Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tjasper
@Geddar

Hvad siger du så til forbindelsen mellem Cesc og United? Også usandsynligt?
Skrevet af Geddar , moderator
"Lidt Di Maria-historien om igen. "

Det er lige før. Hvis du læser klubtråden vil du også se at jeg ikke tror på den.

@Tjasper

Betydeligt mere sandsynligt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Tjasper
Fordi at du ser det som mere sandsynligt at United er villige til at betale en så stor overgangssum eller hvorfor er det mere sandsynligt? Kan da ikke umiddelbart se hvorfor United skulle være meget mere attraktive end Liverpool på nuværende tidspunkt, set fra Fabregas´ synspunkt.
Skrevet af Geddar , moderator
Fordi det i nyere tid har været en noget større klub, der i de fleste sæsoner har været at betragte som et af de stærkeste klubhold. Og fordi der i højere grad hos United og mulighed for at opgradere truppen betragteligt hvis der er sportslige problemer.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lynild
"Lidt Di Maria-historien om igen. "

Det er lige før. Hvis du læser klubtråden vil du også se at jeg ikke tror på den.


Og som du nok kan se, tror jeg jo fuldt og fast på Cesc-historien.

@Tjasper

United eller rettere Ferguson havde jo en sygelig mandeflirt kørende med Cesc og var på nippet af at ville føde hans børn. Det er denne flirt, pressen puster op under igen. Ingen ved vel reelt, om Cesc er på vej væk, men igen - det er en af de her "ingen spilletid, på vej væk"-historier, ikke meget kød på.
Skrevet af Tjasper
Ja, det er selvfølgelig et validt argument. Men jeg mener dog også godt at man kan argumentere for at Liverpool med de rette indkøb er et mindst ligeså spændende projekt som Man Utd er pt. Der er behov for at opruste i begge klubber, men Liverpool står dog stadig med det bedste sportslige fundament lige pt. Økonomisk har United flere muskler at spille med, men Liverpool har selvfølgelig også et noget større økonomisk råderum end man har haft de seneste sæsoner, efter man sikrede sig en ChL plads.
Skrevet af Lynild
United er den 3. største klub i verden. De kommer til at udfordre næste sæson.
Skrevet af Tjasper
Selvfølgelig gør de det, men det betyder jo ikke at det er givet at de vil ende over Liverpool.
Meget kommer an på hvad der sker her i sommervinduet.
Skrevet af Geddar , moderator
@Lynild

Jeg havde ærligt talt svært ved at lure hvor stor din tro var på historien. Men fair nok.

Jeg tror i øvrigt du har ret i at der er en ret stor sandsynlighed for at det blot er transferævl. Der er også cheftrænerudskiftningen der spiller ind.

@Tjasper

Selvfølgelig mener du det. Der skal dog ganske lidt, i forhold til de musker de har at spille med, før truppen igen er stærk. Der skal selvfølgelig ske mere på startende positioner end der skal hos Liverpool, men Liverpool og Rodgers skal opgradere bredden og lære at spille med i flere krævende turneringer. Især sidstnævnte kan hurtigt komme til at påvirke resultaterne i ligaen.

Og nej, det er ikke givet de vil ende over Liverpool. Men man må formode at Cesc også vil se på de foregående sæsoner, og se der alligevel er en tendens til at United sportsligt er bedre med.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Tjasper
Ja, det har du ret i. Og jeg håber såmænd også at ligaen vil være den klare 1. prioritet i forhold til ChL.
Skrevet af Tjasper
Ja, der er en tendens. Men det er selvfølgelig en tendens Liverpool ønsker at bryde. Og det er heller ikke mange gange i løbet af den periode at United er sluttet som nr. 7...

Jeg tror iøvrigt at vi vil se den kommende sæson blive uhyre spændende i forhold til top 4. Med forventning om et klart styrket United, står de selvfølgelig som stærke kandidater til at bryde ind i top 4 igen. Samtidig skal der ikke mange gode indkøb til hos Arsenal for at de også står markant stærkere trupmæssigt og det samme med Chelsea og City, som må formodes at handle ind til de respektive positioner som åbenlyst har været akilleshæl i den forgangne sæson.
Med Liverpool som også kommer til at opruste får vi altså en knivskarp kamp mellem især de 5 hold, hvor Everton og Tottenham så vil være dark horses.
Skrevet af Lynild
@Geddar

99% af det jeg skriver herinde er BS, men altid med et glimt i øjet og et gran sandhed

;)
Skrevet af Lynild
Selvfølgelig gør de det, men det betyder jo ikke at det er givet at de vil ende over Liverpool.


Hvis du følger Alsen-logaritmen, er det jo givet. Med mindre Liverpool vinder mesterskabet.
Skrevet af Tjasper
http://www.plbold.dk/201…le-taler-om

http://www.plbold.dk/201…ansk-talent

Vil være godt tilfreds, hvis det kommer i stand. Det lyder som en nogenlunde fornuftig pris og det virker også fornuftigt hvis man i samme ombæring kan leje Suso ud til Sevilla. Det har også tidligere forlydt at Sevilla var interesseret i Suso. Håber bare ikke der følger en købsoption med..

Ved desværre ikke hvor pålidelig El Mundo Deportivo er.
Skrevet af Sandersen
Sky melder om et formelt bud på Moreno, prisen skulle være 20 mil. €.
Kender ikke spilleren nok til at sige om det er godt eller skidt, men eftersigende er flere topklubber efter ham, så helt skidt er han vel ikke.
Skrevet af Tjasper
Ja, tror det vil være en glimrende handel. Han har gjort det rigtig godt for Sevilla i denne sæson og han er kun 21 år. Med ham og Enrique på venstrebacken er vi dækket rigtig godt ind der og det betyder samlet set at vores forsvar ser ganske solidt ud.
Skrevet af WulfgarDK
Ifølge Liverpool Echo har vi budt 16 mio £ i dag http://www.liverpoolecho…ake-7188820

Det involverer muligvis Suso og det ved jeg ikke lige hvor begejstret jeg er for.

You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af Guldfugl
Suso skulle så være på en lejeaftale uden option på køb så vidt jeg kan læse mig frem til!
Din moar!
Skrevet af stolpesten
Rickie Lambert til Liverpool ... Den havde jeg ikke set komme?? :/
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af JohnnyDrama
Han er jo hardcore liverpool fan. I modsætning til Lallana. Har hørt det har noget at gøre med at man gerne vil (fra sotons sidd) undgå at betale 25% af lallana (videresalgsklausul) og man skulle betale 20 for lambert og 5 for lallana. Ved ikke om den er rygte har noget hold i sig men synes den lyder ret shady.

Vil slet ikke have noget imod lambert som 3/4 angriber. 13 mål og 10 oplæg for et hold som er teknisk stærk ligesom Soton bør han kunne begå sig for os.
YNWA
annonce
0