Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KriminalisLFC
Der skal vist lidt mere end Sanchez til Arsenal og Suarez fra Liverpool til for at Arsenal når vores niveau ... Selvfølgelig en god forstærkning for dem i kampen med Man U, Everton og Tottenham om den sidste Chl plads

Er det seriøst det her?
YNWA
Skrevet af Geddar , moderator
Stolpesten - bold.dk´s helt egen fald-på-halen-komedie.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af D.B.R. ©
Så fik Gunners som forventet Sanchez, han var vel reelt aldrig en mulighed.

Nu kunne det så være sjovt hvis vi beholdte Suarez.

Der er jo ikke ligefrem en erstatning i kikkerten.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af WulfgarDK
@MightyBlues
"Koster billetterne ikke kun 21,50 pund eller ca. 200 kr. pr. stk ??"

Kommer lidt an på hvor på stadion de er, prisen er enten 200 kroner eller 250. Jeg har 2 billetter til 250,- stykket som jeg nu er villig til at sælge for 200 stykket.

(Det er i øvrigt ulovligt i Danmark at videresælge billetter til en dyrere pris end de oprindeligt er købt for).
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af Fribytter
Ja, Walcott og Ramsey skadesfrie, så er de vist ved at være forbi LFC, som det ser ud nu.

Men selvfølgelig kan LFC overraske - igen. Coutinho leverede en lidt svingende sæson, men sådan rent statsmæssigt er det kun afslutningerne, som skal forbedres markant, før han er blandt de bedste tiere i ligaen. Sterling viste et skræmmende højt topniveau, og ni mål i 24 (ni) kampe vidner om, at det i den alder pludselig kan gå hurtigt med at få omsat klare kvaliteter til et godkendt slutprodukt. Og så tror jeg, at Sturridge virkelig kan blive giftig, hvis Rodgers får skabt de helt rette arbejdsbetingelser for ham. Men det er jo langt fra givet, at de tre spillere forsætter med at forbedre sig i næste sæson.

En forudsætning for, at LFC kan holde trit med de andre hold er også, at der kommer styr på forsvaret. Et indkøb synes en nødvendighed, men det nytter ikke meget, hvis Sakho igen rammes af mange skader og ikke finder ind i en rytme. Og så må Mignolet også meget gerne finde et højere niveau.

Når jeg ser på de andre topfirehold, så forstår jeg ikke, hvor arrogancen kommer fra. En topfireplacering er imø. godkendt, og al snak om mesterskabskamp burde forstumme med salget af Suarez, og allerede inden salget kunne jeg slet ikke følge de ambitioner. Man. Utd. kan heller ikke bare afskrives pga. en dårlig sæson. Van Persie, Rooney, Mata og De Gea er ikke profiler, der plejer at være på et hold, der kæmper om at komme ind i topfire. Og hvis nyindkøbene viser sig at være gevinster, så kan Man. Utd. stille og roligt få opbygget et godt momentum uden at blive afbrudt af europæiske kampe samtidig med, at bredden vil være der til at håndtere det hårde juleprogram.

Jeg holder stadig på, at LFC ikke kommer svækket ud af vinduet, men jeg ser dem ikke tage yderligere skridt imod toppen af PL.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(321402220608)
call the police!!

så røg billetterne til 300,- stk.

udbud og efterspørgsel u know.
Skrevet af CFCHackney
Tillykke med det.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Lynild
En forudsætning for, at LFC kan holde trit med de andre hold er også, at der kommer styr på forsvaret.


Det er et sprængende punkt. Forsvaret var ganske enkelt for dårligt set over hele sæsonen, måske kan det afhjælpes med en Lucas i kanon form eller et nyindkøb til enten midtbanen eller centerforsvaret. Vi er dog ikke for godt besat dernede i forhold til alle de kampe, der skal spilles.
Skrevet af Fribytter
Jeg tror, at en forsvarsspiller, der evner at støde op og bryde spillet, er nøglen. Skrtel bliver lidt skræmt, når modstanderen får tid til at vende med bolden.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af MIghtyBlues
tHOMIEs,

call the police!!

så røg billetterne til 300,- stk.

udbud og efterspørgsel u know.


Det gør det ikke mindre smagsløst, at du vil tjene penge på dine medfans på den måde. Det er da ualmindelig dårlig stil.

Mon det overhoved er tilladt her på siden ?

Edit.

Reglerne.

9. Dansk lovgivning skal til hver en tid overholdes.
Skrevet af Slettet(321402220608)
moralens vogter?

hvis det kan hjælpe dig sælger jeg også sponsor billetter til diverse PRL og CL kampe, dejlige penge lige ned i lommen.

hvis du kan få ondt i røven over jeg har tjent 80,- eksl. den tid jeg har brugt på at vente i tlf. er squ dit problem.Skrevet af MIghtyBlues
moralens vogter?

hvis det kan hjælpe dig sælger jeg også sponsor billetter til diverse PRL og CL kampe, dejlige penge lige ned i lommen.

hvis du kan få ondt i røven over jeg har tjent 80,- eksl. den tid jeg har brugt på at vente i tlf. er squ dit problem.


Jeg er egentlig ligeglad med om du har tjent 80 eller 200 kr. på at sælge en billet ulovligt. Det er princippet, og jeg synes det er ret sølle at sælge billetter til overpris uanset om det er til fodbold, festival, koncerter el lign.

Anyway, den diskussion hører nok ikke til herinde, så stopper her. Karma rammer forhåbentlig din slags en skønne dag.
Skrevet af Slettet(321402220608)
så er det dig der har et sølle liv.
Skrevet af UdAfBusken
Hvorfor har man et sølle liv, fordi man bliver forarget over noget, der for det første er ulovligt og for det andet er dårlig stil? Det virker da ret normalt.
Skrevet af Slettet(321402220608)
fordi man brokker sig over jeg prøver at komme af med 2 billetter og at man syntes det er sølle jeg har "tjent" 80,- på det.

Med det medlemsskab og de 40 minutter i arbejdstiden jeg brugte tror jeg ikke der er tilbage til en thor pilsner, men at der straks er nogle der er forarget over man er villig til at sælge til en der ikke selv kunne købe da han ikke er medlem, han er glad og jeg er tilfreds.

i er sikkert typerne der ringer til politiet når i ser en bilist der kører 5 km/t for hurtigt

SØLLE.
Skrevet af Bosse1983
En hæderlig økonom ville påpege at dit medlemsskab er sunk costs, som ikke skal medtages. Det er vel også ligegyldigt, hvis du har det så du kan skaffe billet til dig selv? I samme omgang har tidsfaktoren vel heller ikke den store betydning, når du alligevel skal have selv.

"Y.N.W.A, hvis du vil betale en halvtredser ekstra", er det nye fan-mantra, kan jeg forstå.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(321402220608)
så dukkede du op hr. kritiser alt hvad andre gør.

tro mig, jeg har sluppet køberen fri efter jeg havde stjålet hans penge.

og hvis du mener det er moralen i det hele ja så held og lykke i din verden.
Skrevet af Bosse1983
Du må da helt selv om hvordan du forvalter den slags. Jeg, og tilsyneladende andre, finder det lidt småligt, men hvis 80 kr. er gode penge for dig, så fred være med det.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af KriminalisLFC
"Y.N.W.A, hvis du vil betale en halvtredser ekstra", er det nye fan-mantra, kan jeg forstå.

Haha nice one!
YNWA
Skrevet af Slettet(321402220608)
ja rigtig nice hvis han ikke havde været Brøndby fan.

hvor må det være trist at sidde 24/7 på bold.dk og søge efter brugere du kan kritisere og prøve at underminere, det ligner du prøver at skabe et liv herinde og fred være med det hvis det er dit mål med livet.

men det mest triste er at du sidder som moralens vogter bag skærmen, men du ville have gjort præcis det samme i min situation og lur mig om du ikke ville have købt en sponsor billet af mig til 100,- til Arsenal-Bayern i foråret og tænkt "fedt man det var billigt, tak for det"

man bestemmer selv hvad oplevelsen skal koste og jeg sponsorerer ikke andres mangel på initiativ og lyst til at ofre tid på at skaffe billetter.

for dig og andre er det småligt for mig er det helt naturligt og så kan i spille nok så hellige bag skærmen, det preller helt af.

sov godt, nu vil jeg drømme om de ekstra 80,- i min pengetank.


annonce
0