Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
@ Tjasper

Jeg er enig i, at det også er noget, der kan arbejdes med på træningsbanen, men nu har Skrtel og Agger begge i løbet af to sæsoner vist svagheder i forhold til den måde, Rodgers vil have, de skal spille på, og derfor tror jeg ikke længere, at det bare handler om, at de skal vænne sig til en anderledes type forsvar. Især Agger virker til ikke at have fysikken til at støde op og klare de direkte dueller. Han er ikke specielt hovedstødsstærk, han virker heller ikke til at være stærk nok til at gå på kroppen af fysiske angribere, og jeg synes også, at han efterhånden er en smule langsom. Det kan træningen ikke rigtig rette op på, og selvom han er god til at forudse spillet - hvilket er hans klare styrke - så kan det imø. ikke helt kompensere for de andre mangler i den type forsvar, Rodgers ønsker at praktisere.

Skrtel er lidt sværere at blive klog på. Han virker ikke specielt kløgtig, men han lader heller ikke til at blive ligeså mærket af personlige fejl som tidligere. Man. Utd.-kampen har været lidt af et vendepunkt. Han har de fysiske forudsætninger til at begå sig i et Rodgers-forsvar, men han kæmper stadig med at træffe de rette valg, når modstanderen bliver retvendt imod mål, eller når han bliver lokket ud på fløjen i direkte løbedueller. Systemet virker dog ikke længere fremmed for ham. Når det hele sejler, er han bogstavelig talt over det hele og forsøger at redde kastanjerne ud af ilden. Han gemmer sig ikke længere i en ligegyldig frisparksmur eller i en bestemt zone. Og så er han ganske giftig i den anden ende. Det vidner imø. om en mentalitetsændring, selvom Skrtel aldrig bliver en defensiv organisator.

Imø. er Sakho heller ikke en organisator. Jeg kan sagtens se, at han er en ledertype. Han har en god tilstedeværelse og udstråling, men anførerbindet kan gives for mange ting. Jeg tror eks. ikke, at Suarez var viceanfører pga. sit kølige overblik. Både Sakho og Skrtel orienterer sig primært i forhold til bolden og den direkte modstander, og de kan begge på deres bedste dage nærmest tryne angriberne, men de komplementerer ikke hinanden særlig godt, og det kan angriberne omvendt udnytte. Der opstår huller hist og her, og timingen i de kollektive forsvarsaktioner har ikke været den bedste, når de har været på banen samtidig. Lovren har et bedre blik for, hvor problemerne kan opstå og er bedre til at holde styr på et forsvar. Og i modsætning til Agger begår han sig fint i et forsvar, der tager mange chancer, og hvor det er vigtigt, at man støder op og vinder den direkte duel første gang og ikke afventer, hvad der sker. Lovren er dog ikke en komplet forsvarsspiller. Han har ikke helt den samme råstyrke som Skrtel og Sakho, og så synes jeg, at der er en tendens til, at han går op i limningen i modgang.

Som jeg ser det, så er Lovren i udgangspunktet den defensive styrmand, og Skrtel og Sakho skal så kæmpe om at spille ved siden af ham. I hvert fald i forhold til den meget offensive diamant. Hvis opstillingen er en 4-3-3, hvor angriberen på toppen er den eneste, der er fritaget fra at deltage i det etablerede forsvarsspil, er Lovren som type ikke helt så nødvendig, men jeg tror nu stadig, at planen er, at Lovren bliver en fast starter.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
Her er der en statistisk analyse af de tre spillere:

http://basstunedtored.co…-of-lovren/
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Papadakis
Spændende analyse!

Sakho - Lovren duoen ser stærk ud langs jorden, men kan være farligt for luftspillet.
FC Barcelona & Liverpool
Skrevet af Tjasper
Ja, jeg er såmænd enig i at Aggers forsvarsspil generelt har haltet lidt i forhold til hvordan vi tidligere har set ham. Og specielt hans fart og duelspil er ikke helt så skarpt. Men jeg mener dog stadig at han er en glimrende reservespiller at have, hvis han så kunne stille sig tilfreds med det som udgangspunkt. Og så synes jeg jo også det har været prisværdigt at han har vist sig at være en rigtig klubmand.

Skrtel laver helt sikkert svipsere ind imellem, men jeg synes generelt at hans forudsætninger er ganske gode, ser man bort fra hans fodboldintelligens, som jo nok er en væsentlig faktor, men som altså ikke er afgørende. Jeg synes jo han har mange fremragende aktioner i duelspillet og generelt er han stærk mand-mod-mand, i hovedspillet og også generelt OK i selve opdækningen(?). Han tager rigtignok nogle forkerte beslutninger i ny og næ, som får ham til at se dum ud. Og ja, han er tydeligvis blevet stærkere rent mentalt.

Nu ved jeg ikke helt præcis hvad du mener med en organisator. Det giver måske lidt sig selv og dog. Måske er jeg bare uenig. Jeg tror netop godt Sakho kan vokse sig til at blive den der styre forsvaret netop i kraft af sin udstråling og tilstedeværelse især. Men jeg tror nu heller ikke han er helt mundlam, når han først føler sig ordentlig tilpas med sprog, klub osv.
Jeg forstår godt at du måske tænker at han ikke er Carragher (hvis vi nu skal tage en Liverpoolforsvarer og sammenligne ham med), der råber og skriger konstant. Men det behøver man heller ikke for at være organisatoren. Det er selvfølgelig vigtigt at kommunikere og det synes jeg altså også jeg så når jeg så kampe med Frankrig her før VM og til VM. Nu så jeg godt nok kun 2-3 kampe, men der så jeg i hvert fald en Sakho der dirigerede.
Selvfølgelig kan armbåndet gives for mange ting, det kan også gives bare fordi man er holdets største stjerne. Men det er jo i hvert fald sjældent derfor en forsvarer bliver valgt som anfører.

Okay, jamen med den begrundelse lyder det jo fint nok at købe Lovren. Jeg synes bare stadig det er mange penge. Også når vi har Illori og Coates. Men det er måske nok den defensive styrmand vi især mangler. I hvert fald en der træder i karakter som det. Jeg kunne jo godt se Sakho som den, men det må tiden vise.

Tak for analysen, den får jeg lige læst så. Det giver mig nok lige lidt mere indsigt.

Skrevet af Tjasper
Ved ikke med Lovren, men Sakho er et monster i luften.
Skrevet af Tjasper
Ud fra den analyse ser det jo rigtig fornuftigt ud. Lad os håbe Lovren kan leve op til det.

Jeg ved ikke om jeg skal lade mig bøje for den statistik der viser at Sakho er knap så imponerende i sine luftdueller som jeg havde forventet. Min oplevelse er ellers at han er meget imponerede i den del. Specielt i det defensive.
Skrevet af Viola 4 Ever

Ja, jeg er såmænd enig i at Aggers forsvarsspil generelt har haltet lidt i forhold til hvordan vi tidligere har set ham. Og specielt hans fart og duelspil er ikke helt så skarpt. Men jeg mener dog stadig at han er en glimrende reservespiller at have, hvis han så kunne stille sig tilfreds med det som udgangspunkt.


Agger skal da ikke være tilfreds med at være reservespiller som 29 årig. Hvis ikke der er plads til ham som andet end back-up i Liverpool, så skal han da naturligvis søge videre. Benitez ville tage imod ham med åbne arme i Napoli og det ville vel være en fin løsning for alle parter, fremfor at han skal sidde på bænken og spille når der er nogen der er skadet, har karantæne eller skal have en pause i en mindre vigtig kamp.
For landsholdets skyld, så håber jeg at Agger skifter da det ikke helt virker som om Brendan Rodgers ser ham som et sikkert kort i midterforsvaret.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Tjasper
Ja, nu skal han da i hvert fald søge videre. Nu er han jo nok skubbet ned som fjerde valg.
Men det kunne jo godt være at han var stædig og ville blive og kæmpe for sin plads, da det "kun" var Sakho og Skrtel der var konkurrenterne.

Der er da sikkert mange klubber der gerne vil have Agger, men økonomien skal selvfølgelig også lige passe. Nu har vi måske nok sat os i en dårligere forhandlingsposition, fordi vi dårligt har råd til at have Agger gående som 4. valg og lige Napoli virker heller ikke som en klub der bare punger ud skødesløst.
Ikke i år i hvert fald.
Skrevet af Viola 4 Ever
Napoli mangler ikke penge og forsvaret er der svageste punkt. Skal de ud og spendere, bliver det formentlig der de investerer. Med Benitez som træner giver det glimrende mening.
Lønningerne i Italien er generelt lavere end i Premier League, men om Agger tjener 5 mio. kr. mere eller mindre om året, er nok ikke de springende punkt.
Så må han se om ikke han kan klare sig for 15-20 mio. efter skat om året. Den stakkel.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Tjasper
Nå okay. Det virker ellers som om de er lidt mere fedtede eller måske har de bare råd til at have lidt mere tålmodighed på markedet i år. Men nej, det er forhåbentlig ikke det springende punkt. Lad os da håbe at han kommer til Napoli, det lader til at være den mest sandsynlige destination for ham nu.
Skrevet af Duck
Men, Viola, med indøbet af Koulibaly har Napoli så ikke de 4 stoppere, de "skal" have?
Skrevet af Viola 4 Ever
Sidste år shoppede de jo hårdt igennem med Higuain, Callejón, Dries Mertens, Jorginho, Ghoulam og Raúl Albiol. De har ikke samme behov for at købe ind nu, som de havde sidste år. De mangler ikke noget til offensiven, hvor de bl.a. har hentet Michu og fået den chilenske landsholdsangriber Vargas tilbage.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Fribytter
@ TJasper

Måske har du ret ang. Sakho.

Det er mange penge, men om det er for mange penge, er dog lidt svært at afgøre. Den nye tv-aftale har givet alle engelske klubber flere penge mellem hænderne, og generelt ser forsvarsspillere ud til at blive handlet dyrt i dette vindue. Shaw kostede ca. det dobbelte af, hvad Lovren koster fraregnet klausuler. Chambers rygtes at koste ca. det samme. Filipe kostede CFC £20 mio., og han fylder 29 år lige om lidt. Mangala rygtes til Man. City for £32 mio.. Man. Utd. kunne også godt finde på at købe et stort navn til det centrale forsvar.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
@Fribytter

Ja, det er rigtig nok. Det er som om der er gået inflation i det. Men lad os nu håbe at Lovren kan gå ind og få en god indflydelse på defensiven. Det er da slet ikke usandsynligt.

@Viola

Nej, mon ikke Benitez kan få Napoli til at præstere lidt bedre i år og for alvor gøre dem til Scudetto kandidater sammen med Roma?
Skrevet af Schmitte
@fribytter

Filipens kostede €20 mio. og ikke £
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Bosse1983
Ret beset er det vel kun Liverpool-fans, et par der husker det gamle Valencia og de mest passionerede Napoli-folk, der mener at Benitez kan strikke noget sammen med nok klasse og stabilitet til en Scudetto. Håbet skal vel hænges på et post Conte kollaps og ustabilitet hos Roma, som et resultat af europæisk deltagelse.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fribytter
@Schmitte

Flere steder skrives prisen nu i £. Bl.a. i The Guardian. Men £16 mio. for en 29-årig back er nu stadig en del. Han havde i øvrigt kun et år tilbage af kontrakten.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Schmitte
@Fribytter

Mens alle de spanske melder om et beløb på €20 mio. Desuden ville det i pund være mere end and frikøbsklausul, hvilket hør det endnu mere grinagtigst af de engelske medier.

Om det er meget, må tiden vise... Afhænger af, hvor meget man får ud af ham i sidste ende.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Fribytter
Var frikøbsklausulen ikke på €25 mio.? I så fald er det jo ikke meget anderledes end, når der skrives, at Markovic kostede £20 mio....

Men uanset om det er i euro eller pund, kan man nu godt diskutere Filipes pris isoleret set. Han er pt. den dyreste forsvarsspiller i CFC og samtidig den næstældste. Det indikerer ikke ligefrem, at man har fået FIlipe til en god pris. Men derfor kan han stadig vise sig at blive en god spiller for klubben.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Schmitte
@Fribytter

Altså som udgangspunkt kan vi godt blive enige om, at det er mange penge. Men er selv af en sådan mening, at hvis han "bare" fortsætter samme niveau som i Madrid, så er han bestemt alle pengene værd.
Dertil er det efter min mening misvisende at sammenligne priser med de andre forsvarsspillere i Chelsea, da de på den anden side har været ret billige.

Samme kan fx siges om Shaw, hvis han udvikler sig, som man håber i United.

Er nu heller ikke første gang, at de engelske medier roder rundt i € og £
En anden ting der også peger mod, at klausulen ikke blev udlæst er, at Atletico ikke meldte dette ud, som man fx gjorde med Costa.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
annonce
0