Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af kapow
Skrevet af stolpesten
Sikke en kegle :/ .. Forleden da de mødte Honduras forsøgte Giroud at tage livet af en modstander ved at smadre hans kindben med en hensynsløst højt løftet støvle, og nu udøver Sakho også vold..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af kapow
Forskellen er så bare, at mens Giroud går efter at tæmme en høj bold - en situation der ender med hensynsløst, farligt spil - forsøger Sakho at plante en albue i fjæset på sin modstander, hvilket han lykkes flot med. Han kan nok se frem til en karantæne i de kommende runder.
Skrevet af Gustenv@rius
Shaqiri tæt på at skifte til Liverpool. De personlige vilkår for Shaqiri er man enige om med Liverpool, og resten skulle ligeledes være tæt på at være på plads.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af rozzer
Noget du ved noget om? En økonomi direktør i Carlsberg, der har fortalt dig om dette? Eller er det en såkaldt ITK på et underlødigt engelsk fora, der har været ved tasterne?

Tony Barrett skriver i Times. At LFC har været i kontakt med FCB ang. Sanchez, men det er kun hvis Suarez smutter, at han er tiltænkt.

Dog skulle vi være frontløber til at hapse den 19 årige Belgier Orgi-E, eller noget i den stil, fra Lille.
From doubters to achievers.
Skrevet af Liv'pool
Cheillini bør være en smule taknemmelig hvor det var i skulderen
http://9gag.com/gag/aPvEbgn
Skrevet af Guldfugl
Nu ved jeg det kun er rygter, men flere forskellige sider melder Sanchez og Shaquiri på vej, om så de er finansieret af et Suarez salg, står der ikke noget om. Men nøj hvor ville det være 2 drømmesigninger!
Din moar!
Skrevet af Carra-23
Du skriver egentlig meget godt Bosse når man tænker på hvor meget du ved om Pokemon :-)

Jeg er enig i din holdning omkring vilde tacklinger som en del af gamet men mener du er nødt til at adskille brugen af albuer en smule. Bliver albuerne brugt i en duel om bolden har du helt ret i det desværre er blevet en "accepteret" del af gamet. Men bruges de som Van Persie gjorde mod Cabaye eller som Sakho og Giroud gjorde i går hvor bolden er langt væk så bør disse handlinger straffes på samme måde som eksempelvis bid.
Bid er dyrisk og forkasteligt og hører selvfølgelig ikke hjemme i fodbold .... og jeg er enig i at det må koste en lang karantæne fra landsholdet. Det er dog ikke så farligt som en albue i hovedet på en modspiller.
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af Fribytter
Det der med Shaqiri lugter nu altså lidt af digteri/gentagelse af et tidligere rygte ovenpå et hattrick i gårsdagens kamp. Men det kunne da være spændende at få at vide, hvordan en Juventus-fan pludselig ved, at Shaqiri er tæt på LFC.

Moreno-handlen bliver i øvrigt nok ikke til noget. Sevilla forlanger for meget, og præsidenten udtaler, at de har fået lukket de økonomiske huller med Rakitic-salget. Han var ellers i England og det hele for at forhandle de personlige betingelser i følge et par spanske aviser.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Guldfugl
Så blev Louis Alberto udlejet til Malaga, som eftersigende betaler 1. mil £, samt fuld løn under lejeopholdet.
Din moar!
Skrevet af WulfgarDK
9 landskampe og 4 måneder fra alt fodbold til Suarez. Lyder nok meget rimeligt, lad os nu glemme den sag og komme videre...
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af Slettet(321402220608)
ja videre.

Forstår jeg det rigtigt hvis de IKKE har set på tidligere sager da episoden skulle bedømmes?
Skrevet af Seifert
Vildt nok at det også gælder officiel træning
Skrevet af quaz
Sjovt at Liverpool skal starte hver sæson uden Suarez, mon i nogensinde vinder mesterskabet med ham i truppen?
København
Skrevet af Pascal
Er det ikke ca de 9 første kampe i sæsonen han misser for LFC?

Tror ikke det er sidste gang han laver det nummer, så skip ham endelig afsted til Spanien, hvis de vil have ham.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Swordfishtrombone
Straffen er ikke særlig proportionel med andre straffe, Pepe fik 8 dages for sin hjerneblødning, Zidane 3 dage, men hvis det er det, der skal til, for at beherske manden, må det jo være sådan.
-
Skrevet af pharzon
Pepe fik 8 dages for sin hjerneblødning


Det spanske fodboldforbund er jo nogle notoriske svagpissere. Især over for Real. Mourinho fik én fucking dags karantæne (kun i Super Cup´en) for at snige sig om bag Tito og stikke ham i øjet. Hvad tror du lige, det havde resulteret i, hvis FA havde skulle bestemme?
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af a-mg
Straffen er ikke særlig proportionel med andre straffe, Pepe fik 8 dages for sin hjerneblødning, Zidane 3 dage, men hvis det er det, der skal til, for at beherske manden, må det jo være sådan.


Du sammenligner æbler og pærer. Det er jo vidt forskellige sager.
Skrevet af Acheron 3
Straffen er ikke særlig proportionel med andre straffe, Pepe fik 8 dages for sin hjerneblødning, Zidane 3 dage, men hvis det er det, der skal til, for at beherske manden, må det jo være sådan.


Som sagt så har FIFA nok taget med i betragtning, at det er 3. gang at manden sætter gebisset i en modstander. Der burde egentlig være dømt tvungen psykologhjælp oveni straffen.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Fribytter
"Det spanske fodboldforbund er jo nogle notoriske svagpissere. Især over for Real. Mourinho fik én fucking dags karantæne (kun i Super Cup´en) for at snige sig om bag Tito og stikke ham i øjet. Hvad tror du lige, det havde resulteret i, hvis FA havde skulle bestemme?"

Det engelske FA gav Pardew to kampe for at skubbe til en dommer. Det er da ikke meget bedre.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0