståeligt nok en smule fornærmede.

I forhold til det første så kan ejeren vel påstå, at en betaling i rater ikke kan aktivere frikøbsklausulen. Og under alle omstændigheder skal der en sportsdomstol ind over sagen for at afgøre, om ejeren har forbrudt sig imod en aftale med spillere, og det kan blive en langstrukken affære. Det er nok de færreste spillere, der synes, at den slags er en god ide. Konoplyanka får jo formentlig mulighed for at skifte til sommer, hvor han kun har et år tilbage af sin kontrakt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
Jomic, det er vel i den slags situationer, at en del af den moderne fodbolds eventyr og fascination ligger gemt. Penge betyder efterhånden enormt, ja, alt for meget, men de mange penge har tilgengæld også skabt et vanvittigt marked, og magtspillet kan tiltider virke helt tosset. Det er da surt, at en dum ejer ikke gider at være mere imødekommende i forhold til en frikøbsklausul, men det er samtidig den slags beslutninger, der er med til at gøre fodbold lidt mindre forudsigeligt.

En anden spiller, Gomes, som LFC også har været rygtet til, er idag blevet solgt til et selskab, der handler med spillerrettigheder. Eller dvs. det er kun en del af rettighederne, 75%, der er blevet solgt. Peter Lim, der vist på et tidspunkt lurede på et køb af LFC, ejer den virksomhed, der har købt rettighederne, og rygterne går på, at hvis han lykkes med at købe Valencia, vil spilleren blive Valencia-spiller. Lim er altså igang med at købe spillere uden at have en klub, og de 75% kostede €15 mio... Den slags er det også svært at tage højde for. Og tage seriøst for den sags skyld.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(562140202803)
Det er vist muligt, uden dog at være sikkert, at ejeren af klubben har brudt spillerens nuværende kontrakt ved ikke at skrive under, og spilleren så er fri til at gå. Læst på twitter. Ejeren har i hvert fald umiddelbart ikke overholdt sin del af kontrakten, og så må man jo se, hvad for noget retsligt efterspil, der kan blive af det.

Tror nemt det kan være ejeren, der kommer til at sidde med aben til sidst.
Skrevet af stolpesten
Jeg er negativ spændt på hvad der sker hvis med holdet hvis vi ikke tager den CHL plads ... Suarez forsvinder jo nok helt sikkert...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af D.B.R. ©
Når man tænker på bredden i truppen er det imø i hvert fald noget af en gambling, at man ikke får hentet 1-2 spillere ind til at styrke denne.

Nu sparede vi så pengene, og de kan istedet bruges mere fornuftigt til sommer, hvor vi vel uden en CL plads alligevel får en pæn slat at lege med, når Suarez sælges.

Jeg håber dog inderligt, at vi ikke kommer dertil, at vi skal sælge Suarez, men det kræver nu, at vi ikke render ind i flere længerevarende skader og karantæner.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af rozzer
Lektie lært, ifht at handle med anløbne urakinske rigmænd, når man er mere desperat for tilfredsstille masserne, end godt er.
From doubters to achievers.
Skrevet af jomic...
@Fribytter,

Bestemt. Det er meget fascinerende og uforudsigeligt. Men det var nu mere det humoristiske "fanget i udlandet" aspekt jeg adresserede.

EDIT:

I øvrigt, skræmmende vindue af Chelsea. Mata og KDB ud for 330+130 (460). Salah, Zouma og Matic ind for 160, 110 og 180 (450). Et lille overskud, oprydning i de offensive midtbanespillere, Mata´s lønkroner og en spiller til hver kæde.

Det er, isoleret set, rigtigt flot.
Skrevet af Fribytter
Det fangede jeg såmænd godt. Det hænger bare sammen i mit hoved. Mærkelige rigmænds projekter i egne, hvor tredjepartsejerskaber og magt snarere end ret styrer slagets gang. Der er jo nærmest nok stof til en krimi eller en spændingsroman hver gang, der forhandles med den slags klubber.

Ja, det er godt gået af CFC. Zouma er dog på udlån sammen med 24 andre spillere. Otte af disse spillere er over 21 år og ville derfor kræve en PL-registrering, hvis de skulle have mulighed for at spille for CFC i PL. 16 af de spillere har aldrig eller i meget ringe grad været tilknyttet CFC´s akademi og 14 af dem har samtidig ingen eller meget få førsteholdsoptrædener for CFC. Og hvis man ser på CFC´s førsteholdstrup, er det meget få spillere, der har brugt et låneophold som afsæt til en CFC-karriere.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Swordfishtrombone
Det må da være en stående joke efterhånden, at når Ayre tager flyet for at afslutte en handel, går handlen itu. Havde vi dog bare fået Mkhitaryan.
-
Skrevet af stolpesten
Det må siges at være de utimative resultater lige nu .. Lad dem slutte sådan :p ...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Lynild
Nå, nu er det vel okay at konkludere, at vi dumper i begge transfervinduer.

Kolo og Sahko står for mig som sæsonens bedste handler, plus at man ikke solgte Suarez (som jeg ellers var fortaler for).

Kolo giver god mening ift. erfaring, bredde og så på fri transfer. Han er ikke førstevalg, men en habil backup og virker som en, der løfter i omklædningsrummet.

Sahko er typecast til Premier League og kan blive sæsonens bedste indkøb.

Resten er sådan lidt tjah, nogle er deciderede flops. Og jeg mangler stadig at se fornuften i at bytte Shelvey og Borini for de to spaniere. Og Reina for Mignolet kan kun være for at spare lønkroner.

Truppen har sådan set kvalitet nok, så det bliver spændende at se, hvor langt det kan bære. Vi har en fordel over vores direkte konkurrenter, der alle kan sætte point til i dag, udover der ingen forstyrrende europæiske eller carling cup kampe. Plus et godt forårsprogram.

Og så må Moses gerne vise, hvorfor Rodgers hentede ham.
Skrevet af banansnask
Gode resultater i dag set med røde øjne.
Skrevet af D.B.R. ©
Pointtab til Spurs og United. Det skal udnyttes i morgen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Papadakis
Ærgerligt Everton får vendt kampen, men det til trods, så er det en lækker dag resultatmæssigt for vores top 4 chancer :D Newcastle er helt ude efter en god periode hvor de sned sig op som en lille outsider. United kan vi med en sejr i morgen få en aftand på 9 point ned til, og derved snart må miste håbet for 4. pladsen. Så konkurrenter ligner Everton og Tottenham som vi kan få henholdsvis 4 og 5 point ned til hvis vi tager sejren i morgen!
FC Barcelona & Liverpool
Skrevet af stolpesten
En sejr til Liverpool i morgen og Man Utd er 9 point efter os på 4. pladsen :p ...
Jeg tror at United sætter gang i plan B når vi skal mødes igen ... De sætter Evra til at beskylde Suarez for racisme og forbundet giver Suarez 20 spilledages karantæne... :) .. Snart den eneste måde de kan nå os
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Papadakis
@Stolpesten

Du må sgu ikke lave sjov med det! Ligefør jeg kan forestille mig det ske!
FC Barcelona & Liverpool
Skrevet af ScouserBoy
Er der nogen der ved hvordan det går Conor Coady i Sheffield United? Kan se han var med hele kampen i dag i deres 3-0 nederlag til Crewe, og ser at de er ret presset nede i bunden af League One.
Kan vi forvente os noget af Coady i fremtiden eller hvad siger I? Ville elske hvis han kunne blive en profil i PL, men har ikke set ham særlig meget og at han spiller i bunden af League one lyder jo ikke umiddelbart så lovende?
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af vestergarden
De to næste kampe kan vise sig at være meget vitale. En sejr imorgen og WBA og en hjemmesejr lørdag mod Arsenal, vil bringe os på 52 point. Ser vi nedad mødes Spurs og Everton i næste runde, hvilket potentielt kan give os en forspring på 6 point. Ser vi opad, mødes City og Chelsea mødes mandag aften og hvis City fortsætter deres hjemmebanestatistik, er vi kun 1 point fra 3. pladsen. Med flere skadede spillere på vej tilbage, kan det, hvis alt går op i en højere enhed, blive en rigtig god uge for os.
Skrevet af stolpesten
Kampen i morgen er MEGA vigtig nu ... Vi kan næsten sætte Man Utd af i kampen om 4.pladsen ... Vi kan lave et forspring på 5 til Tottenham, og mindske en af de tre´s foran os forspring ... Vinder vi ikke kan sejren med Everton ikke bruges til andet end håneretten .... Det er nu vi skal vise at vi kan det lort på udebane :)
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce
0