Snak

Mere indhold efter annoncen
Bold lever jo bare af clicks. Sådan er det.

En ringe præstation. Hjemmebane. En nedrykningskandidat, der levede op til prædikatet. Og alligevel vindes kampen med mindst mulig margin. Der blev brændt mange chancer, men der blev også givet ufattelig mange chancer væk, og generelt havde Reading gode vilkår, når de nærmede sig LFC´s felt.

Sterling scorer et mål, men spiller ikke en god kamp. Suso var heller ikke en åbenbaring. Henderson bliver først sat ind til allersidst, selvom han ellers har redskaberne til at skabe balance. Downing og Assaidi må være i spil til næste start PL-startopstilling. Desværre tror jeg, at en startplads til Henderson er urealistisk, da Rodgers så skal gå på kompromis med sin midtbanesammensætning. Det er dog ikke fordi, Sahin viser et imponerende niveau, og Jonjo var ikke specielt overbevisende, da han kom ind.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Sterling scorer et mål, men spiller ikke en god kamp. Suso var heller ikke en åbenbaring.


Man kan jo heller ikke forvente af en 17-årig og 18-årig, at de spiller guddommeligt hver gang. Synes bestemt det var godkendt fra deres side.Er dog enig i at det generelt ikke var fremragende. 1. halvleg var ganske god - vi burde have ført 2-0 eller 3-0 ved pausen. Anden halvleg bliver en smule forkrampet, fordi vi endnu ikke har opbygget en vis tryghed ved at spille på Anfield, idet resultaterne i en lang periode har haltet gevaldigt.
Det vigtigste var, at vi endelig vandt på Anfield. Et skridt i den rigtige retning. Man kan jo trods alt ikke forvente at se kæmpe spillemæssige fremskridt fra kamp til kamp.

Vi kunne sagtens have vundet 3-0 4-0, men den kunne også være endt 1-1, fordi vi ikke formår at score de mål vi skal. Det blev ret nervøst det sidste kvarter, og der så forsvaret ikke altid lige godt ud, men overordnet set, synes jeg at et cleansheat illustrerer vores defensive formåen i kampen ret godt. Første halvleg i særdeleshed - der husker jeg ikke Reading havde et reelt skud på mål.

Sejre er, uanset hvad (selvfølgelig), en vigtig del af processen. Det giver selvtillid og ro, og det er altafgørende for at bygge på fremadrettet.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
3 point. Det var det vigtigste.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Jeg er bare glad for, at vi ikke spillede fremragende, for når det sker, ja, så er der pointtab.
Jeg vurderer ikke spillernes alder. Ifølge Rodgers er alder ligegygldigt, hvis man er god nok. Jeg forventer et højere niveau fra startere uanset, hvor gamle de er.

Resultatet er bestemt brugbart, men sådanne indsatser kommer langt fra til at give tre point hver gang. Hvorfor man ikke bør forvente, at Reading på Anfield burde være lig en sikker sejr, har jeg svært ved at gennemskue. I så fald kan man næsten ikke tillade sig at forvente noget som helst. I øvrigt var indsatserne imod City og Utd. bedre hjemmebanepræstationer imø., så Reading-kampen var imø. ikke et udtryk for fremgang. Og nu ejerne eksplicit har forsøgt at nedtone de resultatmæssige forventninger, så bør man vel primært kigge på det spillemæssige?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Uenig, og det sker sjældent med dig Fribytter. Synes Shelvey gjorde en god figur. Brændte skammeligt, men ellers masser af vilje, stål, nerve og intensitet. Han har redskaberne til at blive en rigtig god spiller.
From doubters to achievers.
Jeg vurderer ikke spillernes alder. Ifølge Rodgers er alder ligegygldigt, hvis man er god nok. Jeg forventer et højere niveau fra startere uanset, hvor gamle de er.


Så hvis man spiller én halvskidt kamp, skal man sættes af?

Ja, alder er ligegyldigt i det henseende. Men Rodgers såvel som du er også klar over at 17-18 årige vil have kampe, hvor de ikke er så synlige. At Rodgers har sagt at alder er ligegyldigt, betyder jo ikke at han ikke ved at de til tider kan være ustabile. Hvilket alle iøvrigt kan, uanset alder. Synes det er mærkeligt at du vil "smide" dem af på baggrund af en kamp. Og så dårlig spillede de jo heller ikke.

Resultatet er bestemt brugbart, men sådanne indsatser kommer langt fra til at give tre point hver gang.


"Sådanne indsatser". Jeg synes vi spiller en godkendt kamp. Ikke fantastisk, men vi levere tilstrækkeligt til at det ikke ville have været ufortjent også at vinde større. Jeg må iøvrigt lige minde dig om, at vi lige har fået ny træner og er i gang med at implementere en ny spillestil, med et ret ungt hold. Derfor er det forventeligt at der vil komme kampe, hvor vi ikke udraderer modstanderen fuldstændigt. Og derfor er 3 point i sig selv positivt, men også taget vores ret dårlige start i betragtning, er de 3 point ekstra vigtige.
En vigtig egenskab er jo desuden at være i stand til at spille halvdårlige kampe og alligevel vinde, noget som vores naboer i Manchester i lang tid har været rigtig gode til. Og som på både længere og kortere sigt giver selvtillid, til at bevæge sig i den rigtige retning.


Hvorfor man ikke bør forvente, at Reading på Anfield burde være lig en sikker sejr, har jeg svært ved at gennemskue

Jeg har svært ved at forstå, hvorfor du ikke forholder dig til hvordan vi har præsteret på Anfield gennem en meget lang periode. Vi kan hurtigt blive enige om at Reading burde være en overkommmelig modstander på Anfield, men sådan har det desværre ikke været et godt stykke tid. Vi har som bekendt haft store problemer med at vinde kampe på Anfield. Derfor kan jeg ikke andet end at være glad for bare at vinde. Og nu er du måske også en anelse mere negativ omkring måden vi vandt på, end jeg ummiddelbart er.


Og nu ejerne eksplicit har forsøgt at nedtone de resultatmæssige forventninger, så bør man vel primært kigge på det spillemæssige?


Det er vel også fornuftigt nok, at tage noget af presset af ved at sige at resultaterne ikke er så vigtige. Men som du nok også godt ved, så er man nødt til at vinde fodboldkampe for at få selvtillid, idet det i sidste ende handler om at få skrabt flest mulige point sammen.
Det handler jo heller ikke om at vi fra nu af bare skal spille bedre og bedre og bedre indtil vi til sidst bare spiller så godt hver gang at vi vinder hver eneste kamp. Der vil jo indimellem være kampe, hvor spillet hænger knapt så godt sammen. Det vigtigste er, at man på længere sigt, kan se at det går i den rigtige retning. Og ikke at man i en kamp eller to spiller dårligt. Alle kan have en offday.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Hvornår bliver Suarez-indexet opdateret?
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
@ Rozzer

Mit indtryk af Shelvey er, at han pt. skal bruge lidt tid på at spille sig ind i kampene, og det var også den fornemmelse, jeg sad med i lørdags. Men jeg tror da også, at han på sigt bliver god, og han er pt. sammen med Suarez det bedste bud på en målscorer imø..

@ Scouserboy

"Så hvis man spiller én halvskidt kamp, skal man sættes af?"

Er det ikke ret normalt, at så unge spillere har relativ kort snor?

"Men Rodgers såvel som du er også klar over at 17-18 årige vil have kampe, hvor de ikke er så synlige."

Jep. Hvor mange 17-18 årige er en fast del af startopstillingen hos de forskellige PL-hold?

"Jeg synes vi spiller en godkendt kamp. Ikke fantastisk, men vi levere tilstrækkeligt til at det ikke ville have været ufortjent også at vinde større. Jeg må iøvrigt lige minde dig om, at vi lige har fået ny træner og er i gang med at implementere en ny spillestil, med et ret ungt hold. Derfor er det forventeligt at der vil komme kampe, hvor vi ikke udraderer modstanderen fuldstændigt. "

Der har endnu ikke været en kamp i denne sæson, hvor modstanderen er blevet udraderet fuldstændig. Selv Norwich brændte store chancer.

Det er i øvrigt mange af de samme problemer, som går igen fra sidste sæson. Manglende skarphed foran mål, og en midtbane, der falder for meget ud, når holdet har brug for at være mere i kontrol. Den største forskel, jeg kan se, er, at forsvaret er organiseret anderledes, og det ser ud til at have gjort Skrtel dårligere. Rodgers virker fornuftig i interviews, men jeg har bare svært ved at se, at alle hans ideer er blevet omsat til praksis. Holdet hviler ikke med bolden særlig ofte, og de mange løb i banens længderetningen pga. to centrale midtbanespillere foran ankeret efterlader store huller. Han er den mest ufleksible træner, jeg har oplevet i LFC.

Det er ikke ikke fremmede elementer, Rodgers forsøger at implementere imø.. Rafa, Dalglish og Rodgers er variationer over det samme, hvor organiseringen af forsvaret minder mere om Rafa end om Dalglish, og hvor Rodgers nok er den træner, der prioriterer boldbesiddelsen mest af de tre.

"Jeg har svært ved at forstå, hvorfor du ikke forholder dig til hvordan vi har præsteret på Anfield gennem en meget lang periode."

Fordi det jo ikke er en meget lang periode. Og fordi forbedringen af resultaterne jo enten skal ske på hjemme- eller udebane.

"Der vil jo indimellem være kampe, hvor spillet hænger knapt så godt sammen. Det vigtigste er, at man på længere sigt, kan se at det går i den rigtige retning. Og ikke at man i en kamp eller to spiller dårligt. Alle kan have en offday."

Indimellem? Der har jo ikke været en kamp endnu, hvor spillet hang så godt sammen, at det blev til en ensidig forestilling. Alle hold er indtil videre kommet til store chancer imod LFC. Topniveauet er jo problemet. Jeg har endnu ikke set "death by football".

"En vigtig egenskab er jo desuden at være i stand til at spille halvdårlige kampe og alligevel vinde, noget som vores naboer i Manchester i lang tid har været rigtig gode til. "

Og det er en egenskab, du mener, at det nuværende hold besidder? Jeg synes nærmere, at det har været den manglende evne til at få brugbare resultater, der har præget holdet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Er man god nok, er man gammel nok.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
annonce